forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1089

anto
Advanced Member

Serbia
21802 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/04/2021 : 23:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:
Originally posted by Markos

quote:
Necu vise da komentarisem ni da objasnjavam. Radi posao kako radis i to je samo tvoja stvar. Mi, podanici, smo ovde da pordzimo povremeni monopol ili ne.

Podanici? Monopol?
Ja stvarno ne razumijem o čemu ti pričaš niti zašto sam ja zaslužio takav ton.

Da ne bi ovde izbila svadja i rasprava pisacu ti na fejsbuku. Tebi licno nista od toga nije upuceno nego nekima koji se javljaju nepozvani. Nema ljutnje, svako ima pravo na svoje misljenje. Za to i sluzi formum, zar ne? Nastavljamo sportski kao i do sada.

jbmlti,kakav je Aleksandra car - ako neko zna šta je hteo sa svim onim pisanjem oko cena i ostalim naklapanjem,skidam mu kapu.

nego,mislim da još niko (zar je moguće????) prokomentarisao cene martovskih Kolorki,koja su bile niža od uobičajenih;a za šta je zaslužno Ministarstvo kulture i medija.

Recimo,Poslednji Atlas ima 230 stranica a košta 180 kunderosa.
Koliko vidim,samo Medveđa koža nije dobila potporu.

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 24/04/2021 : 00:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

quote:
Originally posted by maddox031

Stvarno rijetko pisem, ali navukli ste me

Kao i Markos, ja sam privatno poduzetnik

I koliko je to sve divno i krasno, zabavno i stresno, umarajuće i ispunjujuće, valjda najviše odvalim kad netko pita zašto nešto košta koliko košta.

Zato jer je netko tako odlučio, Kraj i Amen. Možete kupit ili ne morate. Ne razumijem ćemu uopće pitanje. Jel tako i za kavu u kafiću, e a zašto je kava 9 kn? zašto je 10 ako je s mlijekom, pa koliko tog mlijeka staviš bogati kad je litra 4kn u trgovini?

Stvarno me iziritira to.

Iz mog kuta gledišta sva Fibrina izdanja su prejeftina u odnosu što nude, sva vrijede daleko više.

Ja isto rijetko pišem...ali evo moram nakon tvog komentara.

Jel isti stav imaš i prema drugim "bitnijim" životnim potrepštinama? Struja, voda, gorivo, kruh?

Neko je odredija da bude skupo i neka je...nemamo ja i ti pravo iskomentirati zašto je to tako? Wtf.?

Ti ništa ne komentiraš...o čemu pričaš sa ženom, prijateljima, susjedima... ?

Najbolje se zaključat u kuću i bit siromašan, vozit yuga kako kolega ivanl kaže, i kad si siromašan nemaš pravo pitat ništa.

Strašni zaključci

Kupac uvijek ima pravo, zlatno pravilo. A na prodavaču je da se postavi kako želi.

nemozes to usporedit

Voda, struja i cijene osnovnih namirnica su relativno nametnute i moras ih kupovat i to je to

auto ne vozim - jer za moje potrebe mi je to skupo

ne pusim

za stvari koje volim - izdvojim pare i kupim

ne postoji nesto sto je skupo - moze samo bit neadekvatno cijenjeno za tu cijenu

tipa kava od 20 kuna ako je fantasticna sigurno vrijedi 20kn, a kava od 5kn ak je uzasna, ne vrijedi ni 5kn

There can be only one, me!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21802 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/04/2021 : 09:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
uspeh da se rešim i Drakule,tako da u majskoj turi uzimam sve poboljšane reprinte (Morta,Decu,Drakulu i Alvara),a i Blast će se uzeti, fore radi + noviteti - (wtf???) Bezimena.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 24/04/2021 : 15:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ma Anto trebao si i onu prije ostaviti, odlično 'figura', neka ajkula-drakula...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10657 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 24/04/2021 : 16:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
jbmlti,kakav je Aleksandra car ...

Znači ipak je to ženska osoba u pitanju ...
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2082 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 25/04/2021 : 06:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6451 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 25/04/2021 : 12:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ja se više baš i ne pačam u cijene, ali iskreno, što mi je skupo i mislim da ne zaslužuje tu lovu, ne kupim (benzin, srtuju, vodu, hranu...to kupujem jer moram ;)).
Bilo koji poduzetnik/ca će sam procjeniti kada, i ako mu prodaja opadne, treba li mijenjati cijene artikala i/ili usluga.
Vrijednost nečega je onolika, koliko je netko spreman platit(ko prati i zna npr trenutnu situaciju sa grafičkim karticama zna točno o čemu pričam).

Dok sam radio u maloprodaji razvio sam popriličnu alergiju na ljude koji su me svakodnevno izvještavali koji artikl je jeftiniji kod konkurencije...

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10657 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 25/04/2021 : 13:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Peyo

quote:

Case closed!

Aleksandar je zapravo bradata žena .
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2079 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 25/04/2021 : 13:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Ja se više baš i ne pačam u cijene, ali iskreno, što mi je skupo i mislim da ne zaslužuje tu lovu, ne kupim (benzin, srtuju, vodu, hranu...to kupujem jer moram ;)).

To je sve što je potrebno reći na temu.
Radi se o, budimo realni, nekoj vrsti luksuza
(u smislu da nije neophodno, poput ovoga što si naveo u zagradi),
i na kupcu je da procijeni što i koliko može - ako može -
a cijena je diskrecija prodavača, po internoj logici i
bazirana na faktorima koji nisu i ne mogu biti poznati drugima;
pogotovo stvari koje se ne uzimaju u obzir kad se ispituje o cijeni,
u ovom slučaju npr. što je sve uključeno u cijelu proceduru
od točke ugovaranja prava do točke "Dodaj u košaricu".

Ako ti ne odgovara (iz bilo kojeg razloga) - preskoči i zdravo,
stripovi (nažalost?) nisu temeljno ljudsko pravo
pa da netko nekome duguje bilo kakvo objašnjenje.

quote:
Vrijednost nečega je onolika, koliko je netko spreman platit(ko prati i zna npr trenutnu situaciju sa grafičkim karticama zna točno o čemu pričam).

Šuti, umukni ..
imao sam neke ideje o 3080, ali
Nabijem majnere!

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7643 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 25/04/2021 : 22:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fler

quote:

Šuti, umukni ..
imao sam neke ideje o 3080, ali
Nabijem majnere!

Baš sam danas s prijateljem gledao cijene. Šou program!

Sreća pa mi to u životu ništa ne znači. Ne mogu ni zamisliti kako se osjeća netko kome recimo treba grafička radi posla, kad vidi ove cijene.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 26/04/2021 : 00:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Nego, da se vratimo na to famozno Zlatnog doba. Bacim je pogled na bedetheque, da vidim o kakvom se čudu radi, valjda nekakve nove Indije ili tako nešto.
Kad ono,... bez knjižnica se neče prodati ni 300 knjiga u cjeloj ex-Yu. To je više sabotaža samog sabe, a ne konkurencije

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/04/2021 : 00:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Zašto su Fibrini stripovi u najavi na sniženju?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/04/2021 : 09:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Zašto su Fibrini stripovi u najavi na sniženju?

Greškica.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/04/2021 : 09:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GGG

Nego, da se vratimo na to famozno Zlatnog doba. Bacim je pogled na bedetheque, da vidim o kakvom se čudu radi, valjda nekakve nove Indije ili tako nešto.
Kad ono,... bez knjižnica se neče prodati ni 300 knjiga u cjeloj ex-Yu. To je više sabotaža samog sabe, a ne konkurencije

Hoće, bez brige.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Betmen987
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 27/10/2020

Posted - 26/04/2021 : 13:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Betmen987 a Private Message  Reply with Quote
Prodaće se zato što je remek delo...

quote:
Originally posted by GGG

Neka neko izda American Vampire...
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1719 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 27/04/2021 : 20:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
Evo novih privjua...

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 27/04/2021 : 21:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Postavke sustava su ugodno iznenađenje, ni o autoru ni o stripu nisam ništa znao... dobro to izgleda. Eto neplanirane kupovine, uz planiranu (Zlatno doba, Perramus, M.Cinder...) čeka me jedno lijepo čašćenje u sljedećem mjesecu, 11 dana nakon rođendana. :)
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3387 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 27/04/2021 : 22:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Postavke i Bomba for me.
Zlatno doba em preko reda na Kolorku 200 a sad i dva previewsa. Kakvo forsiranje
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 27/04/2021 : 22:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Postavke i Bomba for me.
Zlatno doba em preko reda na Kolorku 200 a sad i dva previewsa. Kakvo forsiranje

to Markos trola AleksandarN-a
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21802 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/04/2021 : 23:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

quote:
Originally posted by Red Marquis

Postavke i Bomba for me.

to Markos trola AleksandarN-a

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4646 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 28/04/2021 : 11:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Ova svibanjska tura je brutalna
Bombu i Ubij ili umri nisam htio ni puno čitati od previewa da si ne spoilam previše
Kapetana Granta, Blasta i Drakulu sigurno ne uzimam jer neću duplirati
U biti sve su ziceri za uzeti osim Perramusa i Bezimene, to će se još pričekati

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2082 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 28/04/2021 : 11:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Sjajni naslovi! Najvise me zanima Bomba i Postavke Sustava. Uzecu sve osim Djeca Kapetana Granta, Drakule, Zlatnog Doba i Blasta. To necu da dupliram. Bezimena me ne zanima, Morta i Alvara cu duplirati sa zadovoljstvom.

Groucho Marx
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 28/04/2021 : 11:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Možda najzanimljivija tura ikad, a od svega me Bezimena najviše zanima.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/04/2021 : 12:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Bezimenu sam procitao bas pre neki dan, i dosta dobro, ali ne najbolje od Nine. Posto nisam kupio naseg stripa (na slovenskom, preskupo), mozda odlucim uzeti Fibru sada.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2082 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 28/04/2021 : 14:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Da pitam i ovde:
Marko, hoce li biti Bosonogog Gena ove godine? Rekao si da razmisljas. Cekam da objavis ostatak pa da se bacim na citanje. Ovo objavljeno prelepo i zanimljivo izgleda pa bi bilo steta da se ne objavi do kraja.

Groucho Marx
Go to Top of Page
Page: of 1089 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.36 seconds. Snitz Forums 2000