forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Tema dana: Ljudska prava i sloboda izbora
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/09/2016 : 12:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ajmo dosta i ovdje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 16:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Beva ja nisam reagirao nezrelo nego sasvim normalno,ako je tebi to nezrelo sta je zrelo?

I da,nisam imao nikakvu namjeru da vrijedam hercegovce i dalmatince,ispricavam se ako se netko uvrijedio,moj je cilj bio uvrijediti samo Nesvrstanog,al eto proslo je pa nebi vise o tome!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 16:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by kucak

Amosu svi možemo zavidit kako ima lijepu obitelj. Veliku obitelj. I to je jedini i pravi uspjeh u životu. Amose, koliko djece, usput? Negdje sam bio pročitao ali se ne sjećam. Kod mene dva lijepa sina, bit će još ako Bog da..

Ne mogu se slozit s ovim,veliku obitelj i puno djece moze imat svaki covjek koji bioloski moze imat djecu!
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 25/09/2016 : 16:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Amosu svi možemo zavidit kako ima lijepu obitelj. Veliku obitelj. I to je jedini i pravi uspjeh u životu. Amose, koliko djece, usput? Negdje sam bio pročitao ali se ne sjećam. Kod mene dva lijepa sina, bit će još ako Bog da..

Ne mogu se slozit s ovim,veliku obitelj i puno djece moze imat svaki covjek koji bioloski moze imat djecu!

Naravno da može, gdje sam napisao da ne može.. Samo konstatiram da je lijepo odrasti u takvoj obitelji i na kraju imati takvu obitelj. Amos zrači srećom i mirom. Ja sam odrastao u obitelji sa četvero djece i sam želim imati takvu. Htio sam pohvaliti čovjeka.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/09/2016 : 16:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Moram vrijeđati Dalmatince i Hercegovce jer sam se previše gluposti naslušao u Dalmaciji i Hercegovini,previše primitivizma,ne znanja,agresivnosti,vrijeđanja,gluposti kao i kod tebe!!Nisam reko da tamo nema normalnih i pametnih ljudi ali ti nisi jedan od njih,jebiga tako stvari stoje!!

Dođi u Dalmaciju slobodno i javi se..pokazati cemo ti kako smo divni i krasni ljudi!!

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 16:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

quote:

Naravno da može, gdje sam napisao da ne može.. Samo konstatiram da je lijepo odrasti u takvoj obitelji i na kraju imati takvu obitelj. Amos zrači srećom i mirom. Ja sam odrastao u obitelji sa četvero djece i sam želim imati takvu. Htio sam pohvaliti čovjeka.

Ne znam kako Amos zraci jer ga u zivotu nisam vidio,medutim znam neke ljude koji imaju velike obitelji pa bas i ne zrace od srece i mira!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 16:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

Moram vrijeđati Dalmatince i Hercegovce jer sam se previše gluposti naslušao u Dalmaciji i Hercegovini,previše primitivizma,ne znanja,agresivnosti,vrijeđanja,gluposti kao i kod tebe!!Nisam reko da tamo nema normalnih i pametnih ljudi ali ti nisi jedan od njih,jebiga tako stvari stoje!!

Dođi u Dalmaciju slobodno i javi se..pokazati cemo ti kako smo divni i krasni ljudi!!

Bio milijon puta...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/09/2016 : 16:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

quote:

Bio milijon puta...

Di si tocno bija?

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 16:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Bio milijon puta...

Di si tocno bija?

Dubrovnik,Split,Zadar,Biograd,Sibenik...

Dalmatinska Zagora uglavnom Knin,Cavoglave i tak manja mjesta...

Nabrojo sam samo vece gradove,proputovao sam cijelu Hrvatsku!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 25/09/2016 : 16:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Beva ja nisam reagirao nezrelo nego sasvim normalno,ako je tebi to nezrelo sta je zrelo?

Čovječe branim te a ti se uhvatiš za zadnju rečenicu. Između ostalog, to je taj nezreo nastup. Hercegovac sam pa ti nisam ništa rekao za ono što si napisao jer me ne briga, ali i to je nezrelo.

Primijeni ovu logiku 'nikad nisam vidio Amosa' i na 'nikad nisam vidio Jerrija Krausa' kad pišeš što tebi jedan takav ima govoriti o nogometu. I slične stvari.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/09/2016 : 17:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

I di su najgluplji ljudi u Dalmaciji?

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 17:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Čovječe branim te a ti se uhvatiš za zadnju rečenicu. Između ostalog, to je taj nezreo nastup. Hercegovac sam pa ti nisam ništa rekao za ono što si napisao jer me ne briga, ali i to je nezrelo.

Primijeni ovu logiku 'nikad nisam vidio Amosa' i na 'nikad nisam vidio Jerrija Krausa' kad pišeš što tebi jedan takav ima govoriti o nogometu. I slične stvari.

Vec sam gore napisao da nisam imao namjeru uvrijediti hercegovce niti dalmatince vec iskljucivo jednu osobu,ne moras me branit,ja sam uletio na ovaj topic sasvim slucajno i morao sam reagirat na neke gluposti koje je Amos napisao,uopce me ne zanima ta tema o ljudskim pravima,homosexualcima,feminizam...

Amos je pisao neistine,pobrkao sam neke termine kao feminizirane zene,upravo zato jer me to apsulutno ne zanima,htio sam mu pojasnit da biti muskobanjasta zena ili zenskasti muskarac nije ideologija!!
Odjednom su svi skocili i poceli me vrijedat,prvi Mladjo...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 17:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
I da,ne moram poznavat Jerya Krausea da znam da o nogometu zna povrsno i vrlo malo,to tebi moze zvucit nezrelo,bahato ali tako je!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 17:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

Ne smijem nista pisat da se netko nebi uvrijedio,uostalom izbacit ce me!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/09/2016 : 17:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Ma nece te nitko izbacit i nitko se ne vrijeđa, zanima me jer ti si covjek koji govori samo cinjenice..ja uvik volim kad me netko prosvjetli!!

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 17:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

Ma nece te nitko izbacit i nitko se ne vrijeđa, zanima me jer ti si covjek koji govori samo cinjenice..ja uvik volim kad me netko prosvjetli!!

Ti znas i sam odgovor na to pitanje,i to vrlo dobro!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/09/2016 : 17:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Ti znas i sam odgovor na to pitanje,i to vrlo dobro!

Ne znam, prosvjetli me, inzistiram!!

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 17:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
http://m.dnevnik.hr/galerija/vijesti/hrvatska/provjereno-istrazilo-reakcije-biraca-u-utvrdama-sdp-a-i-hdz-a---450351.html#0
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 17:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Evo ti odgovora na tvoje pitanje!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/09/2016 : 17:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Onda se nisi naslusao gluposti u Dalmaciji vec si nezadovoljan izbornim rezultatom!!

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 25/09/2016 : 17:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

Konkurencija je strasna:) ali mislim da vodi mjesto od kud je globinjo :)

Mrzim mrznju!

Edited by - mamlaz on 25/09/2016 17:42:35
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 17:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

Onda se nisi naslusao gluposti u Dalmaciji vec si nezadovoljan izbornim rezultatom!!

Ne,svejedno mi je ko ce bit na vlasti,al njima ociti nije,oni su uvjereni da ce nam sa Hdzom biti bolje!

I da naravno,pdv raste a bdp pada,to je super stvar!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 17:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

Uopce te ne razumijem,sta oces ti meni sad dokazat?

Kad bi meni neko rekao Hrvati su ovakvi,onakvi ja bi mu rekao boli me...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/09/2016 : 17:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Pa kad te boli zasto onda lijepis etikete?

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2016 : 17:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

Pa kad te boli zasto onda lijepis etikete?

Ja sam rekao da je meni namjera bila uvrijediti samo nesvrstanog,nikako druge Dalmatince!
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000