forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1094

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/01/2021 : 10:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ko će vrtit do početka i svako malo pritiskat ovo "učitaj još naslova"

Da, lakše je ukucati rucno brojeve od 1 do 686:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 02/01/2021 : 10:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ubijate mi zabavu

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/01/2021 : 10:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

A povratak na temu kaže.. neka kutija. Ok, širi izbor postojećih izdanja i alternativa rasprodanim izdanjima a u novom ruhu. Sve ok ali kao što neki traže kutije imam pravo tražiti da zbog toga ne pate nova izdanja...Betmen je već ionako usporija kolorke ( ono, mogli smo imati desetak, petnaest kolorki više no... ajde, širimo vidike pa neka ).

Nije Betmen ništa usporio, vjeruj mi, a kamoli Kolorke.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/01/2021 : 11:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

A povratak na temu kaže.. neka kutija. Ok, širi izbor postojećih izdanja i alternativa rasprodanim izdanjima a u novom ruhu. Sve ok ali kao što neki traže kutije imam pravo tražiti da zbog toga ne pate nova izdanja...Betmen je već ionako usporija kolorke ( ono, mogli smo imati desetak, petnaest kolorki više no... ajde, širimo vidike pa neka ).

Nije Betmen ništa usporio, vjeruj mi, a kamoli Kolorke.

I u ovoj godini si preozbiljan

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/01/2021 : 11:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

SinCity je Marko odradio za desetku. Nisam ga mogao propustiti. Srpsko izdanje ne uhvatih, pa mi ovo leže samo tako.

Alvar sam svesno propustio nadajući se nekoj perverziji od budućeg izdanja. I dočekah. Dobro, uskoro :)
Mislim da je Alvar podjednako zanimljiv i BD i Boneli ljubiteljima. Tako da će se brzo rasprodati.

Vrh bogova su i iskusniji od mene ispustili... Druga šansa se ne propušta! Inače mange beleže rast interesovanja svuda u svetu. Ni mi nismo daleko. Ja sam "otkrio" mange tek nedavno, i oduševio se pročitanim.

Inkal je jedan od najboljih SF stripova ikada. Taj kultni status je i kod nas doveo do toga da je štampan na tonu, u svim mogućim varijantama, osim Lux varijante kakve srećemo u svetu...
E, sad... Neki priznaju samo Inkal, neki mu pridružuju Metabarone... Neko pravi komplet pre i posle sa Inkalom. Ne znam kakva je Markova zamisao po pitanju izdanja. Ali mislim da svaki stripofil ima Inkala. Zašto uzeti novo izdanje ovoga ili bilo kog od najavljenih izdanja?

Neko nema pre/posle Inkala, pa bi da kompletira.
Neko voli savršeno izdanje kao ovog Alvara, pa hoće da duplira.
Neko nema ili je propustio pa sad ima mogućnost da kupi komplet nekog od ovih ponuđenih.
A neko hoće da uloži u "kolekcionarska" izdanja.

Imam pitanje vezano za ove fenomenalne komplete.
Neće biti reprinta sigurno.
Neće biti reprinta verovatno.
Možda bude reprinta...?

Ovo je takođe lep način obeležavanja jubileja. Svaka godina uspešnija od prethodne. Žestok je to tempo, valja malo i odmoriti. Da ne dođe do sagorevanja.

Kad smo kod kutija, postoji jedno izdanje koje vapi za pojedinačnim kutijama. Ja bih kupio kutije za svih šest knjiga. Digresija na ono- ajde da počne Fibra da objavljuje kutije bez stripova. A verujem da bi dosta ljudi to kupilo. Možda i prijava mesec-dva, pa se uradi toliko kutija, distribucija preko striparnica...

Neću da pitam za ostale reprinte, za sada sam prezadovoljan :)

Ti bi kutije za Sandmana, za svaku knjigu posebno, sad naknadno? Meni se to ne sviđa. Glupo mi je prodavati prazne kutije, to mi je baš bezveze.

Za komplete i reprinte, ne znam. Jako je to skup projekt, teško je reći hoće li biti reprinta ili ne. U svakom slučaju, prije ne nego da, ali nikad se ne zna.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 02/01/2021 : 11:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Daj neki strip o mačkama, a da nije Rabinov.
Može i kutija u kompletu.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15869 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/01/2021 : 12:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ko će vrtit do početka i svako malo pritiskat ovo "učitaj još naslova"

Svaki pravi 'pacijent', sa dovoljno sakupljenih 'uputnica', i to svako malo podrazumijeva se, nema veze sto sve ima i sto je visektatno 'pocirio' sve po stoti put i virtualno i fizicki...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 02/01/2021 : 12:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Preporučujem ovaj:

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13113 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 02/01/2021 : 13:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Može ovaj?

http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=34842&REPLY_ID=2383225

Ili ovaj?

http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=34842&REPLY_ID=2328388

Have mercy

Edited by - izivko on 02/01/2021 13:30:20
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3157 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 02/01/2021 : 13:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 02/01/2021 : 14:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

U Ralph Azamu ima dosta mačaka.

Odbrojavanje: još 9 dana
Go to Top of Page

doom
stripovi.com suradnik

743 Posts

Member since 28/07/2016

Posted - 02/01/2021 : 14:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send doom a Private Message  Reply with Quote
Ja bi ove macke
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2436 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 02/01/2021 : 16:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

...Glupo mi je prodavati prazne kutije...

Onda ih pokloni
Neću te smarati za Sandman-a više, shvatam šta kažeš. Nisam ja ko Anto uporan

Resistance is futile.

Edited by - borg on 02/01/2021 16:20:29
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3394 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 02/01/2021 : 16:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
A Mačak Fric ništa?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/01/2021 : 16:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Glupo mi je prodavati prazne kutije

Registratori

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 02/01/2021 : 17:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

A Mačak Fric ništa?

A Komikov ti ne valja?
Go to Top of Page

Manny
Average Member

572 Posts

Member since 21/08/2011

Posted - 02/01/2021 : 17:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Manny a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fibrine Božićne aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=Fibra

Mislim da je konačna cena od 1400 kuna za Blasta dobar pokazatelj da postoji značajno interesovanje za ovaj reprint.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3394 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 02/01/2021 : 18:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

A Mačak Fric ništa?

A Komikov ti ne valja?

Pa nema kutiju
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 02/01/2021 : 18:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa nema kutiju

Imaš pravo .

Još ne daj Bože mekog uveza i jeftinog izdanja, pa tko bi to onda kupovao ...
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 02/01/2021 : 23:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ma ne takove, neki tipa Blacksad, ako ima takvih.
Neka radnja, a ne mačje doskočice.

Mislim da je zivko nekaj preporučivao, sad možda je bila i poneka druga životinja, ko bi ga znao.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/01/2021 : 20:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Sinoc sam sanjao da sam usao na forum (mislim da je to prvi put u zivotu da sanjam forum, eto koliko je interesantan zivot tokom pandemije) i da vidim najavu za zajednicko izdanje Fibre i Pheonix Pressa i to bas Thor Dzejsona Arona.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 03/01/2021 : 20:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 04/01/2021 : 09:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Kad vec svi govore zelje za kutije, budem i ja:D

Buduci da imam i Akiru i Ghost in the shell i Nausicaa-u englesko izdanje u kutiji, ja bi htio vidjeti Urasawine stripove (Monster, Pluto i 20th Century Boys) u Fibrinom izdanju u kutiji.

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 04/01/2021 : 09:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
'Oću nova izdanja

Pa jel itko objavljuje toliko novih i raznovrsnih izdanja kao Fibra?

A strip publika se ipak širi i novi ljudi koji dolaze bi htjeli nabaviti ono što su propustili, zato treba neke značajne vrijedne naslove imati stalno u ponudi.

Hvalevrijedno razmišljanje Marko.... i novi ljudi dolaze, a i neki stari tek s vremenom otkrivaju neke zanimljive naslove

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

koze123
Average Member

984 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 05/01/2021 : 11:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
Markose, ako se ne varam uskoro izlazi Maršal Bas šesti album, pa verovatno i treća Fibrina knjiga. Da li imaš u planu i neki reprint prve knjige? Nekako sam propustio pa čisto da vidim gde da ganjam...

EDIT: Da me ubijete ne znam odakle mi info za šesti album, očigledno je netačan. Pitanje za prvi integral i dalje stoji.

Edited by - koze123 on 05/01/2021 11:38:25
Go to Top of Page
Page: of 1094 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 3.01 seconds. Snitz Forums 2000