forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Tema dana: Ljudska prava i sloboda izbora
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/09/2016 : 17:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

quote:
Originally posted by mladjo

quote:

ma jedna žlica ko nijedna.indiri vladić ex mujkić ni litra ne pomaže.

Zamisli da je Obelix u mjesto u kazan sa čarobnim napitkom, pao u kazanče sa uljem od žutog noćurka?
kakva bi to lepa ženica postala, možda bi se i Asterix zaljubil.

asteriks je gej ali se ne usudi autati.i ne loži se na obeliksa nego na zgodne,preplanule talijane.inače je znanstveno dokazano al mi se ne da link tražit da su mali brkati živčani ljudi skloni homoseksualizmu.

hm, moguće. inače, takav jedan mali nervozni brko je često sa mnom u liftu. sad me malo strah. Inače, znanstveno je dokazano ali da sad ne tražim po netu da dugo boravljenje pored gej osobe (baš npr. u liftu ili na kavama7druženjima)vodi do toga da ta druga osoba isto postane gej. brrr...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 22/09/2016 : 18:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
https://m.youtube.com/watch?v=WN9iGUnvZOE

Mladjo evo ako mi ne vjeruješ na riječ,ovo je edukativni crtić i kratko traje!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 22/09/2016 : 18:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Sa svakim sljedećim muškim dijetetom povećava se vjerojatnost da ce sljedeći biti gay,kod slučaja jednojajčanih blizanaca ako je jedan gay 70 posto da ce i drugi bit!!

Vjerovatno sve isto vrijedi i za cure!!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 22/09/2016 : 18:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Čekaj, jel to onda i moj kurac Bozanićev?
Koliko kuraca taj Bozanić ima?
I znači li to kad Bozanić dirka dačke nije peder nego to u stvari Bozanić masturbira, ako su već svi kurci njegovi?

ovdje si mi (nehotice) otvorio prostor za ubaciti jednu sjajnu polušalu; naime, zbog svega do sada navedenog, ne trebaju nas zapravo niti čuditi toliki pedofilski skandali u okviru katoličke crkve. i zašto svečenici tako rado polažu ruke na mlade dječje udove... zato što na to imaju bogomdano pravo. kao apsolutni gospodari naših umova i naših tijela. od rođenja i smrti... pardon, od začeća do smrti.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 22/09/2016 : 18:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Moje mišljenje je da ima puno pedofila u redovima katoličke crkve zbog potiskivanja sexualnosti i suzdržavanja od masturbacije u ranijoj dobi,tako da se sexualnost ne razvija kako treba!!

Primjer:Sve nas su nekad sexualno privlačile curice iz petog,šestog razreda,danas vise ne,upravo jer nam se sexualnost razvila!!

Ili se jednostavno pedofil rodi kao takav i to nikako ne moze zaustaviti!!

Mozda su neki bili silovani u djetinjstvu!!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 22/09/2016 : 18:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by Rahazlam

Moje mišljenje je da ima puno pedofila u redovima katoličke crkve zbog potiskivanja sexualnosti i suzdržavanja od masturbacije u ranijoj dobi,tako da se sexualnost ne razvija kako treba!!

Primjer:Sve nas su nekad sexualno privlačile curice iz petog,šestog razreda,danas vise ne,upravo jer nam se sexualnost razvila!!

dobro staro šlatanje

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 22/09/2016 : 18:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Ako ne viruješ meni, evo ti crtani film.
I to ne bilo kakav, nego isječak iz dokumentarnog filma "For The Bible Tells Me So"

Kažeš da imaš 26 godina?
Virujen.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 22/09/2016 : 18:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

I to ne bilo kakav, nego isječak iz dokumentarnog filma "For The Bible Tells Me So"

Kažeš da imaš 26 godina?
Virujen.

Iz kojeg filma??
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 22/09/2016 : 19:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

Kažeš da imaš 26 godina?
Virujen.

Iz kojeg filma??

Jel me ti zajebavaš ili si stvarno beskrajno tupav?
Dakle u opisu "edukativnog crtića" na youtubeu, prva i jedina rečenica koja piše je slijedeća:Animiran isječak iz dokumentarnog filma "For The Bible Tells Me So" istražuje da li je homoseksuualnost izbor.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 22/09/2016 : 19:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Kažeš da imaš 26 godina?
Virujen.

Iz kojeg filma??

Jel me ti zajebavaš ili si stvarno beskrajno tupav?
Dakle u opisu "edukativnog crtića" na youtubeu, prva i jedina rečenica koja piše je slijedeća:Animiran isječak iz dokumentarnog filma "For The Bible Tells Me So" istražuje da li je homoseksuualnost izbor.

Jel mi gledamo isti video??

Idem na komp da vidim u čemu je problem,jel meni to ne piše nigdje!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 22/09/2016 : 19:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Ovo nema veze sa religijom,na kraju videa piše "Informacije u ovom edukativnom crticu mogu se pronaći u bilo kojoj sveučilišnoj knjižnici s mogućom iznimkom knjižice Bob Jones u Sjevernoj Carollini"!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 22/09/2016 : 19:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Ovo nema veze sa religijom,na kraju videa piše "Informacije u ovom edukativnom crticu mogu se pronaći u bilo kojoj sveučilišnoj knjižnici s mogućom iznimkom knjižice Bob Jones u Sjevernoj Carollini"!

Ponovit ću:Animiran isječak iz dokumentarnog filma "For The Bible Tells Me So" istražuje da li je homoseksuualnost izbor.
Jel mi oćeš reć da biblija nema veze s religijon?

Ponovit ću pitanje: Jel ti nas svih skupa zajebavaš ili si stvarno izrazito tupav?

Na žalost mislin da nas ne zajebavaš.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 22/09/2016 : 19:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Sad sam vidio kad sam dosao na komp da to pise u opisu videa,na mobitelu to nisam vidio,pogledaj video do kraja,nema to veze sa religjom,zapravo u videu su stvari koje se protive religiji!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/09/2016 : 19:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by kiky

da budem jasniji; moj kurac ne pripada meni, ja na njega jedva imam pravo, on više nego pripada kardinalu bozaniću. isto je i sa ženskom pizdom, ona je crkveno vlasništvo. ne žensko. kardinal bozanić je tu da usmjerava moj kurac i kazuje u koju točno rupu i koliko puta smije ući. skrene li moj kurac u krivu rupu, ja zastranjujem.

Čekaj, jel to onda i moj kurac Bozanićev?
Koliko kuraca taj Bozanić ima?
I znači li to kad Bozanić dirka dačke nije peder nego to u stvari Bozanić masturbira, ako su već svi kurci njegovi?

Inače, moran se složit s tobon, Amosov prikaz ženine uloge u društvu mi je stravičan. Žena=krmača.

i još kaže da je to najbolje za njih

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 23/09/2016 : 00:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Žene na vrbe!

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 23/09/2016 : 00:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
I vegane!!!

Zaboravih...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/09/2016 : 01:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ja mislim da je najveći broj homoseksualaca među vegetarijancima i veganima.
I muškim ljubiteljima Britny Spears.
A još ako su rođeni kao peto ili šesto muško dijete...ma takvi klinci su osuđeni u startu.

nego mene brine nešto drugo. sused na viksi u petrinji ima pet kćeri. jel' vrijedi i za njih ova spika o homićima? znači što je više kćeri to su veće šanse da će najmlađa biti gej?
sad kad malo razmislim, ova najmlađa roka rakiju više nego itko, ide po tekmama i završila je za strojarskog tehničara.
Vidiš, vidiš...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 01:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

A još ako su rođeni kao peto ili šesto muško dijete...ma takvi klinci su osuđeni u startu.

nego mene brine nešto drugo. sused na viksi u petrinji ima pet kćeri. jel' vrijedi i za njih ova spika o homićima? znači što je više kćeri to su veće šanse da će najmlađa biti gej?
sad kad malo razmislim, ova najmlađa roka rakiju više nego itko, ide po tekmama i završila je za strojarskog tehničara.
Vidiš, vidiš...

Zasto moraš bit glup ne razumijem?

Jel misliš da si ti pametniji i vise znaš od udruženja Američkih psihijatara??

Ljudi koji se time bave cijeli život,sta je tebi??
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 01:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

dobro staro šlatanje

Hehe,ja sam znao bit tolko napaljen u petom,šestom razredu da nisam mogo izdržati a da se ne olakšam drkicom!!
Da sam se suzdržavao i to još na silu iz straha pa ko zna kako bi se to odrazilo na moje psihicko,emocionalno i sexualno zdravlje?!
Nisu poznati uzroci pedofilije ali ovo bi mogao biti jedan od uzroka!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/09/2016 : 08:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message

Zato što..?
Bračna zajednica jamči po defaultu..što?

Nevjenčani parovi gube pravo na posvajanje ..jer?

Samo nam bog može pomoci.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/korak-unazad-priprema-se-novi-znatno-konzervativniji-obiteljski-zakon-svi-parovi-morat-ce-proci-obavezno-predbracno-savjetovanje/4717523/

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/09/2016 : 10:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Vidiš, vidiš...

Zato šta s tobon čovik ne može drugačije.
Jedini ko je ovde tragično glup si upravo ti.
I ne vriđa te niko. Vriđaš sam sebe sa svakin upison koji napišeš.

Ja ti recimo virujen da imaš 26 godina, jer razlog ovolikoga idiotizma ne mogu bit godine. Fetus je suvisliji od tebe.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 23/09/2016 : 10:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Zato što..?
Bračna zajednica jamči po defaultu..što?

Nevjenčani parovi gube pravo na posvajanje ..jer?

Samo nam bog može pomoci.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/korak-unazad-priprema-se-novi-znatno-konzervativniji-obiteljski-zakon-svi-parovi-morat-ce-proci-obavezno-predbracno-savjetovanje/4717523/

...i onda kad se sve manje ljudi bude ženilo će im biti krivi jugokomunisti, pokemoni, mrle i prlja.

Idioti kamenjarski.

The less I have the more I am a happy man

Edited by - Tonto on 23/09/2016 10:54:29
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 11:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

quote:

Vidiš, vidiš...

Zato šta s tobon čovik ne može drugačije.
Jedini ko je ovde tragično glup si upravo ti.
I ne vriđa te niko. Vriđaš sam sebe sa svakin upison koji napišeš.

Ja ti recimo virujen da imaš 26 godina, jer razlog ovolikoga idiotizma ne mogu bit godine. Fetus je suvisliji od tebe.

Ja bi prije reko da si ti glup,ne kopcas bas stvari,znaš samo vrijedat i gluposti pricat!!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/09/2016 : 12:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Molim vas, pa nemojte se vrijeđati.
Poput djece ste, a ne glupi, kad ne kužite i ne uvažavate da ne može i ne mora svatko bas raspolagati svim znanjem.

Ovo sad zvučim malo naivno ali dajte odrastite barem u načinu vrijeđanja sugovornika.
Ne tako sirovo.. barem malo suptilnije.
:)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 23/09/2016 : 12:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Ne tako sirovo.. barem malo suptilnije.
:)

Recimo ovako nesto:

Mislim da Rahazlamu ide ovogodisnji Ig Nobel za interdisciplinarna istrazivanja (otkrice neocekivanih veza izmedju aritmetike i seksualne orijentacije).

?

Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.

Edited by - culture vulture on 23/09/2016 12:53:05
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000