forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Tema dana: Ljudska prava i sloboda izbora
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 23/09/2016 : 15:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Rahazlame, svaštara je zajebana, nije to za tebe, bolje se drži Bonellija, tamo si jači. ;)
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 16:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ja nisam ni hteo da napišem bilo kakvu uvredu. To je tvoj problem, ili vidiš uvrede, ili ih daješ. Smiri se malo.

Ah da, ja nosim "titulu" psihološkog savetnika. Nije baš pishijatar, ali dobro.
Mada to nemam ama baš nikakve veze ovde. Nego kad već spominješ.

Jesi htio si me uvrijedit!!

Ma dobro ovo vise spada pod sexologiju(znanost o seksualnosti) i genetiku!!

Uostalom niti jedan od vas koji me vrijeđa nije rekao zasto to nije tako,dao neki logički,suvisli argument,neko ko barata određenim znanjem na tom području moze bez problema da napise:To i to nije istina zbog toga i toga,sexualnost se ne razvija na taj način nego na ovaj,ne to ne moze biti tako jer je ovako...

Niko nista!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 16:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

Rahazlame, svaštara je zajebana, nije to za tebe, bolje se drži Bonellija, tamo si jači. ;)

Al sto je najgore ja sam na ovaj podatak naletio slučajno,tu sam napisao tek tolko ni sam ne znam zasto...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 16:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Rahazlam

Jesi htio si me uvrijedit!!

Ne, nisam te hteo uvrediti. Najozbiljnije.
Hteo sam ti pokazati kako tvoji postovi deluju na druge. Možda je definicija bila malo pregruba, ali pročitaj svoje postove par puta, koliko je moguće subjektivno.

quote:

Uostalom niti jedan od vas koji me vrijeđa nije rekao zasto to nije tako,dao neki logički,suvisli argument,neko ko barata određenim znanjem na tom području moze bez problema da napise:To i to nije istina zbog toga i toga,sexualnost se ne razvija na taj način nego na ovaj,ne to ne moze biti tako jer je ovako...

Niko nista!!

Traženje ovoga je sasvim legitimno i dajem ti pravo. Samo: ukoliko ovo tražiš od drugih, drugi će tražiti od tebe isto. Nisam video da si bilo kakve činjenice izneo za neke svoje tvrdnje. Bio je onaj filmčić sa YT, ali nećemo o tome.
Tvoje tvrdnje su stereotipne, stečene tokom vremena. Uzimaš ih zdravo za gotovo i stavljaš svoja ubeđenja kao aksiome, a tvrdiš da su tuđa pogrešna. Zar i to nije na neki način uvreda?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 16:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Al stavio sam mišljenje Svjetske zdravstvene organizacije ujedinio i Američkog udruženja psihijatara!!

Ako to nisu dovoljno dobri argumenti onda ne znam!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/09/2016 : 16:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:
Originally posted by Just_Charlie

Molim vas, pa nemojte se vrijeđati.
Poput djece ste, a ne glupi, kad ne kužite i ne uvažavate da ne može i ne mora svatko bas raspolagati svim znanjem.

Ovo sad zvučim malo naivno ali dajte odrastite barem u načinu vrijeđanja sugovornika.
Ne tako sirovo.. barem malo suptilnije.
:)

Pa kako ce Nesvrstani vrijedat nego ti si glup,pišeš pizdarije,imaš manje od 15 godina i slicno,to su uvrede koje su u rangu njegovog intelektualnog nivoa,ok ne želim bit pre grub prema njemu budući da nije sam izabrao mjesto rođenja,teško se rodit u Dalmaciji i očekivati neku pre veliku pamet!!

Dobro,jasno da ima i u Dalmacijih normalnih i pametnih ljudi,ali Nesvrstani nije jedan od njih!!

I šta sad Čarli na ovo reć?
Bit suptilan?
Kad već ovakve ne možemo eutanazirat tribalo bi ih baren spriječit da svoje idiotarije nesmetano pišu.
Da mladjo nije purger(odnosno srbin, al dođe na isto) ovaj idiot bi zbog ovoga izletija misec dana.

Baš me zanima bi li Rahazlam dobio samo upozorenje od manhuntera da je isto napisao o, recimo, Srbiji.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 16:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Upozorenje je dobio od mladje. Nisam se obazirao na detalje pre mladjinog upozorenja.

Što se mene tiče, za dosta napisanog je zaslužio izbacivanje, ali sam ovde došao kao forumaš, a ne mod. Kao što rekoh, mladjo je reagovao već.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 16:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
I nemoj se zamarati sa ovim "Srbija" i sličnim glupostima.

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 23/09/2016 : 16:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
@Razo, lijepo ti je napisao MH, prvo malo razmisli o tome kako ti pišeš i šta pišeš, pa onda napadaj druge. Spustila se lopta, nema više vrijeđanja, pa sad fino razmisli o nekim stvarima. MH ti je rekao da postavljaš svoje mišljenje u dosta stvari kao aksiom, ako se neko javi s drukčijim stavom, ti si u fazonu "ma nemaš ti pojma", slabo ti šta argumentuješ. Evo ti primjer sa Barsinog topika: tvrdiš, kao neoborivo, da je Barsa iz 2008-2012 najbolji tim ikada, a ima još puno timova kroz istoriju, pa čak i blisku, za koje se isto može tvrditi jer su dominirali kao i ovi. Onda kažeš da su trio Mesi, Čavi, Inijesta najbolji igrači ikada, što je potpuna nebuloza i totalno neutemeljeno (sem za Mesija). Pa ovdje postaviš YT video isječak iz nekog vjerski obojenog dokumentarca i očekuješ da te ljudi shvate ozbiljno. Ovo je samo kap u moru tvojih upisa. A da ne spominjem to što se non-stop s nekim svađaš, postoje i drugi interpunkcijski znaci sem uskličnika. ;)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/09/2016 : 17:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Upozorenje je dobio od mladje. Nisam se obazirao na detalje pre mladjinog upozorenja.

Što se mene tiče, za dosta napisanog je zaslužio izbacivanje, ali sam ovde došao kao forumaš, a ne mod. Kao što rekoh, mladjo je reagovao već.

quote:

Rahazlame, ja stvarno ne vidim koliko puta ti se treba reći da smanjiš doživljaj.

Ovo sam doživio kao tvoje upozorenje, isprike ako to nije bilo. Dakle od tebe nije dobio ni upozorenje.

I da, da je isto napisao neki forumaš za Srbiju, ili neki sprski forumaš za Hrvatsku (sasvim je svejedno), definitivno bi dobili ban, i to onaj mjesečni.

quote:

Ovo ne razumijem.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 17:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Ovo sam doživio kao tvoje upozorenje, isprike ako to nije bilo. Dakle od tebe nije dobio ni upozorenje.

Napisao sam mu da "smanji doživljaj" za sve ono napisano posle mladjinog upozorenja. Više kao savet, ne upozorenje.

quote:

I da, da je isto napisao neki forumaš za Srbiju, ili neki sprski forumaš za Hrvatsku (sasvim je svejedno), definitivno bi dobili ban, i to onaj mjesečni.

quote:

Ovo ne razumijem.

Pa vidiš, ovo gore što si napisao. Da je neko od Hrvata napisao za Srbiju i obratno. Nemoj meni da spočitavaš neku teritorijalnu pristrasnost, molim te. Kao što rekoh, meni je ono bilo za ban, ali poštujem mladjino mišljenje i tu se priča završava. I ne, NE gledam odakle je koji forumaš i koliko gena kojeg plemena ima. A to svakom savetujem, pa i tebi. ;)

Edited by - manhunter on 23/09/2016 17:08:26
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/09/2016 : 17:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Dobro znaš da ni ja ne gledam na krvna zrnca, kao ni ti.

Moj problem je što se vrijeđanje na regionalnoj osnovi ne tretira jednako kao i vrijeđanje na nacionalnoj osnovi.
Mislim da je upravo Nesvrstani prije nekog vremena isto primjetio.

Inače, ne bi ti bio prvi put da preko drugog moda baniraš ljude.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 17:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Baniran "preko drugog moda" kada neko dobije upozorenje a i dalje tera po svome.
Isto tako, kada ja nekoga upozorim, a kasnije ga drugi mod banira. Ja tu ne vidim neki problem.

Samo jednom sam išao direktno preko drugog moda, to jest, rekao da u datom slučaju ne ide upozorenje, već ban. Ti ćeš mi reći za druge slučajeve, pošto zvučiš kao da ja to svako malo radim.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 17:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by swamp thing

@Razo, lijepo ti je napisao MH, prvo malo razmisli o tome kako ti pišeš i šta pišeš, pa onda napadaj druge. Spustila se lopta, nema više vrijeđanja, pa sad fino razmisli o nekim stvarima. MH ti je rekao da postavljaš svoje mišljenje u dosta stvari kao aksiom, ako se neko javi s drukčijim stavom, ti si u fazonu "ma nemaš ti pojma", slabo ti šta argumentuješ. Evo ti primjer sa Barsinog topika: tvrdiš, kao neoborivo, da je Barsa iz 2008-2012 najbolji tim ikada, a ima još puno timova kroz istoriju, pa čak i blisku, za koje se isto može tvrditi jer su dominirali kao i ovi. Onda kažeš da su trio Mesi, Čavi, Inijesta najbolji igrači ikada, što je potpuna nebuloza i totalno neutemeljeno (sem za Mesija). Pa ovdje postaviš YT video isječak iz nekog vjerski obojenog dokumentarca i očekuješ da te ljudi shvate ozbiljno. Ovo je samo kap u moru tvojih upisa. A da ne spominjem to što se non-stop s nekim svađaš, postoje i drugi interpunkcijski znaci sem uskličnika. ;)

Prvo ono nije vjerski video,ja sam davno odjebao religiju i uopce me nije briga za religiju,ono je znanstveno edukativan video!Jos cu jednom ponovit:To nije moje misljenje,ja se ne bavim takvim stvarima niti me briga,spomenuo sam to samo usputno,da sam znao da ce biti takve reakcije nebih niti zalazio na ovaj topic!

Sto se tice nogometa tu nemam sta puno dodati,za mene je uopce uvreda da mi recimo neki Jery Krause ide govorit nesto o nogometu,kamoli da mi kaze da pisem gluposti!

Bilo je jakih momcadi ali niti jedna momcad nije dobivala sa takvom dominacijom kao Barcelona tih godina!To ce ti reci svako ko se iole razumije u nogomet,kao i 90 posto nogometne javnosti,od bivsih nogometasa,trenera,sportskih novinara...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 17:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
I da, par puta sam izbacio ljude koji su vređali Dalmatince.
A kad razmislim, nikada nisam nekoga ko je vređao purgere. Zaključak se sam nameće. :)

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 17:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Sto se tice nogometa tu nemam sta puno dodati,za mene je uopce uvreda da mi recimo neki Jery Krause ide govorit nesto o nogometu

Poslednja, ali POSLEDNJA opomena!

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/09/2016 : 17:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
eto me nazad. Ajmo mir svi:))
sad sam se vrnul tek nazad na komp, a ono o dalmošima i hercegovcima je napisano nakon mog upozorenja, tako da sam to tek sad vidio. Vjerojatno će biti udaljen jer ovo je sad već fakat previše. ali evo samo da pojedem sendvić pa bum videl

P.S. Rale, ja nikako da nađem taj dokaz svjetske zdravstvene organizacije i kongresa liječnika o kojem pišeš. Ajd' stavi taj link ovdje. Ali brzo, već sam na pola sa sendvićem :))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 17:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

Sto se tice nogometa tu nemam sta puno dodati,za mene je uopce uvreda da mi recimo neki Jery Krause ide govorit nesto o nogometu

Poslednja, ali POSLEDNJA opomena!

O majko mila,ne mogu vjerovat,opomena za sta?

Ako mislim da se Jery Krause ne razumije u nogomet pa zar je to uvreda?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 17:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

eto me nazad. Ajmo mir svi:))
sad sam se vrnul tek nazad na komp, a ono o dalmošima i hercegovcima je napisano nakon mog upozorenja, tako da sam to tek sad vidio. Vjerojatno će biti udaljen jer ovo je sad već fakat previše. ali evo samo da pojedem sendvić pa bum videl

P.S. Rale, ja nikako da nađem taj dokaz svjetske zdravstvene organizacije i kongresa liječnika o kojem pišeš. Ajd' stavi taj link ovdje. Ali brzo, već sam na pola sa sendvićem :))

Evo sad cu,stavim ti link pa me onda izbaci!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/09/2016 : 17:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Samo jednom sam išao direktno preko drugog moda, to jest, rekao da u datom slučaju ne ide upozorenje, već ban. Ti ćeš mi reći za druge slučajeve, pošto zvučiš kao da ja to svako malo radim.

Nije trebalo onda tako zvučati.
I ja se sjećam samo jednog primjera (dsormaz).
Ali što se jednom napravi, može se ponoviti, ili?

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 17:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
https://m.youtube.com/watch?v=WN9iGUnvZOE
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 17:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Inace ja sam na ovo sasvim slucajno naletio neki dan pa sam tu rekao ne znam ni ja zbog cega!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/09/2016 : 17:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Mislim da te čovjek pitao za link od WHO-a.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 17:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Inace ja sam na ovo sasvim slucajno naletio neki dan pa sam tu rekao ne znam ni ja zbog cega!!

Da, da. Slučajno...

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/09/2016 : 17:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Čekaj malo znači taj crtić je sve što ti imaš za ponuditi?
pa gdje je tu dokaz od svjetskih stručnjaka?
Ovo je samo isječak iz crtića koji govori o bibliji.
Jel' imaš neke stručne članke, izjave, mišljenja, interviewu?
Znači sve ti se temelji na tom crtiću?
Pa otkud ti da je to mišljenje svjetske znanstvene organizacije?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000