Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Odoakar
Average Member

.jpg)
531 Posts
Member since 04/02/2017 |
Posted - 11/04/2021 : 09:11:14
|
quote: Originally posted by knauso
Ok snasao sam se na sajtu: Dodao sam sve sto me zanima za reprint u Wishlist pa cu tu videti kad ikonica za dodavanje u cart bude proradila :)
Lakse nego sto neko rece da se juri sta je otislo sa liste Rasprodato.
Možeš primjerice s jednostavnom phyton skriptom pokupiti sadrzaj Rasprodano stranice, pa usporediti razliku o odnosu na zadnji izlist.
Output bude ovog tipa, "Title","Author" "Ubojstvo u Berlinu","Osamu Tezuka" "Doba nevinosti","Jose MuñozCarlos Sampayo" "Doba razočaranja","Jose MuñozCarlos Sampayo" "Legenda o Eldoradu","Enrique BrecciaCarlos Trillo" "Zlokobni vjetar","Enrique BrecciaCarlos Trillo" "Tri smrti Alvara Mayora","Enrique BrecciaCarlos Trillo" "Zlato Perua","Enrique BrecciaCarlos Trillo" "Duga Noć vještica","Jeph LoebTim Sale" "Godina prva","David MazzucchelliFrank Miller" "Joker","Brian AzzarelloLee Bermejo" "Debela tjelesina","Manu Larcenet" "Apokalipsa po Svetom Jackyju","Manu Larcenet" "Glavom naprijed","Manu Larcenet" * * * *
Trenutno je 261 izdanje označeno kao Rasprodano. |
Edited by - Odoakar on 11/04/2021 09:14:54 |
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2987 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 11/04/2021 : 10:40:12
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by john connor
Marko da li mozda imas u planu Peetersov Sandcastle? Uz film koji izlazi ovog leta.
I da li je moguce da se nadje mesta za Midnight Nation?
Dosta pitanja o planovima za ovaj mjesec:)
Bas od mene da pocnes :)
Onda odgovor ocekujemo 1.svibnja :D
Iskreno oba stripa su fenomenalna, i bas bih voleo da ih imam u fibrinom izdanju. |
 |
|
AleksandarN
Senior Member

.jpg)
Serbia
2084 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 11/04/2021 : 11:08:49
|
Marko da li mozda imas u planu Peetersov Sandcastle? Uz film koji izlazi ovog leta.
Imas to od Komika. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2434 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 11/04/2021 : 11:24:23
|
quote: Originally posted by AleksandarN
Imas to od Komika.
Ma, to su "domaća" izdanja... Džona samo strana izdanja interesuju  |
Resistance is futile. |
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2876 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 11/04/2021 : 11:27:50
|
quote: Originally posted by Hajo
quote: Originally posted by mike
Ako mogu odgovorit ja umijesto šefa, nema. Pa ionaku su Boysi dostupni na engleskom, pa ne bi smio biti neki problem citat u originalu.
Argument ti je prestrašan. 
Ocito malo ko razumije sto sam napisao :). Dakle, mislim da nema sanse da Markos to objavi, posto The Boys jednostavno ne pasu u Fibrin opus zbog xy razloga i pored toga jako sumnjam da su se svidjeli sefu. I tu se stvar zavrsava.
E sad ko zeli, moze to procitati na engleskom. Nadam se, da sam sad bio jasniji :). |
Taylor. |
 |
|
naker
Advanced Member

5605 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 11/04/2021 : 12:47:54
|
Kule od peska su sjajan strip i Komikovo izdanje ima onaj nesrećan otisak ali uvek sam za to da se radije objavi nešto što već ne postoji u regionu, ako se razmišlja o Peetersu Lupus bi bio odličan izbor  |
 |
|
vladar
Average Member

Serbia
786 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 11/04/2021 : 15:22:33
|
quote: Originally posted by naker
Kule od peska su sjajan strip i Komikovo izdanje ima onaj nesrećan otisak ali uvek sam za to da se radije objavi nešto što već ne postoji u regionu, ako se razmišlja o Peetersu Lupus bi bio odličan izbor 
Sta ti je sjajno u 'Kulama od peska'? Meni nije legao. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 11/04/2021 : 16:13:15
|
Mozda krhkost ljudskog bica, izlozenog elementarnim nestasicama, koje ne primjecuje u svakodnevnom zivotu obilja, u ovom stripu 'prave Zone sumraka', gdje je bas pusteno masti na volji. Kule od peska su odlican strip. Kao i Plave pilule, i Koma i Miris gladnih djecaka. A ni Aama nije los. Kako rekoh, teska zona sumraka, pocesto naslonjena na upravo realne zivotne, nazalost svakidasnje ljudske Zone sumraka, o kojima ne razmisljamo a i kad cujemo za njih ne zelimo se opterecivati... |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Posted - 11/04/2021 : 18:19:40
|
meni je peeters majstor u otaljavanju posla. al ovaj lupus mi deluje da je uspeo da izgura do kraja kako treba. pa sad ko ce, fibra ili komiko, meni svejedno |
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2987 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 11/04/2021 : 18:40:24
|
Znaci nista ti se ne svidja, ali ovo sto nisi citao ti deluje kako treba...
Peeters je sjajan u Plavim pilulama, Kulama od peska, Aami... svoj posao je dobro odradio u Komi, mada je za jedno citanje, ne vise...uglavnom gde je konpletan autor, to se ne propusta... |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Posted - 11/04/2021 : 18:49:07
|
Znaci nista ti se ne svidja, ali ovo sto nisi citao ti deluje kako treba...
ispratio sam po crtezu, imas sken na netu. izgleda da se trudio kao u prva dva dela aame ceo serijal. |
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6456 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 11/04/2021 : 19:25:44
|
quote: Originally posted by Odoakar
Ok snasao sam se na sajtu: Dodao sam sve sto me zanima za reprint u Wishlist pa cu tu videti kad ikonica za dodavanje u cart bude proradila :)
Možeš primjerice s jednostavnom phyton skriptom pokupiti sadrzaj Rasprodano stranice, pa usporediti razliku o odnosu na zadnji izlist.
Output bude ovog tipa, "Title","Author" "Ubojstvo u Berlinu","Osamu Tezuka" "Doba nevinosti","Jose MuñozCarlos Sampayo" "Doba razočaranja","Jose MuñozCarlos Sampayo" "Legenda o Eldoradu","Enrique BrecciaCarlos Trillo" "Zlokobni vjetar","Enrique BrecciaCarlos Trillo" "Tri smrti Alvara Mayora","Enrique BrecciaCarlos Trillo" "Zlato Perua","Enrique BrecciaCarlos Trillo" "Duga Noć vještica","Jeph LoebTim Sale" "Godina prva","David MazzucchelliFrank Miller" "Joker","Brian AzzarelloLee Bermejo" "Debela tjelesina","Manu Larcenet" "Apokalipsa po Svetom Jackyju","Manu Larcenet" "Glavom naprijed","Manu Larcenet" * * * *
Trenutno je 261 izdanje označeno kao Rasprodano.
Heh, ovdje sve neki progrmeri, napisao si to, kao da je popit čašu vode.  Pa što nisi stavio link na skriptu pa da skine ekipa koju ovako nešto zanima, npr Shanner?
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
naker
Advanced Member

5605 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 11/04/2021 : 19:47:06
|
@vladar
Otprilike ovo što je ivanl napisao; standardno kvalitetan Peetersov crtež sa pričom u fazonu zone sumraka i sa jakom poukom da smo globalnim zagrevanjem uništili majku zemlju do granice nepopravljivosti
Da li ima smisla graditi kule i gradove ako će svakako plima potopiti kule koje su od peska građene 
Ove godine je bilo prilike da se iščitaju svi naslovi od ovog autora koji su dostupni na engleskom i Sandcastle mi je ostavio najjači utisak i nadam se da će se i Lupus jednog dana pojaviti samo zabrinjava što nisam uspeo da isprovociram Markosa da prokomentariše da li postoji nada za Lupusa  |
 |
|
Odoakar
Average Member

.jpg)
531 Posts
Member since 04/02/2017 |
Posted - 11/04/2021 : 20:16:19
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
quote: Originally posted by Odoakar
Output bude ovog tipa, "Title","Author" "Ubojstvo u Berlinu","Osamu Tezuka"
Trenutno je 261 izdanje označeno kao Rasprodano.
Heh, ovdje sve neki progrmeri, napisao si to, kao da je popit čašu vode.  Pa što nisi stavio link na skriptu pa da skine ekipa koju ovako nešto zanima, npr Shanner?
Ma nisam ti ja baš neki programer, znam nešto c++ s faxa i javascripta iz samostalnog učenja. Phython bih radio htio naučiti, ovo je nešto što sam skopirao/prilagodio s neta.
Evo probaj:
https://replit.com/@Odoakar/Fibra-Rasprodano#main.py
Code main.py je skripta. index.csv je output file. Svaki put se nanovo puni, ako si ulogiran u replit onda je moguće pobrisati postojeći sadr aj, pa pokrenuti skriptu. Ja ga zalijepim u excel gdje onda imam popriličnu bazičnu usporedbu koji unos fali u odnosu na zadnji output. |
Edited by - Odoakar on 11/04/2021 20:17:47 |
 |
|
corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21837 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 11/04/2021 : 21:11:09
|
quote: Originally posted by naker
@vladar
Otprilike ovo što je ivanl napisao; standardno kvalitetan Peetersov crtež sa pričom u fazonu zone sumraka i sa jakom poukom da smo globalnim zagrevanjem uništili majku zemlju do granice nepopravljivosti
Da li ima smisla graditi kule i gradove ako će svakako plima potopiti kule koje su od peska građene 
Ove godine je bilo prilike da se iščitaju svi naslovi od ovog autora koji su dostupni na engleskom i Sandcastle mi je ostavio najjači utisak i nadam se da će se i Lupus jednog dana pojaviti samo zabrinjava što nisam uspeo da isprovociram Markosa da prokomentariše da li postoji nada za Lupusa 
dobar post |
Odbrojavanje: još 28 dana |
 |
|
Hajo
Senior Member

1914 Posts
Member since 26/12/2008 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6456 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 12/04/2021 : 10:03:22
|
quote: Originally posted by Hajo
quote: Originally posted by corto33
Zašto komplicirati. Ima puno web aplikacija, koje prate neku html stranicu i obaveštavaju te na mail kad se nešto na toj stranici promijenilo i šta se promijenilo. https://www.hongkiat.com/blog/detect-website-change-notification/
Pa tko će to plaćati??? 
?! Ili si mislio napisati pratiti (autocorrect FTW )?
Ovo je naslov na Cortovom linku: 5 Best Free Tools to Monitor Website Changes
Nego, pošto ja dugo nisam gnjavio Marka  ...Marko, u drugoj temi smo se dotakli Moore-ovih Miraclemana, imaš li ih u ikakvom planu i programu? Znam da je sa time nekakva zavrzlama sa pravima ili što već, da li je uopće moguće to objaviti? Za ostale; znam i za DW izdanje, dosta je skupo, ali ako Fibra planira objaviti, radije ću njihovo ako se odlučim. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 12/04/2021 10:08:16 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
|
anto
Advanced Member

Serbia
21837 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 13/04/2021 : 15:49:06
|
quote: Originally posted by ivanl
Thx! Kad bude sve gotovo, pretpostavljam da ces sva 3 'tutnuti' u jednu knjigu? Ova dva preostala drugog ciklusa i zavrsni iz treceg ciklusa...
Vidjet cu jos
quote: Originally posted by jagodanbg

izgleda da će ipak biti ovako:
Nisam, jer su ciklusi unutar ciklusa 2 + 2 + 2 + 2 + 1. Dakle, ići će još dva integrala, jedan s 5 + 6 i drugi s 7+8+9.
ima neke vajde i od Čarobne knjige |
Odbrojavanje: još 28 dana |
 |
|
PaoloRivera
Average Member

.gif)
Croatia
531 Posts
Member since 09/09/2014 |
|
jaki