Author |
Topic  |
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 14/11/2016 : 20:54:24
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by Mr. Bushido anto, nemoj ložiti ekipu.
Kad je Fibra u pitanju, telleru ne vjerujem ništa.
dobro,ne verujem mu ni ja. ali govori da kupuje i čita Strip reviju,pa ovog puta možda i ne laže.
Čak i da je pročitao, to ne bi značilo ništa, jer je to tek jedan mali segment stripa. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
kasper
Advanced Member

10934 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 14/11/2016 : 21:00:09
|
quote: Originally posted by anto interesantno da Skalpiranih i Bude tu nema nigde.
mozda je narod krenuo stopama polija, pa se ceka da fibra objavi komplet (sad mi fali onaj garfild sa dw foruma) |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 15/11/2016 : 09:45:45
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by Markos
Evo popis deset najprodavanijih naslova:
Živi mrtvaci: Treći omnibus 163 Brodeckov izvještaj 158 Potraga za Pticom vremena 110 Saga: knjiga prva 83 Mi, mrtvi 77 Presveto srce 62 Slatke godine 53 Jedna noć u Rimu 51 Mračna pobjeda 50 Maus 49
interesantno da Skalpiranih i Bude tu nema nigde. A meni su ta dva naslova najudarnija. (bili bi i Živi mrtvaci,da ne uzimam Okružene mrtvima)
Zanimljivo je i to, da su "Mi, mrtvi" izasli vec prije sajma, pa je dosta ljudi kupilo knjigu vec prije. A i Maus je ponovno tu. Zivi mrtvaci bi rekao da vec tradicionalno kolo vode na IL posljednje 3 godine (ako nisu bili prvi, sigurno su bili u top 10).
Drukcije od ovih "top 10" gore uzeo sam 5 naslova (prva tri, i slatke mrtve). Presveto srce mi sasvim odgovara u cb, Mausa imam na slovenskom/slovenackom, a Rim bih samo procitao ... mozda ga kupim na aukcijama, nije mi pod muss. Saga me ne zanima ... moza je jednom procitam, ali posto ima tone stripova koji jos cekaju, onda sumnjam da ce doci na red.
Aha, jos kasper: Nesto si pobrkao, ja sam kupio sve 3 Skalpirane, samo se nisam jos odlucio kada da ih pocnem citati ... posto bi zelio odmah procitati i zadnja 2 pa da ne cekam predugo na nastavak. Ne volim preduge razmake izmedju nastavaka ako nije potrebno. No, mislim da se necu uspijeti drzati nazad pa ce ubrzo doci na red. Trenutno sam u tamnoj tami sto nam ju Brodeck prepricava ... ufffff, stripcina do daske! 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19638 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/11/2016 : 12:43:25
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by teller
Markos jedno pitanje  Kupija sam ovu zadnju Stripreviju večernjeg lista i oduševija se stripom STARLIGHT ,a koje je nacrtao Goran Pavlov Kad će bit izdan taj strip 
ti se bas brzo odusevis...crtez je ok ali prica smor...bolji je najgori Gregori Hunter...
Nemaš pojma prijatelju šta mi se nikidan dogodilo , pala mi je slučajno neka letva na glavu ,pao sam u neki trans prijatelji su mi rekli da sam sigurno jedno desetak minuta ponavlja jednu te istu riječ : FIBRA , FIBRA , FIBRA ..... . Navečer sam sanja Rip Kirbija da mi je spasija život te da je reka nekoj svojoj seksi fufici "Za ovoga čovika učini sve"
Ozbiljno razmišljam da posjetim doktora da mi utvrdi dijagnozu i da odgovarajuću terapiju 
imas pravo...bolestan si..bonellijoza je pic**kin dim za ove simtome koji su te zahvatili...drzim palceve za tvoje brzo ozdravljenje... Mislim da bi dobra cada krvi AB pomogla. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 15/11/2016 12:44:58 |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19638 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/11/2016 : 12:45:06
|
quote: Originally posted by teller
Markos jedno pitanje  Kupija sam ovu zadnju Stripreviju večernjeg lista i oduševija se stripom STARLIGHT ,a koje je nacrtao Goran Pavlov Kad će bit izdan taj strip 
ti se bas brzo odusevis...crtez je ok ali prica smor...bolji je najgori Gregori Hunter...
Nemaš pojma prijatelju šta mi se nikidan dogodilo , pala mi je slučajno neka letva na glavu ,pao sam u neki trans prijatelji su mi rekli da sam sigurno jedno desetak minuta ponavlja jednu te istu riječ : FIBRA , FIBRA , FIBRA ..... . Navečer sam sanja Rip Kirbija da mi je spasija život te da je reka nekoj svojoj seksi fufici "Za ovoga čovika učini sve"
Ozbiljno razmišljam da posjetim doktora da mi utvrdi dijagnozu i da odgovarajuću terapiju 
imas pravo...bolestan si..bonellijoza je pic**kin dim za ove siptome koji su te zahvatili...drzim palceve za tvoje brzo ozdravljenje... Mislim da bi dobra cada krvi AB pomogla. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7715 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts
Posted - 15/11/2016 : 13:39:13
|
quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by Poli
Saga me ne zanima ... moza je jednom procitam, ali posto ima tone stripova koji jos cekaju, onda sumnjam da ce doci na red.
Nemaš pojma šta propuštaš. Si pročitao preview?
Samo nesto malo, rijetko koji preview pregledam do kraja, tek malo za zagrijavanje ili kad uopste ne znam sta ocekivati (prvi i posljednji takav primjer su bili Potocici, gdje sam poslije procitanog previewa odmah htio nastaviti sa citanje, i naravno kasnije me strip oduvao).
Pa ne znam, kazu da sto ne znas ne boli, pa kad ne znam sta propustam ... ne mogu se ni sekirati, a i novcanik to ne boli. 
Nego ozbiljno, meni mnogo "kapitalaca" uopste ne sjede niti me ne zanimaju. Tu su razni Watchmeni (film sam izdrzao samo prvih 5 min, dobro, mozda su bile 3 zapravo), Batmani, Supermani, Spidermani (sorry Anto), razne "cetvorke" i sve ostalo. Cak i Fibrin Mocvarko mi je samo onak ok, ako zanemarim one superjunake koji gledaju dole na zemlju i slicne fore. To mi odbije strip. Procitao sam npr. Killing Joke i nije me oborio. Za procitati i to je to. Ne bih ga imao doma na polici niti citao jos jednom (mozda u penziji? senilnost i to ... valjda ce mi se sve moci podvaliti ). Eto, taj stimung mi ne mirise, a i veliki broj americkih sci/fi, pogotovo ako su supergacese takve ili onakve u pitanju. Drukcije Locke & Key me je obario, odlicno! A volim i Conana. Ako to pomaze ...?
Sad, Saga nije bas to sto sam gore opisao, ali ipak dajem prednost par desetaka kilograma drugih stripova koji me jos cekaju na policama ili kod prijatelja. A tu su i Fibrini među ostalima.
|
|
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21972 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 15/11/2016 : 15:16:20
|
Saga me ne zanima ... moza je jednom procitam, ali posto ima tone stripova koji jos cekaju, onda sumnjam da ce doci na red.
Nego ozbiljno, meni mnogo "kapitalaca" uopste ne sjede niti me ne zanimaju. Tu su razni Watchmeni (film sam izdrzao samo prvih 5 min, dobro, mozda su bile 3 zapravo), Batmani, Supermani, Spidermani (sorry Anto), razne "cetvorke" i sve ostalo. Cak i Fibrin Mocvarko mi je samo onak ok, ako zanemarim one superjunake koji gledaju dole na zemlju i slicne fore. To mi odbije strip. Procitao sam npr. Killing Joke i nije me oborio. Za procitati i to je to. Ne bih ga imao doma na polici niti citao jos jednom (mozda u penziji? senilnost i to ... valjda ce mi se sve moci podvaliti ). Eto, taj stimung mi ne mirise, a i veliki broj americkih sci/fi, pogotovo ako su supergacese takve ili onakve u pitanju. Drukcije Locke & Key me je obario, odlicno! A volim i Conana. Ako to pomaze ...?
što sorry za Spajdermena - istina,ja ga volim,ali ne sečem vene na njega. a i sam ne ludujem za betmenima,supermenima;močvarko me nnije oborio sa nogu.Kapiram te za Killing Joke - preporučujem ti od srca Betmenovu Godinu prvu - garantujem ti da ćeš biti prezadovoljan. Lokot i ključ je stvarno maestralan,a jednino gde se nećemo baš složiti,a tu sam verovatno u manjini,je za Konana.On mi generalno nije ni približno tako dobar kao nekada.Ali ima sjajnih epizoda.
|
Odbrojavanje: još 363 dana |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16886 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 15/11/2016 : 16:00:10
|
Trenutni komplet Rip Kirby-a 1-16..21,968 kg..police cvile.. |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7715 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 15/11/2016 : 16:10:47
|
Samo nesto malo, rijetko koji preview pregledam do kraja, tek malo za zagrijavanje ili kad uopste ne znam sta ocekivati (prvi i posljednji takav primjer su bili Potocici, gdje sam poslije procitanog previewa odmah htio nastaviti sa citanje, i naravno kasnije me strip oduvao).
Pa ne znam, kazu da sto ne znas ne boli, pa kad ne znam sta propustam ... ne mogu se ni sekirati, a i novcanik to ne boli. 
Sad, Saga nije bas to sto sam gore opisao, ali ipak dajem prednost par desetaka kilograma drugih stripova koji me jos cekaju na policama ili kod prijatelja. A tu su i Fibrini među ostalima.
Prvo - Watchmen ne ide u rečenicu s onim ostalima. 
Inače, ni ja nisam ljubitelj američkog superherojskog stripa. Istina, nisam ni preveliki poznavatelj istog, ali me nekako na prvu ne privlače. Čak mi je i Locke&Key bio jako slab. Saga mi je s druge strane legla, što bi rekli - k'o budali šamar. Očito se ne podudaramo u tom dijelu, no svejedno predlažem da probaš pročitati bar prvi trejd ako budeš imao priliku. 
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 15/11/2016 : 18:54:45
|
Znaš, da smo oko herjštine skoro pa isti. Osim što ja još iz pamtiveka zbog nostalgije padam na Spidermana, Thora i Silver Surferja. Al probaj stvarno sa kojim Batmanom. Ili još bolje - u četvrtak donosim ti Incognito serijal od Brubakerja. ok? |
 |
|
kasper
Advanced Member

10934 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16886 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 15/11/2016 : 19:19:13
|
bogme ni ja ih ne volim..nikako mi ne mogu sjesti |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts
Posted - 15/11/2016 : 20:04:35
|
Hm, trole, zar bas moram? Mislim, cim vidim nekoga sa povezom prek ociju, usima od sismisa ili nekim repom, pampersicama i slicno ... pocnem da ...
Znas koji strip bi rado vidio? Da netko pretvori Batmana u kasu. Ono, doslovno ga razbije ko peetchkoo. :D Moze i Supermana, ako se vec zagrije. :D
Ah da, ni Liga me nikako ne zanima.
Ali citao samo superase kao klinac po revijama. No, nikad me nisu bas ganuli.
|
|
Edited by - Poli on 15/11/2016 20:05:55 |
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 16/11/2016 : 09:12:28
|
Prvo - Watchmen ne ide u rečenicu s onim ostalima. 
Inače, ni ja nisam ljubitelj američkog superherojskog stripa. Istina, nisam ni preveliki poznavatelj istog, ali me nekako na prvu ne privlače. Čak mi je i Locke&Key bio jako slab. Saga mi je s druge strane legla, što bi rekli - k'o budali šamar. Očito se ne podudaramo u tom dijelu, no svejedno predlažem da probaš pročitati bar prvi trejd ako budeš imao priliku. 
Saga je meni također vrhunski strip....lako se ušuljala u moj top 10 EVER.....vjerojatno je i puno pomoglo i to sta sam dobio kćer prektički u isto vrijeme i kad je SAGA izašla.
Ali ozbiljno ako itko ima imalo afiniteta prema SF-u ili čak fantasyu....onda ovo mora biti obavezno štivo....pa čak i samo zato ako ima kćer, moći će ce zaista poistovjetiti |
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts
Posted - 16/11/2016 : 09:15:56
|
Nego, da ne bude sve samo offtopic, jedno pitanje Markose - da li je ovogodisnji Interliber rekordan po prodaji (kao sto je bio proslogodisnji)?
|
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5621 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 16/11/2016 : 12:21:59
|
quote: Originally posted by Markos
Ne, lošiji je malo.
Salji onda stripove za Bg sto pre da popravimo prosek  Salim se, zna li se kad ce preko "grane" |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21972 Posts
|
anto
Advanced Member

Serbia
21972 Posts
Posted - 16/11/2016 : 17:18:16
|
Ali citao samo superase kao klinac po revijama. No, nikad me nisu bas ganuli.
sad me šaner podseti šta sam ti još hteo napisati - za Nadzirače:
delimo jako slično mišljenje oko supergaćeša,ali Nadzirači su stvarno remek delo. Nešto mislim da mu nisi pristupio na pravi način. |
Odbrojavanje: još 363 dana |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29667 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
anto
Advanced Member