Author |
Topic  |
Kerempir
Senior Member

1634 Posts
Member since 09/10/2018 |
Posted - 08/01/2021 : 10:47:21
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by ken2
ok, plaćanje piva i nije neka neugoda, to je ionako oklada među prijateljima, pa nije ni bitno tko dobije ali, npr, da se okladimo u gajbu piva, a ja ti donesem praznu gajbu, to bi recimo bilo usporedivo sa solarovim postupkom
Ne.
1 plus 1 su dva
...
ili
1 plus dva su 2
Boldano samo ja primjećujem? |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 08/01/2021 : 10:52:46
|
solar, nemoj se dati isprepadati ovim budalaštinama. sve je okej i potukao si ove bezveznjake na njihovom terenu. to je dodatni plus, a oni nek si misle. formalno si ispunio okladu, a sad onaj tko inače drži samo do praznih formi, kipti što postoje rupe u formalnim okvirima. to je sjajna lekcija i da me zanimaju ove djetinjarije, grohotom bih se smijao. tim ljudima uvijek dobru dođu lekcije, pa se barem mogu utješiti s te, negativne, strane - sljedeći put će se bolje osigurati (ali i strepiti što im je ovoga puta promaklo). |
Edited by - stinky on 08/01/2021 10:53:44 |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 08/01/2021 : 11:05:39
|
da, bit će da je to tako i kod kanta
pa čak i geni kameni drže do riječi, ono, čojstvo o kojem pričaju desničarski kvazifilozofi nitko ovdje ne pizdi čovjek se ponio kao govno i što sad da se ne radi o moderatoru, koji je tu da brine o poštivanju pravila, ne bi se ni osvrnuo |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29660 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 08/01/2021 : 11:47:51
|
quote: Originally posted by ken2 čovjek se ponio kao govno i što sad
ne prije su se kao govna ponijeli oni koji bi svim silama htjeli dobiti satisfakciju na djetinjastim stvarima
a kada se stvar svodi samo na to, na nadmudrivanje u vašoj niskosti, onda ste dobili što ste tražili. možeš se pomiriti s tim da ti je očitana lekcija i pokazano da si bezvezan, djetinjast i da te se kao takvog ispravno tretira. a možeš se gristi i nastaviti biti loš, pa trošiti energiju u nove bezvezarije te bivati sve lošiji, pravi mali otrovni crv. |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 08/01/2021 : 11:57:31
|
quote: Originally posted by Solid Snake
Koja picka od coveka ispade ovaj Trump.
Zanimljivo je koji je to očaj kada nekoga poput Trumpa smatraš za spasitelja svijeta. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29660 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 08/01/2021 : 12:03:47
|
Ken je opasan postao :) Ali solar je i dalje moj najdraži moderator, hrpa novosti iz svijeta stripa plus navija za Barcu Nema tog potpisa koji mu može naštetiti ugledu |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/01/2021 : 13:27:44
|
quote: Originally posted by stinky
solar, nemoj se dati isprepadati ovim budalaštinama. sve je okej i potukao si ove bezveznjake na njihovom terenu. to je dodatni plus, a oni nek si misle. formalno si ispunio okladu, a sad onaj tko inače drži samo do praznih formi, kipti što postoje rupe u formalnim okvirima. to je sjajna lekcija i da me zanimaju ove djetinjarije, grohotom bih se smijao. tim ljudima uvijek dobru dođu lekcije, pa se barem mogu utješiti s te, negativne, strane - sljedeći put će se bolje osigurati (ali i strepiti što im je ovoga puta promaklo).
Nije solar nikoga ni nadmudrio ni potukao jer nikoga nije ni briga za to hoće li njemu dva mjeseca u potpisu stajati "tinton je bio u pravu!" ili ne. Barem ne meni koji sam na okladama za ove izbore osvojio ponešto više od dva mjeseca glupog potpisa. Jedino što je postigao jest da je izgubio poštovanje forumaša (koje je imao kod mene, bez obzira na neslaganja), a ljudi se ne vole razočaravati u one koji cijene, pa nas je tako naveo da nam ostane gorki okus u ustima. Ako mu je to bio cilj, onda ga je postigao. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 08/01/2021 : 13:48:04
|
ako te nije briga, onda otkuda ovo klošarenje i histerija? tvoja (vaša) reakcija je pokazatelj, a ne tvoja pričica. nije izgubio nikakvo poštovanje, jer kod takvih kao što si ti nije ni imao (osim na riječima i lažno). poštovanje se može izgubiti samo na BITNIM stvarima. onaj tko ne razlikuje gluposti od bitnog, taj ni ne može pričati o poštovanju. ergo, tvoje poštovanje je djetinjasta pričica.
naprotiv, ova je situacija dobra, ne direktno (to što vas je nadmudrio, jer je to nevažno), nego posredno, jer ste pokazali kakva ste mizerija. i koliko ti još moraš raditi da bi mogao uopće pričati o stvarima koje nisu puko formalne, kao što su: poštovanje, pravda, bitno, dobro, lijepo...
prvi korak na tom radu na sebi bi ti bio da se smiriš i kažeš: svaka ti dala, majstore, dobro si mi pokazao. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/01/2021 : 13:54:29
|
"Klošarenje i histerija" je nastala upravo zato što su ljudi razočarani da čovjek nije u stanju ispuniti okladu. Ne jer je svima užasno bitno da njemu piše u potpisu da sam ja bio u pravu. |
|
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 08/01/2021 : 14:19:06
|
ti nikada nisi u pravu to je nedokazljiva očevidna istina
a solar je stavio potpis i tako ispunio okladu (ako se o tome radi). razočarani su oni koji bi htjeli satisfakciju na djetinjast i pogrešan način. tako se ne dolazi do ispunjenja, dječice. daj se ti prvo otvori, bez fige u džepu, ako hoćeš poštovanje od drugog. vidjet ćeš da će ti u tom procesu splasnuti napuhanost i jasnije ćeš sagledavati što je to poštovanje, što je to razočaranje itd. |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Posted - 08/01/2021 : 14:40:02
|
quote: Originally posted by tinton
"Klošarenje i histerija" je nastala upravo zato što su ljudi razočarani da čovjek nije u stanju ispuniti okladu. Ne jer je svima užasno bitno da njemu piše u potpisu da sam ja bio u pravu.
Kao mala djeca, i vi i Solar |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/01/2021 : 14:50:47
|
Ok, Zoro, ti nam s nebeskih visina objasni kako smo svi mala djeca.
|
|
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Posted - 08/01/2021 : 14:55:15
|
Pa gle, tako to izgleda, iz jedne svemirske perspektive, ovo su beznačajne stvari
Zezam se, ali to da se ponašate djetinjasto je činjenica, što se tu uopće ima osporiti |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 08/01/2021 : 15:16:47
|
Ja se slažem sa Zorom. To je mojih 2 cents, ako kome išta znači.
Smanjite melodramu, odbrusite kome imate što odbrusiti i ajmo dalje. |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Posted - 08/01/2021 : 15:19:45
|
quote: Originally posted by vukozec
Smanjite melodramu, odbrusite kome imate što odbrusiti i ajmo dalje.
Sad su previše ufurani, ali smirit će se (isto kao što će se i Solar vratiti, jer iz iskustva znam da se uvijek vraćaju oni koji najavljuju da se neće vratiti)
To je generalno problem s forumima, ne samo ovim; anonimnost potiče na asocijalno, djetinjasto ponašanje, a teško je pogoditi pravu mjeru kad je moderatura u pitanju; ako si preblag, raspašoj, ako si prestrog, gušiš raspravu. |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 08/01/2021 : 15:20:00
|
Bitnije od oklade je da je solarov Kandidat izgubio. Sudeci Po tome da Solar Jos uvijek ne prihvaca rezultat izbora, to ga vise boli Od oklade |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Posted - 08/01/2021 : 15:21:10
|
quote: Originally posted by adriano
Bitnije od oklade je da je solarov Kandidat izgubio. Sudeci Po tome da Solar Jos uvijek ne prihvaca rezultat izbora, to ga vise boli Od oklade
Meni jest smiješno da netko pored svega još uvijek navija za Trumpa
Ali Solar je svoju okladu ispunio, makar na duhovit način |
 |
|
verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 08/01/2021 : 15:22:49
|
quote: Originally posted by adriano
Bitnije od oklade je da je solarov Kandidat izgubio. Sudeci Po tome da Solar Jos uvijek ne prihvaca rezultat izbora, to ga vise boli Od oklade
+1
dodatno je smiješno što je oklada bila upravo njegova ideja. loš luzer. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/01/2021 : 16:00:53
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Sad su previše ufurani, ali smirit će se (isto kao što će se i Solar vratiti, jer iz iskustva znam da se uvijek vraćaju oni koji najavljuju da se neće vratiti)
To je generalno problem s forumima, ne samo ovim; anonimnost potiče na asocijalno, djetinjasto ponašanje, a teško je pogoditi pravu mjeru kad je moderatura u pitanju; ako si preblag, raspašoj, ako si prestrog, gušiš raspravu.
Sori, ali ja baš nisam anoniman ovdje, s obzirom da me poznaje većina sudionika u ovoj raspravi. Možda je istina da smo postali djetinjasti u raspravi s Krugerom, ali to nije bilo za ne očekivati.
|
|
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Posted - 08/01/2021 : 16:07:38
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by Zoroasterixx
To je generalno problem s forumima, ne samo ovim; anonimnost potiče na asocijalno, djetinjasto ponašanje, a teško je pogoditi pravu mjeru kad je moderatura u pitanju; ako si preblag, raspašoj, ako si prestrog, gušiš raspravu.
Sori, ali ja baš nisam anoniman ovdje, s obzirom da me poznaje većina sudionika u ovoj raspravi. Možda je istina da smo postali djetinjasti u raspravi s Krugerom, ali to nije bilo za ne očekivati.
Djetinjasti ste jer stvarate dramu od nebitne stvari, Solar je stavio potpis, pa makar bio nevidljiv, trebali ste se tome nasmijati, ne tupiti
S tim da je i on postupio djetinjasto s ovim izbacivanjima i "odlaskom zauvijek" |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 08/01/2021 : 16:16:38
|
Ne imputiraj nije bio Boli vas dio natoa dio europe Koga li ce sad demikrate podjebavati i gdje ce kuhati
|
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Topic  |
|