forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 USA 2020
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 102

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 18:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Nisi proljev ti nego tvoji postovi, ne vrijeđamo se.
Oklada je bila jasna, možeš ju potražiti ranije u topicu.

Čovjek je ispoštovao okladu, sad si ti ispao pomalo egoističan nepravedno optužujući čovjeka. Ja bih rekao pomalo bahat a i srljaš sa optužbama.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2021 : 18:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Krugeru, ne pravi se glup.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 18:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
tintone čovjek je stavio potpis nije rekao kakve će boje slova biti. Dakle optužuješ čovjeka za nešto što nije učinio.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2021 : 18:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Za što ga optužujem?
Pa rekao sam da bi bilo bolje da nije ništa ni stavljao nego ovako.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 18:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Za što ga optužujem?
Pa rekao sam da bi bilo bolje da nije ništa ni stavljao nego ovako.

Nazivaš ga nepoštenim, optužuješ ga.

Učinio je ono u što je obećao.

Znaš li kako sad izgledaš: šmrc, šmrc ... mama solar je stavio font u potpis koji mi se ne sviđa ... šmrc ... šmrc ...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2021 : 18:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Jel' ti uopće shvaćaš koja je poanta oklade u potpis ili je to prekomplicirano za tvoje kapacitete?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 18:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
tintone, čovjek je ispunio opkladu. Ako je netko ispao mudriji od tebe a tebi se ta mudrost ne sviđa ne treba se duriti kao mala beba.
Gle ja ne želim ulaziti u ta tvoja primitivna bahata prepucavanja, pregrizi to što se čovjek inteligentno snašao ili ne moraš tvoja volja.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/01/2021 : 18:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
čekaj, ja nisam ni shvatio do sada
oćete reći da je solar napisao bijelim slovima i to je to
čovjek vara na okladi
i to još moderator na ovom forumu
nemam riječi
djeca u 5om razredu su zrelija od toga

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 18:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

čekaj, ja nisam ni shvatio do sada
oćete reći da je solar napisao bijelim slovima i to je to
čovjek vara na okladi
i to još moderator na ovom forumu
nemam riječi
djeca u 5om razredu su zrelija od toga

Imaš isti problem kao tinton. Vi se ponašate kao djeca iz 5tog razreda.
Meni da se takvo što dogodi ja bi mu stisnuo ruku i rekao bravo majstore. Ja nemam velik ego kao tinton pa mi to ne bi smetalo, čak bi se divio snalažljivosti svog neistomišljenika/neprijatelja.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/01/2021 : 19:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Solarovo ponašanje uvrijeđene frajle i moderatorsko toleriranje kretenizma na izboru za forumaša godine dva su mi veća forumska razočaranja u zadnje vrijeme.

Tinton je sasvim u pravu.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 19:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

Solarovo ponašanje uvrijeđene frajle i moderatorsko toleriranje kretenizma na izboru za forumaša godine dva su mi veća forumska razočaranja u zadnje vrijeme.

Ovdje se ne radi o tome tko je upravu. Opklada je izvršena. Ulazimo u dio o kojem se može raspravljati to je dio solareve snalažljivosti. Ali potezati teške riječi: moderator, nepoštenje, kretenizam i kojekave gluposti nemaju smisla. Na žalost ljudi kad ih netko nadmudri krenu sa tim primitivnim ispadima to je jednostavno jače od ljudi ne vole prihvatiti da ih je netko nadmudrio
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/01/2021 : 21:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
pišeš gluposti krugeru
oklada je stvar toga 'biti u pravu' ili nadmudriti nekoga u nečemu
oklada ima svoje uloge i nakon nje nema više nadmudrivanja, nego treba ispuniti dogovoreno
a ovo je djetinjasto
i nepošteno i glupo

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 21:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

pišeš gluposti krugeru
oklada ima svoje uloge i nakon nje nema više nadmudrivanja, nego treba ispuniti dogovoreno
a ovo je djetinjasto
i nepošteno i glupo

Dobro kene, što je tinton napisao nakon solarovog ispunjenja obveze oklade? Što: Poštenije bi bilo da uopće nije stavio potpis nego ovako.

A da solar to nije napravio ne bi došlo do matematičke konstantne 1 plus 1 su dva. Dakle ispunjenja obaveze, tinton svojim upisom kako je bolje da solar nije ispunio obavezu prikazuje osjećaj kako bi se lakše nosio s tim i imao solara u šaci, dakle to je priznao onako nesvjesno. Ali solar je ispunio obavezu.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/01/2021 : 21:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
Ima Jos Dvi ure do ponoci. Mozda se pojavi boja
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 07/01/2021 : 22:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message
quote:

Samo nemoj dići ruku na sebe.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2021 : 22:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

pišeš gluposti krugeru
a ovo je djetinjasto
i nepošteno i glupo

Dobro kene, što je tinton napisao nakon solarovog ispunjenja obveze oklade? Što: Poštenije bi bilo da uopće nije stavio potpis nego ovako.

A da solar to nije napravio ne bi došlo do matematičke konstantne 1 plus 1 su dva. Dakle ispunjenja obaveze, tinton svojim upisom kako je bolje da solar nije ispunio obavezu prikazuje osjećaj kako bi se lakše nosio s tim i imao solara u šaci, dakle to je priznao onako nesvjesno. Ali solar je ispunio obavezu.

Ma da, uhvatio si me. Ti stvarno misliš da su svi osim tebe glupi?
Da je solar rekao da neće ispuniti obavezu jer ne vjeruje da je Biden osvojio te države zapravo, ja se s tim ne bih složio, ali to zaista bi bilo poštenije.
Ali on nas je dva mjeseca zavlačio i tvrdio da hoće ispuniti obavezu. Te čekamo kompletiranje brojanje, te čekamo glasanje EC-a, te čekamo potvrdu kongresa.
I onda se nakon dva mjeseca sjetio ovoga. Mogao je to onda i odmah napraviti.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2021 : 22:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
I još nešto, solar je sam birao što će staviti u potpis ako izgubi. Ono što sam ja tražio, nije pristao. Još me uvjeravao kako se "tinton je bio u pravu" može odnositi na svašta. I da tom potpisu daje dodatnu vrijednost to što je on moderator. Izabrao je i što ću ja staviti. Ja sam prihvatio sve uvjete iako nisu bili nešto privlačni jer igra je igra i koga briga što je nekome u potpisu dva mjeseca.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/01/2021 : 22:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Reci mi krugeru ako se ja i ti kladimo u pivu na ishod nogometne utakmice i moja ekipa pobijedi zahvaljujuci dvojbenom penalu, hoces li mi platit pivu?... ili ces mi mozda donijeti praznu bocu?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 22:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

pišeš gluposti krugeru
a ovo je djetinjasto
i nepošteno i glupo

Ma da, uhvatio si me. Ti stvarno misliš da su svi osim tebe glupi?
Da je solar rekao da neće ispuniti obavezu jer ne vjeruje da je Biden osvojio te države zapravo, ja se s tim ne bih složio, ali to zaista bi bilo poštenije.
Ali on nas je dva mjeseca zavlačio i tvrdio da hoće ispuniti obavezu. Te čekamo kompletiranje brojanje, te čekamo glasanje EC-a, te čekamo potvrdu kongresa.
I onda se nakon dva mjeseca sjetio ovoga. Mogao je to onda i odmah napraviti.

A gle tintone 1 plus 1 su dva ... ustvari netočan podatak, 1 plus 1 su 2.

Edited by - Kruger on 07/01/2021 22:25:13
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 22:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Reci mi krugeru ako se ja i ti kladimo u pivu na ishod nogometne utakmice i moja ekipa pobijedi zahvaljujuci dvojbenom penalu, hoces li mi platit pivu?... ili ces mi mozda donijeti praznu bocu?

Ako se okladimo u to da ću lupiti glavom u zid. A lupim glavom u zid a stavim kacigu jesam li te prevario?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 22:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

I još nešto, solar je sam birao što će staviti u potpis ako izgubi. Ono što sam ja tražio, nije pristao. Još me uvjeravao kako se "tinton je bio u pravu" može odnositi na svašta. I da tom potpisu daje dodatnu vrijednost to što je on moderator. Izabrao je i što ću ja staviti. Ja sam prihvatio sve uvjete iako nisu bili nešto privlačni jer igra je igra i koga briga što je nekome u potpisu dva mjeseca.

Uh ... šmrc šmrc mamice ..
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/01/2021 : 22:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Unbelievable...

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 07/01/2021 : 22:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

Unbelievable...

Kruger vas je zatrolao
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 22:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Unbelievable...

Ako ti donesem praznu bocu nisam ispunio obećanje.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12795 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 07/01/2021 : 22:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.twitter.com/maxalex66/status/1347121627637698560

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page
Page: of 102 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000