Author |
Topic  |
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 21/02/2016 : 09:30:18
|
Btw., Saveznici su '44. sravnili sa zemljom i Zadar, gađajući jedan njemački razarač usidren u luci.Za anglosaksonsku elitu svi smo mi podljudi. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 21/02/2016 : 12:03:20
|
quote: Originally posted by Dajak
Krugeru, ne razumem ja konstrukcije tih rečenica (je li to odgovor, pitanje, šta li je već, gde je tu objekat kada si već ubacio prilog nikad) koje su vas učili u školama za decu sa specijalnim potrebama.Samo izgleda u tvom slučaju od tada je puno vremena prošlo, pa si i to malo što si tamo učio zaboravio.No, u tvom slučaju čovek zaista nema potrebe da potencira neku nepismenost jer je to tek u drugom planu i posledica je tih drugih stvari. Nego, ajde izbaci još po koju tvoju fotku ovde na forum u neki od zanimljivih topika, da vidimo tog opasnog, matorog frajera po još koji put. Može neka onako "znojava" kako samo ti i drugar ti i vršnjak po godinama i ličnim problemima profesor inz umete.
Gle dajak, moj zbunjujući post upućen tebi je bio u funkciji odvraćanja od teme koju si započeo, htio sam ti pomoći, jer počeo si žestoko o II svjetskom ratu, a znaš, barem mislim da znaš, kud to vodi. Na neki način sam uspio tvoje pisanje skrenuti u manje ozbiljan nivo rasprave, no ti si opet bio pregrub, da ne kažem bezobrazan, zašto se ne znaš opustiti i poslušati sugovornika. Ne bih rekao da si neznalica što se tiče povijesti, no tvoje znanje je vrlo ograničeno, rekao bih još nešto ali je možda bolje prešutjeti. Nekako nisi upoznat, možda ni naučen, s tim kako nekakve povijesne događaje vide drugi. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
idado
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4057 Posts
Member since 30/11/2004 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 21/02/2016 : 16:46:14
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by Dajak
Krugeru, ne razumem ja konstrukcije tih rečenica (je li to odgovor, pitanje, šta li je već, gde je tu objekat kada si već ubacio prilog nikad) koje su vas učili u školama za decu sa specijalnim potrebama.Samo izgleda u tvom slučaju od tada je puno vremena prošlo, pa si i to malo što si tamo učio zaboravio.No, u tvom slučaju čovek zaista nema potrebe da potencira neku nepismenost jer je to tek u drugom planu i posledica je tih drugih stvari. Nego, ajde izbaci još po koju tvoju fotku ovde na forum u neki od zanimljivih topika, da vidimo tog opasnog, matorog frajera po još koji put. Može neka onako "znojava" kako samo ti i drugar ti i vršnjak po godinama i ličnim problemima profesor inz umete.
Gle dajak, moj zbunjujući post upućen tebi je bio u funkciji odvraćanja od teme koju si započeo, htio sam ti pomoći, jer počeo si žestoko o II svjetskom ratu, a znaš, barem mislim da znaš, kud to vodi. Na neki način sam uspio tvoje pisanje skrenuti u manje ozbiljan nivo rasprave, no ti si opet bio pregrub, da ne kažem bezobrazan, zašto se ne znaš opustiti i poslušati sugovornika. Ne bih rekao da si neznalica što se tiče povijesti, no tvoje znanje je vrlo ograničeno, rekao bih još nešto ali je možda bolje prešutjeti. Nekako nisi upoznat, možda ni naučen, s tim kako nekakve povijesne događaje vide drugi.
Tesko je svariti znas.vojvoda potpiso okupaciju nato pakta.a posle ce bit revizionizam kako cetnici ne saradjuju sa okupatorom..vec vidjeno |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 21/02/2016 : 18:58:17
|
Simpatični su mi ovi naivci što vjeruju da je Bernie Sanders nekakav antiestablišmentski kandidat... A kad čuješ što govori o vanjskoj politici - podgrijavanje paranoje o mogućoj ruskoj invaziji Istočne Europe - shvatiš da je i on samo lutka na koncu, prazno odijelo. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/02/2016 : 19:16:47
|
quote: Originally posted by VALTER
Simpatični su mi ovi naivci što vjeruju da je Bernie Sanders nekakav antiestablišmentski kandidat... A kad čuješ što govori o vanjskoj politici - podgrijavanje paranoje o mogućoj ruskoj invaziji Istočne Europe - shvatiš da je i on samo lutka na koncu, prazno odijelo.
Forza Bernie! |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 21/02/2016 : 19:44:04
|
Simpatični su mi ovi naivci što vjeruju da je Bernie Sanders nekakav antiestablišmentski kandidat... A kad čuješ što govori o vanjskoj politici - podgrijavanje paranoje o mogućoj ruskoj invaziji Istočne Europe - shvatiš da je i on samo lutka na koncu, prazno odijelo.
Kad je u pitanju vanjska politika oni su svi gotovo isti, možda postoje samo neke manje nijanse oko načina ostvarivanja ciljeva. Bože sačuvaj da Hillary pobijedi na kraju, radije bih onda da predsjednik bude onaj idiot Trump. Ako već konzervativni dio biračkog tijela ne želi Marca Rubia ili Teda Cruza... |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 21/02/2016 : 20:41:08
|
Nekako mi se čini da bi Trump na vanjskopolitičkom planu napravio najmanje štete. U samom SAD-u bi produbio postojeće podjele. Tko zna, možda nije daleko vrijeme kada ćemo svjedočiti osamostaljivanju pojedinih američkih federalnih jedinica.
Hillary je ratni jastreb iza kojeg čvrsto stoji Wall Street i ona će žešće od Obame nastaviti konfontaciju s Rusijom, izazivajući posredničke ratove, a možda i direktno. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 21/02/2016 : 21:14:06
|
Trmpina je jedini spas za bijelu ameriku...kaze lijepo covjek..meksikancima i muslimanima zabranit ulaz .arapima otet naftu i pruzit ruku pomirenja Putinu..jos je izgledom pravi amer.i nikakva masonerija ne stoji iza Trampa |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 21/02/2016 : 21:54:32
|
Nekako mi se čini da bi Trump na vanjskopolitičkom planu napravio najmanje štete. U samom SAD-u bi produbio postojeće podjele. Tko zna, možda nije daleko vrijeme kada ćemo svjedočiti osamostaljivanju pojedinih američkih federalnih jedinica.
Hillary je ratni jastreb iza kojeg čvrsto stoji Wall Street i ona će žešće od Obame nastaviti konfontaciju s Rusijom, izazivajući posredničke ratove, a možda i direktno.
Pokusaj odcepljenja nekih drzava izazvao bi gradjanski rat u SAD.
Tramp kaze da iza svakog politicara stoji neko.sam svjedoci kolko ih je.da bi posle preko toga ostvarivao svoje poduzetnicke planove.
Hilari Klinton morala mu je doci na svatbu.
Osim toga eliminiso je onog Jeba.svijetu najmanje sada treba jos jedan Bush.
Trump i Putin uspostavili bi zajedno novi poredak.cini se.da veliki Don ima vise volje da skine debelo prase iz pjongjanga i otme arapima naftu.nego da se petlja ukrajinom.a veliki Vlad to dobro zna. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 21/02/2016 : 22:22:54
|
quote: Originally posted by Risar_69
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/sirijska-vojska-isil-kod-aleppa-zatvorila-u-1194
nema vise nikakvog kotla, SAA drzi cjelu teritoriju, pacovi na vrijeme pobjegli ili ostali zgazeni, pogledaj malo vise, ovo ti je jucerasnja vijest 
da, vijesti idu brzinom svijetlosti ovih dana u Siriji, pa se bojim da ne ponestane pelena u Turskoj i KSA 
Syrian Army victorious in eastern Aleppo as ISIS faces utter collapse – Map update https://www.almasdarnews.com/article/syrian-army-victorious-in-eastern-aleppo-as-isis-faces-utter-collapse-map-update/ | Al-Masdar News
Battle for Al-Safira Plains in east Aleppo is over: Tiger Forces capture every village https://www.almasdarnews.com/article/battle-for-al-safira-plains-in-east-aleppo-is-over-tiger-forces-capture-every-village/ | Al-Masdar News
i konacno i jedna konkretnija karta ovog podrucja, pravac prema Raki (prvo do Al-Tabqa zracne baze), a istovremeno ce vjerojatno krenuti i iz pravca Kuweiresa 

IS Released Statement Claims Responsibility For Suicide Bombing In Sayeda Zainab Of Damascus.
SAA Tiger Forces inside the Thermal Power Plant after liberating it from Daesh (21/02/2016) https://twitter.com/MmaGreen/status/701463777691107328
SyAAF MiG-25s in Tayfor Airbase, Homs (muzejski primjerci?) https://twitter.com/sayed_ridha/status/701407114346901504
Russia colonel receiving sword of Damascus as gratitude for help to Syria and SAA https://pbs.twimg.com/media/CbwDP-vWEAAKioO.jpg
a u Latakiji ... SyAAF drop leaflets over Jisr Shughour area calling for militants to surrender  SAA take control of Ard Al-Wata, Hakoura Tahtani, Bayt Al-Aws & several hills near Kinsiba, Latakia
SAA podivljala u zadnje vrijeme
Sorry Mr. Erdogan. We can't draw any more red lines. We have run out of paint.

http://www.advance.hr/vijesti/saudijska-arabija-poziva-na-dostavu-raketa-zemlja-zrak-sirijskim-militantima/
http://www.advance.hr/vijesti/sirija-na-meti-koordiniranih-teroristickih-napada-nakon-jutrosnjeg-masakra-u-homsu-niz-eksplozija-pogodio-damask-deseci-mrtvih/
http://www.advance.hr/vijesti/turska-od-sad-a-zahtjeva-bezuvjetnu-potporu-u-borbi-protiv-svih-prijetnji-a-to-ukljucuje-i-kurdske-borce/
Russia moved more MiG-29 fighter jets & helicopter to Erebuni airbase in Armenia at border to Turkey
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 23/02/2016 13:32:08 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/02/2016 : 22:56:45
|
quote: Originally posted by KRAS
Mogo bi neko zasebnu temu otvorit o americkim izborima.bice zanimljiva kampanja.
Pa otvori, tko ti brani? Po mogućnosti poll. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Topic  |
|