forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 594

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/03/2019 : 07:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by lwood

https://www.tportal.hr/sport/clanak/divna-prica-dvadeset-godina-velikog-torcidinog-prijateljstva-20140918 evo plastični čitaj

Ma nisam ja zlato od tebe ni očekivao da ces ista shvatiti.

Nije prvi put da se trpate tamo gdje vam nije mjesto - navijali ste vi nedavno i za Partizan pa to nije najbolje zavrsilo ....

dobro plastični,ne živciraj se

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 08/03/2019 : 07:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

https://www.tportal.hr/sport/clanak/divna-prica-dvadeset-godina-velikog-torcidinog-prijateljstva-20140918 evo plastični čitaj

Ma nisam ja zlato od tebe ni očekivao da ces ista shvatiti.

Nije prvi put da se trpate tamo gdje vam nije mjesto - navijali ste vi nedavno i za Partizan pa to nije najbolje zavrsilo ....

dobro plastični,ne živciraj se

Ma kakvo živciranje - nakon jučerašnje utakmice guštam ko prase u blatu.
Kao ljetos kad smo ušli u finale SP.
Pa, sjećaš se tog osjećaja - neopisivo
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/03/2019 : 07:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Sičan se da me bolia q

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/03/2019 : 07:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

Samo idiot može navijat za strani klub protiv domaćeg. Žao mi je tih imbecila.

Nije to baš tako, sve zavisi od regije do uspješnosti, a i došla su druga vremena.
Recimo u Engelskoj, Italiji, Španiji, budi siguran da nijedan Napoli fan ne navija za to da Juve dobije LŠ, ili barsini fanovi za Real ili MANu za City.
U zemljama gdje sport nije toliko uspješan, kao npr. u ovim našim balkanskim, postoji još uvijek to nacionalno jedinstvo ukoliko se jedan klub probije u klupskim takmičenjima, ali je i toga sve manje i manje. Kada je Zvezda 1991. dobila LŠ, velika većina partizanovaca je navijala za Zvezdu u tim utakmicama, danas je obrnuto, većina je navijala protiv. Niko od njih nije imbecil ili lud, jednostavno takva su vremena došla.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/03/2019 : 07:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Nije to baš tako, sve zavisi od regije do uspješnosti, a i došla su druga vremena.
Recimo u Engelskoj, Italiji, Španiji, budi siguran da nijedan Napoli fan ne navija za to da Juve dobije LŠ, ili barsini fanovi za Real ili MANu za City.
U zemljama gdje sport nije toliko uspješan, kao npr. u ovim našim balkanskim, postoji još uvijek to nacionalno jedinstvo ukoliko se jedan klub probije u klupskim takmičenjima, ali je i toga sve manje i manje. Kada je Zvezda 1991. dobila LŠ, velika većina partizanovaca je navijala za Zvezdu u tim utakmicama, danas je obrnuto, većina je navijala protiv. Niko od njih nije imbecil ili lud, jednostavno takva su vremena došla.

ne postoji,to šta bi neki tili da postoji je njihov problem.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/03/2019 : 07:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Mislim nacionalno jedinstvo oko klubova. Ne postoji, besmisleno.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/03/2019 : 07:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam sinoć Dinamo, dobro su odigrali. Jasno je da će u gostima biti druga priča, ali eventualno ako budu napravili bunker i onda pokušali iz kontri da postignu još koji gol, imaju dobru šansu da prođu dalje. Na njihovom mjestu ne bih se upustio sa Benficom u uzvratnoj u igru prsa u prsa, pogotovo ne onda kada jure rezultat.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 08/03/2019 : 07:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Postoji kod normalnih ljudi koji nisu opterećeni regionalnim podjelama, mržnjom, zavisti, ljubomorom....

U mojem društvu ima ih i onih koji navijaju za Dinamo, i za Osijek, i za Hajduk. Kada zajedno gledamo utakmice klubova u Europi svi navijamo za hrvatski klub, a i kako bi drugačije trebalo. Naravno, kad igraju međusobno onda smo ljuti suparnici.

Ali opet ponavljam to je kod normalnih ljudi.... S tobom je ova rasprava je besmislena - mrzi koga hoćeš tvoja stvar.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/03/2019 : 08:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Postoji kod normalnih ljudi koji nisu opterećeni regionalnim podjelama, mržnjom, zavisti, ljubomorom....

U mojem društvu ima ih i onih koji navijaju za Dinamo, i za Osijek, i za Hajduk. Kada zajedno gledamo utakmice klubova u Europi svi navijamo za hrvatski klub, a i kako bi drugačije trebalo. Naravno, kad igraju međusobno onda smo ljuti suparnici.

Ali opet ponavljam to je kod normalnih ljudi.... S tobom je ova rasprava je besmislena - mrzi koga hoćeš tvoja stvar.

dobro,sritan ti dan žena.

Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 08/03/2019 : 08:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
quote:

+1

Edited by - Dermentor on 08/03/2019 08:14:17
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/03/2019 : 08:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:
Originally posted by risbozg

Dinamo je s tom pobjedom osigurao Hrvatskoj dva predstavnika u Ligi prvaka 2020. godine, odnosno pet predstavnika HNL-u u Europi

Skoro pola lige..

Eto šanse Hajduku....samo mora pobijediti Goricu

Ma jebe se njima za ligu prvaka. Bitno je da je Torcida podržala Benficu protiv Dinama. Genijalci!

Samo potpune neznalice, potpuno neupućeni u svijet navijačkih skupina, mogu se čuditi ovako nečemu.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 08/03/2019 : 08:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imao sam prije nekoliko godina raspravu sa kolegom sa posla koji je hajdukovac rodom inaće sa otoka Brača..... Hajduk je igrao protiv Rijeke i kad sam mu rekao da sam ja kao dinamovac tu tekmu navijao za Hajduk čovjek je ostao u čudu kako ja mogu kao dinamovac simpatizirati Hajduk. I kad sam ga pitao, dobro, za koga bi ti navijao da igra Dinamo-Partizan, veli, naravno za Partizan.... i rekao je u biti rečenicu koja me zabrinula, veli: ja volim Hajduk, ali mrzim Dinamo.
Mislim da je tu krucijalna razlika između "normalnih" i onih "drugih" - svoj klub se voli, ali drugi se klubovi poštivaju, a ne mrze..... a, moram reči, nažalost, od puno hajdukovaca sam čuo riječ - mržnja.....

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 08/03/2019 : 08:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
al dobro, da ne pričamo sad o Hajduku jer ipak je ovo Dinamov topic - BRAVO PLAVI! sad je na Rijeci, Osijeku, Lokomotivi i Gorici (možda i Hajduku, ali sumnjam) da se još bolje poslože i pomognu Dinamu da ne vuće sam sve u Europi.....

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/03/2019 : 09:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Ma nemoj? Meni recimo ide na kurac kad vidim koliko klošara iz bosanskih i slavonskih pripizdina navijaju za Dinamo jer je riječ o tobože "najhrvatskijem" klubu, a sa Zagrebom imaju veze ko ja s babinom gredom. To je kao da netko iz Seville navija za Real Madrid, jednostavno nema smisla.

Pa imaš i obrnut slučaj, navijanja za Hajduk, pa nemaju ništa sa Splitom. Nije uredu ovako nekog uvredljivo nazivati, to prelazi granicu normale.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/03/2019 : 09:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti se raspravljaš s likom kojeg boli q-ac za uspjeh HR repke, a vjerojatno i za uspjeh Dinama a toliko je opterećen tom temom, zanimljivo.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/03/2019 : 09:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Imaš slučaj Celtica i Rengersa kad je ne u tako davnoj prošlosti bilo vjerski rivalitet, pa je bilo zabranjeno katolicima igrati u Rengersu, no bez obzira na to Celtic je dozvoljavao protestantima igrati u njihovom klubu. U Engleskoj je također bio taj rivalitet katolici vs ostali. Nije to tako baš sve čisto, a navijači Španjolske, Engleske, Italije si mogu priuštiti to neprirodno navijanje jer uvijek imaju dovoljan broj predstavnika za LP ili EL. Mi ne, mi se moramo izboriti, a i ta neprirodna netrpeljivost i umjetni rivalitet je nastao naknadno 90-ih, no to je neka druga priča. Hajduka ne bi bilo da nije bilo igrača Dinama, Dinamo i Hajduk je imao veliku prijateljsku tradiciju koje je na žalost s vremenom zaboravljena. Ljudi su naivci lako ih je zavesti i nahuškati.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 08/03/2019 : 10:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
navijači Španjolske, Engleske, Italije si mogu priuštiti to neprirodno navijanje jer uvijek imaju dovoljan broj predstavnika za LP ili EL. Mi ne, mi se moramo izboriti.

Točno to.

Navijati protiv još jednog mjesta koje vodi u LP je stvarno za budalaše. Torcida u biti navijala protiv Hajduka.

Samo potpune neznalice, potpuno neupućeni u svijet zdrave logike, mogu zagovarati Torcidu.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 08/03/2019 : 10:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Ti se raspravljaš s likom kojeg boli q-ac za uspjeh HR repke, a vjerojatno i za uspjeh Dinama a toliko je opterećen tom temom, zanimljivo.

Nije lwood loš. Njegove prve riječi koje je naučio su vjerojatno bile "boli me kujac", tako da mu to ne možemo zamjeriti.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/03/2019 : 10:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Nije lwood loš. Njegove prve riječi koje je naučio su vjerojatno bile "boli me kujac", tako da mu to ne možemo zamjeriti.

haha,. A vidim da krugiju nije pomogla ni veća doza Torazina. Izgubljen slučaj

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/03/2019 : 10:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
navijači Španjolske, Engleske, Italije si mogu priuštiti to neprirodno navijanje jer uvijek imaju dovoljan broj predstavnika za LP ili EL. Mi ne, mi se moramo izboriti.

Točno to.

Navijati protiv još jednog mjesta koje vodi u LP je stvarno za budalaše. Torcida u biti navijala protiv Hajduka.

Samo potpune neznalice, potpuno neupućeni u svijet zdrave logike, mogu zagovarati Torcidu.

da svi ćemo navijat za jedan klub ,bit u jednoj partiji i imat jednog vođu. Već viđeno,ne hvala!

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 08/03/2019 : 11:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Valter je sigurno za. Bratstvo i jedinstvo! :D
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14604 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 08/03/2019 : 11:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Reem, zar nemaš flat internet? Postoje linkovi za te stvari. ;)

http://wiziwig1.com/soccer

Hvala Nagore na linku Imam flat, nego dosad se moglo jako lako naći na redditu, streamovi u HD-u, ali sve do prošli mjesec kad su moderatori to isključivo zabranili, mora da se neko žalio.

Pa sve što sam probao izguglat da nađem prijenos Dinama, bilo je virusa na tim stranicama i tako odustao od traženja. Tako da još jednom hvala, moći ću gledat uzvrat

Ali jadno od naših da ne prenose ove utakmice na tv-u, stvarno jadno i žalosno.

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 08/03/2019 : 12:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
I wiziwig ima puno tih reklama i pop-outova, ali pozatvaraš ta reklamna okna i prijenos lijepo radi. ;)
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14604 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 08/03/2019 : 12:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Bitno da sad imam, poslužit će vjerujem i za LP utorkom

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/03/2019 : 12:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Znaci ljude se dijeli na normalne i nenormalne prema tome da li netko navija ili ne navija za neki klub ili reprezentaciju u nekoj takvoj pizdariji kao sto je nogometna utakmica. Jebes ti mene ako je ovdje itko normalan.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page
Page: of 594  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000