forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1094

Markos
Webmaster

Croatia
29731 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/12/2020 : 13:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa, teoretski, ako netko prodaje isti predmet dvaput, bez valjanog objašnjenja, onda riskira izbacivanje sa sajta, pa...

Trouble will find me
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/12/2020 : 14:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:
Originally posted by supermark

quote:

Ja sam malo nedavno razmišljao o online aukcijama (zbog jednog malo važnijeg servisa od aukcija na stripovi.com ;) ), pa evo my 2 cents.

Po meni je jedini način da se osigura pošten način aukcijske prodaje online taj da se dodaje vrijeme na zadnju ostavljenu aukciju koje mora proći da se aukcija završi. Ako u međuvremenu netko da veću ponudu to vrijeme se resetira, sve dok to vrijeme ne prođe bez da je netko dao veću ponudu. Teoretski bi dakle aukcija mogla ići u nedogled, no u praksi se to naravno neće događati, ljudi će odustati kao i kod "live" aukcija, kad procjene da ne žele davati veću ponudu.

Znači više ne bi bilo moguće da netko ostavi ponudu u zadnjih 5 sekundi i da nitko onda nema šansu da ponudi veću.

PS: mislim da ima topic za ovu raspravu pa slobodno prebacite post tamo.

pa nudiš onoliko koliko si spreman platiti
što te onda briga kad će drugi bidati? 5 dana prije kraja aukcije ili 5 sekundi?

Kako funkcioniraju live aukcije supermarče?

Imam osjećaj da ćemo se sad početi vrtiti u krug
Poanta je da ako bidaš sa maksimalnom ponudom koju si spreman ponuditi bidanje drugih ponuđača je nebitno, bilo ono pet sekundi prije kraja ili pet dana prije kraja

Što bi se moglo dobiti sa tim načinom funkcioniranja koji si predložio? Nema neke razlike za discipliniranog kupca, samo prodavaču više paše jer aukcija duže traje
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 07/12/2020 : 14:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
jedino iskreno fer bi bilo blind bidding - di svatko tko zeli upise svoj bid i ne zna dok ne zavrsi aukcija jel dobio ili nije

There can be only one, me!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5079 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 07/12/2020 : 14:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

jedino iskreno fer bi bilo blind bidding - di svatko tko zeli upise svoj bid i ne zna dok ne zavrsi aukcija jel dobio ili nije

Da, to bi bilo OK. Upišeš ali ne znaš je li ili nije najveća. Dobiješ obavijest kad završi i to je to.

Onda bi ovo što supermark bilo OK. Sada nije, jer zašto onda ostavljati mogućnost mijenjanja svoje ponude (nadbidžavanja) ako je samo dovoljno upisati odmah u startu maksimum koji misliš ponuditi?

Dakle poštena bi bila ili simulacija live aukcija ili slijepa aukcija, ovako se ostavlja prostor za najbrže prstiće i druge trikove.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 07/12/2020 : 14:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ali ovo je kao da igramo poker, a ti moje karte vidiš.... Ja sam točno znao koliko je ponudio Troja i da ću ga prestići sa 122 kn. Da nisam ja bidao njegova ponuda bi bila 70 kn. A ja sam mogao stati na 121 kn i njemu nabiti bezveze 50 dodatnih kuna. O tome govorim. Ovdje se otvara mogućnost da uopće ne želim kupiti strip nego samo izmusti čim više novaca za prodavača.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29731 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/12/2020 : 14:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Točno si znao zato što se tako potrefilo, isto tako i nisi mogao točno znati, 50-50 su šanse, s trenutnim sustavom. Plus, ako to netko stalno radi, sam sebi nabija cijene, to bi se brzo vidjelo i takav lik leti s aukcija. Ako imate primjere takvih usera, da istom prodavaču isti useri stalno dižu cijenu a da ne kupe nešto, pošaljite meni na mail ili na forumu aukcije linkove i letjet će s aukcija.

Ali ok, evo, da ne duljimo priču, sad sam promijenio da je minimalni bid uvijek +2, ne +1 u slučaju da je nova ponuda izjednačena s najvećom trenutno ponudom, pa se to neće moći nikako znati.

Za produljenje aukcija, ljudi su navikli na ovaj sustav i premda produljenje aukcija za minutu dvije tri nakon zadnje ponude ima smisla i meni to nije problem implementirati, mislim da to ne bih dirao osim ako se većina za to ne izjasni.

Trouble will find me
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5079 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 07/12/2020 : 14:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ali ok, evo, da ne duljimo priču, sad sam promijenio da je minimalni bid uvijek +2, ne +1 u slučaju da je nova ponuda izjednačena s najvećom trenutno ponudom, pa se to neće moći nikako znati.

Mislim da je ovo OK i da će riješiti problem koji je sumo uočio. Što manje mogućnosti manipulacija to bolje. Jednom kad usavršiš bulletproof sustav online aukcija patentiraj ga i prodaji kao softver okolo. I onda od toga financiraj otkupe prava naravno :)
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 07/12/2020 : 14:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Apsurdno mi je da primjedbe na mehanizam aukcija ima vukozec koji kako vidim nije čest korisnik istih. Možda je sudjelovao u 10-tak u zadnjih 5 godina - dok osobno toliko odradim kao kupac svaki mjesec i nemam baš nikakvih primjedbi. Uostalom supermark je napisao jasno - ostaviš svoju najvišu ponudu koliko si spreman platiti i što te briga što drugi rade.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1648 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 07/12/2020 : 15:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Mene najviše zanimaju Fibrinih stripovi, pa onda logično i Fibrine aukcije.
Način na koji se aukcije odvijaju, a još više završavaju, mi je baš zabavan i dinamičan. Nekad uspijem, nekad ne, i to je skroz ok.

Istina, volio bih da aukcije traju kraće od 7 dana, jer ionako se sve vrijednosti promijene unutar zadnjih 24 sata, ali ni to me ne smeta.
Najviše mi smetaju oni koji stave ponudu na strip koji su već 3-4 puta kupili, ali valjda je to ok.

Uglavnom, aukcije su izvrsna zabava!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5079 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 07/12/2020 : 15:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Apsurdno mi je da primjedbe na mehanizam aukcija ima vukozec koji kako vidim nije čest korisnik istih. Možda je sudjelovao u 10-tak u zadnjih 5 godina - dok osobno toliko odradim kao kupac svaki mjesec i nemam baš nikakvih primjedbi. Uostalom supermark je napisao jasno - ostaviš svoju najvišu ponudu koliko si spreman platiti i što te briga što drugi rade.

Apsurdni, pročitaj moj prvi post na temu. A možeš i sve ostale još jednom.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 07/12/2020 : 16:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by logo111

Apsurdni, pročitaj moj prvi post na temu. A možeš i sve ostale još jednom.

Sve sam ja pročitao. I opet ti kažem nije mi jasno kako te nešto što gotovo ne koristiš može smetati. Kao netko tko aukcije koristi svaki tjedan kao kupac, tvrdim da funkcioniraju savršeno.
A ti svoje "važnije" servise uređuj kako hoćeš.
Valjda si sad shvatio, ili trebaš još jednom ? Samo reci

Edited by - logo111 on 07/12/2020 16:10:13
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/12/2020 : 16:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
meni ovde nista nije jasno, ni ne zelim da mi bude
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5079 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 07/12/2020 : 16:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Logo, ja sam odmah sve shvatio. Ti si taj kojem nije jasno.

Edited by - vukozec on 07/12/2020 16:23:15
Go to Top of Page

DinkoJ
New Member

257 Posts

Member since 09/11/2018

Posted - 07/12/2020 : 19:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DinkoJ a Private Message  Reply with Quote
Meni je najbolji dio ovih aukcija upravo to što nema produžavanja vremena i Supermark je jako lijepo rekao kao se treba raditi.
Jednom sam se natjecao na aukciji koja produžava vrijeme nakon zadnje ponude. Mislim da je bio u pitanju Links ili Hg, prodavala se grafička kartica koja inače vrijedi 1830kn, ja sam upisao 1550 ali onda se to produžilo i nakon nekih 10 minuta ponuda kartica je prodana za 1860kn jer su se likovi valjda toliko uživili da su izgubili smisao i kupili karticu 30kn više nego da su u trgovini. Ne želim ni reći da je to bilo zadnji puta da sam sudjelovao na njihovoj aukciji.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/12/2020 : 21:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by maddox031

To onda nije aukcija. Ili malo šale... može tako ali onda bez slike predmeta

quote:
Da, to bi bilo OK. Upišeš ali ne znaš je li ili nije najveća. Dobiješ obavijest kad završi i to je to.

Onda bi ovo što supermark bilo OK. Sada nije, jer zašto onda ostavljati mogućnost mijenjanja svoje ponude (nadbidžavanja) ako je samo dovoljno upisati odmah u startu maksimum koji misliš ponuditi?

Dakle poštena bi bila ili simulacija live aukcija ili slijepa aukcija, ovako se ostavlja prostor za najbrže prstiće i druge trikove.

U čemu vidi(š)te nepoštenje u dosadašnjem sistemu aukcija
Što se tiče opcije povećanja... i to je sjajna prilika da:

- kod aukcija koje traju više dana ( a to su gotovo sve ) može se dogoditi da se predviđeni budžet za stripove poveća, uspješnom prodajom nekih svojih aukcija, ranijom plaćom, sponzorstvom ljubavnice... i onda povećaš ponudu.
- dogodi se da istovremeno kupuješ više stripova za xy budžet, neke uspiješ kupiti a neke možda ne... i to možda otvori mogućnost povećanja ponuda narednih po redu aukcija.
- jednostavno kažeš, hm jel' xy dovoljno?? Ma tko ga šiša, mogu ponuditi XXL i povećaš ponudu.
- nedam pizdi koja mi danima diže cijenu da mi uzme aukciju i povećavaš odma nakon njega... na kraju kupim strip po većoj cijeni, znam da sam glup ali zadovoljan jer pizda tamo negdi plače ( mada se on smije kako san ispa glup no... nije sve u šoldima )
- ili jednostavno odlučim naknadno dati/podignuti ponudu a zaboravim na aukciju i u čudu gledam mail "vaša ponuda trenutno... "

Ne dirati aukcije!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5079 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 07/12/2020 : 21:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Nije uopće problem povećanje, to sam samo odgovarao supermarku sa protupitanjem.

Problem je po meni sljedeći:
- U tipovima aukcija koji nisu "slijepi", dakle u kojima se zna je li tvoja ponuda najveća ili ne, pošteno je pružiti šansu za protuponudu, odnosno za novu ponudu kad je tvoja premašena od drugog ponuditelja.
- Trenutni sistem upravo to i dozvoljava (i to nije problem), osim na samom kraju, jer je moguće da netko ostavi ponudu u zadnjim sekundama koju onda više nitko ne može nadvisiti (tu je problem).

Ako bi se implementiralo npr. vrijeme koje minimalno mora proći od zadnje ponude (npr. 10 min), onda bi uvijek ostalo dovoljno vremena za protuponudu.

Sasvim je izvjesno ako se to implementira da će dugoročno od toga profitirati prodavači, jer će neki stripovi biti prodani nakon ovog dodatnog "pripetavanja". Također i kupcima koji ne čekaju zadnji tren bi ovo trebalo biti po volji, a ne biti po volji samo onima koji koriste opisani trik. Eto, pa neka većina odluči. Kao što je sherlogo primjetio, ja ne sudjelujem često u aukcijama, samo dijelim svoje iskustvo sa jednog drugog servisa gdje se nude šesteroznamenkasti i veći iznosi, pa se ljudi bave svakakvim stvarima, poput dos napada na site pred kraj aukcije i slično.

Edited by - vukozec on 07/12/2020 21:53:59
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/12/2020 : 21:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije uopće problem povećanje, to sam samo odgovarao supermarku sa protupitanjem.

Problem je po meni sljedeći:
- U tipovima aukcija koji nisu "slijepi", dakle u kojima se zna je li tvoja ponuda najveća ili ne, pošteno je pružiti šansu za protuponudu, odnosno za novu ponudu kad je tvoja premašena od drugog ponuditelja.
- Trenutni sistem upravo to i dozvoljava (i to nije problem), osim na samom kraju, jer je moguće da netko ostavi ponudu u zadnjim sekundama koju onda više nitko ne može nadvisiti (tu je problem).

Ako bi se implementiralo npr. vrijeme koje minimalno mora proći od zadnje ponude (npr. 10 min), onda bi uvijek ostalo dovoljno vremena za protuponudu.

Sasvim je izvjesno ako se to implementira da će dugoročno od toga profitirati prodavači, jer će neki stripovi biti prodani nakon dodatnog pripetavanja'

Pa "onaj čije se ime ne spominje uzalud" ti je gore baš dao primjer, ostaviš svoju najveću ponudu ili još veću ( pa se kasnije osjećaš kao onaj iz mog gornjeg posta ) i pustiš druge da se koprcaju u zadnjim sekundama... ako nekim slučajem i izgubiš, nisi dao više love od planiranog i smješkaš se drugima.

Evo, ja san uglavnom ( 95% trenutno ) prodavač i nebi tija takav način profita. Kad je kraj onda je kraj... pravedno i prema onima koji su za vrime kraja aukcije spriječeni prisustvovati ali putem ranije ponude imaju opciju sudjelovanja. Možda bi se i to dalo napraviti kao sad + dodatak ako netko premaši tu "tajnu" ponudu ali mislim da bi to dodatno zakompliciralo a i rezultiralo razbijenim monitorima.
Jbga... sad mi je jasno kako neki godinama a i dan danas misle kako su sve aukcije izgubili za 1 kunu.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 07/12/2020 : 22:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

U čemu vidi(š)te nepoštenje u dosadašnjem sistemu aukcija

U tome da se podizanjem ponude za dvije kune moglo doći do nečije točne maksimalne ponude što se lako moglo zloupotrijebiti tako da je treća osoba mogla bidati sve dok ne izvuče maksimalnu ponudu za prodavača, a na štetu kupca. Jer kada bi se podizanjem za dvije kune izjednačila maksimalna ponuda program bi ponudu povećao za kunu. Marko je to sada sredio i hvala mu na tome.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5079 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 07/12/2020 : 22:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa "onaj čije se ime ne spominje uzalud" ti je gore baš dao primjer, ostaviš svoju najveću ponudu ili još veću ( pa se kasnije osjećaš kao onaj iz mog gornjeg posta ) i pustiš druge da se koprcaju u zadnjim sekundama... ako nekim slučajem i izgubiš, nisi dao više love od planiranog i smješkaš se drugima.

Ma ok, ako vam svima paše meni uopće nije ovo toliko bitno.

Ali ste mi nelogični :)

Pa da te u vezi ovog gore upitam isto što sam sugerirao supermarku: zašto onda ne uvesti blind aukciju? U blind aukciji radiš upravo to, ostaviš svoju najveću ponudu i mirna bosna, čekaš da vidiš je li bilo dovoljno.

Može se i kod blind aukcije ostaviti mogućnost povećanja ponude, ako netko dobije naknadnu želju za tim, naravno bez uvida u tuđe ponude.

Ali ok, neću više, vidim da ste skeptični prema promjenama, "dobro je, ne diraj" ;)
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/12/2020 : 22:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma ok, ako vam svima paše meni uopće nije ovo toliko bitno.

Ali ste mi nelogični :)

Pa da te u vezi ovog gore upitam isto što sam sugerirao supermarku: zašto onda ne uvesti blind aukciju? U blind aukciji radiš upravo to, ostaviš svoju najveću ponudu i mirna bosna, čekaš da vidiš je li bilo dovoljno.

Može se i kod blind aukcije ostaviti mogućnost povećanja ponude, ako netko dobije naknadnu želju za tim, naravno bez uvida u tuđe ponude.

Ali ok, neću više, vidim da ste skeptični prema promjenama, "dobro je, ne diraj" ;)

Pa na portalima di je takav sistem "slijepih" ponuda i zovu se tako..."slijepe aukcije".

Ovdje su "aukcije".
Ni ode nema uvida u tuđe ponude.
Da, nemojmo više jer nije ovo pravi topik.
I da, dobro je, ne diraj!

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27676 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/12/2020 : 23:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
aukcije ne "popravljati".
ovo sa dvi pa jednu kunu je dobro da je ispravljeno pa je to +.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15870 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/12/2020 : 00:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Kakve pobogu slijepe aukcije???
Svasta li se ovde nadrobilo, da ne komentiram sve...

Gle;
Tko zeli kupiti neki strip koji mu je bitan on ce se za to i potruditi, normalno je i da cijelo vrijeme vidi kako 'stvar hoda'.

Zadnje sekunde? Pa imali vece drazi, sporta, ushicenja od osvajanja potrebitog komada za kolekciju upravo u tim kriticnim trenutcima?

Da se osvrnem recimo na Alan Fordove koji me maksimalno desetljecima zanimaju. (Zanima me i sve ostalo, ali ovo sam 100% popratio) Na ovim aukcijama uvijek se isti clanovi pojavljuju u borbi za Fordove. *svaka cast i novima koji dolaze i onda postaju dio ekipe u 'areni') Cak isti ljudi pokusavaju osvojiti odredene iste brojeve. Nije to neka preteska empirija, ali s vremenom naucis sa kojim 'neprijateljem' uopce nije pozeljno ulaziti u 'borbu'. Iako osobno jako velike pare dajem za Fordove, i spreman sam ih mirne savjesti dati, (sto uopce znace ti sareni papirici u zivotu ako ih ispravno ne iskoristis), tocno znam koji ce me clan popeglati. Ponekad ih i dobijem, pa mi je drago naravno.
Osim toga kolekcije se glancaju i glancaju, kako mnogi konstantno rade, i masu ekipe kupuju iste brojeve vise puta. Koliko sam samo puta kupio na ovom siteu Ford koji je bio moj nekad, a sad ga uzimam od strane trece ili cetvrte osobe.
Sve se tu zna. Koliko ce strasna 'bitka' biti i tko je spreman 'poginuti' u njoj...
Ja konstantno glancam svoja tri kompleta i smatram to vrhunskim sportom. Uopce ne zurim, svaki primjerak ponovo nadode. Masu sam ih osvojio, masu izgubio, i to uvijek od istih clanova.
Uglavnom ne ides kupovati Mercedes ako imas samo za Ficu.
Ovo je samo referenca za Vjesnik Superstrip, A.F. ali isto je i za LMS i ZS. 'Spranca' je jednaka. Ponude, nadmetanje, clanovi...
Uostalom mnoge 'protivnike' u 'borbi' za Fordove znam osobno. Jbg. ljudi se trude, i 'ko probije-dobije'.
Dakle nista ne dirati. Ovako je odlicno.
Ili ces kupiti ili neces. Ima i druga, treca, cetvrta, peta sansa...
A najmanje mi nije jasno komentiranje ljudi koji niti ostavljaju tu pare niti se cesto nadmecu, sto je takoder lako provjeriti u historyu svakog od nas.
A i kad bi se sve shvatilo malo vise kao sportsko nadmetanje bilo bi i lakse, te sportskog duha primiti poraz ne bi ostavljalo gorak okus u ustima.
Born to lose, live to win! Kako bi pokojni Lemmy kazao...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15870 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/12/2020 : 00:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
I da, sto znaci podizanje 'bida', kunu, dvije u dizanju ponude, ako ti netko u zadnjim trenucima digne za 400, 500... primjerice... Pricam o pravim primjercima tipa, glanc/5 Grupa TNT i slicno.
Ako netko nije spreman u 'pripetavanje' nek ostavi koliko maksimalno misli da njemu vrijedi.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9599 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 08/12/2020 : 09:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Imate cijeli podforum za takva pitanja: http://forum.stripovi.com/default.asp?CAT_ID=3

I ja podržavam ovo što je ispravljano. Ostalo ne bi dirao.

Markos, budući da je prigodno izašla recenzija - kad će Derf u Orci?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15870 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/12/2020 : 09:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jest, nije mjesto ovakvim raspravama ovdje, ali osobno nisam mogao ne napisati par rijeci, kao stalni korisnik i sudionik odredenih aukcija...

Derf, e to je mucan i uznemirujuci strip. I ja bi ga volio iscitati u Orki.
Vec smo slicna dva imali kod Makonda u biblioteci Kerber; Harman i braca Fasmer.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 1094 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.23 seconds. Snitz Forums 2000