forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Vaših Top 10
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

Tonto
Advanced Member

8964 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/04/2020 : 17:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Treći. :)

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8964 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/04/2020 : 17:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Odlični smo bili.
Ti si i medalju uvatija
Žaj mi je šta san falija redoslijed umiranja članova EKV, to znan.

i ja sam ga falija, ali ja ga ne znam. Zna sam samo da je Margita zadnja, a ona je bila zadnja u svakom ponuđenom odgovoru.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/04/2020 : 17:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Odlični smo bili.
Ti si i medalju uvatija
Žaj mi je šta san falija redoslijed umiranja članova EKV, to znan.

i ja sam ga falija, ali ja ga ne znam. Zna sam samo da je Margita zadnja, a ona je bila zadnja u svakom ponuđenom odgovoru.

Ja san zaminija Bojana i Milana.
Odličan kviz.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 20/04/2020 17:24:24
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8964 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/04/2020 : 17:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Je, baš je bija dobar. Nešto i naučiš, nisam zna da sting piva back vokale na money for nothing.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/04/2020 : 17:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jope kvizovi...svija sta je to 'in'. Ja sam odslusao dva tribute to Judas Priest albuma, i nisan ni vidija Jerin poziv...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8964 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/04/2020 : 17:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Jope kvizovi...svija sta je to 'in'. Ja sam odslusao dva tribute to Judas Priest albuma, i nisan ni vidija Jerin poziv...

Sve je to do izolacije...

Evo sluša neki live mashup od ovih majmuna s prošle strane. Another brick in the wall i thriller od michael jacksona

Hey, Michael! Leave those kids alone!

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/04/2020 : 17:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je, baš je bija dobar. Nešto i naučiš, nisam zna da sting piva back vokale na money for nothing.

Neznan jel piva back vokale ali piva onaj uvod u pismu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8964 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/04/2020 : 18:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Inače volim dobru glazbenu zajebanciju. Ylvis su dva brata iz norveške koji se tako dobro zajebavaju sa svakim žanrom. Suza i suza sam isplakao na gotovo svaku stvar koju su izbacili.

Još se sjećam kad su na forumu otvorili topic pitajući se da li je fox najgora pjesma svih vremena ne shvaćajući da je riječ o parodiji.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8964 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/04/2020 : 18:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 20/04/2020 : 19:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače volim dobru glazbenu zajebanciju. Ylvis su dva brata iz norveške koji se tako dobro zajebavaju sa svakim žanrom. Suza i suza sam isplakao na gotovo svaku stvar koju su izbacili.

Ja uopće ne volim glazbene zajebancije jer uvijek imam hrpu ozbiljnih stvari za poslušat, ali Ylvis su mi vrh vrhova! Obožavam takav bizaran outofplace humor.

Inače mi je glavna fora zajebavat svoju skvo na tu foru:
ja -"Ej sad stvarno moramo popričat o nečemu"
ona- O čemu?!?!
ja - "Who the fuck builds a Stounhejnđđ??????
:)))

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8964 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/04/2020 : 19:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ma fora je u tome što je to glazbeno odrađeno vrhunski. Nema nikakvog plagiranja, drže se osnovne žanrovske forme, koriste isprobane recepte, ali su dovoljno originalni.

...a ona reklama za hondu civic u stounheđu mi je vrh. :D

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8964 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/04/2020 : 19:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Jedna za našeg kolegu s topica jogurta...

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 20/04/2020 : 19:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma fora je u tome što je to glazbeno odrađeno vrhunski. Nema nikakvog plagiranja, drže se osnovne žanrovske forme, koriste isprobane recepte, ali su dovoljno originalni.

To apsolutno!
Mislim da sam negdje pročitao da surađuju sa norveškim nacionalnim orkestrom i to se stvarno čuje. Gotovo svaka pjesma je aranžerski izuzetno zanimljiva i ono što je najbitnije jako slušljiva, što se u glazbenoj parodiji ne sreće često. Ako uopće.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

jogurt
Average Member

Serbia
675 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 20/04/2020 : 19:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedna za našeg kolegu s topica jogurta...

HHhaha, poslušaću, od njih mi je poznata samo pesma Fox

edit: poslušano i mogu da kažem da je prilično ok s obzirom da ne gotivim previše muzičke zajebancije kao što kaže kolega Cromwell

Edited by - jogurt on 20/04/2020 19:59:14
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/04/2020 : 19:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nisam uopce ljubitelj ovakvih iritantnih stvari. Meni ovo nije parodija, vec neko zalosno trazenje pozornosti. Ajd da priznam bio mi je odlican onaj Weird all Jankovich. Imao je stila i bio je jak u zajebanciji.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 20/04/2020 : 21:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Tonto; huh, kakav je ovo monster mutant krizanac pecinskog Teda i Beastie boysa? Jos sebi ne mogu doc...

Ivi; Beth Hart. Sto reci... sjajna. (Netom prije ovog Korona sranja, prijatelj mi se vratio s njenog koncerta u Pragu i kaze da je Wau, bilo.) Vodio je kcerku i zenu, kaze gustali su, a covjek poznaje materiju.
Joe Bonamassa. Kakav je to meni rasturac. Genijalac. Gledao sam ga u Boogalooa 2010-te i u Domu sportova 2013-te. Ja i supruga gustali. Jesi li bio? Inace njihov zajednicki album Seesaw, (Beth i Joe) mi je odlican. Jesi li ga slusao? Ako nisi, velika preporuka.

Ma, nisam neki preveliki fan Joea i Beth, ali ih poštujem i ponekad priuštim.
Što bi rekli ponekad zbilja dobro sjednu.
Na koncertu nisam bio jer kao što napisah nisam neki koncert boy.
Sad nije da nikada ne odem i da me netko ne uzme za ruku i odvede.
Sestra me vodila na Floyde u Beč jednom prilikom i tako zalomi se ponekad.
A jesi ti bio na Parsifalu od Wagnera?
Ono pet sati sa pauzama, izgubiš pojam o vremenu, kad sam ušao bio je dan, a kad izišao skoro drugi.

Slušam ove Umprejse, nisu loši.
Nije da bi to stavio na policu za sva vremena, no da se provesti večer sa njima.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/04/2020 : 21:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Dobar je Wagner. Malo mahnit. Jednom me odvela zena u HNK na neki opako dugi Jazz. Zaspao sam... Usao sam bilo je lijepo suncano, izasao u ogromnu kisu i neveru. Pauk mi digao auto. Ludilo od veceri. Jazz araund midnight. Nikad vise...
Floydi 94-te u beckom Novom mestu? Bio, bio sam...naravno.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 20/04/2020 : 21:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
https://www.pulse-and-spirit.com/konzert-tour-setlist/1-7-1988-pink-floyd-wien-praterstadion/
Ovaj je taj bio, malo ranije

Di je Tonto, dajte ljudi pokeljite nešto, moram sam prekopavati.
Evo čime se bavim u nedostatku inspiracije.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/04/2020 : 21:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Osamstosma. Bio mi frend, buduci kum, u Veneciji. Ja nisam imao tad pasos...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8964 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/04/2020 : 22:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Sta je ivi?

Mani te rival sinove...si slušao Witchraft?

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/04/2020 : 22:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Pripast ce se covik...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 20/04/2020 : 22:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ma to mi tuba sama gura, ništa ne klikćem.
Idemo na vračarenje.

Ivane, kakva sad Venecija?
Nije bilo nikakve vode oko Pratera.
Mi pravi balkanci uzeli rentakar i dođemo, naravno nema mjesta za sparkat.
Ima mjesta okolo u ulici, ali sve neki brojevi.
Ostavili auto, vraćamo se poslje, a lik sa jeepom nas izgurao sa svog mjesta.
Dobro da murija nije došla da nam pokupi auto, vratili ga malo zgužvanog ii to je to.
Aha, nije se primjetio izostanak Watersa na koncertu, Gilmour ionako važnija karika.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/04/2020 : 23:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ma pobogu ne citas dobro. Moj je frend bio na toj turneji iste godine, u Veneciji, ja im mahao kad su rentakarom napustali Varos. Nisam imao 'ausvajs' u to vrijeme da prismrdim kapitalizmu... pricao mi poslije, a ja gutao knedle. Nema veze docekao sam ih 94-te u Becu i Pragu. Gilmoure okej kako sam vec rekao. Waters tv u boji za njega, kad ih sad usporedim s vremenske distance, glazbeno, autorski, uzivo...itd, itd.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/04/2020 : 23:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Palo mi je ovo na pamet.

https://youtu.be/s4ABpbxIPFI

Meni je rasturacina. Kako se vama cini?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8964 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 21/04/2020 : 09:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Dobar je clutch. Odslušao novi album nekidan, nije loš.

Ja sam nočas gazio ovu albumčinu. Prljavi blues rock sa tako dobrim filingom. Prosto me duša boli kad vidim da čovjek u tri godine nije skupio više od stotinjak pregleda po pjesmi... tužno.

http://www.bluesblastmagazine.com/ralli-rock-the-moan-of-the-sky-to-bring-to-light-album-review/

Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000