forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1094

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2086 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 08/12/2020 : 15:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Vi jos o aukcijama? Da znam da ne svracam ovde neko vreme...

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

463 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 08/12/2020 : 16:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message  Reply with Quote
Ionda se neko pita zašto Markos šuti...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15870 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/12/2020 : 17:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ali vidis da je clan pitao, mada mozda na neodgovarajucem topicu, pa mu je 'gazda' odgovorio.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 08/12/2020 : 18:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Ja sam malo nedavno razmišljao o online aukcijama (zbog jednog malo važnijeg servisa od aukcija na stripovi.com ;) ), pa evo my 2 cents.

Po meni je jedini način da se osigura pošten način aukcijske prodaje online taj da se dodaje vrijeme na zadnju ostavljenu aukciju koje mora proći da se aukcija završi. Ako u međuvremenu netko da veću ponudu to vrijeme se resetira, sve dok to vrijeme ne prođe bez da je netko dao veću ponudu. Teoretski bi dakle aukcija mogla ići u nedogled, no u praksi se to naravno neće događati, ljudi će odustati kao i kod "live" aukcija, kad procjene da ne žele davati veću ponudu.

Znači više ne bi bilo moguće da netko ostavi ponudu u zadnjih 5 sekundi i da nitko onda nema šansu da ponudi veću.

PS: mislim da ima topic za ovu raspravu pa slobodno prebacite post tamo.

+1

Često sudjelujem na stripovi.com aukcijama i meni je ovo sa zadnjom sekundom bezveze. Gubi se smisao licitiranja i ostavljanje maksimalne ponude pet dana prije mi nema smisla.

Tko god prodaje ima opciju "kupi odmah" i to je ok, ako upada u tvoju maksimalnu cijenu kupiš i to je to, ali aukcije bi trebale biti malo dinamičnije, tu često kupuješ ispod cijene, a nekad i preko cijene kad dešpet proradi ili imaš neke svoje razloge.

Ovdje je to vjerojatno već stvar navike, meni je na prvu bilo čudno jer svugdje drugdje gdje sam licitirao je drugačije sistem radio.

Mislim da je za trgovce bolje da se vrijeme produžuje. Obično bude bolja zarada. S druge strane nema potrebe imati aukcije koje traju dulje od 7 dana.

Još jedna stvar koja mi nije sjela je kad prodaješ od 1kn možeš staviti maks. cijenu koju želiš, to mi nema smisla. Trebao bi biti nekakav limit.

Podsjetnik na mail za aukcije koje počinju za 3-4-5h bi bio super koristan, ovako redovito zaboravim na aukciju, već sam to spominjao.

Kažem to je sve stvar navike, ekipa koja ovdje već dugo kupuje na stripovi.com se navikla i njima je to super sistem, ja sam došao sa drugog sistema licitiranja i ovo mi je bilo čudno.

Bilo bi zgodno imati i opciju aukcija od 1kn bez rezerve i da ti je takva aukcija automatski istaknuta, u izlogu kako se ovdje kaže. Jer u protivnom nemam previše motivacije stavljati stripove koji mi više ne trebaju od 1kn jer ću vjerojatno više platiti istaknutu aukciju i proviziju nego što ću postići cijenu.

I za kraj, ostavljanje ponude bi bilo super, pa da imamo i cjenkanje, to bi trebalo biti kao opcija uz "kupi odmah", pa ako netko traži 300kn za strip, ti mu ponudiš 280kn i prodavač može prihvatiti ili odbiti. Znamo da se ljudi na balkanu vole cjenkati.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21914 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/12/2020 : 20:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
evo ga jedan od Betiša za narednu godinu:

pa još iz edicije blek lebel

Odbrojavanje: još 5 dana
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2086 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 09/12/2020 : 20:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Jel bio na aukciji?

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3395 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 09/12/2020 : 20:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Ove će i Čk izbaciti koliko znam.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/12/2020 : 20:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uf, jel ovo Azrael?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21914 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/12/2020 : 20:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
da,da - i Belog tezavi i ovo.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21914 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/12/2020 : 20:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
meni malopre dođoše Zemlja jedan (da ispoštujem Markiza,iako zna da bude šaner) i Prokleti.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/12/2020 : 20:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

meni malopre dođoše Zemlja jedan (da ispoštujem Markiza,iako zna da bude šaner) i Prokleti.

Pa i going ti je preporucio zemlju jedan.
A verovatno si video i da je savic otkinuo na Zemlju jedan u izdavackom izlogu.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21914 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/12/2020 : 20:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:

Pa i going ti je preporucio zemlju jedan.
A verovatno si video i da je savic otkinuo na Zemlju jedan u izdavackom izlogu.

pa gledaj,najozbiljnije pričam,i da se šališ,uzeo sam i tvoju preporuku,kao i drejperovu,markizovu i acovu u obzir,i skontao da strip mora ga valja.
A tu je i kromvel,čji mi ukus takođe paše.
Savić je tu samo kolateralna šteta.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/12/2020 : 20:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Poslušaj mene, Zemlja Jedan je šablonska bezvezarija
Nego, baš me veseli Curse of the White Knight, nadam se da je na razini prvog dijela.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21914 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/12/2020 : 20:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
plus što ga je nemačpojma swamp thing nazvao tek_solidnim a snajderovog sjajnim

Go to Top of Page

koze123
Average Member

984 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 09/12/2020 : 21:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
quote:

plus što ga je nemačpojma swamp thing nazvao tek_solidnim a snajderovog sjajnim

Pakinom ukusu verujem, on se često poklopi sa mojim - a Zemlja jedan mi i deluje kao jedna zabavna akcija i ništa više. Trenutno ne mogu da ispratim u ovom luksuznom izdanju te se nadam nekom jeftinijem, pa da dam i elaboriran sud.

A Snajderov Betmen trk ne da valja, nego šije. Makar prva tri trejda.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21914 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/12/2020 : 21:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ja pročitah onaj DW i ništa specijalno - nikako moja šolja čaja.

Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3395 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 09/12/2020 : 21:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja pročitah onaj DW i ništa specijalno - nikako moja šolja čaja.

A taj još najbolji, pa ti vidi.
Ima nade za tebe, ne slušaj ove snajderovce.

Edited by - Red Marquis on 09/12/2020 21:21:16
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5683 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 09/12/2020 : 21:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Anto kako ćeš ti da ispizdiš na Damned juju biće veselo

Paka evo ti ovde kratak osvrt za Curse of the White Knight, mene je razočarao nažalost
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/12/2020 : 21:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ima li spoilera u tom osvrtu? Ne bih htio sebi išta otkrivati prije nego ga i sam pročitam.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21914 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/12/2020 : 21:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by naker

Anto kako ćeš ti da ispizdiš na Damned juju biće veselo

Paka evo ti ovde kratak osvrt za Curse of the White Knight, mene je razočarao nažalost

ne sumnjam - ali ne sumnjam ni da ću ga lako utopiti u tom slučaju

nego,znate li vi da je Prokleti jedan od najprodavanijih Betmena u AF?
čini mi se da je otišlo preko 150 komada

rekoh ja,Ddde guraju zagora a markos betmena

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/12/2020 : 21:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
veliki anto predlaze betmena? tebi korona preskocila pluca pa napala mozak?
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5683 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 09/12/2020 : 21:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Previše bets mrači nema tu prave love. Stripovi za pačurliju tipa hilda, višnja itd su zlatna ruda

@Paka pa nema direktnih ali ako čitaš između redova da se naslutiti tako da bolje nemoj
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/12/2020 : 21:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

nego,znate li vi da je Prokleti jedan od najprodavanijih Betmena u AF?
čini mi se da je otišlo preko 150 komada

To ti je kad se ljudi prvo vode crtežom, a onda svim ostalim.

quote:
Originally posted by naker

@Paka pa nema direktnih ali ako čitaš između redova da se naslutiti tako da bolje nemoj

Onda ću bacit oko nakon šta pročitam Fibrino izdanje jednom kad izađe

Go to Top of Page

koze123
Average Member

984 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 09/12/2020 : 22:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
Piši Anto utiske Prokletih, meni se nimalo nije svidelo - samo je crtež brutalan, tu nema reči. Utopio ga lako, eno ga kod Goinga.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/12/2020 : 22:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by koze123

Piši Anto utiske Prokletih, meni se nimalo nije svidelo - samo je crtež brutalan, tu nema reči. Utopio ga lako, eno ga kod Goinga.

Istina.
A meni se svideo. Nije remek delo nikakvo. Ali odlican crtez, dobra iako neobicna prica. Netipican strip. Ali meni je za kolekciju.
Go to Top of Page
Page: of 1094 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.39 seconds. Snitz Forums 2000