forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 USA 2020
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 102

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 22:30:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:
Originally posted by Tonto

Unbelievable...

Kruger vas je zatrolao

Od kude tebi to??
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12795 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 07/01/2021 : 22:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/not-making-headlines-trump-supporters-pulled-protesters-away-capitol-building-started-damaging-people

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5158 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 07/01/2021 : 22:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Trampove pristalica trebaju se bolje organizirat, trebalo je uletit sa bagerima i šleperima a onda pješadija .
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2021 : 22:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Reci mi krugeru ako se ja i ti kladimo u pivu na ishod nogometne utakmice i moja ekipa pobijedi zahvaljujuci dvojbenom penalu, hoces li mi platit pivu?... ili ces mi mozda donijeti praznu bocu?

Ako se okladimo u to da ću lupiti glavom u zid. A lupim glavom u zid a stavim kacigu jesam li te prevario?

Naravno da jesi.
Ako se kladiš u sto kuna, pa daš novčanicu isječenu u pedeset komada, isto si prevario.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 22:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Reci mi krugeru ako se ja i ti kladimo u pivu na ishod nogometne utakmice i moja ekipa pobijedi zahvaljujuci dvojbenom penalu, hoces li mi platit pivu?... ili ces mi mozda donijeti praznu bocu?

Ako se okladimo u to da ću lupiti glavom u zid. A lupim glavom u zid a stavim kacigu jesam li te prevario?

Naravno da jesi.
Ako se kladiš u sto kuna, pa daš novčanicu isječenu u pedeset komada, isto si prevario.

Ne radi se o tome čime sam te platio ili nisam u slučaju izgubljene opklade nego u tome jesam li ispunio opkladu??
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 22:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Trampove pristalica trebaju se bolje organizirat, trebalo je uletit sa bagerima i šleperima a onda pješadija .

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2021 : 22:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Da, solar je tehnički ispunio okladu. Nitko ne tvrdi suprotno.
Nije poanta u tome.

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 07/01/2021 : 22:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
Ja bih onog Vikinga/šamana postavio za predsjednika Amerike

https://m.youtube.com/watch?v=22d6tRXxVeg&t=305s

Edited by - Zoroasterixx on 07/01/2021 23:01:03
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 23:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Nije poanta u tome.

Nego u čemu?
.. nepošteno s tvoje strane ..

Baš nitko ... hrpa trolova ..

Edited by - Kruger on 07/01/2021 23:09:35
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2021 : 23:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Isuse, stvar je u tome da je poanta svake oklade u potpis da osobi koja je izgubila piše ispod svakog posta nešto što ne želi ili što pobjedniku odgovara. Ako nitko ne vidi njegov potpis, onda ta oklada nije imala smisla. Obesmisliti okladu koju si izgubio je jadno i kukavički. Jel' ti sada jasno ili treba još sporije za tebe?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 23:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Isuse, stvar je u tome da je poanta svake oklade u potpis da osobi koja je izgubila piše ispod svakog posta nešto što ne želi ili što pobjedniku odgovara. Ako nitko ne vidi njegov potpis, onda ta oklada nije imala smisla. Obesmisliti okladu koju si izgubio je jadno i kukavički. Jel' ti sada jasno ili treba još sporije za tebe?

1 plus 1 je dva. Ustvari nije 1 plus jedan je 2.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/01/2021 : 23:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:

Nije poanta u tome.

nije ispunio okladu
oklada je dogovor s rizikom na obje strane
svatko tu pristaje da će ispuniti nešto za njega neugodno
bilo to plaćanje piva, davanje novca, udaranje glavom u zid ili stavljanje nečega u potpis
ako to napraviš na način da rezultat po tebe nije neugodan - doneseš praznu flašu, lažnu novčanicu, staviš kacigu na glavu, pišeš nevidljivom tintom.... onda varaš i gotovo

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 23:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
tintone, ne treba jasnije, ja sam glup a ti pametan, ali ja razumijem kako je 1 plus 1 dva ili kako je 1 plus jedan 2 isto.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 23:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

quote:

Nije poanta u tome.

nije ispunio okladu
bilo to plaćanje piva, davanje novca, udaranje glavom u zid ili stavljanje nečega u potpis
ako to napraviš na način da rezultat po tebe nije neugodan - doneseš praznu flašu, lažnu novčanicu, staviš kacigu na glavu, pišeš nevidljivom tintom.... onda varaš i gotovo

Ovisi kako razmišljamo, prazna boca nema veze s tim o čemu sad pričamo, a ja sam to i rekao/potvrdio.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 23:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

Nije poanta u tome.

nije ispunio okladu

... ali udaranje glave o zid ima itekako veze ..
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5158 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 07/01/2021 : 23:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Kruger, Tinton mi je obeća piće, i već godinama ništa, dakle prevara, a tebi tumači šta su prevare, svašta...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/01/2021 : 23:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ok, plaćanje piva i nije neka neugoda, to je ionako oklada među prijateljima, pa nije ni bitno tko dobije
ali, npr, da se okladimo u gajbu piva, a ja ti donesem praznu gajbu, to bi recimo bilo usporedivo sa solarovim postupkom

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 23:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Kruger, Tinton mi je obeća piće, i već godinama ništa, dakle prevara, a tebi tumači šta su prevare, svašta...

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 23:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

ok, plaćanje piva i nije neka neugoda, to je ionako oklada među prijateljima, pa nije ni bitno tko dobije
ali, npr, da se okladimo u gajbu piva, a ja ti donesem praznu gajbu, to bi recimo bilo usporedivo sa solarovim postupkom

Ne.

1 plus 1 su dva

...

ili

1 plus dva su 2
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 23:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
tinton se koprca jel dva ili 2.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2021 : 23:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Ozbiljno se odi liječiti.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2021 : 23:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Istina. Ali nismo se vidjeli od onog Mafesta, pa nisam baš ni imao priliku.
Ali ostajem pri tome da ti to dugujem. Neću se sigurno probati provući.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2021 : 23:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

Nije poanta u tome.

nije ispunio okladu

Zato sam i napisao tehnički.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2021 : 23:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

Ozbiljno se odi liječiti.

Problem u poanti
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/01/2021 : 10:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
uuuuu
solare, ovo ti nije trebalo
sam si predložio okladu pa je se nisi držao
nije u redu

po ovoj logici je tinton trebao dovesti odvjetnika i napisati ugovor od 40 stranica da pokrije sve moguće načine na koje ćeš ti eskivirati od oklade
nije to poanta oklade
Go to Top of Page
Page: of 102 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000