Author |
Topic  |
john connor
Advanced Member

Serbia
3009 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 25/12/2020 : 11:29:44
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Ako već mogu Božićne želje za reprintima onda bih ja Chaboutea... Djed Markose ako može to pod bor 🎄🎄🎄🙏🙏🙏
I ja sam za Chaboutea :)
|
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15870 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 25/12/2020 : 11:30:43
|
quote: Originally posted by Paka01
Postoje ljudi koji kupuju sve? Nema šanse da se nekome sviđa apsolutno cijeli Fibrin opus.
Jbt. Ja mislija da ne postoje oni 'drugi'... |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15870 Posts
Posted - 25/12/2020 : 11:31:13
|
quote: Originally posted by kasper
sad bi valjalo da kolorka 200 bude neki jak naslov
Zar nije svaki?  |
 |
|
dicmanjac
Senior Member

Croatia
1053 Posts
Member since 23/01/2011 |
Posted - 25/12/2020 : 11:31:43
|
Koliko je samo Marko i Fibra jak...kad čitam komentare na forumu, ponekad imam osjećaj da ima kvalitetnu mesnicu.
Možda bi onda mogao razumiti neke komentare....npr.Marko ima vrhunsku teletinu u ponudi, pa ćeš doć uzet i sljedeći mjesec, pa mjesec iza, itd. (bi i češće, al ko može jest teletinu svaki dan?)...i onda dupliraš, tripliraš...itd. Ima smisla jel...?
Ovako nemogu razumit koliko se ljudi vesele što će neki isti strip duplirat, triplirati...itd.
Daj poklonite nama što nemamo ta vaša prethodna izdanja...što će vam?? Neka i mi jedemo teletine malo?
Da se vratim na temu...veselim se izdanju Vrh Bogova, jer ga nemam nažalost, pa ću ga gledati nabaviti u ovom izdanju...jer je kako čujem...odličan strip.
I od tih 86 izdanja dogodine....ima li Briana Wooda?
Btw.sretan Božić svima vama i vašim najmilijima. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15870 Posts
Posted - 25/12/2020 : 11:33:51
|
quote: Originally posted by Aco
Brojka od 86 naslova govori sama za sebe tako da nikakve liste nisu potrebne,plus je ljepše ovako u iščekivanju.
Potpuno podržavam ideju o reprintiranju nekih stripova koji su proslavili Fibru (ili obrnuto, kako se uzme)u boljem i luksuznijem formatu. Više manje se zna koji su to, ali ništa nas ne košta da lobiramo ;-)
Kod Alvar Mayora 1.izdanje je malo problematičan papir, previše se sjaji (kao što je i kolega john connor primjetio) tako će sad i to biti ispravljeno.
Tocno, sve. Nego covjek bi rekao, necu duplirati, ponavljati, nije to potrebno...ali kad vidis ovakvo slijedece, bolje, ljepse, lude, kompletnije izdanje istog izdanja... nema sanse da ga se ne uzme. Nema milosti. Show no mercy, Fibre. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 25/12/2020 : 11:43:42
|
quote: Originally posted by dicmanjac I od tih 86 izdanja dogodine....ima li Briana Wooda?
Ne, sorry. |
Trouble will find me |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 25/12/2020 : 11:46:31
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by Aco
Brojka od 86 naslova govori sama za sebe tako da nikakve liste nisu potrebne,plus je ljepše ovako u iščekivanju.
Potpuno podržavam ideju o reprintiranju nekih stripova koji su proslavili Fibru (ili obrnuto, kako se uzme)u boljem i luksuznijem formatu. Više manje se zna koji su to, ali ništa nas ne košta da lobiramo ;-)
Kod Alvar Mayora 1.izdanje je malo problematičan papir, previše se sjaji (kao što je i kolega john connor primjetio) tako će sad i to biti ispravljeno.
Tocno, sve. Nego covjek bi rekao, necu duplirati, ponavljati, nije to potrebno...ali kad vidis ovakvo slijedece, bolje, ljepse, lude, kompletnije izdanje istog izdanja... nema sanse da ga se ne uzme. Nema milosti. Show no mercy, Fibre.
Slabi ste, di vam je karakter?  Jedino izdanje koje imam duplo je Killing Joke. Igrom slučaja ga imam u američkom trejdu DC Universe: The Stories of Alan Moore, ali sam uzeo i Fibrino izdanje zbog velikog formata, plus je strašno jeftino. Al opet, ne mogu reći ni da je klasično preduplavanje s obzirom da je u američkom izdanju stari kolor, a u Fibrinom novi, tako da mi je lijepo imati oba.
Za sve druge stripove se držim onoga što sam uzeo prvo. Ako već imam američko, ne uzimam Fibrino i obrnuto. Nešto sam razmišljao i zamijeniti prvo izdanje Fibrinog Eternauta za ovo novo, al kontam čemu to? Prvo mi je izdanje i više nego dobro i skroz sam zadovoljan sa njim. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 25/12/2020 : 11:52:31
|
Postoje ljudi koji kupuju sve? Nema šanse da se nekome sviđa apsolutno cijeli Fibrin opus.
Nije stvar u sviđanju ili ne... stvar je u probanju, otkrivanju, razmišljanju van potoka niz koji se kotrljamo... Da nisan na poklon dobija Ofucani HF, nikad nebi pročita ni Svagdanju borbu i tako to... |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 25/12/2020 : 11:57:14
|
Pa radujemo se reprintu jer nismo svi nabavili stripove kada su izlazili. Brdo takvih ne mozes da iskopas sada nigde. Ili ces da dajes po aukcijama brdo para. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts
Posted - 25/12/2020 : 11:58:44
|
quote: Originally posted by Renky
Nije stvar u sviđanju ili ne... stvar je u probanju, otkrivanju, razmišljanju van potoka niz koji se kotrljamo... Da nisan na poklon dobija Ofucani HF, nikad nebi pročita ni Svagdanju borbu i tako to...
To stoji, slažem se Bitno je otkrivat nove stvari, izlazit vanka okvira koje sebi namećemo. Međutim, ovo sam više kroz šalu ciljao na one koji uzimaju apsolutno sve i drže te stripove makar im se ne sviđali čisto eto kako bi kolekcija bila kompletna. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts
Posted - 25/12/2020 : 12:00:09
|
quote: Originally posted by sawitch
Pa radujemo se reprintu jer nismo svi nabavili stripove kada su izlazili. Brdo takvih ne mozes da iskopas sada nigde. Ili ces da dajes po aukcijama brdo para.
Ama znam, ja ću prvi uzeti ovo novo izdanje Vrha Bogova jer nemam onu prvu verziju šta je izašla. Htio sam reći da mi nije baš napeto prodavati staro izdanje kako bi kupio novo. |
 |
|
Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2994 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 25/12/2020 : 12:05:42
|
quote: Originally posted by supermark
zar nije Sin City izdanje desetljeća? pa ova Fibra izdaje izdanje desetljaća svake godine :P
Različita destljeća  |
 |
|
ŠAŠ
Average Member

666 Posts
Member since 13/10/2013 |
Posted - 25/12/2020 : 12:14:07
|
alvar mayor na nesjajnom papiru u velikom formatu ,i sve to zapakirano u kutiju.naslovnica i dizajn izvanredan.ista stvar i sa vrhom bogova.sviđa mi se ova inicijativa sa reprintima u povećanoj verziju i u box setu,definitivno podržavam.iako imam već prijašnja izdanja ovih primjeraka neću se puno premišljati oko uzimanja ovih ,a vjerujem da neće ni mnogi drugi.izvrsno! |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 25/12/2020 : 12:14:34
|
quote: Originally posted by Ernie Pike
zar nije Sin City izdanje desetljeća? pa ova Fibra izdaje izdanje desetljaća svake godine :P
Različita destljeća 

|
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15870 Posts
Posted - 25/12/2020 : 12:29:28
|
quote: Originally posted by Ernie Pike
Različita destljeća 
To ide vec po polugodistu, a kako je pocelo biti ce i po tromjesecju... |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 25/12/2020 : 12:30:55
|
Reprinti su divota! Pogotovo mi je drago vidjet da jedna manga dobije ovakvo domaće izdanje.
Sad još Akira! :) |
And like that... he's gone. |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 25/12/2020 : 12:32:45
|
Ja sigurno neću uzeti Vrh Bogova jer ga imam u meni više nego savršenom prvom Fibrinom izdanju, ali iskrena preporuka svima koji su propustili ovaj strip da ga sada kupe jer meni osobno Vrh Bogova možda nije najbolji, ali je zasigurno u TOP 1 stripova ☺️😜☺️😜 |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15870 Posts
Posted - 25/12/2020 : 12:34:49
|
quote: Originally posted by Renky
Nije stvar u sviđanju ili ne... stvar je u probanju, otkrivanju, razmišljanju van potoka niz koji se kotrljamo... Da nisan na poklon dobija Ofucani HF, nikad nebi pročita ni Svagdanju borbu i tako to...
To stoji, slažem se Bitno je otkrivat nove stvari, izlazit vanka okvira koje sebi namećemo. Međutim, ovo sam više kroz šalu ciljao na one koji uzimaju apsolutno sve i drže te stripove makar im se ne sviđali čisto eto kako bi kolekcija bila kompletna.
Stoji, da. Ali kad kupis sve onda i ne pitas puno sto je sto, i kakvo je. Vidis i sam sve. Kad probiras onda i pitas druge za savjet, citas sto ljudi kazu, misle... A sto se ovog drugog dijela tice, pa kako bi moralo biti? Sama rijec to govori; Kolekcija. Ma kako ta rijec bila teska, to je kolekcija, pobogu. Sta ja znam, uzesti Kolorku 1,3,5,7,9... itd, a ne uzesti; 2,4,6,8,10...primjerice, to je meni nezamislivo. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4137 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
BeaGea
Advanced Member

4137 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 25/12/2020 : 12:48:50
|
Markos, jel ima kakvih slika tabli za usporedbu pojedinačnih albuma AM i sad ovog novog izdanja? |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
Posted - 25/12/2020 : 12:51:58
|
quote: Originally posted by ivanl uzesti Kolorku 1,3,5,7,9... itd, a ne uzesti; 2,4,6,8,10...primjerice, to je meni nezamislivo.
Ja imam ovaj problem. Ozbiljno. Ne mozes spavati kako valja ako je nesto nekompletno. Ne znam kako se to zove u patoloskom registru ali bas je jebeno imati rupe u kolekciji. Eto na kolorkama ih imam i za sada izdrzavam da ne pokupujem sve jer mi bas ima krs stripova ali ko zna do kada ce tako. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
Posted - 25/12/2020 : 12:52:50
|
Ja sigurno neću uzeti Vrh Bogova jer ga imam u meni više nego savršenom prvom Fibrinom izdanju, ali iskrena preporuka svima koji su propustili ovaj strip da ga sada kupe jer meni osobno Vrh Bogova možda nije najbolji, ali je zasigurno u TOP 1 stripova ☺️😜☺️😜
Bah. Ja ga dobio od Markosa davno kao nagradu za tipovanje i poceo, izludeo od kontra citanja i batalio.. |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Posted - 25/12/2020 : 13:02:17
|
quote: Originally posted by ivanl uzesti Kolorku 1,3,5,7,9... itd, a ne uzesti; 2,4,6,8,10...primjerice, to je meni nezamislivo.
Kad uzmeš novine na kiosku jel moraš nabavit i sve prethodne brojeve????? Pa valjda uzmeš što ti se sviđa, a ne samo zbog broja.... Nisu Pokemoni da moraš skupit sve.... |
Edited by - sumohrvat on 25/12/2020 13:06:07 |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Posted - 25/12/2020 : 13:03:49
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja sigurno neću uzeti Vrh Bogova jer ga imam u meni više nego savršenom prvom Fibrinom izdanju, ali iskrena preporuka svima koji su propustili ovaj strip da ga sada kupe jer meni osobno Vrh Bogova možda nije najbolji, ali je zasigurno u TOP 1 stripova ☺️😜☺️😜
Bah. Ja ga dobio od Markosa davno kao nagradu za tipovanje i poceo, izludeo od kontra citanja i batalio..
Kontra čitanje nakon 5 strana više niti nisam primjećivao... Daj ovom stripu drugu šansu, nećeš pogriješiti... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
|
Topic  |
|