forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Tema dana: Ljudska prava i sloboda izbora
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 12:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Molim vas, pa nemojte se vrijeđati.
Poput djece ste, a ne glupi, kad ne kužite i ne uvažavate da ne može i ne mora svatko bas raspolagati svim znanjem.

Ovo sad zvučim malo naivno ali dajte odrastite barem u načinu vrijeđanja sugovornika.
Ne tako sirovo.. barem malo suptilnije.
:)

Pa kako ce Nesvrstani vrijedat nego ti si glup,pišeš pizdarije,imaš manje od 15 godina i slicno,to su uvrede koje su u rangu njegovog intelektualnog nivoa,ok ne želim bit pre grub prema njemu budući da nije sam izabrao mjesto rođenja,teško se rodit u Dalmaciji i očekivati neku pre veliku pamet!!

Dobro,jasno da ima i u Dalmacijih normalnih i pametnih ljudi,ali Nesvrstani nije jedan od njih!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 13:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by culture vulture

quote:

Recimo ovako nesto:

Mislim da Rahazlamu ide ovogodisnji Ig Nobel za interdisciplinarna istrazivanja (otkrice neocekivanih veza izmedju aritmetike i seksualne orijentacije).

?

Inace ako nisi znao ko riješi problem pedofilije ima zagarantiranu Nobelovu nagradu!!

Ja nisam iznosio svoje mišljenje,nego mišljenje Američkog udruženja psihijatara,istog onog koje je homoseksualnost skinulo sa liste sexualnih devijacija tamo negdje 70ih,niko od vas nije napisao niti jedan argument kontra ovoga,zasto to nije tako,zasto ja nisam u pravu i slično...Samo uvrede,jebeno ste pametni svi u...

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 23/09/2016 : 13:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Mogu vam reci.da ja volim slusat pametne ljude.ali na ovim teskim temama retko kada cujem nesto pametno.pogotovo od tzv skolovanih..sto je neko skolovaniji to vece gluposti pise.al zato nam i jeste drustvo u kurcu.kad svako misli da ima nesto pametno za reci a ustvari mu je zbrka u glavi..joj sto volim sto sam ovakav kakav sam..
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 23/09/2016 : 13:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message
quote:
Originally posted by Rahazlam

Inace ako nisi znao ko riješi problem pedofilije ima zagarantiranu Nobelovu nagradu!!

Ajmo, tko zeli biti milijunas?

quote:
Ja nisam iznosio svoje mišljenje,nego mišljenje Američkog udruženja psihijatara,istog onog koje je homoseksualnost skinulo sa liste sexualnih devijacija tamo negdje 70ih

Je li im i ovaj puta banda maskiranih ludjaka upadala na konferencije sve dok nisu popustili?

Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/09/2016 : 13:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Poput djece ste, a ne glupi, kad ne kužite i ne uvažavate da ne može i ne mora svatko bas raspolagati svim znanjem.

Ovo sad zvučim malo naivno ali dajte odrastite barem u načinu vrijeđanja sugovornika.

Mrzin suptilno.
Obožavan sirovo.
Sirovo rijetko laže.
Budali triba uvik otvoreno reć da je budala.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 23/09/2016 : 13:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Ja mislim da je najveći broj homoseksualaca među vegetarijancima i veganima.
I muškim ljubiteljima Britny Spears.
A još ako su rođeni kao peto ili šesto muško dijete...ma takvi klinci su osuđeni u startu.

nego mene brine nešto drugo. sused na viksi u petrinji ima pet kćeri. jel' vrijedi i za njih ova spika o homićima? znači što je više kćeri to su veće šanse da će najmlađa biti gej?
sad kad malo razmislim, ova najmlađa roka rakiju više nego itko, ide po tekmama i završila je za strojarskog tehničara.
Vidiš, vidiš...

gdje imaš vikendicu? ne pitam zbog tebe već zbog susjede
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/09/2016 : 13:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Pa kako ce Nesvrstani vrijedat nego ti si glup,pišeš pizdarije,imaš manje od 15 godina i slicno,to su uvrede koje su u rangu njegovog intelektualnog nivoa,ok ne želim bit pre grub prema njemu budući da nije sam izabrao mjesto rođenja,teško se rodit u Dalmaciji i očekivati neku pre veliku pamet!!

Dobro,jasno da ima i u Dalmacijih normalnih i pametnih ljudi,ali Nesvrstani nije jedan od njih!!

I šta sad Čarli na ovo reć?
Bit suptilan?
Kad već ovakve ne možemo eutanazirat tribalo bi ih baren spriječit da svoje idiotarije nesmetano pišu.
Da mladjo nije purger(odnosno srbin, al dođe na isto) ovaj idiot bi zbog ovoga izletija misec dana.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 13:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Mrzin suptilno.
Obožavan sirovo.
Sirovo rijetko laže.

Daj reci zasto sam ja budala??Napisi sta sam krivo napisao,zasto je to krivo?Barataj argumentima a ne uvredama!!

Ja te u potpunosti razumijem,ti ne znaš drugačije,nisi naučio drugačije artikulirati svoje mišljenje osim nasiljem(uživo)ili ovako po forumima uvredama!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/09/2016 : 14:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

Mrzin suptilno.
Obožavan sirovo.
Sirovo rijetko laže.

Daj reci zasto sam ja budala??Napisi sta sam krivo napisao,zasto je to krivo?Barataj argumentima a ne uvredama!!

Ja te u potpunosti razumijem,ti ne znaš drugačije,nisi naučio drugačije artikulirati svoje mišljenje osim nasiljem(uživo)ili ovako po forumima uvredama!!

Neznan zašto si budala.
Jebi ga, rodija si se takav i nosi svoj križ.

Ali evo tebi za ljubav par primjera samo iz 2 zadnja dana:
1. Mladji kao potkrepu neke svoje imbecilne teorije si ponudija crtani film???? Pa se onda meni iščuđavaš kad napišen da je ovo iz nekakvog vjerskog dokumentarnog fima, a crno na bijelo piše iz kojeg dokumentarca je crtani na koji si zalipija link. Karakteristika glupih ljudi je da se drže nečega o čemu nemaju pojma a ti drviš o crtanon filmu o kojen očito nemaš pojma.
2. Na drugoj temi kažeš da već 15 godina gledaš nogomet 5 utakmica tjedno i kao takav si apsolutni autoritet za nogomet, i kao takav apsolutni autoritet ti si taj koji će odredit listu najboljih igrača svijeta, + za Ronalda navijaju samo pederi. Ja nogomet gledan više od 30 godina, i kad san bija nedojebani klinac poput tebe i ja san gleda 5 utakmica tjedno, dakle po tvojin mjerilima ja o nogometu znan taman duplo više od tebe. Je li ovo ima smisla? Naravno da nema, osin glupanima.
3.Generaliziranje i smještanje ljudi u ladice zbog porijekla ili mjesta bravka je odlika jako glupih ljudi.

Dakle jel vidiš koliko si glup?
Ne vidiš?
Normalno da ne vidiš.
Glupane.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 23/09/2016 14:11:11
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/09/2016 : 14:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
@mladjo ili bilo ko drugi od forumskih pandura.

1.Ako je idiotu reć da je idiot uvreda, molim za sebe primjerenu kaznu.
2.Ako idiot ne izleti zbog šovinizma samobanirajte sebe.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/09/2016 : 14:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Znam ja! Svih vas treba nalupati po guzi!
Isprašiti po turu.
Pola sata na krupnoj soli klečat, molim. :)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/09/2016 : 14:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

molim ljepo Charlita, nije ovo s/m topic!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/09/2016 : 14:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dobro, ajmo sad stati sa uvredama.
fino sad budite uljudni

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 23/09/2016 : 14:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by kiky

da budem jasniji; moj kurac ne pripada meni, ja na njega jedva imam pravo, on više nego pripada kardinalu bozaniću. isto je i sa ženskom pizdom, ona je crkveno vlasništvo. ne žensko. kardinal bozanić je tu da usmjerava moj kurac i kazuje u koju točno rupu i koliko puta smije ući. skrene li moj kurac u krivu rupu, ja zastranjujem.

Čekaj, jel to onda i moj kurac Bozanićev?
Koliko kuraca taj Bozanić ima?
I znači li to kad Bozanić dirka dačke nije peder nego to u stvari Bozanić masturbira, ako su već svi kurci njegovi?

Inače, moran se složit s tobon, Amosov prikaz ženine uloge u društvu mi je stravičan. Žena=krmača.

Ovo s Bozanićem i kurcima te stavlja u Rahin rang dedukcije.

Međutim, pustimo sada to na stranu.
Zanima me di sam ja to izjednačio žene s krmačama?

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/09/2016 : 15:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

quote:

quote:

da budem jasniji; moj kurac ne pripada meni, ja na njega jedva imam pravo, on više nego pripada kardinalu bozaniću. isto je i sa ženskom pizdom, ona je crkveno vlasništvo. ne žensko. kardinal bozanić je tu da usmjerava moj kurac i kazuje u koju točno rupu i koliko puta smije ući. skrene li moj kurac u krivu rupu, ja zastranjujem.

I znači li to kad Bozanić dirka dačke nije peder nego to u stvari Bozanić masturbira, ako su već svi kurci njegovi?

Inače, moran se složit s tobon, Amosov prikaz ženine uloge u društvu mi je stravičan. Žena=krmača.

Ovo s Bozanićen i penisima je čista zajebancija.
Nema tu ni d od dedukcije.

Šta se izjednačavanja žena i krmača tiče, upravo to šta ti ne razumiš da si ih ti, a ne ja izjednačija je razlog zašto san napisa da mi je tvoj upis stravičan.
Upravo stil u kojen je ono napisano je ono šta meni smeta, jer neko će ono pročitat kao uzdizanje žene, a ja u onome vidin samo "smještanje žene gdje joj je i mjesto"

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 23/09/2016 15:27:18
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 23/09/2016 : 15:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:

quote:

quote:

I šta sad Čarli na ovo reć?
Bit suptilan?
Kad već ovakve ne možemo eutanazirat tribalo bi ih baren spriječit da svoje idiotarije nesmetano pišu.
Da mladjo nije purger(odnosno srbin, al dođe na isto) ovaj idiot bi zbog ovoga izletija misec dana.

Molim lijepo, može biti tek astrougarski konjušar
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 15:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Mrzin suptilno.
Obožavan sirovo.
Sirovo rijetko laže.

Neznan zašto si budala.
Jebi ga, rodija si se takav i nosi svoj križ.

Ali evo tebi za ljubav par primjera samo iz 2 zadnja dana:
1. Mladji kao potkrepu neke svoje imbecilne teorije si ponudija crtani film???? Pa se onda meni iščuđavaš kad napišen da je ovo iz nekakvog vjerskog dokumentarnog fima, a crno na bijelo piše iz kojeg dokumentarca je crtani na koji si zalipija link. Karakteristika glupih ljudi je da se drže nečega o čemu nemaju pojma a ti drviš o crtanon filmu o kojen očito nemaš pojma.
2. Na drugoj temi kažeš da već 15 godina gledaš nogomet 5 utakmica tjedno i kao takav si apsolutni autoritet za nogomet, i kao takav apsolutni autoritet ti si taj koji će odredit listu najboljih igrača svijeta, + za Ronalda navijaju samo pederi. Ja nogomet gledan više od 30 godina, i kad san bija nedojebani klinac poput tebe i ja san gleda 5 utakmica tjedno, dakle po tvojin mjerilima ja o nogometu znan taman duplo više od tebe. Je li ovo ima smisla? Naravno da nema, osin glupanima.
3.Generaliziranje i smještanje ljudi u ladice zbog porijekla ili mjesta bravka je odlika jako glupih ljudi.

Dakle jel vidiš koliko si glup?
Ne vidiš?
Normalno da ne vidiš.
Glupane.

Sta rec jebiga,nisi uopće pogledao video,ti o sexualnosti ne znaš nista osim da ti se kurac digne kad vidiš dobru picku!!Mislim ti ne znaš nista o nicem,tako da...

To su imbecilne teorije??Nisi se niti potrudio saznat vise,nisi čak niti pogledao video a kamoli da bi se usudio saznat nešto vise!

Nisam mislio doslovno da za Ronalda navijaju samo pederi,to je izrečeno u namjeri da vi koji sporo kopcate stvari lakše shvatite,i ne nemozes ti meni pricat o nogometu,to sebi ne dozvoljavam i ne želim padat tako nisko da mi ti dođeš na neku nogometnu temu i kažeš da pričam gluposti,to jednostavno ne mogu progutati!!Ja sam cijeli život u nogometu i ne mogu si dozvolit takve stvari!!

Moram vrijeđati Dalmatince i Hercegovce jer sam se previše gluposti naslušao u Dalmaciji i Hercegovini,previše primitivizma,ne znanja,agresivnosti,vrijeđanja,gluposti kao i kod tebe!!Nisam reko da tamo nema normalnih i pametnih ljudi ali ti nisi jedan od njih,jebiga tako stvari stoje!!

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 15:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

quote:

quote:

Znaci kad ja napišem nešto sto je znanstveno dokazano,nešto sa čime se ljudi bave cijeli jebeni život onda je to glupost i vi me izvrijedate,ali kad ti staviš nekog idiota maloumnog kako priča o odnosu žene i muskarca kao da smo u 2. stoljeću onda je to u redu!!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 15:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Rahazlame, ja stvarno ne vidim koliko puta ti se treba reći da smanjiš doživljaj.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 23/09/2016 : 15:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
E moj Rahazlam, nisi ti izgleda ni bio nigdje osim po Dalmaciji i Hercegovini. Pa imaš svugdje svega i svačega.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 15:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Zasto?????

Pa čekaj malo ovo sta Amos govori je teško sranje,glupost,uopće nemam rijeci za to,a kad ja kažem nešto normalno,nešto sto je znanstveno dokazano i sto se još dokazuje i na čemu rade ozbiljni ljudi koji se bave ozbiljnom znanošću onda se mene ismijava!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 15:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Ne.
A femme je žena. Ženskog roda.
A feminizirana žena može biti samo fatalna, nikako muškobanjasta.
Moje skromno mišljenjce.:)

Ne znam,ne bavim se takvim glupostima niti me zanimaju,sve ostaje točno sto sam rekao samo se naziv mijenja,znaci muškobanjaste žene se ne nazivaju feminizirane ali poanta ostaje ista!!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 15:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Zasto?????

Pa čekaj malo ovo sta Amos govori je teško sranje,glupost,uopće nemam rijeci za to,a kad ja kažem nešto normalno,nešto sto je znanstveno dokazano i sto se još dokazuje i na čemu rade ozbiljni ljudi koji se bave ozbiljnom znanošću onda se mene ismijava!!

Ti si ovde napisao mnogo stvari, ali malo "normalnih i znanstveno dokazanih". VERUJ MI.

Već sam te pitao koliko godina imaš. Ukoliko imaš 15, onda ok, pubertet, tražiš sebe, hoćeš da se dokažeš u društvu i sve to. Ukoliko imaš preko 20, onda ne znam šta da ti kažem.

Edited by - manhunter on 23/09/2016 15:41:17
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 15:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Zasto?????

Ti si ovde napisao mnogo stvari, ali malo "normalnih i znanstveno dokazanih". VERUJ MI.

Već sam te pitao koliko godina imaš. Ukoliko imaš 15, onda ok, pubertet, tražiš sebe, hoćeš da se dokažeš u društvu i sve to. Ukoliko imaš preko 20, onda ne znam šta da ti kažem.

Zar je to jedina uvreda koju znaš napisati?

Kako znaš da nije znanstveno dokazano??
Pitaj nekog znanstvenika koji se bavi sa time!!

Svi ste skočili kao da ste doktorirali psihologiju i znate ama bas sve o seksualnosti!!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 15:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ja nisam ni hteo da napišem bilo kakvu uvredu. To je tvoj problem, ili vidiš uvrede, ili ih daješ. Smiri se malo.

Ah da, ja nosim "titulu" diplomiranog psihološkog savetnika. Nije baš psihijatar, ali dobro.
Mada to nemam ama baš nikakve veze ovde. Nego kad već spominješ.

Edited by - manhunter on 23/09/2016 16:00:04
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000