Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 07/01/2021 : 18:04:44
|
quote: Originally posted by tinton
Nisi proljev ti nego tvoji postovi, ne vrijeđamo se. Oklada je bila jasna, možeš ju potražiti ranije u topicu.
Čovjek je ispoštovao okladu, sad si ti ispao pomalo egoističan nepravedno optužujući čovjeka. Ja bih rekao pomalo bahat a i srljaš sa optužbama. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 07/01/2021 : 18:22:47
|
Za što ga optužujem? Pa rekao sam da bi bilo bolje da nije ništa ni stavljao nego ovako.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/01/2021 : 18:26:04
|
Za što ga optužujem? Pa rekao sam da bi bilo bolje da nije ništa ni stavljao nego ovako.
Nazivaš ga nepoštenim, optužuješ ga.
Učinio je ono u što je obećao.
Znaš li kako sad izgledaš: šmrc, šmrc ... mama solar je stavio font u potpis koji mi se ne sviđa ... šmrc ... šmrc ... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 07/01/2021 : 18:36:52
|
Jel' ti uopće shvaćaš koja je poanta oklade u potpis ili je to prekomplicirano za tvoje kapacitete? |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/01/2021 : 18:43:36
|
tintone, čovjek je ispunio opkladu. Ako je netko ispao mudriji od tebe a tebi se ta mudrost ne sviđa ne treba se duriti kao mala beba. Gle ja ne želim ulaziti u ta tvoja primitivna bahata prepucavanja, pregrizi to što se čovjek inteligentno snašao ili ne moraš tvoja volja. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 07/01/2021 : 18:44:34
|
čekaj, ja nisam ni shvatio do sada oćete reći da je solar napisao bijelim slovima i to je to čovjek vara na okladi i to još moderator na ovom forumu nemam riječi djeca u 5om razredu su zrelija od toga |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/01/2021 : 18:55:37
|
quote: Originally posted by ken2
čekaj, ja nisam ni shvatio do sada oćete reći da je solar napisao bijelim slovima i to je to čovjek vara na okladi i to još moderator na ovom forumu nemam riječi djeca u 5om razredu su zrelija od toga
Imaš isti problem kao tinton. Vi se ponašate kao djeca iz 5tog razreda. Meni da se takvo što dogodi ja bi mu stisnuo ruku i rekao bravo majstore. Ja nemam velik ego kao tinton pa mi to ne bi smetalo, čak bi se divio snalažljivosti svog neistomišljenika/neprijatelja. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8955 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 07/01/2021 : 19:02:15
|
Solarovo ponašanje uvrijeđene frajle i moderatorsko toleriranje kretenizma na izboru za forumaša godine dva su mi veća forumska razočaranja u zadnje vrijeme.
Tinton je sasvim u pravu. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/01/2021 : 19:08:29
|
quote: Originally posted by Tonto
Solarovo ponašanje uvrijeđene frajle i moderatorsko toleriranje kretenizma na izboru za forumaša godine dva su mi veća forumska razočaranja u zadnje vrijeme.
Tinton je sasvim u pravu.
Ovdje se ne radi o tome tko je upravu. Opklada je izvršena. Ulazimo u dio o kojem se može raspravljati to je dio solareve snalažljivosti. Ali potezati teške riječi: moderator, nepoštenje, kretenizam i kojekave gluposti nemaju smisla. Na žalost ljudi kad ih netko nadmudri krenu sa tim primitivnim ispadima to je jednostavno jače od ljudi ne vole prihvatiti da ih je netko nadmudrio |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 07/01/2021 : 21:32:47
|
pišeš gluposti krugeru oklada je stvar toga 'biti u pravu' ili nadmudriti nekoga u nečemu oklada ima svoje uloge i nakon nje nema više nadmudrivanja, nego treba ispuniti dogovoreno a ovo je djetinjasto i nepošteno i glupo |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/01/2021 : 21:46:29
|
pišeš gluposti krugeru oklada je stvar toga 'biti u pravu' ili nadmudriti nekoga u nečemu oklada ima svoje uloge i nakon nje nema više nadmudrivanja, nego treba ispuniti dogovoreno a ovo je djetinjasto i nepošteno i glupo
Dobro kene, što je tinton napisao nakon solarovog ispunjenja obveze oklade? Što: Poštenije bi bilo da uopće nije stavio potpis nego ovako.
A da solar to nije napravio ne bi došlo do matematičke konstantne 1 plus 1 su dva. Dakle ispunjenja obaveze, tinton svojim upisom kako je bolje da solar nije ispunio obavezu prikazuje osjećaj kako bi se lakše nosio s tim i imao solara u šaci, dakle to je priznao onako nesvjesno. Ali solar je ispunio obavezu.
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 07/01/2021 : 22:05:16
|
Tinton je sasvim u pravu.

Samo nemoj dići ruku na sebe. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 07/01/2021 : 22:08:19
|
quote: Originally posted by Kruger
pišeš gluposti krugeru oklada je stvar toga 'biti u pravu' ili nadmudriti nekoga u nečemu oklada ima svoje uloge i nakon nje nema više nadmudrivanja, nego treba ispuniti dogovoreno a ovo je djetinjasto i nepošteno i glupo
Dobro kene, što je tinton napisao nakon solarovog ispunjenja obveze oklade? Što: Poštenije bi bilo da uopće nije stavio potpis nego ovako.
A da solar to nije napravio ne bi došlo do matematičke konstantne 1 plus 1 su dva. Dakle ispunjenja obaveze, tinton svojim upisom kako je bolje da solar nije ispunio obavezu prikazuje osjećaj kako bi se lakše nosio s tim i imao solara u šaci, dakle to je priznao onako nesvjesno. Ali solar je ispunio obavezu.
Ma da, uhvatio si me. Ti stvarno misliš da su svi osim tebe glupi? Da je solar rekao da neće ispuniti obavezu jer ne vjeruje da je Biden osvojio te države zapravo, ja se s tim ne bih složio, ali to zaista bi bilo poštenije. Ali on nas je dva mjeseca zavlačio i tvrdio da hoće ispuniti obavezu. Te čekamo kompletiranje brojanje, te čekamo glasanje EC-a, te čekamo potvrdu kongresa. I onda se nakon dva mjeseca sjetio ovoga. Mogao je to onda i odmah napraviti. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 07/01/2021 : 22:17:19
|
I još nešto, solar je sam birao što će staviti u potpis ako izgubi. Ono što sam ja tražio, nije pristao. Još me uvjeravao kako se "tinton je bio u pravu" može odnositi na svašta. I da tom potpisu daje dodatnu vrijednost to što je on moderator. Izabrao je i što ću ja staviti. Ja sam prihvatio sve uvjete iako nisu bili nešto privlačni jer igra je igra i koga briga što je nekome u potpisu dva mjeseca. |
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8955 Posts
Posted - 07/01/2021 : 22:19:04
|
Reci mi krugeru ako se ja i ti kladimo u pivu na ishod nogometne utakmice i moja ekipa pobijedi zahvaljujuci dvojbenom penalu, hoces li mi platit pivu?... ili ces mi mozda donijeti praznu bocu? |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/01/2021 : 22:21:14
|
quote: Originally posted by Kruger
Ma da, uhvatio si me. Ti stvarno misliš da su svi osim tebe glupi? Da je solar rekao da neće ispuniti obavezu jer ne vjeruje da je Biden osvojio te države zapravo, ja se s tim ne bih složio, ali to zaista bi bilo poštenije. Ali on nas je dva mjeseca zavlačio i tvrdio da hoće ispuniti obavezu. Te čekamo kompletiranje brojanje, te čekamo glasanje EC-a, te čekamo potvrdu kongresa. I onda se nakon dva mjeseca sjetio ovoga. Mogao je to onda i odmah napraviti.
A gle tintone 1 plus 1 su dva ... ustvari netočan podatak, 1 plus 1 su 2. |
Edited by - Kruger on 07/01/2021 22:25:13 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/01/2021 : 22:23:00
|
Reci mi krugeru ako se ja i ti kladimo u pivu na ishod nogometne utakmice i moja ekipa pobijedi zahvaljujuci dvojbenom penalu, hoces li mi platit pivu?... ili ces mi mozda donijeti praznu bocu?
Ako se okladimo u to da ću lupiti glavom u zid. A lupim glavom u zid a stavim kacigu jesam li te prevario? |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/01/2021 : 22:24:22
|
I još nešto, solar je sam birao što će staviti u potpis ako izgubi. Ono što sam ja tražio, nije pristao. Još me uvjeravao kako se "tinton je bio u pravu" može odnositi na svašta. I da tom potpisu daje dodatnu vrijednost to što je on moderator. Izabrao je i što ću ja staviti. Ja sam prihvatio sve uvjete iako nisu bili nešto privlačni jer igra je igra i koga briga što je nekome u potpisu dva mjeseca.
Uh ... šmrc šmrc mamice .. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8955 Posts
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts