forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što vam se danas dogodilo?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 131

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/01/2016 : 11:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

isto tako je mogla biti i glavica kupusa.paprika.paradajz.raštika.blitva.kelj.mauna.ili od voća jabuka,banana,naranča,avokado.mačke bi isto reagirale

pa probajte netko ako ima mačku učiniti to s nekim povrćem, ali mislim da je do krastavca jer moguće djeluje najstrašnije od svih drugih oblika i boja.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 22/01/2016 : 12:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ovako u pola zime mogu pokušati samo sa kiselim krastavcem a on je opet prmalen da izazove bilo kakvu reakciju.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 22/01/2016 : 13:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:
Originally posted by igor 12

isto tako je mogla biti i glavica kupusa.paprika.paradajz.raštika.blitva.kelj.mauna.ili od voća jabuka,banana,naranča,avokado.mačke bi isto reagirale

pa probajte netko ako ima mačku učiniti to s nekim povrćem, ali mislim da je do krastavca jer moguće djeluje najstrašnije od svih drugih oblika i boja.

nije sezona krastavaca.čak ni todorić ih nema,a on bar sve ima.jel može vibrator?

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/01/2016 : 13:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Domisljato :)
Samo navuci na njega zelenu carapu.
Poslije ga ne zaboravi oprati. :)

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5449 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 22/01/2016 : 17:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
....išli danas kčerkica i ja malo u šumu iza kuće u šetnju...na samo 5 minuta od kuće poveći tragovi neke životinje u snijegu, da nije kakav međed???
...tragovi nešto kraći od cipele broj 28, ali duži od dužine iphonea 4:

Edited by - Oki on 22/01/2016 17:50:32
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5449 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 22/01/2016 : 17:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...a još 5 minuta hoda dalje, šumski izvor koji je totalno zaklonjen od sunca unatoč noćnim temperaturama do čak -10 stupnjeva, iznenađujuće bez trunke leda:
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 22/01/2016 : 18:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
ovo nisu tragovi medvjeda. ovako izgledaju tragovi vuka. samo što su ovi preveliki.

ovo su vučji:
http://davidmoskowitz.net/wp-content/uploads/2012/07/mg_1157.jpg
a ovo medvjeđi:
http://whiteblaze.net/forum/vbg/files/2/0/8/6/100_0398.jpg

??

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/01/2016 : 21:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Kad sam otišao, suze mi tekle po licu, pa nisam u PM plakao več dugo godina. Išao sam po picu u jedan lokal zvan Hombre, gdje smo pre 15 godina imali prave i odlične žurke sa društvom, a pričao sam jednoj mladoj djevojki, kako je bilo- stvarno druga vremena, bila malo iznenadjena kako smo se tad proveli-mislim da bolja vremena, što se tiče druženja i ostalog. Eh, vreme leti ko iz pi...

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 23/01/2016 21:05:46
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/01/2016 : 22:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
takve su pice.prvo si sretan,a onda plačeš

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/01/2016 : 02:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Nije više danas, ali jučer dolzim u birc, i pitam kako je igrao Osijek, a lega govori pitaj trenera :D

Dakle Zekić stoji leđima lijevo, a pajdo umire od smijeha što je izgovorio tu rečenicu :)

Fora večeri :)

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 24/01/2016 : 18:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Odlučio sam biti malo aktivniji u gornjem dijelu foruma te zanemariti svaštaru.Baš me interesuje do kada ću izdržati...

Wtf?
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 24/01/2016 : 18:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Bolje daj neke crteže-kratke stripove na temu ovih forumskih rasprava, s Krugerom i Krasom kao glavnim likovima.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/01/2016 : 11:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Trazim sad nesto na brdu kod Kranja i cekam da mi se makne recept za kekse..jeste da je turizam ali pretjeruju i moram vidjeti sto je s tim piskotima.
Krenem citati i nakon sto sam skuzila da su "piskotki" cookies koje trazi stranica, moj dan nakon ovog vise nije isti.
Niti ce to vise biti cookiesi. Piškotki.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/02/2016 : 23:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Večeras već blizu 22 h došla poruka na mobitel da mi sutra DPD dostavlja paket i da mogu porukom na isti broj odgoditi dostavu za 19.02. ili 22.02.
Što je najčudnije, ja uopće ne znam o čemu se radi jer imam obavljenu samo jednu narudžbu a taj paket dostavlja TNT.
Ovako kasno mi nije preostalo ništa drugo nego da napravim odgađanje a sutra ću nazvati njihov kontakt telefon da vidim o čemu se radi.

Go to Top of Page

MD72
Average Member

693 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 18/02/2016 : 07:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message  Reply with Quote
Da nije Markos poslao kakav pehar za osvojenu titulu?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/02/2016 : 09:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Zvao sam DPD i paket je stvarno naslovljen na moje ime i adresu (u poruci to nije bilo navedeno) ali mi nisu znali reći tko je pošiljatelj.
Moja narudžba je bila iz Kine a preko tracking numbera ovog paketa je vidljiv samo njegov put iz V. Britanije, preko Njemačke i Slovenije do Zagreba, uopće ne piše da je krenuo iz Kine.
Najčudnije od svega je to da nema nikakve otkupnine za paket, kako je roba vrijednosti 400 € mogla proći carinu bez nameta.
Valjda jest u pitanju stvar koju čekam već dugo vremena, čisto sumnjam da mi je netko iz V.B. slao poklon a tamo nemam nikakve rodbine.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/02/2016 : 09:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Sutra naslovi u novinama:

Zika virus se širi hrvatskim željeznicama. Virus došao paketom iz Kine.
:)
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/02/2016 : 10:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
I pri tome je virus zarazio pola Europe.
Još uvijek razbijam glavu kako se ovakav slučaj mogao odigrati i jedini logični zaključak je da je TNT izvršio dostavu od Kine do V.B. a DPD preuzeo nakon toga, to bi objasnilo kako je vidljiv samo europski dio puta. Zbog toga vjerojatno nema ni carine ali opet ostaje PDV koji se obavezno plaća za sve što uvoziš izvana. Kako to da nema ni njega?
Istina da se porez ne može platiti 2 puta za istu stvar ali kod narudžbe nije bilo navedeno da sam u toj cijeni platio i njega. Prodavač je čak bio naveo da se roba prodaje po tvorničkoj cijeni što bi trebalo značiti da nije uračunat nikakav namet.
Ako su to Kinezi nekako "smuljali" da ne bih imao dodatnih troškova onda im stvarno trebam čestitati za takav potez.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/02/2016 : 10:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ma pusti te detalje. Nas zanima što je u paketu. :)
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/02/2016 : 10:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Pa silikonska lutka u prirodnoj velicini s velikim dudama.
Da skrati duge sate nocne smjene.
Vidis, palo mi na pamet da bi mogle sluziti i kao termofor u zimskim nocima. Ulije se vruca voda i grije cijelu noc.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/02/2016 : 13:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kakav dan, pa takav scenarij ni Hitchcock ne bi smislio.
Sinoć sam odgodio dostavu paketa za sutra jer sam danas na poslu do kasnih sati ali... negdje oko 11 h zove dostavljač i kaže da ga ipak danas dovozi i da će za sat vremena biti kod mene. I tako ja kombiniram kako ću nazvati mamu neka preuzme paket kada se kroz naš razgovor ispostavilo da se dostavljač nalazi na koji kilometar od mojeg radnog mjesta i da će uskoro proći gotovo meni ispred očiju. Naravno da sam mu predložio da se zaustavi, preda mi paket i tako uštedi oko 80 km vožnje u oba smjera.
Najzanimljivije je tek bilo kada sam otvorio paket i otkrio da se radi još o prvoj narudžbi iz 11. mjeseca koja mi nije došla u predviđenom roku pa sam dobio povrat novca i nedugo potom napravio drugu narudžbu.
Znači da kroz neko vrijeme mogu očekivali još jedan ovakav paket (ako bude sve u redu) i da je ovaj danas bio besplatan.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/02/2016 : 13:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Pa silikonska lutka u prirodnoj velicini s velikim dudama.
Da skrati duge sate nocne smjene.
Vidis, palo mi na pamet da bi mogle sluziti i kao termofor u zimskim nocima. Ulije se vruca voda i grije cijelu noc.

Ako mi stigne još jedan paket gadno ću se provesti, tko će izaći na kraj sa dvije Kineskinje.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 20/02/2016 : 19:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
murija me danas haltala u repušnici,vozio 80 a ograničenje 50.i ko za peh,nitko ne ide iz kontra smjera da mi blicne.ode 250 kunića.al neka,nije mi žao,policajka fajn komad,dok mi pisala kaznu,zamislio sam da izvodi striptiz.mora da je mislila gle budale,plaća kaznu a smijulji se ko blesav

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/02/2016 : 19:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
znači kad je rekla 250 kuna nisi reka;mislija san da si skuplja ili nešto u tom stilu ?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4924 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 25/02/2016 : 18:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
svidela mi se
Katerina Kate Brezeva
Go to Top of Page
Page: of 131 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.32 seconds. Snitz Forums 2000