forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1089

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 19/05/2021 : 21:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by petarStripovi10

quote:
Originally posted by cerichus

Ja bih,bez zajebancije, volio vidjeti ove tekstove (kad ih se dovoljno nakupi) ukoričene u knjigu.

Obavezno u mat papiru.

Ma ne dolazi u obzir da ja to objavim. Niti itko drugi, dok se mene bude pitalo.

Možda pod pseudonimom. Niko neće provaliti da si ti. Markos Aurelios na primer ;)

Pošto je Markos autor, može to u novu ediciju - Morka.

Tri ljuta moderatora suzbijala spam.
Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...

Edited by - Chief Warhead on 19/05/2021 21:58:20
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2021 : 22:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Smorka, valjda?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 19/05/2021 : 22:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
Šta ti je dugogodišnje izdavačko iskustvo... Ajd smisli onim čobanima neki pošten naziv edicije, kako su krenuli, napraviće neki karambol.

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2432 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 19/05/2021 : 22:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Ma, to polako, nemoj da brzaš, dobro razmisli.

A do tada, daj neke najave, neku ekskluzivu... Za kad planiraš Inkala, kad će Tom's bar, šta ide od reprinta još, osim ovih do sada najavljenih, hoće li biti neki box još ili je gotovo za ovu godinu sa boksanjem...?
Šta ide u sledećoj turi?

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2021 : 22:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chief Warhead

Šta ti je dugogodišnje izdavačko iskustvo... Ajd smisli onim čobanima neki pošten naziv edicije, kako su krenuli, napraviće neki karambol.

Pa da ih opet napadaju da kopiraju Markosa?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2021 : 22:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

A do tada, daj neke najave, neku ekskluzivu... Za kad planiraš Inkala, kad će Tom's bar, šta ide od reprinta još, osim ovih do sada najavljenih, hoće li biti neki box još ili je gotovo za ovu godinu sa boksanjem...?
Šta ide u sledećoj turi?

Pa sljedeća tura je najavljena već!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 19/05/2021 : 22:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
Ne ta sledeća, ona tamo!

quote:

quote:
Originally posted by Chief Warhead

Pa da ih opet napadaju da kopiraju Markosa?

Već mogu da vidim najavu - U biblioteci „Kopiramo Markosa, kupite!“ možete očekivati najznačajnija i najzanimljivija ostvarenja iz Fibrinog kataloga...

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2432 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 19/05/2021 : 22:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Šta ide u sledećoj turi?

E, što voli da odgovori samo na jedno pitanje :)
Pomislio sam da će mooožda još koji reprint sa sledećom turom, osim dva najavljena.
Ništa, čekamo ostale odgovore, valjda će vremenom doći :)

Resistance is futile.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/05/2021 : 23:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DiSkAcH

Znači gotov, tražio sam po netu sken na ENG, nisam našao.

Marko, oće li biti toga, izgleda zanimljivo?

Moram pročitati.

Znaš i francuski?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2021 : 23:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Strip vec mogu procitati na francuskom, iako uz dosta truda i muke, ali nemoj me samo pitati da ista izgovorim:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2021 : 23:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Šta ide u sledećoj turi?

E, što voli da odgovori samo na jedno pitanje :)
Pomislio sam da će mooožda još koji reprint sa sledećom turom, osim dva najavljena.
Ništa, čekamo ostale odgovore, valjda će vremenom doći :)

Ajd, nek ti bude: u iducoj turi ide reprint Calvin 1!
(Mogao si to bonus pitanje i pametnije potrositi:))

Trouble will find me
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2432 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 20/05/2021 : 00:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote

Resistance is futile.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21799 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/05/2021 : 00:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by jaki

Urban:
https://www.bedetheque.com/serie-29156-BD-Urban.html?_ga=2.172643936.2133910971.1621435801-203801083.1613230612
Zacchary Buzz leaves his family of farmers to go to Monplaisir, a huge city dedicated to leisure, games, pleasures ... With the model Overtime, the greatest vigilante of all time, he dreams of joining the best police of the world: the Urban Interceptors.

Monplaisir is a hyper-controlled company, run by the ubiquitous Springy Fool. With great reinforcements of cameras and giant screens, the whole city can follow the smallest actions of its inhabitants live. Monplaisir is also under the control of ALICE, an automated system made up of robot cleaners who hunt down thieves, with rather muscular methods ... This system allows the police to deal with real crimes, because behind the party and the fun, we find the mutilated bodies of several young girls. Becoming too embarrassing, the principal investigator is himself assassinated by Antiochus Ebrahimi. We then zimmediately put the best Urban Interceptor: Isham El Ghellab. This hunt is staged live in the form of a game show, where spectators can bet on the killing of one of the two protagonists. Zach, who dreamed of justice, discovers that all is violence and cynicism and that the magical world of Monplaisir is very cruel ...

ne znam šta koji klinac pitaš Markosa kad sam ja za ovakve stvari relevantniji - hoće,objaviće ga.

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/05/2021 : 01:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Strip vec mogu procitati na francuskom, iako uz dosta truda i muke, ali nemoj me samo pitati da ista izgovorim:)

Bilo bi lijepo da kad ti šalju kataloge pošalju skeniran strip na engleskom.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/05/2021 : 02:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ja sam recimo obožavao čitati Markove predgovore u Ken Parkeru koji su mi često znali otvoriti sasvim novi pogled na neku epizodu. Tako da od mene palac gore za ovo pisanje...
P. S. 2 dana prije izlaska nove Fibrine ture došao mi povrat poreza od 2 milje kuna 😎😎😎😎

Dva miljuna... wouuu.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 20/05/2021 : 09:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Ja sam recimo obožavao čitati Markove predgovore u Ken Parkeru koji su mi često znali otvoriti sasvim novi pogled na neku epizodu. Tako da od mene palac gore za ovo pisanje...
P. S. 2 dana prije izlaska nove Fibrine ture došao mi povrat poreza od 2 milje kuna 😎😎😎😎

Dva miljuna... wouuu.

Ne razumijem čemu ovaj blesavi komentar, ali ajde....
Da,dvije tisuće kuna ili brojkama 2000,00 kn. Hrvatskih kuna naravno, da ne bi opet nešto krivo shvatio. Meni je to lijepa cifra, pogotovo jer joj se nisam nadao i ugodno mi je iznenađenje koje ću samo proslijedit kod Shanera u knjižaru čim stigne nova Fibrina tura za koji dan. Eto, ti možda toliko zaradiš do marende pa ti je wouuuu, ali meni će dobro doći.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/05/2021 : 09:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
urban se ceka, deluje mi na oko da je ovo trebalo da bude kolorka 200

quote:
Originally posted by anto

quote:

quote:

Urban:
https://www.bedetheque.com/serie-29156-BD-Urban.html?_ga=2.172643936.2133910971.1621435801-203801083.1613230612
blabla

ne znam šta koji klinac pitaš Markosa kad sam ja za ovakve stvari relevantniji - hoće,objaviće ga.

Edited by - kasper on 20/05/2021 09:39:04
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/05/2021 : 09:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dva miljuna... wouuu.

Ne razumijem čemu ovaj blesavi komentar, ali ajde....
Da,dvije tisuće kuna ili brojkama 2000,00 kn. Hrvatskih kuna naravno, da ne bi opet nešto krivo shvatio. Meni je to lijepa cifra, pogotovo jer joj se nisam nadao i ugodno mi je iznenađenje koje ću samo proslijedit kod Shanera u knjižaru čim stigne nova Fibrina tura za koji dan. Eto, ti možda toliko zaradiš do marende pa ti je wouuuu, ali meni će dobro doći.

Ma trebala je biti sala, ali nije pala na plodno tlo ocito. Ono, milja-miljun. Ma nebitno. Sorry. Samo opusteno...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Marko R
Starting Member

Serbia
75 Posts

Member since 08/03/2015

Posted - 20/05/2021 : 11:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Marko R a Private Message  Reply with Quote
Ima li neke šanse za Dark Horse deluks ediciju velikog formata Berserk-a, u čast nedavno preminulog profesora Miura-e, neka mu je laka zamlja i počivao u miru?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/05/2021 : 11:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
S japancima se nikad ne zna.

Trouble will find me
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4091 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/05/2021 : 12:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ono, milja-miljun. Ma nebitno. Sorry. Samo opusteno...

a koji si ti lik

milja dolazi od talijanske riječi za tisuću, ni toliko talijanskog ne znaš a svetski čovek

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13058 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 20/05/2021 : 12:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

quote:

Urban:
Zacchary Buzz leaves his family of farmers to go to Monplaisir, a huge city dedicated to leisure, games, pleasures ... With the model Overtime, the greatest vigilante of all time, he dreams of joining the best police of the world: the Urban Interceptors.

Monplaisir is a hyper-controlled company, run by the ubiquitous Springy Fool. With great reinforcements of cameras and giant screens, the whole city can follow the smallest actions of its inhabitants live. Monplaisir is also under the control of ALICE, an automated system made up of robot cleaners who hunt down thieves, with rather muscular methods ... This system allows the police to deal with real crimes, because behind the party and the fun, we find the mutilated bodies of several young girls. Becoming too embarrassing, the principal investigator is himself assassinated by Antiochus Ebrahimi. We then zimmediately put the best Urban Interceptor: Isham El Ghellab. This hunt is staged live in the form of a game show, where spectators can bet on the killing of one of the two protagonists. Zach, who dreamed of justice, discovers that all is violence and cynicism and that the magical world of Monplaisir is very cruel ...

Ne guraj se! Ako je neko mjerodavan, onda sam to ja.
Čitao i preporučio, evo ovdje:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=34842&REPLY_ID=2296187

I da, ja kažem, Fibra će ovo objaviti garant!

Have mercy
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21799 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/05/2021 : 12:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/05/2021 : 13:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

I da, ja kažem, Fibra će ovo objaviti garant!

A znam da mi je sve izgledalo poznato

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21799 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/05/2021 : 16:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
kaće Castelmaure i Peau d'Homme?

Go to Top of Page
Page: of 1089 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.45 seconds. Snitz Forums 2000