forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što vam se danas dogodilo?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 131

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/01/2016 : 18:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Evo kako kod mene zimska služba obavlja svoj posao a večeras idem u noćnu smjenu nakon isteka godišnjeg odmora... baš prekrasno.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1847 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 05/01/2016 : 19:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
tu ralica nije prošla, bar ne za ovaj friški snijeg,
ma samo zimske gume, po potrebi i lanci i kako kažu prilagodi brzinu uvjetima na cesti :-),
to i je pravi zimski ugođaj imaš sreće što ne živiš u zagrebu tamo je Bandić već pojeo sav snijeg
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/01/2016 : 23:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nesvakidašnja situacija večeras na poslu pred kraj smjene. Čovjek koji mi je dolazio na smjenu je puno kasnio pa sam morao produžiti dobrih sat vremena. Razlog kašnjenja je taj što se vlak s kojim je dolazio morao zaustaviti na jednom stajalištu jer je jedan putnik umro za vrijeme putovanja.
Što je najzanimljivije, taj putnik nije ni trebao biti u tome vlaku jer je već trebao izaći za vrijeme prijašnjeg putovanja iz suprotnog smjera. Vlak je po dolasku u odredišni kolodvor imao čekanje oko sat vremena prije nego je krenuo natrag pa se postavlja pitanje kako nitko nije skužio da je čovjek mrtav, ako nitko drugi čistačica je to morala primjetiti jer u tom vremenu prođe kroz cijeli vlak i prazni koševe za smeće.
Vjerujem da smrt u vlaku i nije neko veliko čudo ali na ovoj relaciji svakako jest; u prosjeku tu bude oko 5-10 putnika i veća je vjerojatnost da će ih pogoditi meteorit nego da će netko umrijeti na prirodan način.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/01/2016 : 23:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4920 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 15/01/2016 : 16:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
ode i IG a jos mi Spatry nedostaje
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 17/01/2016 : 09:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Danas ništa posebno. Samo je 87 godina od "rodjenja" Popaja
https://sh.wikipedia.org/wiki/Popaj

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/01/2016 : 01:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Sad mi je stvarno dosta.
Pitanje za Igora.
Igore, imas neku biljku za bol u ramenu.
Ako je kupus za zglob dobar, imam kuhanu cvjetacu. Bi li pomogao oblog?

Salu na stranu, boli me u desnom ramenu,predlozi biljku.
Na treningu box i pogresno zamahnula, istegnula zivac? Pa necu valjda stvarno i zaozbiljno morati kod doktora? U stanu nemam niti jedne jedine tablete protiv bola..
Samo tri fikusa benjamina i u frizideru cvjetaca i zelena salata.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 19/01/2016 : 07:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
a štat ja znam.ne bavim se više time otkad su mi diplomu uzeli zbog nadrilječništva.probaj otić pravom doktoru:)

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/01/2016 : 10:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

cuo sam da u tim primjerima pomaze ayahuasca

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/01/2016 : 11:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
da, u pravu ste. definitivno moram ići na level: high
čak se radujem tome.

eto, `vako.

Edited by - Just_Charlie on 19/01/2016 12:15:41
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/01/2016 : 13:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Odgovor Krugeru za lišo:
Ako ne znas sto znaci lišo tada si namjerno napisao lešo i time potvrdio moju sumnju na tvoj kanibalizam u recenici.

Poruka bagiju: cuvaj se.
Kruger te hoce na lešo, neces proci lišo.

Nazad Krugeru:
Lišo ti prodje riba koja na kraju ne zavrsi na lešo. Ili na gradele.

:)

Odoh se urokati sad necim od cega ce mi bit svejedno je li bagi lišo ili na lešo, bol u ramenu tome pomaze.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 19/01/2016 : 17:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
I mene več godinu dana boli u levom ramenu. Protegnuo na badmingtonu.
i Kad malo zagusti vreme zaboli svake toliko. Kad namažem kozjom kremom bol odmah prestaje.
Pa i fali mi malo više muvanja levim ramenom.

Edited by - Risar_69 on 19/01/2016 17:07:34
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/01/2016 : 17:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Kakva je to kozja krema?
Pojasni.
Kako se bas zove i gdje ima kupiti?
I cemu sve sluzi?

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 19/01/2016 : 17:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Kakva je to kozja krema?
Pojasni.
Kako se bas zove i gdje ima kupiti?
I cemu sve sluzi?

Nisam sad kod kuče, pogledaču ime-pa ti napišem, iz Austrije je i nabavio sam je na lj. tržnici. Dobra je protiv bolova, udarca,..
Bijela tuba sa kozom gore :) , a zove se ovako ali nije ta http://trgovina.vendo.si/krema-iz-kozjega-masla-ziegenbutter-creme-250ml-c-2327.html

Edited by - Risar_69 on 19/01/2016 17:39:34
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/01/2016 : 17:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Svasta. Znaci nije od kozjeg mlijeka vec od kozjeg sala ako sam dobro shvatila.
Cu pogledat po trznici ako mi daju da pomirisim i vidim kakva je.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 19/01/2016 : 17:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Sta nedostaje Voltaren Gelu?
Neki dan nakon otocne setnje namazao i sad kao Flash i Zoom zajedno trcim.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/01/2016 : 19:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Hahaha..mislim da nam je potrebna posebna tema: gdje vas je danas ukocilo? I cime lijecite .. ma koliko mi sutjeli o tome

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 19/01/2016 : 21:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Možda pomogne gledanje istobolnika na ekranu.
Ako pustiš suzu dok gledaš nema veze, Ameri vole patetiku, to im je drugo ime za samosažaljenje i veličanje svoje herojštine.

https://www.youtube.com/watch?v=J85aGnneQ7g

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 19/01/2016 : 21:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Imamo Jeremiju iz Stripa "Alan Ford" koji nam je slican sto smo stariji.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/01/2016 : 22:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Opet se dogodila pizdarija na poslu tako da sam morao produžiti svoju smjenu čak za 2 sata, još uvijek nisam došao kući a otišao jutros od nje prije 6.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/01/2016 : 23:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Možda pomogne gledanje istobolnika na ekranu.
Ako pustiš suzu dok gledaš nema veze, Ameri vole patetiku, to im je drugo ime za samosažaljenje i veličanje svoje herojštine.

https://www.youtube.com/watch?v=J85aGnneQ7g

ako me ne ubije moja bol, dotuče me ova dosada od videa

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/01/2016 : 01:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Sad mi je stvarno dosta.
Pitanje za Igora.
Igore, imaš li neku travu čiji bi oblog pomogao da se prestanem zajebavati po forumu?
Naime, neki sam dan zabavljala samu sebe i do suza se smijala svom (virtualnom) prelasku u lezbijke i potrazi za ženom na Iskrici ali mi je najsmješnije bilo zamisliti kako ću to nekome objasniti, onda se sjetim da mi nema njega ne bi ni mene ovako lude bilo i nema toga što on ne može razumijeti. On mi duh podiže i razlog je svim mojim osmijesima u zadnje vrijeme i neprestano me zbunjuje jer to hoće i jer nisam navikla na takav odnos u kom se neprestano sa svime šali, pa mi više puta šalu pod istinu podvali pa dok se snađem i u svemu pronađem .. i sad sam se urokala painkillersima da sam tek sad shvatila da vrijeme prolazi a ja ne shvaćam da sam u pravoj pravcatoj vezi jer mi je i nju podvalio i to je tako slatko.
Ja jednostavno ne umijem više biti loše volje, osim kad to ovdje izvodim jer ovdje ni kao lezba nemam sreće ali možda je i potrebna ta ravnoteža, da sam ovdje ona koja sreće nema, dok sam inače onak˙..recimo, sretna žena. Ali, ne mogu si pomoći kad mi jednostavno godi taj osjećaj da se pretvorim u što god želim biti pa makar to bila i propala lezba, koja je promjenom seksualne orijentacije i dalje sama.

Mislim, jel` postoji neka trava koja mene može uozbiljiti?

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 20/01/2016 : 08:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
nemam trave al imam bambusov štap,brzo će te proći volja za šegačenjem.šalu na stranu što volim šalu nastranu,al ak se oćeš uozbiljit odi na topik đentlmeni.i samo one slike pogledaj.niko se ne smije na njima,svi smrtno ozbiljni,ko da im je baba jučer umrla a oporuku ovjerila nije.a i zaratilo jučer na forumu.ošlo bratstvo i jedinstvo u tri pm.ko da ga i nije bilo.

Edited by - igor 12 on 20/01/2016 08:44:09
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 20/01/2016 : 08:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Imamo Jeremiju iz Stripa "Alan Ford" koji nam je slican sto smo stariji.

tute si u pravu.čim tridesetu pređeš,odma te raznorazne boleščine i bolovi uhvate. čekaju u zasjedi i čim navršiš 30 zaskoče te.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 20/01/2016 : 08:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Opet se dogodila pizdarija na poslu tako da sam morao produžiti svoju smjenu čak za 2 sata, još uvijek nisam došao kući a otišao jutros od nje prije 6.

pa šta je bilo crni dodsferd?nisi se valjda od posla pretrgo u taj sitan sat?:)

Go to Top of Page
Page: of 131 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000