Author |
Topic  |
DK24
Average Member

.jpg)
Croatia
646 Posts
Member since 24/04/2020 |
Posted - 01/01/2021 : 13:20:12
|
Baš ovo šta Ivke kaže... Ima nas koji smo na nekoj kasnijoj stanici uletili u vlak fibrinih najboljih stripova pa su nama potrebni reprinti :D. Zato me veseli Vrh Bogova i jedva čekam da izađe |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 01/01/2021 : 13:20:52
|
quote: Originally posted by Renky 'Oću nova izdanja
Pa jel itko objavljuje toliko novih i raznovrsnih izdanja kao Fibra?
A strip publika se ipak širi i novi ljudi koji dolaze bi htjeli nabaviti ono što su propustili, zato treba neke značajne vrijedne naslove imati stalno u ponudi. |
Trouble will find me |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15870 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 01/01/2021 : 13:21:38
|
quote: Originally posted by Peyo
Lijepo izgleda ovaj Inkal, ali mi ne pada na pamet da bih ga uzimao sada kada imam odlične pojedinačne Fibrine knjige (da ne spominjem Vistino izdanje).
Naravno to ne znači da ga ne treba izdati, uvjeren sam da će imati dobru prodaju.
Ne tako davno za Vistu se bubreg trebao dati... No nikad dosta Incala. Moze opet, sta da ne... |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 01/01/2021 : 13:22:54
|
quote: Originally posted by supermark
Ma nek radije Markos izda nova izdanja Ove Inkale je svatko tko je htio već i kupio
Prošli se mjesec u Hrvatskoj prodalo oko 30-tak Inkala. Izgleda da ipak nisu kupili svi koji su htjeli?:) |
Trouble will find me |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4137 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 01/01/2021 : 13:23:21
|
Inače, kod Alvara vjerojatno ima šanse za pomak u kvaliteti tabli, ali Inkal je Inkal i tu nema pomaka.
Jedino ako Markos ima u planu izdati c/b Inkala :) |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2634 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 01/01/2021 : 14:29:15
|
quote: Originally posted by Markos
Ma nek radije Markos izda nova izdanja Ove Inkale je svatko tko je htio već i kupio
Prošli se mjesec u Hrvatskoj prodalo oko 30-tak Inkala. Izgleda da ipak nisu kupili svi koji su htjeli?:)
Gadovi Samo ti nabijaju troškove skladištenja :P |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Altairfan
Junior Member

.gif)
481 Posts
Member since 12/12/2019 |
Posted - 01/01/2021 : 15:25:41
|
Imaju ljudi mačke doma , pa im trebaju kutije . 
BTW , da sad ne čitam sve postove unazad - da li je u ikakvom planu od Fibre da nekada izda Harley Quinn ili to uopće ne dolazi u obzir ? Vidim da svi pitaju za neke izdanja , pa ajde da i ja pitam .  Sorry ako je pitanje već bilo postavljeno . |
Edited by - Altairfan on 01/01/2021 15:27:09 |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 01/01/2021 : 15:46:03
|
quote: Originally posted by Renky 'Oću nova izdanja
Pa jel itko objavljuje toliko novih i raznovrsnih izdanja kao Fibra?
A strip publika se ipak širi i novi ljudi koji dolaze bi htjeli nabaviti ono što su propustili, zato treba neke značajne vrijedne naslove imati stalno u ponudi.
Samo oprezno upozoravam da ne padneš pod utjecaj ambalaže. Za drugo znaš da neman prigovor. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 01/01/2021 : 15:49:13
|
BTW , da sad ne čitam sve postove unazad - da li je u ikakvom planu od Fibre da nekada izda Harley Quinn ili to uopće ne dolazi u obzir ? Vidim da svi pitaju za neke izdanja , pa ajde da i ja pitam . -----------------------------------------------------------------
nema uopće.kad je fibra objavila neki batman? |
Ja sam fetišist papira! |
Edited by - jaki on 01/01/2021 15:50:06 |
 |
|
karuro
New Member

125 Posts
Member since 29/06/2019 |
Posted - 01/01/2021 : 15:59:49
|
Sviđa mi se sto polako fibra sve vise izbacuje izdanja u kutijama. Bas gledam ovaj sin city. Izgleda savrseno. Pa sada jos vrh bogova i alvar. |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7693 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 01/01/2021 : 18:19:01
|
Prošli se mjesec u Hrvatskoj prodalo oko 30-tak Inkala. Izgleda da ipak nisu kupili svi koji su htjeli?:)
Prodao jednog jučer 5 minuta prije zatvaranja. Zadnji račun u 2020. godini. 
Btw, kupila ga cura koja živi u Nizozemskoj i kaže da se tamošnja izdanja ne mogu mjeriti s Fibrinima.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 01/01/2021 : 18:31:55
|
quote: Originally posted by verab
kad smo kod kutija, u 2021. sprema se brazilsko izdanje kompletnog Inkala. bilo bi lijepo vidjeti domaće, jasno, s boljim dizajnom od ovog.

+1
Kupuje se Alvar Mayor, kupuje se Vrh bogova (napokon), a kupio bi i s guštom Inkal komplet u kutiji.  |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 01/01/2021 : 18:42:03
|
quote: Originally posted by jaki
Još ostaje onda Storm pa da dominacija bude potpuna
I ostalo od Dona Lawrencea da ih se ponizi do kraja . |
 |
|
Whetherpine
Average Member

Croatia
548 Posts
Member since 15/07/2010 |
|
AleksandarN
Senior Member

.jpg)
Serbia
2086 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 01/01/2021 : 21:37:53
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by BeaGea
Ima smisla jer zagriženi stripofili (ustvari kolekcionari bilo koje vrste) vole duplirati i triplirati izdanja, a preostastasla publika koja kupuje fibre voli deluxe izdanja. Kad zbrojimo ovo, jasno je da nas u budućnosti čeka puno reizdanja, ali ovaj put u kutijama. Bit će i Inkala i Metabaruna, bez brige!
'Oću nova izdanja
'Ocu i ja odogovor za aukciju na kojoj sam pobedio kod tebe pa nista.
Nego, Marko, posto izgleda da svi vole kutije, da li si razmisljao da Fibra pocne da objavljuje kutije a ne stripove? Vidim da se o kutijama za banane raspravljalo jako dugo. Kutije za banane sa likovima iz stripova!! Mislim da bi vecina odlepila! Razmisli, mozda je unosan biznis. 
p.s.srecna Nova godina svima! Nadam se da ce komsijama ova godina doneti gomilu srece i svega najboljeg, narocito stripova i kutija! Istrajte u ovim teskim danima! Cheers!  |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 01/01/2021 : 22:25:27
|
quote: Originally posted by AleksandarN
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by BeaGea
Ima smisla jer zagriženi stripofili (ustvari kolekcionari bilo koje vrste) vole duplirati i triplirati izdanja, a preostastasla publika koja kupuje fibre voli deluxe izdanja. Kad zbrojimo ovo, jasno je da nas u budućnosti čeka puno reizdanja, ali ovaj put u kutijama. Bit će i Inkala i Metabaruna, bez brige!
'Oću nova izdanja
'Ocu i ja odogovor za aukciju na kojoj sam pobedio kod tebe pa nista.
Nego, Marko, posto izgleda da svi vole kutije, da li si razmisljao da Fibra pocne da objavljuje kutije a ne stripove? Vidim da se o kutijama za banane raspravljalo jako dugo. Kutije za banane sa likovima iz stripova!! Mislim da bi vecina odlepila! Razmisli, mozda je unosan biznis. 
p.s.srecna Nova godina svima! Nadam se da ce komsijama ova godina doneti gomilu srece i svega najboljeg, narocito stripova i kutija! Istrajte u ovim teskim danima! Cheers! 
Pa mogu i javno ponoviti. Ono što sam napisa u poruci. Copy/paste 27.12.2020.  Pozz Ovako. Poštarinu za HR znam napamet, 23 kn a za Srbiju na stranici pošte ima cjenik pa se može izračunati i ispada 75 kn ( paket do 1 kg ).Evo link: https://www.posta.hr/UserDocsImages/hp/dokumenti/cjenici/2021/Izvadak_iz_Cjenika_postanskih_usluga_u_medjunarodnom_prometu_2021_01_01.pdf Tvoje je samo izabrati a poslat mogu najranije u ponediljak, prvi radni dan iza NG. I naravno, pazit će da bude ušuškan kako bi izbjegli oštećenja ;-) E da, ako ide u HR, zbavi mi broj mobitela kolege kako bi moga dobit poruku o prispjeću pošiljke. lp Renky --- Ćirni poruke  A povratak na temu kaže.. neka kutija. Ok, širi izbor postojećih izdanja i alternativa rasprodanim izdanjima a u novom ruhu. Sve ok ali kao što neki traže kutije imam pravo tražiti da zbog toga ne pate nova izdanja...Betmen je već ionako usporija kolorke ( ono, mogli smo imati desetak, petnaest kolorki više no... ajde, širimo vidike pa neka ).
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 01/01/2021 : 23:29:24
|
A strip publika se ipak širi i novi ljudi koji dolaze bi htjeli nabaviti ono što su propustili, zato treba neke značajne vrijedne naslove imati stalno u ponudi.
Apsolutno se slazem! |
 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2436 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 01/01/2021 : 23:46:03
|
SinCity je Marko odradio za desetku. Nisam ga mogao propustiti. Srpsko izdanje ne uhvatih, pa mi ovo leže samo tako.
Alvar sam svesno propustio nadajući se nekoj perverziji od budućeg izdanja. I dočekah. Dobro, uskoro :) Mislim da je Alvar podjednako zanimljiv i BD i Boneli ljubiteljima. Tako da će se brzo rasprodati.
Vrh bogova su i iskusniji od mene ispustili... Druga šansa se ne propušta! Inače mange beleže rast interesovanja svuda u svetu. Ni mi nismo daleko. Ja sam "otkrio" mange tek nedavno, i oduševio se pročitanim.
Inkal je jedan od najboljih SF stripova ikada. Taj kultni status je i kod nas doveo do toga da je štampan na tonu, u svim mogućim varijantama, osim Lux varijante kakve srećemo u svetu... E, sad... Neki priznaju samo Inkal, neki mu pridružuju Metabarone... Neko pravi komplet pre i posle sa Inkalom. Ne znam kakva je Markova zamisao po pitanju izdanja. Ali mislim da svaki stripofil ima Inkala. Zašto uzeti novo izdanje ovoga ili bilo kog od najavljenih izdanja?
Neko nema pre/posle Inkala, pa bi da kompletira. Neko voli savršeno izdanje kao ovog Alvara, pa hoće da duplira. Neko nema ili je propustio pa sad ima mogućnost da kupi komplet nekog od ovih ponuđenih. A neko hoće da uloži u "kolekcionarska" izdanja.
Imam pitanje vezano za ove fenomenalne komplete. Neće biti reprinta sigurno. Neće biti reprinta verovatno. Možda bude reprinta...?
Ovo je takođe lep način obeležavanja jubileja. Svaka godina uspešnija od prethodne. Žestok je to tempo, valja malo i odmoriti. Da ne dođe do sagorevanja.
Kad smo kod kutija, postoji jedno izdanje koje vapi za pojedinačnim kutijama. Ja bih kupio kutije za svih šest knjiga. Digresija na ono- ajde da počne Fibra da objavljuje kutije bez stripova. A verujem da bi dosta ljudi to kupilo. Možda i prijava mesec-dva, pa se uradi toliko kutija, distribucija preko striparnica...
Neću da pitam za ostale reprinte, za sada sam prezadovoljan :) |
Resistance is futile. |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts
Posted - 02/01/2021 : 09:50:43
|
Pogledajte ovo, otkrija sam jednu zanimljivost  https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/spaghetti-brothers-1-spaghetti-brothers-1/2/
Ova zadnja brojka u linku, ovo gdje gore piše /2/ je, čini mi se, redni broj izdanja u sveukupnom Fibrinom katalogu. Iz nekog razloga pod /1/ nema ničega, no pod /2/ je prva knjiga Spaghetti Brothersa, odnosno prvi Fibrin strip uopće. E sad, super je stvar šta se u ovom linku može manualno upisati bilo koji broj i automatski će se preusmjeriti na to izdanje. Npr. ako stavim broj 20, link me automatski preusmjerava na Tom's Bar, koji je izgleda 21. Fibrin strip po redu izdavanja (kad već nema ništa pod /1/)  https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/spaghetti-brothers-1-spaghetti-brothers-1/20/
I tako sve do broja 686 gdje stoji najava za Alvar Mayor box set: https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/spaghetti-brothers-1-spaghetti-brothers-1/686/
Nisam znao za ovo (niti sam siguran je li 100% točno), al simpatično je za vidjeti redoslijed kojim je Marko izbacivao naslove.
|
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
Edited by - Paka01 on 02/01/2021 09:53:45 |
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6467 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 02/01/2021 : 10:06:54
|
Ma ja sam uvijek za reprinte, prvi sam koji se ''kasno'' uključio u svijet stripa, samo sam mislio da Inkala imamo ''na svakom koraku''. No dobro, imam Firbirna izdanja svih stripove koje je izdala iz Jodoversa, a ostalo imam od ČK/Humanoids. Rekao bi da su ova trenutna Fibrina izdanja odlična. Ali Marko...Akira, u kutiji, e to ću odmah duplirati, bez razmišljanja. Mislim da ću sa Akriom počet ko Anto sa Ralphom, pa nijedno od to dvoje neće biti vj nikada izdano. :P :D |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5079 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 02/01/2021 : 10:20:35
|
quote: Originally posted by Paka01
Pogledajte ovo, otkrija sam jednu zanimljivost  https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/spaghetti-brothers-1-spaghetti-brothers-1/2/
Ova zadnja brojka u linku, ovo gdje gore piše /2/ je, čini mi se, redni broj izdanja u sveukupnom Fibrinom katalogu. Iz nekog razloga pod /1/ nema ničega, no pod /2/ je prva knjiga Spaghetti Brothersa, odnosno prvi Fibrin strip uopće. E sad, super je stvar šta se u ovom linku može manualno upisati bilo koji broj i automatski će se preusmjeriti na to izdanje. Npr. ako stavim broj 20, link me automatski preusmjerava na Tom's Bar, koji je izgleda 21. Fibrin strip po redu izdavanja (kad već nema ništa pod /1/)  https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/spaghetti-brothers-1-spaghetti-brothers-1/20/
I tako sve do broja 686 gdje stoji najava za Alvar Mayor box set: https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/spaghetti-brothers-1-spaghetti-brothers-1/686/
Nisam znao za ovo (niti sam siguran je li 100% točno), al simpatično je za vidjeti redoslijed kojim je Marko izbacivao naslove.
Zar se redoslijed izbacivanja već ne vidi ako odeš na www.fibra.hr i izlistaš cijeli katalog? |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts
|
Topic  |
|