forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAFEST 2017. - jubilarni 10!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

jaki
Advanced Member

Croatia
27679 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/01/2017 : 17:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a šta će ti bidan abuli nacrtat:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 31/01/2017 : 18:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Moreno Burattini
Sta on crta?

košulju i sjekiru

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1053 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 31/01/2017 : 21:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

a šta će ti bidan abuli nacrtat:)

Neznam zašto, ali sam mislija da je on crta prve epizode Torpeda.
Hvala šta si me izbavija iz zablude ;)
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10867 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 31/01/2017 : 22:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Zar stvarno toliko gostiju?
Da je sutra 1.apri-li-li, a ne prvi drugog,shvatio bi.
Kako god,ne bi ni mogao doci, steta, opet Diso i DeAngelis.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 02/02/2017 : 14:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
Na MaFestu premijerna izložba originalnih strip crteža Andrije Maurovića iz 1937.

http://kronika.hr/web/na-mafestu-premijerna-izlozba-originalnih-strip-crteza-andrije-maurovica-iz-1937/

http://www.mostrip.ba/

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/

Edited by - Garfield_Mo on 02/02/2017 14:39:01
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27679 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/02/2017 : 16:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Jedan Maurovićev Artist edition bi nam bio dobrodašao ko budali pleska.
kako vidim tabli ima dovoljno za reprodukciju.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1159 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 02/02/2017 : 19:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message  Reply with Quote
Dio pasica "Sablast zelenih močvara" nalazi se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici. Na ovom linku se može vidjeti jedna pasica pred kraj i posljednja pasica epizode.
http://www.nsk.hr/u-spomen-na-andriju-maurovica-oca-hrvatskoga-stripa/
Na linku se krivo navodi da se radi o "Crnom jahaču" tj. "Gospodar zlatnih bregova".

Da li itko zna da netko ima originale iz epizode "Tvrđava smrti" tj. "Posljednja pustolovina Starog Mačka"?
Volio bih vidjeti neki od originala iz te epizode. Ili barem sken originala visoke rezolucije.
Hvala unaprijed.
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 01/03/2017 : 22:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
U Gradu Makarskoj, nakon upozorenja da u proračunu za 2017. godinu nisu stavili niti kune za MaFest 2017. (u čemu je, uz ostale čimbenike, posebnim kanalima malo imala prste i moja malenkost ), uhvatili zadnji vlak te, obzirom da bi promjenu u proračunu mogli napraviti tek rebalansom, raspodijelili novac udruzi Mozaik Stripa (koja organizira MaFest) temeljem raspodjele sredstava za rad udruga, u iznosu od okruglih 100.000,00 kuna. Nadamo se da će udruga sav novac usmjeriti u MaFest (a ne požderati i polokati ). Tek sada, sa gotovom sigurnošću, možemo reći da će MaFesta 2017. godine - biti.
Tek sada! Radujte se narodi!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12650 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/03/2017 : 23:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mogorovic

U Gradu Makarskoj, nakon upozorenja da u proračunu za 2017. godinu nisu stavili niti kune za MaFest 2017. (u čemu je, uz ostale čimbenike, posebnim kanalima malo imala prste i moja malenkost ), uhvatili zadnji vlak te, obzirom da bi promjenu u proračunu mogli napraviti tek rebalansom, raspodijelili novac udruzi Mozaik Stripa (koja organizira MaFest) temeljem raspodjele sredstava za rad udruga, u iznosu od okruglih 100.000,00 kuna. Nadamo se da će udruga sav novac usmjeriti u MaFest (a ne požderati i polokati ). Tek sada, sa gotovom sigurnošću, možemo reći da će MaFesta 2017. godine - biti.

drugim riječima, da nije bilo tebe, ne bi bilo ni Mafesta!
Nadam se, da če ljudi to znati cijeniti!
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 02/03/2017 : 09:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

a kako bi bilo da prestaneš srati i lagati? ti si uspio onda osigurati i ostalim manifestacijama sredstva budući je 27.02 i za njih objavljeno koliko dobijaju? lijepo sam ti prije napisao i stavio link da je raspodjela od ove godine drugačija i da ide natječaj pa tek onda se sredstva odrede,( sredstva se planiraju na zajedničkoj stavci za sve kulturu i sport u proračunu bez određivanja koliko koja manifestacija dobiva ,onda ide natječaj pa tek po završetku istoga novci se raspoređuju
) praviš se pametan ispadaš glup, uostalom evo i odluke o raspodjeli povodom natječaja .

http://makarska.hr/clients/1/documents/3027.pdf

znači uspio si srediti da sve ove manifestacije dobiju novce ,,ma svaka čast,,nevjerovatno,,,

Edited by - bubo on 02/03/2017 09:48:36
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 02/03/2017 : 10:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Hahahahahaha. Placem! Momci dobro ste me nasmijali

Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 02/03/2017 : 11:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Garfield_Mo

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Hahahahahaha. Placem! Momci dobro ste me nasmijali

u neku ruku i jeste smiješno zaista,jedan nije nikad bio na mafestu a ne valja mu, drugi je domicilni kojem mafest smeta,trudi se da objavljuje BOMBASTIČNE novosti da mafesta neće biti,pa se ispravlja sa drugim lažima kako se novci dijele bez ikakvog reda, kako je proračun planiran bez tih manifestacija i slično,ali najbolja je ova zadnja da je NJEGOVA MALENKOST ukazala Gradu da trebaju podijeliti novac ,mislim ono pravi ŠOU lakrdija, baš me zanima kakvu bi manifestaciju njih dvojica organizirala

Edited by - bubo on 02/03/2017 11:05:22
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
696 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 02/03/2017 : 11:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Ovaj topic je zanimljiv jer se specifično u njemu u ciklusima zaiskri... Ne znam zašto tema Mafest izaziva toliko žuči!

Sad očekujemo udarce ispod pojasa, uzimam kokice dok moderatori ne uzvrate!
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 02/03/2017 : 13:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubo

quote:

a kako bi bilo da prestaneš srati i lagati? ti si uspio onda osigurati i ostalim manifestacijama sredstva budući je 27.02 i za njih objavljeno koliko dobijaju? lijepo sam ti prije napisao i stavio link da je raspodjela od ove godine drugačija i da ide natječaj pa tek onda se sredstva odrede,( sredstva se planiraju na zajedničkoj stavci za sve kulturu i sport u proračunu bez određivanja koliko koja manifestacija dobiva ,onda ide natječaj pa tek po završetku istoga novci se raspoređuju
) praviš se pametan ispadaš glup, uostalom evo i odluke o raspodjeli povodom natječaja .

znači uspio si srediti da sve ove manifestacije dobiju novce ,,ma svaka čast,,nevjerovatno,,,

Šuti mali, kada ne razumiješ politiku i političare! Jer da razumiješ, znao bi da se političarima nikada ne vjeruje na riječ i na obećanja (osobito kad je riječ o novcu), nego tek na crno - bijelo napismeno! Dakle, tek kada se donese pravno-formalno valjana odluka, s potpisom, pečatom i objavljena u službenom glasniku. Stoga se ne opterećuj takvim temama, kojima nisi dorastao, nego se, skupa s Garfieldom pripremi za prodaju majica i postera, ili što vam je već uloga na festivalu, i raduj se što će MaFesta biti! I ne opterećuj se mojom ulogom u svemu, koja je bila mala i nenametljiva, ali i znakovita. Ja godišnje trošim dva do tri milijuna kuna iz njihova proračuna pa, valjda, i koja moja rečenica, na pravom mjestu i u pravo vrijeme nešto znači!? Tko razumije politiku, zna da se dotacije ne daju zbog programa udruga...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/03/2017 : 14:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Moran prinat da je zanimljiv ovaj dvoboj između mogorovića koji je najčešće preoštar prema Mafestu, i dva najveća rektospeleologa bube i garfielda.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 02/03/2017 14:04:30
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 02/03/2017 : 14:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Moran prinat da je zanimljiv ovaj dvoboj između mogorovića koji je najčešće preoštar prema Mafestu, i dva najveća rektospeleologa bube i garfielda.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/03/2017 : 14:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dobro hajmo svi malo lakše s "čašćenjem".

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/03/2017 : 14:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Možda ja neznan čitat, ali jedini je bubo ovde bija bezobrazan.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 02/03/2017 : 14:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Šuti mali, kada ne razumiješ politiku i političare! Jer da razumiješ, znao bi da se političarima nikada ne vjeruje na riječ i na obećanja (osobito kad je riječ o novcu), nego tek na crno - bijelo napismeno! Dakle, tek kada se donese pravno-formalno valjana odluka, s potpisom, pečatom i objavljena u službenom glasniku. Stoga se ne opterećuj takvim temama, kojima nisi dorastao, nego se, skupa s Garfieldom pripremi za prodaju majica i postera, ili što vam je već uloga na festivalu, i raduj se što će MaFesta biti! I ne opterećuj se mojom ulogom u svemu, koja je bila mala i nenametljiva, ali i znakovita. Ja godišnje trošim dva do tri milijuna kuna iz njihova proračuna pa, valjda, i koja moja rečenica, na pravom mjestu i u pravo vrijeme nešto znači!? Tko razumije politiku, zna da se dotacije ne daju zbog programa udruga...

s tobom nema opterećenja ne brini,trošiš 2 milijuna kuna a veze nemaš o raspodjeli novac na koji način'? pravi političar nema šta i da na mafestu ću biti naravno u ulozi gosta kao i svake godine a ti se nemoj šetat samo okolo pognute glave nego priđi i kupi majicu
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 02/03/2017 : 14:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

naravno da nije moglo proći bez tebe,samo si ti za mene davno SVRSTANI...
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 02/03/2017 : 14:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

reče najbezobrazniji član foruma........
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/03/2017 : 15:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

reče najbezobrazniji član foruma........

Nikad mi niko nije nešto ovako lipo reka.
Jel ima neka nagrada za tu titulu?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 02/03/2017 : 16:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
RAT!!! :)

I usput moja uloga je do se druzim i ispijam kafice, pa ako budes na festivalu slobodno se pridruzi, naravno ako smijes od bube. Ne odgovaram za stetu koja bi mogla nastati :)

Edited by - Garfield_Mo on 02/03/2017 16:24:46
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/03/2017 : 17:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Ma joj!

Ja ću se na Mafest pojavit samo zato da Nesvrstanom opalim plesku i onda idem doma.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/03/2017 : 17:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Ma joj!

Ja ću se na Mafest pojavit samo zato da Nesvrstanom opalim plesku i onda idem doma.

Ako vas se skupi previše podilit ću van brojeve.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000