forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 599

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 19:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Ne ajde mi pojasni,ajde kao da imam 12 godina,daj mi malo pojasni tu situaciju u Hrvatskom nogometu,ajde molim te???
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/09/2016 : 19:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Nisi shvatio nista. Ja ne volim ni hajduk ni dinamo, ja sam Fiuman i za Rijeku sam, ali mi ipak nije jasno kako ne kuzis neke stvari u hnl-u. Pa ja sam kazem da ce Rijeci miskovic donijeti stete dugorocno. A ti kazes da mamic nije kriv za nista u hajduku. Zato pitam koliko godina imas ? Ili od kuda saznajes informacije o svijetu?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/09/2016 : 19:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Ps. Nemoj se ljutiti , ali kada sam procitao u onom topiku da za muskobanjaste cure kazes da su feminizirane vise mi nista nije jasno. Ili si mlad ili si totalno neobrazovan. Ne vrijedjam te, vec sam te iskreno pitao koliko imas godina.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 19:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

Nisi shvatio nista. Ja ne volim ni hajduk ni dinamo, ja sam Fiuman i za Rijeku sam, ali mi ipak nije jasno kako ne kuzis neke stvari u hnl-u. Pa ja sam kazem da ce Rijeci miskovic donijeti stete dugorocno. A ti kazes da mamic nije kriv za nista u hajduku. Zato pitam koliko godina imas ? Ili od kuda saznajes informacije o svijetu?

Kako to je Mamić kriv za losu situaciju u Hajduku??

Ja ne tvrdim niti da je,niti da nije,želim samo da mi ti objasniš??

Vrlo je lako uvijek okriviti nekog drugog za vlastiti neuspjeh!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 19:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ps. Nemoj se ljutiti , ali kada sam procitao u onom topiku da za muskobanjaste cure kazes da su feminizirane vise mi nista nije jasno. Ili si mlad ili si totalno neobrazovan. Ne vrijedjam te, vec sam te iskreno pitao koliko imas godina.

Ja sam samo zamijenio termine,sve sto sam napisao tamo ostaje točno!!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/09/2016 : 19:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Ps. Sto se tice hnl-a krivi su canjege, mamici, sanaderi, miskovici i slicni. I biznis i dalje cvijeta :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/09/2016 : 19:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Ma ok. Samo sam se nadao da si mlad. Ovako ne vidim razliku izmedju navijaca dinama i hajduka, svi ste u pravu i drugi su vam krivi za sve. Dosta infantilno razmisljanje.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/09/2016 : 19:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sta je Hajdukovci??

Ko vam je kriv sto je Hajduk u tako lošem stanju???

Sami ste si krivi,niti Mamić niti Dinamo,sami ste si krivi!!

I sta sad treba srat po Dinamu a??

daj mi objasni zašto bi mi tribali navijat za dinamo?
jel učestalo tamaniš bunike ili nešto slično?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 19:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ps. Sto se tice hnl-a krivi su canjege, mamici, sanaderi, miskovici i slicni. I biznis i dalje cvijeta :)

Kriminala ima svugdje,i u Spanjolskom nogometu i Engleskom,Francuskom...

Nisi uopce pojasnio zasto je Mamic kriv za losu situaciju u Hajduku,pa cu pitat Globinja,Brnija ili Iwooda da mi pojasne?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 19:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma ok. Samo sam se nadao da si mlad. Ovako ne vidim razliku izmedju navijaca dinama i hajduka, svi ste u pravu i drugi su vam krivi za sve. Dosta infantilno razmisljanje.

Evo ti jedne razlike,a ovo je ujedino i odgovor Iwoodu:U Zagrebu se navija za Hajduk kad igra Europu,navija se jednako kao i za Dinamo,dok u Dalmaciji nije takva situacija,navija se kontra Dinama!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/09/2016 : 19:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Evo ti jedne razlike,a ovo je ujedino i odgovor Iwoodu:U Zagrebu se navija za Hajduk kad igra Europu,navija se jednako kao i za Dinamo,dok u Dalmaciji nije takva situacija,navija se kontra Dinama!!

I? to nije odgovor nego lupetanje

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 19:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

quote:

I? to nije odgovor nego lupetanje

Ja navijam za sve klubove iz bivse drzave kad igraju u Europi,je to je odgovor!

Lupetanje?

Napisi ako nije problem(ako je onda nemoj)zbog cega navijas kontra Dinama u Europi?

Jasno mi je da u Hnlu navijas kontra Dinama,ali u Europi?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/09/2016 : 19:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
napiši ti meni zašto bi navija za dinama u evropi?

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 19:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zivis u Hrvatakoj,koficjent lige naprimjer,ako nisi znao i Hajduku pase kad Dinamo pobjeduje u Europi!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/09/2016 : 20:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Kad je Croatia igrala kontra Partizana navija sam za crno bele..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/09/2016 : 20:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zivis u Hrvatakoj,koficjent lige naprimjer,ako nisi znao i Hajduku pase kad Dinamo pobjeduje u Europi!

a jakog razloga u pm

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 20:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Onaj Semper me nije nimalo impresionira u ovim zadnjim utakmicama,bez obzira na godine,neiskustvo...doduse,nije lako stajat na golu iza onake obrane,ali opet mi nije to to.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 20:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a jakog razloga u pm

Kako kome...
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 20:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Otkad imamo Dinama za prvaka,nemamo ni lige.Mozda bi nam i pasalo da Dinamo pobjedjuje,ali ne pobjedjuje.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 20:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

quote:

quote:

Otkad imamo Dinama za prvaka,nemamo ni lige.Mozda bi nam i pasalo da Dinamo pobjedjuje,ali ne pobjedjuje.

Da slaba nam je liga strasno,jebiga...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 20:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Zato sam ja za regionalnu ligu,sigurno bi bilo bolje!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/09/2016 : 21:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Nis od razumijevanja :) tup, glup:) jos je nesvrstani u pravu.
Ps. Sto se mene tice protiv hajduka i dinama uvijek navijam protiv :) a navijat cu za slaven ili varteks u evropi.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 21:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nis od razumijevanja :) tup, glup:) jos je nesvrstani u pravu.
Ps. Sto se mene tice protiv hajduka i dinama uvijek navijam protiv :) a navijat cu za slaven ili varteks u evropi.

Jos mi nisi dao objasnjenje za onu tvrdnju da je Mamic kriv zbog lose situacije u Hajduku!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/09/2016 : 21:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
?? To ce ti dalmosi objasniti :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 28/09/2016 : 21:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
mene više zanima odgovor na mamlazovo pitanje, koliko imaš godina?

mislim, bez uvrede,al razumijevanje svega je na razini šestog osnovne. no hard feelings.
Go to Top of Page
Page: of 599 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.12 seconds. Snitz Forums 2000