Author |
Topic  |
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13071 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 24/08/2018 : 07:37:09
|
quote: Originally posted by izivko
Vidim hnk prodaju kapetana za mrsnu paru. Samo strpljivo, rezultat će doć, kad tad.
Kapetan Nižić otišao za samo milijun eura. Paradoksalno je da će hnk više inkasirati od nagrade za hrvatske klubove ako Dinamo prođe u skupinu LP. |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 24/08/2018 : 09:06:25
|
quote: Originally posted by ivi skoj
Mene jebu te tehničke pogreške. Leovac stoji u šesnaestercu i čeka da mu protivnički igrač uzme loptu, Dilaver ko zadnji čeka da ga stisnu umjesto da se riješi lopte, Ademi glavom vraća loptu u šesnaesterac, onaj mali Poljak umjesto da leti terenom kad je tek ušao, nešto kao širi ruke, a mi pušimo kontru... Bilo je toga hrpa, tako da ako se ne riješe tih dječjih bolesti ne bu baš sreće Ovi bojsi su nam nekako za broj preveliki, fizički puno jača momčad od naše. Malog Olma su koturali po terenu ko dijete.
Leovac već dvije sezone nije niti sjena onog Leovca prije odlaska u Grčku. U Bernu se nekoliko puta doslovno šetalo po njegovoj strani, a reakcija kod gola mu je bila tragikomična. U stilu odbrane Jamesa Hardena. Nije ništa bolja situacija niti na drugom boku gdje ordinira onaj s fluflastim autom. Boysi definitivno jesu brži, skočniji, atletski moćniji u svakom pogledu. Naši su tehnički potkovaniji, imaju više vica u igri. Uz Olma ja bih dodao i Gavranovića koji je u duelima sa mladim dečkima izgledao kao da je neuhranjen. Sve najbolje Dinamu od srca, ali se iskreno bojim uzvrata. Pogotovo ako publika na Maksimiru potjera Dinamo prema naprijed pa ovi krenu jurit u kontre, a naših par skretničara... |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14538 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 24/08/2018 : 09:25:00
|
quote: Originally posted by logo111
Vidim hnk prodaju kapetana za mrsnu paru. Samo strpljivo, rezultat će doć, kad tad.
Kapetan Nižić otišao za samo milijun eura. Paradoksalno je da će hnk više inkasirati od nagrade za hrvatske klubove ako Dinamo prođe u skupinu LP.
Poslovna politika u skladu s rezultatima kluba. |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 24/08/2018 : 09:51:45
|
Kapetan Nižić otišao za samo milijun eura. Paradoksalno je da će hnk više inkasirati od nagrade za hrvatske klubove ako Dinamo prođe u skupinu LP.
neće, svaki klub dobije 550 000 eura, ali nebitno.... poanta ti je OK... |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 24/08/2018 : 09:55:41
|
quote: Originally posted by Tutta
Mene je strah, da će se YB tek u Zagrebu razigrati.
Nažalost, tu si u pravu.... u Maksimiru često imamo lošije partije nego vani. Ali kad se sjetim protiv Valencije sa Vahom i još nekih takvih dobrih predstava, a sad još imam nekako povjerenje u Bjelicu, vjerujem da i mi možemo bolje doma nego što smo u Švicarskoj. A vidim da su se igrači dosta žalili na umjetni teren tamo što im je sigurno bila još jedna otegotna okolnost za razliku od maksimirskog travnjaka koji mi se čini odličan..... |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13071 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 24/08/2018 : 10:07:10
|
Vjerujem da će uprava hnkaa curiknuti te pare, zbog ponosa.
|
Have mercy |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16753 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 24/08/2018 : 10:34:51
|
Vjerujem da će uprava hnkaa curiknuti te pare, zbog ponosa.
      moš si mislit..kad su pare u pitanju tu namaju previše izrađen ponos     |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 24/08/2018 : 11:52:43
|
quote: Originally posted by nenno
quote: Originally posted by Tutta
Mene je strah, da će se YB tek u Zagrebu razigrati.
Nažalost, tu si u pravu.... u Maksimiru često imamo lošije partije nego vani. Ali kad se sjetim protiv Valencije sa Vahom
Villareal... |
Go kneel and weep
|
Edited by - drogsy on 24/08/2018 11:53:06 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 24/08/2018 : 12:27:50
|
Mene jebu te tehničke pogreške. Leovac stoji u šesnaestercu i čeka da mu protivnički igrač uzme loptu, Dilaver ko zadnji čeka da ga stisnu umjesto da se riješi lopte, Ademi glavom vraća loptu u šesnaesterac, onaj mali Poljak umjesto da leti terenom kad je tek ušao, nešto kao širi ruke, a mi pušimo kontru... Bilo je toga hrpa, tako da ako se ne riješe tih dječjih bolesti ne bu baš sreće Ovi bojsi su nam nekako za broj preveliki, fizički puno jača momčad od naše. Malog Olma su koturali po terenu ko dijete.
Lovac je odigrao jako loše, bio je najlošiji na terenu. Olmo se prvih pola sata nije vidio, kasnije je izvrsno došlo što je na njemu bio svako malo prekršaju,time se rasjeckalo brzu igru Švicaraca. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 24/08/2018 : 12:28:59
|
Ne brinite za Hajduk, kažu forumaši da je to zdrav put. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16753 Posts
Posted - 24/08/2018 : 14:01:20
|
quote: Originally posted by supermark
5.... Jel to broj kola ili gledatelja?
Inkerovac ne provociraj giganta.. |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 24/08/2018 : 14:26:05
|
quote: Originally posted by supermark
5.... Jel to broj kola ili gledatelja?
To ti je broj mjesta na kojem će završiti Barcelona u Španjolskoj,ove sezone. |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 24/08/2018 : 19:59:38
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Leovac već dvije sezone nije niti sjena onog Leovca prije odlaska u Grčku. U Bernu se nekoliko puta doslovno šetalo po njegovoj strani, a reakcija kod gola mu je bila tragikomična. U stilu odbrane Jamesa Hardena. Nije ništa bolja situacija niti na drugom boku gdje ordinira onaj s fluflastim autom. Boysi definitivno jesu brži, skočniji, atletski moćniji u svakom pogledu. Naši su tehnički potkovaniji, imaju više vica u igri. Uz Olma ja bih dodao i Gavranovića koji je u duelima sa mladim dečkima izgledao kao da je neuhranjen. Sve najbolje Dinamu od srca, ali se iskreno bojim uzvrata. Pogotovo ako publika na Maksimiru potjera Dinamo prema naprijed pa ovi krenu jurit u kontre, a naših par skretničara...
E sad, plasman u lp je na jako dugom štapu. Nismo mi njih slomili nego nam se malo posrećilo, pa još da je ušla pokoja od onih kontri pjesmi ne bi bilo kraja. Što se tiče pojačanja, nervira me to mantranje sa super odabirom ove godine. Na kraju se penezi broje, ovako realno gledajući obrana je dosta plivala. Prvi gol ne znaš ko je bio lošiji, Leovac ili Katerina kod preuzimanja i postavljanja. Uostalom, kaj nitko ne vidi kad nam stoper počnu igru voditi kako Katerina lucidno pobaca hrpu lopti nekontrolirano prema naprijed. Frajer ima točne pasove samo prema golmanu, a Dilaver ionako skoro da i ne sudjeluje prema naprijed. Bekove si sam opisao, a ni onaj islamista mi se za sada još osim autogola nije ulio puno povjerenja. I za kraj moja žalopojka. Imam max sportski paket kojem su stalno nešto nadodavali i utrpavali u nove kanale tako da sam stalno morao obnavljati ugovor, a time automatski produžavao, a sad je lp pokupio Vip. Nemrem ja sve operatore plaćati da gledam sve kaj me zanima, tako da ih nabijem. Ako Diname udje u lp nemrem gledati, a ako popuši i ostane u Uefi onda mogu. Lastane da li da navijam za mlade bojse u ovom slučaju? |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 24/08/2018 : 21:41:20
|
Katarina-Dilaver je najbolji stoperski par u Dinamu u zadnjih šest,ako ne i više godina i to sigurno. Ajde probaj zamisliti da nam je na poziciji stopera igrao samo jedan od trojca, Lešković-rahmani-Perić, mislim da sam sve rekao. I katarina i Dilaver aktivno sudjeluju u napadu prilikom kornera. Plivali su iz razloga jer dečki nisu još uigrani, to je prva stvar a druga stvar, nije isto igrati kontra Osijeka,Astane,Hapoela... i protiv ovakvih Young Boysa. To je isto kao da kažeš da su plivali kontra Porta ili Borussije Dortmund, jer ovi Švicarci su jako blizu toga ako ne i u rangu! Što se tiče paketa,ako želiš mogu ti srediti za 6 eura mjesečno sve arene,sport klub a kasnije i taj novi planet sport. Gleda se preko pc-a i VLC playera...zasada imaš arene srpske koje prenose ligu prvaka a uskoro će i planet sport,ako želiš javi mi se. |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16753 Posts
Posted - 24/08/2018 : 21:55:23
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Leovac već dvije sezone nije niti sjena onog Leovca prije odlaska u Grčku. U Bernu se nekoliko puta doslovno šetalo po njegovoj strani, a reakcija kod gola mu je bila tragikomična. U stilu odbrane Jamesa Hardena. Nije ništa bolja situacija niti na drugom boku gdje ordinira onaj s fluflastim autom. Boysi definitivno jesu brži, skočniji, atletski moćniji u svakom pogledu. Naši su tehnički potkovaniji, imaju više vica u igri. Uz Olma ja bih dodao i Gavranovića koji je u duelima sa mladim dečkima izgledao kao da je neuhranjen. Sve najbolje Dinamu od srca, ali se iskreno bojim uzvrata. Pogotovo ako publika na Maksimiru potjera Dinamo prema naprijed pa ovi krenu jurit u kontre, a naših par skretničara...
E sad, plasman u lp je na jako dugom štapu. Nismo mi njih slomili nego nam se malo posrećilo, pa još da je ušla pokoja od onih kontri pjesmi ne bi bilo kraja. Što se tiče pojačanja, nervira me to mantranje sa super odabirom ove godine. Na kraju se penezi broje, ovako realno gledajući obrana je dosta plivala. Prvi gol ne znaš ko je bio lošiji, Leovac ili Katerina kod preuzimanja i postavljanja. Uostalom, kaj nitko ne vidi kad nam stoper počnu igru voditi kako Katerina lucidno pobaca hrpu lopti nekontrolirano prema naprijed. Frajer ima točne pasove samo prema golmanu, a Dilaver ionako skoro da i ne sudjeluje prema naprijed. Bekove si sam opisao, a ni onaj islamista mi se za sada još osim autogola nije ulio puno povjerenja. I za kraj moja žalopojka. Imam max sportski paket kojem su stalno nešto nadodavali i utrpavali u nove kanale tako da sam stalno morao obnavljati ugovor, a time automatski produžavao, a sad je lp pokupio Vip. Nemrem ja sve operatore plaćati da gledam sve kaj me zanima, tako da ih nabijem. Ako Diname udje u lp nemrem gledati, a ako popuši i ostane u Uefi onda mogu. Lastane da li da navijam za mlade bojse u ovom slučaju?
ne nevjerni tomo..ligu prvaka uvijek možeš gledati kod mene uz gemišt  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Posted - 24/08/2018 : 22:18:00
|
Ma znam ja za te fore preko compa, samo mi je glupo što im dajem hrpu love svaki mjesec, a oni me prave budalom. No dobro to je neka druga tema pa da ne brljavimo po topicu. Inače meni se Sigali baš nekako popravio prije odjave iz kluba, a Lešković mi je enigma. U Rijeci je bio odličan, a nakon dolaska u Dinamo neprepoznatljiv, ono zbilja teška katastrofa. Mali Benković nažalost nije pokazao sve kaj je trebao, a taj Rahmani nije nezanimljiv, samo i njega nešto jebe. Uostalom dobra roba mora na tržište i bolje lige, a mi se samo nadamo da je naš ostatak roba sa što manje grešaka. Ili su pred istekom roka, ili imaju staklena koljena, ili nisu čisti u glavi, jednostavno iz tog sekend henda je teško nešto korektno probrati. Najbolje kupovine su klinci tipa Olmo, Kovačić, Edvardo... Jel neko zna di je nestao Doumbia? Taj je prošle godine došao kao veliko pojačanje, kaj je s njime, meni nije bio najlošiji na svijetu. 1,90 fizički dosta jak, tog bi bojsi teže naguravali.
|
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Posted - 24/08/2018 : 22:23:31
|
Risbo, ak je to ono Istarsko već se ukiselilo od svjetskog, da donesem paradajz i krastavce pa da ipak salatu napravimo. Još ak dmar meso donese jebo ligu. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 24/08/2018 : 22:25:57
|
Onda kada znaš, prebaciš se na to za manje novaca i imaš sve, može i na tv. Doumbia je ozlijeđen još uvijek, neki izvori govore da ako se odmah ne dokaže da mi mogao otići. Nadam se da pod vodstvom Bjelice bude proigrao, ne bih ga se tako lako riješio.
|
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Posted - 24/08/2018 : 22:39:50
|
Jebiga ima još do kraja ugovora, a kad ideš prekinuti nakaleme ti troškova da odustaneš. Da se vratimo na Diname, kad bi trebalo zatvarati tekmu Doumbia bi mi bio čovjek od povjerenja. Katerina i Dilaver iza Ademi i Doumbia ispred njih, još da je bekova ni talijani se ne bi posramili. |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16753 Posts
Posted - 24/08/2018 : 22:51:21
|
Risbo, ak je to ono Istarsko već se ukiselilo od svjetskog, da donesem paradajz i krastavce pa da ipak salatu napravimo. Još ak dmar meso donese jebo ligu.
možemo idući tjedan jer se dmar vraća sutra s godišnjeg |
 |
|
Topic  |
|