Author |
Topic  |
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/01/2021 : 12:49:53
|
Koja komedija. Dakle, osoba je umrla od mRNA vakcine? Šta, razvila simptome u roku od 24h i umrla? A od čega tačno, od korone?
mRNA vakcina je samo informacija za sintezu S proteina omotača virusa. Dakle, imitira virus, dođu AT i kažu "Aha, ovo nam nepoznato, stvaraj antitela" i tako se stvori imunitet.
Za 24h je nemoguće da se stvori tolika količina virusa (nemoguće je, uopšte, da se stvori virus od mRNA). |
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 05/01/2021 : 13:03:33
|
...od 13.000 cjepljenih.
Prema američkoj ocjeni https://mobile.twitter.com/JHowardBrainMD/status/1345450464385576963 , za cjelu populaciju od tih 13.000, 18 bi jih i bez cjepljenja umrlo u 2 mjeseca. A pošto se tu radi o starijoj i populaciji sa kroničkim bolestima, očekivani broj bi bio i nekoliko puta veči.
Još dobro da je tu CSI-samoposluga, da nas pravovremeno i kvalitetno informira, jedino što su malo u zaostatku kod broja umrlih od TV - psihoza.
Da imaju naši (i vaši) epidemiolozi malo više pameti, iz pračenja velikih cjepljenih i necjepljenih populcija u ovom prijelaznom razdoblju mogla bi se napraviti prilično dobra studija o učinkovitosti cjepljenja. |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Posted - 05/01/2021 : 13:05:10
|
quote: Originally posted by BeaGea
Ovako tu izglopeda u glavam pojedinaca :)

Zaboravio si babu Vangu.... |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 05/01/2021 : 13:11:46
|
quote: Originally posted by kiky
ma krasno! tebi je svaka smrt od korone katastrofa, ali smrt kao posljedica cjepljenja ti je samo statistika!
Ajde molim te...o kojoj smrti govoriš!? Čemu širenje laži da je netko umro od cjepiva kad za to nemaš nimalo smislenog razloga? Daj navedi ijedan razlog zbog kojeg tvrdiš (iako te ponovo (kao i kog nedavnog slučaja oko kojeg smo rapravljali) obdukcija demantira) da je cjepivo uzrok smrti? |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
Posted - 05/01/2021 : 13:15:46
|
Tvrditi nekaj za kaj nemaš dokaza je stvarno van svake pameti.....zašto to ljudi čine? |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 05/01/2021 : 13:19:17
|
koliko je dosada nervozan! pa ni ti nemaš niti jednog dokaza za svoje tvrdnje u ovom topiku! osim ako slijepo vjeruješ stožeru, berošu i pfizeru i plaćenim portalima..
a stožer je stranačko tijelo...
a beroš se ne želi cijepiti...
a pfizer ti je inače izgubio milijarde u sudskim tužbama i proglašen krivim jer je između ostalog lagao o učinkovitosti u nuspojavama nekih svojim lijekova. |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 05/01/2021 : 13:29:13
|
pojedini ljudi su smiješni na kojoj razini funkcioniraju a najsmješniji su oni koji su tako smiješni a navodno su čituckali nekakvu povijest nikakvi dokazi iz tog tobože znanstvenog spektra ne mogu uvjeriti ljude... kad je sve što se uopće može dokazati životno irelevantno. pa ni sveprisutni stožer nije na toj razini bezazlenosti da bi mislio kako nekakvim "dokazima" može uvjeriti ljude. više se oslanjaju na strah, zaplašivanje = mudriji su. samo što ni to ne pali u ovom slučaju, jer ni mase nisu tako naivne. vide da se ne događa ništa specijalno: pazi ti tu bolest kod koje se moraš truditi enormno da zaplašiš. da je zaista opasna, ne bi se ni trebali truditi. ljudi bi se itekako bojali, to je sigurno 1/1. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
Posted - 05/01/2021 : 13:42:48
|
Nema dokaz da se umire od korone? Nemam dokaz da maske umanjuju količinu sline koju izbacuješ kad kišeš ili kašlješ? Nema dokaza da je kroz prošlost svako cjepivo umamnjilo širenje zaraze? Da, stvarno nemam 
P.S. Inače, s obzirom da je politika zabranjena nadam se da se ovo nece tumačiti politički ali samo da odgovorim u vezi toga kome vjerujem. Ne vjerujem niti jednoj osobi koja ima člansku iskaznicu "Zna se". Eto toliko o tome koliko vjerujem Berošu, Capku, Marketićki i ostatku ekipe. Ne slušam ih (u smislu da ih pratim što govore), a mjera se pridržavam ako zato ima znanstvenog smilsla (kao što je nošenje maski ako si u gužvi tj. među ljudima). Evo npr. danas imam druženje s ekipom i nas petorica sigurno necemo poštovati nikakve mjere kad jednom dojdemo u klet. Sve kaj smo trebali napraviti za svoju i sigurnost svojih najbližih napravili smo uoči okupljanja. Prvojerili smo tko je u kakvom stanju, s kim se družil u unazad dva tjedna i sl., a sad idemo uživat i dočekat Tri kralja! |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 05/01/2021 : 13:50:40
|
pa dobro, ako pričamo dnevnopolitički, onda bih ja postao pravovjeran s izgledima na ortodoksnog, da mi se obrate mp thomspon, bujanec, hasanbegović i josipa rimac i daju iskaz da se mora slušati "sve što vele znanstvenici". evo, baš tako da mi kažu "slušaj sve što govore znanstvenici" ja bih svoj život naštimao na tu frekvenciju, prikopčao bih se na flat liniju s enormnom brzinom protoka informacija iz tog Izvora Sveznanja. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
Posted - 05/01/2021 : 13:55:26
|
Nepotrebna je ta floskukla kako znanost ima odgovor na sva pitanja, NEMA niti će ih imati. Nije ni blizu mnogim odgovorima, ali jedina je koja ima odgovore. Sve ostalo su vrludanja, što vidimo po Stinkyu koliko je pogubljen :) |
Edited by - BeaGea on 05/01/2021 13:59:08 |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 05/01/2021 : 14:07:25
|
postoje odgovori koje može ponuditi bljedunjavi đikić i postoje odgovori koje može ponuditi ljepuškasta josipa rimac. ja znam koji bih odgovor izabrao, a ti si misli;) |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
Posted - 05/01/2021 : 14:18:08
|
quote: Originally posted by stinky
postoje odgovori koje može ponuditi bljedunjavi đikić i postoje odgovori koje može ponuditi ljepuškasta josipa rimac. ja znam koji bih odgovor izabrao, a ti si misli;)
Ovisno kojom glavom misliš?
Josipa je inače stvarno dobra dok šuti. Imao sam ju prilike upoznati jer je jednom prilikom bila vodić po Kninu (posebno tvrđavi) kad smo bili na skupu o Domovinskom ratu. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 05/01/2021 : 14:54:33
|
Nema dokaz da se umire od korone? Nemam dokaz da maske umanjuju količinu sline koju izbacuješ kad kišeš ili kašlješ? Nema dokaza da je kroz prošlost svako cjepivo umamnjilo širenje zaraze? Da, stvarno nemam 
NE, ti nemaš nikakav relevantan dokaz o tome KOLIKO se fakat umire od korone a KOLIKO NE.
NE, ti nemaš nikakvih relevantnih dokaza o učinkovitosti maski i dezinficijenata u sprečavanju zaraze.
ti NEMAŠ dokaza da je korona ozbiljna i smrtonosna pandemija u takvom obliku da su zbog nje opravdani globalni zastoji, lockdowni i ograničenja.
TI NEMAŠ nikakvih dokaza osim što pokazuješ da pušiš službenu propagandu i sam izjavljuješ mrtav hladan da ti je sve u svezi korone NEUPITNO, NORMALNO i LOGIČNO (što je izjava koju bi se malo tko ovdje usudio izreći). takvim stavom ne dokazuješ nikakvu nadmoć ili istinu svojih tvrdnji, nego samo da si zapravo jedna ograničena i izrazito pristrana osoba... |
 |
|
panzer
Advanced Member

12799 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
Posted - 05/01/2021 : 15:20:21
|
quote: Originally posted by kiky NE, ti nemaš nikakav relevantan dokaz o tome KOLIKO se fakat umire od korone a KOLIKO NE.
Niti ja igdje navodim ikakve brojke, samo tvrdim da se umire.
quote: Originally posted by kiky NE, ti nemaš nikakvih relevantnih dokaza o učinkovitosti maski i dezinficijenata u sprečavanju zaraze.
Opet promašeno jer ovo što pišeš ja ne tvrdim. Govorim da maska sprječava širenje (u kojoj mjeri u to ne ulazim jer nisam dovoljno stručan) virusa i ništa više od toga. Stani ipred ogledala i kihni (na ogledalu se vide kapljice), i to ponovi s masku (kapljica ima puno manje). Vrlo je jednostavno provjeriti da maska štiti, ali u kojoj mjeri to ne znam. Ali nepobitno štiti.
Na ova dva primjera se vidi koliko odudaraš od onoga kaj je stvarno rečeno s moje strane. Imam dojam da ovo prenapuhavanje mojih rečenica nije namjerano, vec ti jedanstavno tako vidiš stvari 
Meni je pak ovih dana postalo jasno da je večina ljudi odgovorna i razumna, a onih 15-20% nerazumnih ionak nije moguće urazumiti. Bitno je da više od 3/4 stanovništva reagira razumno kako bi društvo moglo normalno funkcionirati, jednog dana kad cjepivo počne djelovati. Jesenas će trud uroditi plodovima, uz mjere i cjepivo opasnost od virusa će biti svedena na minimum. |
Edited by - BeaGea on 05/01/2021 15:27:48 |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
Posted - 05/01/2021 : 15:33:38
|
Još samo fali da počnete ovdje pisati kako higijena nije bitna i da se ruke ne trebaju prati, a šmrklji se ne brišu maramicama vec rukom. |
Edited by - BeaGea on 05/01/2021 15:34:22 |
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Posted - 05/01/2021 : 15:54:40
|
quote: Originally posted by kiky
NE, ti nemaš nikakav relevantan dokaz o tome KOLIKO se fakat umire od korone a KOLIKO NE.
NE, ti nemaš nikakvih relevantnih dokaza o učinkovitosti maski i dezinficijenata u sprečavanju zaraze.
ti NEMAŠ dokaza da je korona ozbiljna i smrtonosna pandemija u takvom obliku da su zbog nje opravdani globalni zastoji, lockdowni i ograničenja.
TI NEMAŠ nikakvih dokaza osim što pokazuješ da pušiš službenu propagandu i sam izjavljuješ mrtav hladan da ti je sve u svezi korone NEUPITNO, NORMALNO i LOGIČNO (što je izjava koju bi se malo tko ovdje usudio izreći). takvim stavom ne dokazuješ nikakvu nadmoć ili istinu svojih tvrdnji, nego samo da si zapravo jedna ograničena i izrazito pristrana osoba...
NEMAŠ NIKAKAV DOKAZ (a ni kvalifikacija) za tvrdnju, da se smrtnost zbog covida nije statistički signifikantno povečala
NEMAŠ NIKAKAV DOKAZ (a ni kvalifikacija), da maske i dezinficienti ne djeluju, tako protiv virusa SARS-CoV-2, kao i protiv drugih patogena
NEMAŠ NIKAKAV DOKAZ (a ni kvalifikacija) za tvrdnju, da je covid beznačajna i bezopasna infekcija, u rangu sa običnim gripama, kao ni dokaza, da lockdowni te ostala ograničenja i mjere nisu uspješni u ograničavanju širenja te suzbijanju covida.
TI NEMAŠ nikakvog dokaza, osim što pokazuješ da pušiš razne fake news generatore te facebook i i youtube postove raznih blefera, prevaranata, i luđaka te neznalica kuhinjske sorte, i sam izjavljuješ mrtav hladan da ti je sve u svezi korone IZMIŠLJENO, NELOGIČNO i ZAVJERA! (što su izjave, koje, se nažalost ovdje usudi njih previše reči). Takvim stavom ne dokazuješ nikakvu nadmoć ili istinu svojih tvrdnji, nego samo da si zapravo jedna ograničena i izrazito pristrana osoba...
PS dokaza i studija bilo je nabrojeno u ovom topicu dovoljno, ali za koji mjesec če biti igodišnje bilance, pa če se pojedine stvari još dodatno potvrditi.
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13074 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 05/01/2021 : 15:58:42
|
Kao djeca rijetko smo prali ruke, ono kad te baš natjeraju. Nos smo brisali rukavom ili ga onako ispušeš na jednu rupu. Padne ti kruh na zemlju, normalno podigneš i nastaviš jesti i sl. I svi zdravi ko čelik. Ne sjećam se kad sam imao gripu.
Previše je ovo danas higijene, djeca nemaju nikakav imunitet. |
Have mercy |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 05/01/2021 : 16:05:48
|
Odavno ti nisi nio u parku Gledao sam momcica od 10 kako otrci kenjati u park gdje se kenjaju psi gdje se igraju djeca i nastavi se s onim rukama igrati nit je otisao kuci oprat se ni obrisat |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
Posted - 05/01/2021 : 16:08:45
|
quote: Originally posted by izivko
Kao djeca rijetko smo prali ruke, ono kad te baš natjeraju. Nos smo brisali rukavom ili ga onako ispušeš na jednu rupu. Padne ti kruh na zemlju, normalno podigneš i nastaviš jesti i sl. I svi zdravi ko čelik. Ne sjećam se kad sam imao gripu.
Previše je ovo danas higijene, djeca nemaju nikakav imunitet.
Nije dugo trebalo.
Evo ti primejer kako me bratić ismijaval kad sam dobil dijete. U prvih godinu sve je oko dijeteta trebalo biti (gotovo) sterilno, kasnije se to samo malo promijenilo ali ne previše. Dvije godine kasnije rodi se njemu dijete, sve je spontano i prirodno a higijena minimalna. Jel ti trebam reči da moje dijete u 11 godina gotovo da nije imalo povišenu temp. a kamoli neku ozbiljniju prehladu. U doba korone svi su oko nje imali koronu (osim mene), a njoj naravno ništa (ni traga ikakvom kašlju i sl). Alergije nikad nikakve. Ono drugo dijete je povremeno bolesno, probelio i koronu (koju su imali roditelji) i sl. Pa ti budi pametan  |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13074 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 05/01/2021 : 16:20:41
|
quote: Originally posted by zeljko
Odavno ti nisi nio u parku Gledao sam momcica od 10 kako otrci kenjati u park gdje se kenjaju psi gdje se igraju djeca i nastavi se s onim rukama igrati nit je otisao kuci oprat se ni obrisat
Odrastao sam na selu, bila su druga vremena. Jebo gradove i njihove parkove. Posebno taj gdje ti živiš, Sarajevo. |
Have mercy |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 05/01/2021 : 16:39:53
|
quote: Originally posted by GGG
TI NEMAŠ nikakvog dokaza, osim što pokazuješ da pušiš razne fake news generatore te facebook i i youtube postove raznih blefera, prevaranata, i luđaka te neznalica kuhinjske sorte, i sam izjavljuješ mrtav hladan da ti je sve u svezi korone IZMIŠLJENO, NELOGIČNO i ZAVJERA! (što su izjave, koje, se nažalost ovdje usudi njih previše reči). Takvim stavom ne dokazuješ nikakvu nadmoć ili istinu svojih tvrdnji, nego samo da si zapravo jedna ograničena i izrazito pristrana osoba...
PS dokaza i studija bilo je nabrojeno u ovom topicu dovoljno, ali za koji mjesec če biti igodišnje bilance, pa če se pojedine stvari još dodatno potvrditi.
e a pazi sad ovo; ja praktički niti jedan panzerov ili dodferdov link u ovom topiku nikada nisam otvorio, a kamoli neki tvoj ili stripofilov!!! ne pad ami na pamet!
a kada se već ovako ocjenjujemo i častimo... činjenica je da niti tvoja statistika niti tvoje brojke nisu uspjele objasniti gomilu toga što je suprotna strana tebi ovdje izbacila. i što si ti onda radio u takvim slučajevima? ili si, po nekom tvom pravilu, takve predmete/pojave odbacivao kao "manje važne" ili si nas jednostavno sve redom odbacio u isti koš sa ravnozemljašima i zavjerenicima teorija o ljudi-gušterima ili 5G mreža . |
 |
|
Topic  |
|