forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1096

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 14/11/2016 : 20:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Mr. Bushido
anto, nemoj ložiti ekipu.

Kad je Fibra u pitanju, telleru ne vjerujem ništa.

dobro,ne verujem mu ni ja.
ali govori da kupuje i čita Strip reviju,pa ovog puta možda i ne laže.

Čak i da je pročitao, to ne bi značilo ništa, jer je to tek jedan mali segment stripa.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10934 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/11/2016 : 21:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
interesantno da Skalpiranih i Bude tu nema nigde.

mozda je narod krenuo stopama polija, pa se ceka da fibra objavi komplet (sad mi fali onaj garfild sa dw foruma)
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/11/2016 : 09:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Markos

Evo popis deset najprodavanijih naslova:

Živi mrtvaci: Treći omnibus 163
Brodeckov izvještaj 158
Potraga za Pticom vremena 110
Saga: knjiga prva 83
Mi, mrtvi 77
Presveto srce 62
Slatke godine 53
Jedna noć u Rimu 51
Mračna pobjeda 50
Maus 49

interesantno da Skalpiranih i Bude tu nema nigde.
A meni su ta dva naslova najudarnija.
(bili bi i Živi mrtvaci,da ne uzimam Okružene mrtvima)

Zanimljivo je i to, da su "Mi, mrtvi" izasli vec prije sajma, pa je dosta ljudi kupilo knjigu vec prije.
A i Maus je ponovno tu. Zivi mrtvaci bi rekao da vec tradicionalno kolo vode na IL posljednje 3 godine (ako nisu bili prvi, sigurno su bili u top 10).

Drukcije od ovih "top 10" gore uzeo sam 5 naslova (prva tri, i slatke mrtve). Presveto srce mi sasvim odgovara u cb, Mausa imam na slovenskom/slovenackom, a Rim bih samo procitao ... mozda ga kupim na aukcijama, nije mi pod muss. Saga me ne zanima ... moza je jednom procitam, ali posto ima tone stripova koji jos cekaju, onda sumnjam da ce doci na red.

Aha, jos kasper: Nesto si pobrkao, ja sam kupio sve 3 Skalpirane, samo se nisam jos odlucio kada da ih pocnem citati ... posto bi zelio odmah procitati i zadnja 2 pa da ne cekam predugo na nastavak. Ne volim preduge razmake izmedju nastavaka ako nije potrebno.
No, mislim da se necu uspijeti drzati nazad pa ce ubrzo doci na red. Trenutno sam u tamnoj tami sto nam ju Brodeck prepricava ... ufffff, stripcina do daske!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19638 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/11/2016 : 12:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:
Originally posted by teller

quote:

Markos jedno pitanje
Kupija sam ovu zadnju Stripreviju večernjeg lista i oduševija se stripom STARLIGHT ,a koje je nacrtao Goran Pavlov
Kad će bit izdan taj strip

ti se bas brzo odusevis...crtez je ok ali prica smor...bolji je najgori Gregori Hunter...

Nemaš pojma prijatelju šta mi se nikidan dogodilo , pala mi je slučajno neka letva na glavu ,pao sam u neki trans prijatelji su mi rekli da sam sigurno jedno desetak minuta ponavlja jednu te istu riječ : FIBRA , FIBRA , FIBRA ......
Navečer sam sanja Rip Kirbija da mi je spasija život te da je reka nekoj svojoj seksi fufici "Za ovoga čovika učini sve"

Ozbiljno razmišljam da posjetim doktora da mi utvrdi dijagnozu i da odgovarajuću terapiju

imas pravo...bolestan si..bonellijoza je pic**kin dim za ove simtome koji su te zahvatili...drzim palceve za tvoje brzo ozdravljenje...
Mislim da bi dobra cada krvi AB pomogla.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 15/11/2016 12:44:58
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19638 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/11/2016 : 12:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by teller

quote:

Markos jedno pitanje
Kupija sam ovu zadnju Stripreviju večernjeg lista i oduševija se stripom STARLIGHT ,a koje je nacrtao Goran Pavlov
Kad će bit izdan taj strip

ti se bas brzo odusevis...crtez je ok ali prica smor...bolji je najgori Gregori Hunter...

Nemaš pojma prijatelju šta mi se nikidan dogodilo , pala mi je slučajno neka letva na glavu ,pao sam u neki trans prijatelji su mi rekli da sam sigurno jedno desetak minuta ponavlja jednu te istu riječ : FIBRA , FIBRA , FIBRA ......
Navečer sam sanja Rip Kirbija da mi je spasija život te da je reka nekoj svojoj seksi fufici "Za ovoga čovika učini sve"

Ozbiljno razmišljam da posjetim doktora da mi utvrdi dijagnozu i da odgovarajuću terapiju

imas pravo...bolestan si..bonellijoza je pic**kin dim za ove siptome koji su te zahvatili...drzim palceve za tvoje brzo ozdravljenje...
Mislim da bi dobra cada krvi AB pomogla.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7715 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 15/11/2016 : 12:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Saga me ne zanima ... moza je jednom procitam, ali posto ima tone stripova koji jos cekaju, onda sumnjam da ce doci na red.

Nemaš pojma šta propuštaš. Si pročitao preview?

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/11/2016 : 13:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Saga me ne zanima ... moza je jednom procitam, ali posto ima tone stripova koji jos cekaju, onda sumnjam da ce doci na red.

Samo nesto malo, rijetko koji preview pregledam do kraja, tek malo za zagrijavanje ili kad uopste ne znam sta ocekivati (prvi i posljednji takav primjer su bili Potocici, gdje sam poslije procitanog previewa odmah htio nastaviti sa citanje, i naravno kasnije me strip oduvao).

Pa ne znam, kazu da sto ne znas ne boli, pa kad ne znam sta propustam ... ne mogu se ni sekirati, a i novcanik to ne boli.

Nego ozbiljno, meni mnogo "kapitalaca" uopste ne sjede niti me ne zanimaju. Tu su razni Watchmeni (film sam izdrzao samo prvih 5 min, dobro, mozda su bile 3 zapravo), Batmani, Supermani, Spidermani (sorry Anto), razne "cetvorke" i sve ostalo. Cak i Fibrin Mocvarko mi je samo onak ok, ako zanemarim one superjunake koji gledaju dole na zemlju i slicne fore. To mi odbije strip.
Procitao sam npr. Killing Joke i nije me oborio. Za procitati i to je to. Ne bih ga imao doma na polici niti citao jos jednom (mozda u penziji? senilnost i to ... valjda ce mi se sve moci podvaliti ).
Eto, taj stimung mi ne mirise, a i veliki broj americkih sci/fi, pogotovo ako su supergacese takve ili onakve u pitanju.
Drukcije Locke & Key me je obario, odlicno! A volim i Conana. Ako to pomaze ...?

Sad, Saga nije bas to sto sam gore opisao, ali ipak dajem prednost par desetaka kilograma drugih stripova koji me jos cekaju na policama ili kod prijatelja. A tu su i Fibrini među ostalima.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21972 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/11/2016 : 15:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nego ozbiljno, meni mnogo "kapitalaca" uopste ne sjede niti me ne zanimaju. Tu su razni Watchmeni (film sam izdrzao samo prvih 5 min, dobro, mozda su bile 3 zapravo), Batmani, Supermani, Spidermani (sorry Anto), razne "cetvorke" i sve ostalo. Cak i Fibrin Mocvarko mi je samo onak ok, ako zanemarim one superjunake koji gledaju dole na zemlju i slicne fore. To mi odbije strip.
Procitao sam npr. Killing Joke i nije me oborio. Za procitati i to je to. Ne bih ga imao doma na polici niti citao jos jednom (mozda u penziji? senilnost i to ... valjda ce mi se sve moci podvaliti ).
Eto, taj stimung mi ne mirise, a i veliki broj americkih sci/fi, pogotovo ako su supergacese takve ili onakve u pitanju.
Drukcije Locke & Key me je obario, odlicno! A volim i Conana. Ako to pomaze ...?

što sorry za Spajdermena - istina,ja ga volim,ali ne sečem vene na njega.
a i sam ne ludujem za betmenima,supermenima;močvarko me nnije oborio sa nogu.Kapiram te za Killing Joke - preporučujem ti od srca Betmenovu Godinu prvu - garantujem ti da ćeš biti prezadovoljan.
Lokot i ključ je stvarno maestralan,a jednino gde se nećemo baš složiti,a tu sam verovatno u manjini,je za Konana.On mi generalno nije ni približno tako dobar kao nekada.Ali ima sjajnih epizoda.

Odbrojavanje: još 363 dana
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16886 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/11/2016 : 16:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Trenutni komplet Rip Kirby-a 1-16..21,968 kg..police cvile..

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7715 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 15/11/2016 : 16:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Samo nesto malo, rijetko koji preview pregledam do kraja, tek malo za zagrijavanje ili kad uopste ne znam sta ocekivati (prvi i posljednji takav primjer su bili Potocici, gdje sam poslije procitanog previewa odmah htio nastaviti sa citanje, i naravno kasnije me strip oduvao).

Pa ne znam, kazu da sto ne znas ne boli, pa kad ne znam sta propustam ... ne mogu se ni sekirati, a i novcanik to ne boli.

Sad, Saga nije bas to sto sam gore opisao, ali ipak dajem prednost par desetaka kilograma drugih stripova koji me jos cekaju na policama ili kod prijatelja. A tu su i Fibrini među ostalima.

Prvo - Watchmen ne ide u rečenicu s onim ostalima.

Inače, ni ja nisam ljubitelj američkog superherojskog stripa. Istina, nisam ni preveliki poznavatelj istog, ali me nekako na prvu ne privlače. Čak mi je i Locke&Key bio jako slab. Saga mi je s druge strane legla, što bi rekli - k'o budali šamar. Očito se ne podudaramo u tom dijelu, no svejedno predlažem da probaš pročitati bar prvi trejd ako budeš imao priliku.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 15/11/2016 : 18:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znaš, da smo oko herjštine skoro pa isti. Osim što ja još iz pamtiveka zbog nostalgije padam na Spidermana, Thora i Silver Surferja. Al probaj stvarno sa kojim Batmanom. Ili još bolje - u četvrtak donosim ti Incognito serijal od Brubakerja. ok?
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10934 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/11/2016 : 19:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
pa ako covek ne voli superheroje ne voli. pustite ga da zivi
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16886 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/11/2016 : 19:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
bogme ni ja ih ne volim..nikako mi ne mogu sjesti

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/11/2016 : 20:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Hm, trole, zar bas moram? Mislim, cim vidim nekoga sa povezom prek ociju, usima od sismisa ili nekim repom, pampersicama i slicno ... pocnem da ...

Znas koji strip bi rado vidio? Da netko pretvori Batmana u kasu. Ono, doslovno ga razbije ko peetchkoo. :D
Moze i Supermana, ako se vec zagrije. :D

Ah da, ni Liga me nikako ne zanima.

Ali citao samo superase kao klinac po revijama. No, nikad me nisu bas ganuli.

Edited by - Poli on 15/11/2016 20:05:55
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 16/11/2016 : 09:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Prvo - Watchmen ne ide u rečenicu s onim ostalima.

Inače, ni ja nisam ljubitelj američkog superherojskog stripa. Istina, nisam ni preveliki poznavatelj istog, ali me nekako na prvu ne privlače. Čak mi je i Locke&Key bio jako slab. Saga mi je s druge strane legla, što bi rekli - k'o budali šamar. Očito se ne podudaramo u tom dijelu, no svejedno predlažem da probaš pročitati bar prvi trejd ako budeš imao priliku.

Saga je meni također vrhunski strip....lako se ušuljala u moj top 10 EVER.....vjerojatno je i puno pomoglo i to sta sam dobio kćer prektički u isto vrijeme i kad je SAGA izašla.

Ali ozbiljno ako itko ima imalo afiniteta prema SF-u ili čak fantasyu....onda ovo mora biti obavezno štivo....pa čak i samo zato ako ima kćer, moći će ce zaista poistovjetiti

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/11/2016 : 09:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Dobro, znaci i po tom kriteriju otpadam posto imam sina jedinca. :D

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/11/2016 : 09:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Nego, da ne bude sve samo offtopic, jedno pitanje Markose - da li je ovogodisnji Interliber rekordan po prodaji (kao sto je bio proslogodisnji)?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/11/2016 : 09:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne, lošiji je malo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 16/11/2016 : 12:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ne, lošiji je malo.

Salji onda stripove za Bg sto pre da popravimo prosek
Salim se, zna li se kad ce preko "grane"
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21972 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/11/2016 : 17:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
trebalo bi oko 23. u AF (ako nije promenjen plan)

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21972 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/11/2016 : 17:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali citao samo superase kao klinac po revijama. No, nikad me nisu bas ganuli.

sad me šaner podseti šta sam ti još hteo napisati - za Nadzirače:

delimo jako slično mišljenje oko supergaćeša,ali Nadzirači su stvarno remek delo.
Nešto mislim da mu nisi pristupio na pravi način.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2016 : 17:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
supergaćeša ti na avataru :P
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21972 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/11/2016 : 17:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
nop,to sam ja u supermenovoj majici

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10689 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 16/11/2016 : 17:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

nop,to sam ja u supermenovoj majici

+ Supermanova perika
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21972 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/11/2016 : 17:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ne
perika je ženina!

Edited by - anto on 16/11/2016 17:53:36
Go to Top of Page
Page: of 1096 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.43 seconds. Snitz Forums 2000