Author |
Topic  |
risbozg
Advanced Member

Croatia
16896 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 08/12/2016 : 22:10:42
|
kad je tu cijeli opus ..od sandmana do propovjednika...gdje se skriva najbolji .......Hellblazer ???? |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
Tomislav
Average Member

Croatia
815 Posts
Member since 23/08/2002 |
Posted - 08/12/2016 : 22:19:10
|
Nabavio sam integral n engleskom i mogu reći da je Universal War One jedan od najboljih stripova koje sam procitao u zadnjih par godina..... Tko voli SF uzivat ce u svakoj stranici.
ps. naravno kupio bi i HR izdanje Fibre ;))
quote: Originally posted by AlenT
quote: Originally posted by Tomislav
Ima kakve šanse da Universal War One jednog dana izađe kao integral Fibre? https://en.wikipedia.org/wiki/Universal_War_One znam da je prije par godina Stripagent izdao prva dva albuma ali na tome je i stalo, tesko se i moglo probit na tržište samo sa dva albuma ali jedan integral....mislim da bi to već i išlo :)
quote: Originally posted by tantus
Odmah bih kupio UW1 integral iako imam već prva 2 albuma Bookglobe-a.
quote: Originally posted by Markos Dakle, Fibra NE (PRE)UZIMA "tuđe" serijale osim ako izdavač koji ih je izvorno započeo ne prestane s radom i/ili javno obznani da odustaje od nekog izdanja. Nebojša i Bernard su jasno rekli da Bookglobe i Strip-agent namjeravaju završiti velik broj svojih započetih serijala i nema apsolutno nikakve potrebe da se Fibra tu upliće.
quote: Originally posted by Markos
Ja se relativno redovito nalazim s Bernardom i Nebojšom, kao i s Dadom, i razgovaramo o nekakvim okvirnim planovima i ne pada mi na pamet kvariti odnose nekakvim nekorektnim potezima. Ionako su nam ukusi relativno različiti, pa se samo djelomično poklapamo izborom, koji je pak toliko bogat da zaista nema potrebe za nekakvim natjecanjem. Kad/ako Nebojša od nečega definitivno odustane (kao sada od npr. nekih Prattovih albuma - ne pitajte kojih, jer neću reći dok ne potpišem ugovor, ako potpišem), i ako je to nešto meni dobro i zanimljivo, onda već možemo razgovarati.
Upravo sam dobio povratnu informaciju od Bookglobe-a da ne vjeruju da će nastaviti sa izdavanjem Universal War One serijala :( Kakve su nove šanse da to Fibra izda kak se spada? :) Meni osobo se čini zanimljiv strip, čak ih je Marvel navodno izdao.

|
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10689 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33210 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 13/12/2016 : 23:27:05
|
Baš čekam da mi stigne, pa da pročitam. Za UW1, isto moram prvo pročitati. Ako je Bookglobe odustao i ako se meni jako svidi, zašto ne. |
Trouble will find me |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7715 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 14/12/2016 : 08:35:42
|
UW1 je vrlo dobra space - opera. Bilo bi lijepo da se sve objavi. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts
Posted - 14/12/2016 : 08:41:17
|
quote: Originally posted by Shaner
http://www.fibra.hr/rasprodano/
Lijepo je vidjeti da se povećava popis rasprodanih izdanja, znači da ljudi kupuju. Pogotovo je (pozitivno) iznenađujuće da se Poslije Inkala rasprodao tako brzo, i to uz postojeće srpsko izdanje. Pretpostavljam da će u nekom trenutku ići i reprint?
Ne znam još, vidjet ću, vjerojatno ipak ne. |
Trouble will find me |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 14/12/2016 : 08:46:13
|
Ja se nadam reprintu "Ženskog stripa na Balkanu". Računao sam da je riječ o izdanju koje ne da se neće rasprodati, nego bi moglo i kiseliti se u skladištu, pa čemu žurba, ima vremena... Budala.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
tantus
Senior Member

Slovenia
1664 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 14/12/2016 : 08:52:24
|
quote: Originally posted by Markos
Baš čekam da mi stigne, pa da pročitam. Za UW1, isto moram prvo pročitati. Ako je Bookglobe odustao i ako se meni jako svidi, zašto ne.
Držimo pesnice da ti se svidi, to bi bio jedan jako lep Fibra integral :). |
 |
|
kasper
Advanced Member

10935 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27686 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29667 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10689 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7715 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 14/12/2016 : 11:32:42
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ja se nadam reprintu "Ženskog stripa na Balkanu". Računao sam da je riječ o izdanju koje ne da se neće rasprodati, nego bi moglo i kiseliti se u skladištu, pa čemu žurba, ima vremena... Budala.
Ovo i mene najviše iznenađuje od svih rasprodanih Fibrinih izdanja. Pretpostavljam da je situacija takva zbog knjižnica. I da, niti ja nisam uspio ugrabiti svoj primjerak, tako da smo već dva sigurna kupca ako dođe do reprinta. 
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
Mrkva
Senior Member

1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 14/12/2016 : 11:47:37
|
Ovo i mene najviše iznenađuje od svih rasprodanih Fibrinih izdanja. Pretpostavljam da je situacija takva zbog knjižnica. I da, niti ja nisam uspio ugrabiti svoj primjerak, tako da smo već dva sigurna kupca ako dođe do reprinta. 
Tri s mojom sestrom, cetiri sa mnom. |
 |
|
Hajo
Senior Member

1914 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 14/12/2016 : 11:59:31
|
Što se Živih mrtvaca 1 tiče, da li se novi tiraž smatra drugim izdanjem ili doštampavanjem? |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29667 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 14/12/2016 : 12:02:14
|
quote: Originally posted by Mrkva
Tri s mojom sestrom, cetiri sa mnom.
Pet sa mnom. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8993 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 14/12/2016 : 12:58:15
|
Mali Mate je to jednom lijepo objasnio...
quote: Ah, nije to nista nevjerojatno, to je zapravo bilo prilicno predvidljivo.
Em je antologija, em ima mnostvo autorica unutra (pa zajedno s tim i njihovih prijatelja), em je zanimljivo akademcima i udrugama pa samim tim i knjiznicama itd....
|
The less I have the more I am a happy man |
Edited by - Tonto on 14/12/2016 12:58:54 |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27686 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
bisley
Senior Member

Croatia
1199 Posts
Member since 08/06/2005 |
Posted - 14/12/2016 : 13:11:14
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by Mrkva
Tri s mojom sestrom, cetiri sa mnom.
Pet sa mnom.
Šest |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6342 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
anto