forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1090

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 13/04/2021 : 21:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by jaki

Pica i pivo 120 kuna?
Pa kolika je ta pica i koliko piva,gajba?

Pizza Karijola, 85 kn
https://pizzeria-karijola.com/menu

Pivo Varionica pale ale ili Erdinger pšenični točeni 30 kn.

Oprostite na offtopicu, večeras se udara noćna smjena, a nakon tolike priče o pizzi ogladnih

Nije 85 kn, ali dobra kao da je.

Što se tiče pšeničnog Erdingera, meni top pivo, ali morao sam ići u Goricu u Irish pub kad sam ga se zaželio, dobro bilo je to davnih, davnih, i lijepih dana

Imam nekih problema sa uploadanjem slika

Edited by - tihomirduras on 13/04/2021 21:43:42
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/04/2021 : 21:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Života ti, ne pamtim kad sam zadnji put vidija pizzu za 30 kn.
Vamo u nas je već odavno sve otišlo u nebo sa cijenama.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 13/04/2021 : 21:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Života ti, ne pamtim kad sam zadnji put vidija pizzu za 30 kn.
Vamo u nas je već odavno sve otišlo u nebo sa cijenama.

Zapravo pizza je 27 kn , pogrešno su mi utipkali na račun.
Go to Top of Page

PaoloRivera
Average Member

Croatia
530 Posts

Member since 09/09/2014

Posted - 13/04/2021 : 21:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send PaoloRivera a Private Message  Reply with Quote
Pa u malim mjestima je standard zivota osjetno nizi, cijene su pokazatelj toga, a prilika za posao i rad je jako malo ili nimalo. Kao da mi ne zelimo radit! Kamo srece... ivanl, nosio bih i ja rado kofere kad bih imao kome 😂 Nazalost, ja mogu ponuditi daleko vece vjestine i znanja nasem trzistu rada pa opet ne mogu naci posao. Perspektiva za studente i mlade ljude koji tek pokusavaju nesto pokrenuti u Hrvatskoj je nikakva. Da ne pricamo da masa onih koji diplomiraju zavrse kao trgovci po ducanima i kioscima. I u Vrbovcu je pizza malo preko 30 kn. Cudno mi je da ljudi nisu svjesni tih razlika, kao da ne zivimo u istoj zemlji

Edited by - PaoloRivera on 13/04/2021 23:11:41
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/04/2021 : 21:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Pričaj mi o tome Ja sam upravo u paklu birokracije po pitanju otvaranja vlastitog obrta. Naravno da sam svjestan razlika, nego eto, smišno mi je vidit, kod nas pizza nije koštala 30 kn otkad sam bio dijete

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

PaoloRivera
Average Member

Croatia
530 Posts

Member since 09/09/2014

Posted - 13/04/2021 : 21:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send PaoloRivera a Private Message  Reply with Quote
Mozda je vas s cijenama turizam za¥£bo? 😂
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/04/2021 : 21:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Jebiga, cijene su za džep stranaca, a ne za džep domaćih

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 13/04/2021 : 21:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PaoloRivera

Nisam se zalio, jos sam iskreno objasnio svoj razlog, a nisam morao, pa sto ste me onda napali? Samo sam pitao hoce li ici reprint.

Cijena je sama po sebi ok, nisam ja insinuirao da bi je trebalo spustati, no nazalost nije takva da si odjednom mogu priustiti sve stripove te cjenovne kategorije koje bih zelio. A konkretno ovog Batmana pikiram mozda tek zadnjih mjesec dana i to je razlog sto ga ranije nisam uzeo — nisam htio.

Ponavljam, ja sam student, iz Vrbovca, koji si povremeno zaradi honorarno, pa mozete zamisliti da ne zivim bas istim zivotnim standardom kao netko tko si moze priustit pizzu za 120 kn... no hard feelings 🙏🏻☀️ No, sve je to nevazno za ovu temu. Jos jednom hvala na informaciji, raduje me reprint u bilo kojem obliku i po bilo kojoj cijeni

Ne mora značiti da se svugdje rasprodao ako ga nema na Fibrinom skladištu. Ja sam poprilično uvjeren da sam ga vidio u Rijeci u Hoću knjigu pa možeš tražiti da ti povuku ovaj strip u najbližu Hoću knjigu....
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8957 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 13/04/2021 : 22:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Tako je i sa fibrama... baš ću se sutra zaletit do Gračaca da za 70kn uzmem Velikog mrtvaca.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

PaoloRivera
Average Member

Croatia
530 Posts

Member since 09/09/2014

Posted - 13/04/2021 : 23:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send PaoloRivera a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ne mora značiti da se svugdje rasprodao ako ga nema na Fibrinom skladištu. Ja sam poprilično uvjeren da sam ga vidio u Rijeci u Hoću knjigu pa možeš tražiti da ti povuku ovaj strip u najbližu Hoću knjigu....

Hvala za info!

EDIT: Uslijed sve ove priče zaboravih tihomirdurasu poželjet dobar tek! Super mi je kako je pizzeria Pablos u vlasništvu tvrtke Escobar j.d.o.o.

Edited by - PaoloRivera on 13/04/2021 23:06:51
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/04/2021 : 23:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by dicmanjac

quote:

Sad sam pogledao, mislim, stvarno je smiješno da se netko žali na cijenu Godine prve. Pa običan američki trade paperback na Bookdepositoryju košta 13.5 Eura. A vi za 15 dobijete Absolute izdanje. Mislim, stvarno.

Zato jer gledate iz različitog kuta...
Po tebi je super cijena, kad usporediš strano izdanje, i cijenu pizze u Zagebu...poštivam i slažem se.

Međutim, student gleda iz drugog kuta...on nema za pizzu od 120 kn, nego jede paštetu iz menze, na zidiću isprid menze (znam, bio sam student). Po njemu bi "pristupačna" cijena bila, šta ja znam, 30 kn.

Tako, da nemaš se šta čudit...on se ne žali na cijenu, samo je napisa da to nije pristupačno jednom studentu, pa ga probaja razumit, jer nemate isti pogled na ovaj slučaj, i to se uopće nemože uspoređivati.

Npr.pokazna karta za bus cijeli mjesec od Dicma do Splita dok sam ja studira je koštala oko 350 kn. Da sam reka ćaći, da mi da za Batmana od 120 kn....hmmm.

Btw.da me nebi krivo razumili, ne mislim da je cijena za ovog Batmana pretjerana, nego samo branim težak studentski život, jer sam ga 5 godina živio.

I daj više nešto od Briana Wooda ;)

Razumimo se...
Jbg. Dino, da san ja caci reka da mi da za Iron Maiden put i kartu, probija bi me da letin iz postola...
Ali ja san nosija kufere u luci, po otocima i na aerodromu ka bestija tad da to ostvarim, i zaradija toliko da san isa na tri Maidena zaredom! Tri veceri, tri Maidena! To mi nemoze niko oduzet, to je neprocijenjivo...
A Fibra, tja, nijedan nakladnik nema ovakav katalog, ovakvu opremu i ovakvu, bogme, najnizu cijenu za takvo sto.

Tri Mejdena zaredom su bolja od bilo koje tri pice, da su od zlata.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/04/2021 : 23:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by anto

izgleda da će ipak biti ovako:
quote:

Nisam, jer su ciklusi unutar ciklusa 2 + 2 + 2 + 2 + 1. Dakle, ići će još dva integrala, jedan s 5 + 6 i drugi s 7+8+9.

ima neke vajde i od Čarobne knjige

Ne daju mi da vas trolam:)

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
393 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 14/04/2021 : 00:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Karijola je pljačka, dok je Fibra štodog da je antonim od pljačke :)

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/04/2021 : 08:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by dicmanjac

quote:

Sad sam pogledao, mislim, stvarno je smiješno da se netko žali na cijenu Godine prve. Pa običan američki trade paperback na Bookdepositoryju košta 13.5 Eura. A vi za 15 dobijete Absolute izdanje. Mislim, stvarno.

Zato jer gledate iz različitog kuta...
Po tebi je super cijena, kad usporediš strano izdanje, i cijenu pizze u Zagebu...poštivam i slažem se.

Međutim, student gleda iz drugog kuta...on nema za pizzu od 120 kn, nego jede paštetu iz menze, na zidiću isprid menze (znam, bio sam student). Po njemu bi "pristupačna" cijena bila, šta ja znam, 30 kn.

Tako, da nemaš se šta čudit...on se ne žali na cijenu, samo je napisa da to nije pristupačno jednom studentu, pa ga probaja razumit, jer nemate isti pogled na ovaj slučaj, i to se uopće nemože uspoređivati.

Npr.pokazna karta za bus cijeli mjesec od Dicma do Splita dok sam ja studira je koštala oko 350 kn. Da sam reka ćaći, da mi da za Batmana od 120 kn....hmmm.

Btw.da me nebi krivo razumili, ne mislim da je cijena za ovog Batmana pretjerana, nego samo branim težak studentski život, jer sam ga 5 godina živio.

I daj više nešto od Briana Wooda ;)

Razumimo se...
Jbg. Dino, da san ja caci reka da mi da za Iron Maiden put i kartu, probija bi me da letin iz postola...
Ali ja san nosija kufere u luci, po otocima i na aerodromu ka bestija tad da to ostvarim, i zaradija toliko da san isa na tri Maidena zaredom! Tri veceri, tri Maidena! To mi nemoze niko oduzet, to je neprocijenjivo...
A Fibra, tja, nijedan nakladnik nema ovakav katalog, ovakvu opremu i ovakvu, bogme, najnizu cijenu za takvo sto.

Tri Mejdena zaredom su bolja od bilo koje tri pice, da su od zlata.

Apsolutno!
Ta tri su mi prva. Tu sam se 'zarazio'. Cetrdesetak ljudi u vlaku, kao da se na gostovanje islo iz Splita. Ja mulac, najmladi, dite tesko. Bg/Zg/Lj, Pionir/Dom sportova/Tivoli. Kad su cetvrti dan otisli u Austriju, a nas ostalo cetvoro, bilo nam je tako zao koliko smo se 'navukli', ni putovnice tad nismo imali...otisli jos jedan dan u Zagreb sve spiskali do kraja, doklosarili i ocerupani se peti dan vratili doma. (Spavalo se po portunima/parkovima/kupeima... jelo se malo, nesto bi se i 'izbunarilo' po samoposlugama. Ne da smo studenti bili, vec skolarci pola od nas. Klinci.
Da sad bezobrazno, neskromno ali iskreno kazem, bilo bi mi draze da su to bila tri Motorheada ili Judasa, ali dosli su i oni poslije na red. Ovako prva tri Maidena se pamte do kraja zivota...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6455 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 14/04/2021 : 08:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Kakav spin majstor. :D

Od upita kada i da li će izdati ovo ili ono, Marko je uspješno prebacio raspravu na klopu i cugu. :)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/04/2021 : 09:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ali pokusaj ti ne platiti Escobaru, pa cak i da je samo 30 kuna. :D :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2084 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 14/04/2021 : 11:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Marko, da li ce biti jos Aye ali se ovomesecnom knjigom zavrsava?

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 14/04/2021 : 12:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

Završen serijal:
https://www.bedetheque.com/serie-12737-BD-Aya-de-Yopougon.html

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2084 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 14/04/2021 : 18:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

quote:
Originally posted by AleksandarN

Završen serijal:
https://www.bedetheque.com/serie-12737-BD-Aya-de-Yopougon.html

Super! Hvala.

Marko, da li si koristio stare materijale za ovo novo izdanje Vrha Bogova ili nove gde je ispravljeno ono mrljanje clone stamp-om?

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/04/2021 : 18:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Kupio sam novi set fajlova, da.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/04/2021 : 18:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Generalno se trudim u svakom novom reprintu poboljšati nešto, ako je moguće.

Trouble will find me
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2986 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 14/04/2021 : 18:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Dobro, vecina Fibrina izdanja su bez mesta za poboljsavanje u startu...tako da su ova definitivna izdanja, luksuz i poslastica za sve nas...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/04/2021 : 21:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Uvijek može bolje.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/04/2021 : 22:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Polako,bit će i 20ta godišnjica Fibre.Pa 30,40,50ta...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 14/04/2021 : 22:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Polako,bit će i 20ta godišnjica Fibre.Pa 30,40,50ta...

Preskočio si 25-u, 35-u, 45-u
Go to Top of Page
Page: of 1090 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.84 seconds. Snitz Forums 2000