forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1089

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6453 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 21/04/2021 : 05:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:
Originally posted by Markos

quote:

Vidim da su i Aya i Arapin objavljeni uz pomoc drzave, zasto nisu onda jeftiniji kao Zlatno Doba?

I Arapina Buducnosti na srpskom nisu objavili System Comics nego Lokomotiva
[

Zato što je Arapin već prejeftin.
Zato što se Aya ionako neće pokriti.

Hvala na odogovoru.
Voleo bih da vidim jos neki strip da bude tako prejeftin kao Zlatno Doba.

Pa imaš Jerome K Jerome Bloche, fantastičan serijal koji se iz nekog razloga kiseli na skladištu po bagatelnoj cijeni. Vrijedi svake lipe/dinara/€.
Toplo preporučam ako već nemaš.

A što se tiče Inkala, ako bude neko još više fensi izdanje, tu sam.

Meni je Jodoverse nešto naj i u samom vrhu ako ne i top serijal tako da bi vj duplirao.

Kutije me ne pale, ali još veći format....

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 21/04/2021 05:27:37
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 21/04/2021 : 08:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
Stvarno rijetko pisem, ali navukli ste me

Kao i Markos, ja sam privatno poduzetnik

I koliko je to sve divno i krasno, zabavno i stresno, umarajuće i ispunjujuće, valjda najviše odvalim kad netko pita zašto nešto košta koliko košta.

Zato jer je netko tako odlučio, Kraj i Amen. Možete kupit ili ne morate. Ne razumijem ćemu uopće pitanje. Jel tako i za kavu u kafiću, e a zašto je kava 9 kn? zašto je 10 ako je s mlijekom, pa koliko tog mlijeka staviš bogati kad je litra 4kn u trgovini?

Stvarno me iziritira to.

Iz mog kuta gledišta sva Fibrina izdanja su prejeftina u odnosu što nude, sva vrijede daleko više.

There can be only one, me!
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2084 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 21/04/2021 : 08:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Pa imaš Jerome K Jerome Bloche, fantastičan serijal koji se iz nekog razloga kiseli na skladištu po bagatelnoj cijeni. Vrijedi svake lipe/dinara/€.
Toplo preporučam ako već nemaš.

Jerome-a sam uzeo jos odavno. Jedan od prvih Fibrinih kompleta u kolekciji. U vise navrata sam pisao da mi fali samo Tom's Bar i El Nino i onda imam sve od Fibre osim superheroja (Betmena ne racunam u superheroje) i par orki i kolorki koje me ne zanimaju.

@privatni preduzetnice maddox031 - kao neko ko kupuje 99% fibrinog kataloga smatram da imam pravo da pitam, narocito kad se tice cene. Na Marku je da li ce da odgovori ili ne. A postoji i jos jedan razlog zasto sam pitao ali cu to zadrzati za sebe.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1642 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 21/04/2021 : 10:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
...postoji i jos jedan razlog zasto sam pitao ali cu to zadrzati za sebe.

Nemoj zadržavati u sebi, stradat će ti želudac, mjehur, crijeva... 😉
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/04/2021 : 11:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

I koliko je to sve divno i krasno, zabavno i stresno, umarajuće i ispunjujuće, valjda najviše odvalim kad netko pita zašto nešto košta koliko košta.

Zato jer je netko tako odlučio, Kraj i Amen. Možete kupit ili ne morate. Ne razumijem ćemu uopće pitanje. Jel tako i za kavu u kafiću, e a zašto je kava 9 kn? zašto je 10 ako je s mlijekom, pa koliko tog mlijeka staviš bogati kad je litra 4kn u trgovini?

Stvarno me iziritira to.

Iz mog kuta gledišta sva Fibrina izdanja su prejeftina u odnosu što nude, sva vrijede daleko više.

Tocno sve napisano.

Ili hoces ili neces, slobodan izbor.

Kupuje se i duvan koji je preskup i k tome prestetan, pa se ipak kupuje bez obzira na cijenu. (O drogi da ne pricam)
Netko uplacuje loto, skuplja salvete, ide na utakmice ili koncerte,(sad ne, nazalost), ulaze u stare, (ili nove) aute. Kupuje se smensi fensi markirana odjeca, patike od 500 eura... etc, etc.
Sto to ima veze, i sto to koga uznemirava sve dok taj netko osobno nije ugrozen...
To su ludosti.
Svak 'iskrcava' za sebe i svoj dir. Kad i koliko moze...
Jednostavno je bezveze razglabati o cijenama.
I da se vratimo na onaj prastari aksiom; neces kupovati BMW ako imas za Yugo. Sve je tu jasno odavno, ali ljudi su skloni beskrajnim raspravama, samo iz svojih stanovista.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/04/2021 : 11:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

quote:
Originally posted by jaki

ali ako se izda box sa svim albumima dosta onih koji već imaju integrale će kupiti box set i onda staviti svoje duple integrale na prodaju pa bi tako i oni kojima fali samo nešto mogli kupiti ono što im fali.

I da kupim box, ne bih proda svog Inkala
Prvo izdanje, kupljen sutradan nego što je došao u striparnicu, još se sjećam kako sam bio sretan kad sam ga se dočepao.
Emocije...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2084 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 21/04/2021 : 11:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

quote:

Procitaj koji stariji Alan Ford pa ce ti mozda humor i biti na nekom nivou, ovako... glupo je. 😉

@ivanl Vidis, nije glupo. Siguran sam da ti sa svojim bliznjima raspravljas kad nesto poskupio sto konzumiras ali oko fibrinih cena neces jer ti je Marko gospodar univerzuma. Nemam nista protiv toga, ali...
Nikada nisam kupovao cigarete, ni drogu, niti isao na utakmice, niti kupovao preskupu odecu, jedino sam isao na koncerte. Ne polemisem o onome sta ne konzumiram, naravno. Poskupela je postarina u Srbiji i naravno da smo mi koji saljemo polemisali o tome. Posto je tebi bezveze pricati o cenama, ne znam zasto se upustas u razgovor? Mozda ti se svidja da povecavas broj postova ili da budes teacher's pet Marku. Sta god, to je tvoja stvar ali ako ti je nesto bezveze za raspravu, ostani van nje i pusti da pisu onima koje to zanima.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/04/2021 : 11:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stvarno me iziritira to.

Ja nikad ne pitam niti komentiram koliko što košta, ako procijenim da je skupo ne kupim i to je to, a i tuđe komentare navodne "skupoće" nerijetko smatram neobjektivnim.

No u ovakvim situacijama ti kao prodavač nisi u pravu. Prodavač nešto prodaje i on se treba umiliti kupcu, a ne obrnuto. Dužnost prodavača je strpljenje i susretljivost prema kupcima. Naravno ne mora trošiti svaku sekundu slobodnog vremena da svakome pojedinačno odgovara na upite, više ciljam na to da ne smije pokazivati netrpeljivost prema kupcima. A kupac ima pravo da pita sve što ga zanima sve dok pristojno komunicira.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1642 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 21/04/2021 : 11:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Procitaj koji stariji Alan Ford pa ce ti mozda humor i biti na nekom nivou, ovako... glupo je. 😉

Čim je "glupo je" argument odmah se osjećam pametnije...😉
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1051 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 21/04/2021 : 12:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stvarno me iziritira to.

Ja isto rijetko pišem...ali evo moram nakon tvog komentara.

Jel isti stav imaš i prema drugim "bitnijim" životnim potrepštinama? Struja, voda, gorivo, kruh?

Neko je odredija da bude skupo i neka je...nemamo ja i ti pravo iskomentirati zašto je to tako? Wtf.?

Ti ništa ne komentiraš...o čemu pričaš sa ženom, prijateljima, susjedima... ?

Najbolje se zaključat u kuću i bit siromašan, vozit yuga kako kolega ivanl kaže, i kad si siromašan nemaš pravo pitat ništa.

Strašni zaključci

Kupac uvijek ima pravo, zlatno pravilo. A na prodavaču je da se postavi kako želi.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/04/2021 : 13:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

quote:

Stvarno me iziritira to.

Ja isto rijetko pišem...ali evo moram nakon tvog komentara.

Jel isti stav imaš i prema drugim "bitnijim" životnim potrepštinama? Struja, voda, gorivo, kruh?

Neko je odredija da bude skupo i neka je...nemamo ja i ti pravo iskomentirati zašto je to tako? Wtf.?

Ti ništa ne komentiraš...o čemu pričaš sa ženom, prijateljima, susjedima... ?

Najbolje se zaključat u kuću i bit siromašan, vozit yuga kako kolega ivanl kaže, i kad si siromašan nemaš pravo pitat ništa.

Strašni zaključci

Kupac uvijek ima pravo, zlatno pravilo. A na prodavaču je da se postavi kako želi.

Kad je itko ikad dobija odgovor zašto su struja, gorivo, voda, kruh... skupi?

Pitam za prijatelja?

PS
Kupac nije uvijek u pravu.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 21/04/2021 : 13:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Kill or Be Killed je iznenađujuće jeftin. Formatom isti kao i američko (davno rasprodano) deluxe izdanje, tiražom kud i kamo manji, cjenovno tu negdje.
A s obzirom na česte popuste na web shop-u imat ćemo priliku tu mrcinu od 620-tak str. kupiti za pišljivih 280 kuna.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/04/2021 : 13:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

@ivanl Vidis, nije glupo. Siguran sam da ti sa svojim bliznjima raspravljas kad nesto poskupio sto konzumiras ali oko fibrinih cena neces jer ti je Marko gospodar univerzuma. Nemam nista protiv toga, ali...
Nikada nisam kupovao cigarete, ni drogu, niti isao na utakmice, niti kupovao preskupu odecu, jedino sam isao na koncerte. Ne polemisem o onome sta ne konzumiram, naravno. Poskupela je postarina u Srbiji i naravno da smo mi koji saljemo polemisali o tome. Posto je tebi bezveze pricati o cenama, ne znam zasto se upustas u razgovor? Mozda ti se svidja da povecavas broj postova ili da budes teacher's pet Marku. Sta god, to je tvoja stvar ali ako ti je nesto bezveze za raspravu, ostani van nje i pusti da pisu onima koje to zanima.

Apsolutno sam čekao cijeli život da stripovi izgledaju 'jušto ka Fibrini', i to je to, traje već petnaest godina, nadam se i dalje će. Hail!

Eto će se netko, netkome pravdati i objašnjavati kako i zašto se formira cijena. Možda i hoće, ali nikad nećeš saznati sve. Zapamti1

Ovo ostalo;
Pa ja sam kupovao i cigarete i drogu i preskupu odjeću... Koncerti su mi život, i tu trošim čak i više nego na 'romane', koji su mi isto život. Išao sam čak i na utakmice...jbt, nemrešbilivit al jesam. Hu...
Pa mogu i pričati o tome.

P.s. (dobronamjerni savjet) Probaj i ti malo od svega pa pričaj. Što da ne?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/04/2021 : 13:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma sva priča proizilazi iz toga što Aleksandar misli da sam ja namjerno prebacio Zlatno doba s jeseni u svibanj i stavio namjerno prenisku cijenu kako bih sabotirao (ili što već) Komikovo izdanje. Ja sam dao argumente zašto to nije točno, ali on očito zna moje planove i namjere bolje od mene, što ja tu mogu?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10658 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 21/04/2021 : 13:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Fuj male cijene, fuj velike cijene, fuj, fuj svi na sve ...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/04/2021 : 13:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
'Ma zabole te dupe'...
Sto ljudi, tisuću (i jedno) mišljenje! To je jednostavno tako, kao i voliš ili ne voliš. Možeš ili ne možeš. Hočeš ili nećeš. Ide-ne ide. Bad time, good time...etc.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/04/2021 : 13:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Teachers pet vrh

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/04/2021 : 13:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ma sva priča proizilazi iz toga što Aleksandar misli da sam ja namjerno prebacio Zlatno doba s jeseni u svibanj i stavio namjerno prenisku cijenu kako bih sabotirao (ili što već) Komikovo izdanje. Ja sam dao argumente zašto to nije točno, ali on očito zna moje planove i namjere bolje od mene, što ja tu mogu?

Pročita te

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 21/04/2021 : 13:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Apsolutno sam čekao cijeli život da stripovi izgledaju 'jušto ka Fibrini'

I ja. Danas kad sam to dobio fale mi neke druge stvari. Fali mi koncept kvalitetne revije. Maštam kako bi bilo lijepo da fibra izdaje jednu takvu makar dva put godišnje, sa stripovima u nastavcima, jednim cijelovitim albumom i onim kratkim od par stranica, sa člancima, analizama, esejima, intervjuima i predstavljanjima autora, domaćih i stranih. Pa sve to u tvrde korice ala fibra, ništa me ne bi više usrečilo.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10658 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 21/04/2021 : 13:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Dvaput godišnje stripovi u nastavcima?

Ne bih hvala, nisam dovoljno mlad.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 21/04/2021 : 14:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

pa bilo bi lijepse da je cesce od dvaput godisnje, a i ima nas koji planiraju ziviti jos 30-40 godina ...ali i ovako cekas integral br.2, br.3 po par godina, i to su nastavci.

Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 21/04/2021 : 14:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
Super za Zlatno doba, cijeli serijal, odmah objavljen, po duplo manjoj cijeni. Prije će se pročitati.
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 21/04/2021 : 14:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
Nego, čekamo zavire...
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10658 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 21/04/2021 : 14:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

pa bilo bi lijepse da je cesce od dvaput godisnje, a i ima nas koji planiraju ziviti jos 30-40 godina ...ali i ovako cekas integral br.2, br.3 po par godina, i to su nastavci.

Napiši ti nama koliko ti treba da dovršiš strip da znamo Marku predložiti dinamiku izlaženja !
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 21/04/2021 : 14:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Napiši ti nama koliko ti treba da dovršiš strip da znamo Marku predložiti dinamiku izlaženja !

jedna tabla 7-10 dana, pa racunaj

Go to Top of Page
Page: of 1089 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.29 seconds. Snitz Forums 2000