forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što vam se danas dogodilo?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 131

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/07/2017 : 10:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kako je u Hr, u Sr je ekonomski jedan od lošijih izbora fakulteta.

Najpametnije je, gledano 10 g unapred, naučiti programiranje. Ako s ekonomskim se može zaposliti negde van, to je ok.
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/07/2017 : 11:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Ne bih bila podozriva prema tintonovom izboru. On o svojoj buducnosti zna nesto sto mi ne znamo ;)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2017 : 12:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Ne znam kako je u Hr, u Sr je ekonomski jedan od lošijih izbora fakulteta.

Najpametnije je, gledano 10 g unapred, naučiti programiranje.
Ako s ekonomskim se može zaposliti negde van, to je ok.

Naravno da je, samo mene to područje ni najmanje ne zanima, da ne govorimo koliko sam informatički nesposoban (nisam znao ni smanjiti ovu fotografiju kako treba).

Ekonomski može i ne mora biti jedan od lošijih izbora. Dobar ekonomist, po mojim informacijama, može naći posao. No ionako nisam odabrao fakultet po kriteriju lakoće zapošljavanja, nego po onome što me zanima.

P.S. "Poštovani, Prigovor se usvaja i dodijeljen vam je jedan bod za 41. zadatak."

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 14/07/2017 12:01:31
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/07/2017 : 12:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ali si naučio, tako bi naučio i to drugo :)

Svaki mlad čovek pun je optimizma i entuzijazma. Ne kažem da neće, verovatno i hoće, ali sadašnje razmišljanje i ono za 10 godina, neće ti biti isto.

P.S. Fakultet treba da biraš po prvom kriterijumu, just to know
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13062 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 14/07/2017 : 12:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ja sam svoje pare posteno zaradio. Pa pobogu, nisam ja politicar.

Da, pošten i političar ne ide nikako zajedno.
Govorim iz iskustva i tvrdim svi se daju podmititi, samo je u pitanju iznos.

Najbolji su mi ovi lokalni-mali-ali u svom selu hadžije-moćnici.
Para im viri iz očiju, odmah pitaju koliki dio je moj.

Kao mogao sam uzeti paru ali nisam htio, pošten sam. Sad bi neko trebao u to povjerovati.

Ako si mogao, a nisi uzeo, zašto nama to, mladjo, govoriš?
Zbog čega si ušao u politiku? Ajde, navedi 2 smislena razloga!

Have mercy
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2017 : 12:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Ali si naučio, tako bi naučio i to drugo :)

Svaki mlad čovek pun je optimizma i entuzijazma. Ne kažem da neće, verovatno i hoće, ali sadašnje razmišljanje i ono za 10 godina, neće ti biti isto.

P.S. Fakultet treba da biraš po prvom kriterijumu, just to know

Nisam naučio, gdje vidiš sliku?

Kao što rekoh, radije ću učiti nešto što me zanima, a s čime se mogu zaposliti nešto teže, nego nešto što me nimalo ne zanima, a s čim ću se lakše zaposliti pod uvjetom da uopće uspijem završiti taj fakultet.

Inače, rasprava je bespredmetna jer na fakultete, na kojima se programiranje uči, ne bih ni upao.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2017 : 12:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by King Warrior

Ja sam svoje pare posteno zaradio. Pa pobogu, nisam ja politicar.

Da, pošten i političar ne ide nikako zajedno.
Govorim iz iskustva i tvrdim svi se daju podmititi, samo je u pitanju iznos.

Najbolji su mi ovi lokalni-mali-ali u svom selu hadžije-moćnici.
Para im viri iz očiju, odmah pitaju koliki dio je moj.

Kao mogao sam uzeti paru ali nisam htio, pošten sam. Sad bi neko trebao u to povjerovati.

Ako si mogao, a nisi uzeo, zašto nama to, mladjo, govoriš?
Zbog čega si ušao u politiku? Ajde, navedi 2 smislena razloga!

Baš me zanima kojim se poštenim zanimanjem ti baviš.

Go to Top of Page

usagi77
New Member

256 Posts

Member since 26/01/2015

Posted - 14/07/2017 : 12:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send usagi77 a Private Message  Reply with Quote
http://prigorski.hr/ce-vas-sigurno-zanimati-gradonacelnik-vrbovca-kralj-iznio-podatke-placi-bivseg-direktora-komunalca/

Evo dokaza da ima političara koji se time bave da bi popravili društvo u kojem žive. Društvo će i popraviti ukoliko to isto društvo bude sposobno prepoznati takve ljude na izborima. Nije moguće popraviti stanje u Zagrebu ako se bira Bandića i sl., ovakve malde i poštene ljude izaberi na izborima i onda je to to.

@tintone
U svakom poslu leži lova i obrazovanje biraj (kao što i biraš) na temlju afiniteta, ljubavi prema određenom zanimanju a ne zaradi. A ove zgubidane pusti neka pričaju priče!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/07/2017 : 15:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Uf, ala sam sretan da je vec 20 godina od moje mature i da ne razmisljam vise o njoj. Jos samo uzivati ove godine dok mali ne dođe tamo, a onda ... smiriti zivce ili staviti neke cepove u usi.

Kakvih glupih i nepotrebnih pitanja, ajmene ...

Mada, danas klince gnjave vec u osnovnoj totalnim budalastinama. Ok, kako gdje i kako kakvima.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2017 : 20:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Prigovor iz hrvatskog odbijen, još čekamo PiG.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/07/2017 : 22:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
najbolje ti je postat profi killer,dobro se plača a obavljaš društveno korisni posal.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 14/07/2017 : 23:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Uvijek možeš na burzi pronaći mjesto pod suncem, ako ništa pod onim stripovskim.
Uostalom obzirom na potentnost domaćeg stanovništva, falit će na svim poljima radne snage pa ćeš moći birati.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 15/07/2017 : 09:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Jučer, a biće i danas

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 18/07/2017 : 22:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Danas sam prvi put u zivotu slagala kruznu puzzlu (dosad nisam znala da to postoji):

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/07/2017 : 22:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jučer je bilo požara i dima al danas je ok.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/07/2017 : 00:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

naravno da postoje kruzne puzzle, cak obostrane (klinac ima jednu), i u slicnoj drvenoj ... eee "podlozi"

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2375 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 19/07/2017 : 00:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Moj cucak je juče proždro cijeli sladoled na štapiću,vodio sam ga na rengen,veterinari su mislili da će morat na operaciju,jutros ga je posro,cijelog,devet i po cm,da ne povjeruješ...

#!??
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 20/07/2017 : 12:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Prošetao sam jučer popodne po gradu sa ženom i djecom.
Zagreb pun turista.
Više bi se isplatilo imati 2-3 apartmana tu, nego na moru.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 20/07/2017 : 13:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Poludjet ću od besposlenosti, najradije bih iz kože iskočila. Obično u ovo vrijeme pripremam nastavu za sljedeću godinu, ali sada ne znam ni koji ću (i hoću li uopće) predmet predavati. Od jutros sam pročitala pocetke jedno pet ljubavnoerotskih romana u nadi da ce me neki zainteresirati, spremila 759 jela u zamrzivac, valjda za slucaj da dođe zombi apokalipsa (scenarij koji mi trenutacno djeluje privlacnije od ovog koji se događa), pomogla babi s donjeg kata da zbroji ukupan iznos rezijai refreshala forum tisucu puta. Monononijo, ime ti je Mrkvin zivot.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 20/07/2017 : 13:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva
Od jutros sam pročitala pocetke jedno pet ljubavnoerotskih romana u nadi da ce me neki zainteresirati

Do toga je došlo..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/07/2017 : 16:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Evo, od danas sam i službeno ušao u odabrano društvo:

Iako su ocjene na DM bile tek osrednje, upisah ekonomiju kao deveti na listi (od 60 koliko ih smjer prima). Čestitke primam na topicu, preko PM-a, SMS-a ili pošte.

Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 21/07/2017 : 17:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
1. Cestitam, tintone, na prilicno izvanrednom mjestu na ljestvici.

2. What, pjevac Linkin Parka se ubio? Cudan je taj paradoks kad netko tko djeluje kao da ce pociniti suicid to i ucini. To me iznenadi vise nego kad se ubije netko tko je uvijek veseo.

3. Dule, bas bih trebala nesto spakirati za Zlatka i taman cu upotrijebiti one tvoje bolesne zastite koje cuvam od svibnja!
Go to Top of Page

usagi77
New Member

256 Posts

Member since 26/01/2015

Posted - 21/07/2017 : 17:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send usagi77 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Evo, od danas sam i službeno ušao u odabrano društvo:

Čestitke!

Ako bude povoljan rasplet situacije i ti u Zg proslavimo to 8. kolovoza!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/07/2017 : 17:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva

1. Cestitam, tintone, na prilicno izvanrednom mjestu na ljestvici.

Hvala, i mene je iznenadilo. Pogotovo što sam, dolaskom rezultata mature, napredovao više stotina mjesta na ljestvici.
Vjerojatno to najviše dugujem tome što sam pisao višu razinu iz matematike.
Btw, ako se ne varam, iz tvog predmeta je bila jedina petica na DM. Također iznenađujuće.

quote:
Originally posted by usagi77

Čestitke!

Ako bude povoljan rasplet situacije i ti u Zg proslavimo to 8. kolovoza!

Hvala.
Obavezno, tu sam.

Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 21/07/2017 : 17:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Btw, ako se ne varam, iz tvog predmeta je bila jedina petica na DM.

Engleskog ili hrvatskog? Pretpostavljam hrvatskog, ako je "iznenađujuce".
Go to Top of Page
Page: of 131 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000