Author |
Topic  |
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
Posted - 19/05/2021 : 21:57:33
|
quote: Originally posted by borg
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by petarStripovi10
quote: Originally posted by cerichus
Ja bih,bez zajebancije, volio vidjeti ove tekstove (kad ih se dovoljno nakupi) ukoričene u knjigu.
Obavezno u mat papiru.
Ma ne dolazi u obzir da ja to objavim. Niti itko drugi, dok se mene bude pitalo.
Možda pod pseudonimom. Niko neće provaliti da si ti. Markos Aurelios na primer ;)
Pošto je Markos autor, može to u novu ediciju - Morka. |
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva... |
Edited by - Chief Warhead on 19/05/2021 21:58:20 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 19/05/2021 : 22:11:27
|
Šta ti je dugogodišnje izdavačko iskustvo... Ajd smisli onim čobanima neki pošten naziv edicije, kako su krenuli, napraviće neki karambol. |
 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2432 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 19/05/2021 : 22:13:47
|
Ma, to polako, nemoj da brzaš, dobro razmisli.
A do tada, daj neke najave, neku ekskluzivu... Za kad planiraš Inkala, kad će Tom's bar, šta ide od reprinta još, osim ovih do sada najavljenih, hoće li biti neki box još ili je gotovo za ovu godinu sa boksanjem...? Šta ide u sledećoj turi?
|
Resistance is futile. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 19/05/2021 : 22:24:25
|
quote: Originally posted by Chief Warhead
Šta ti je dugogodišnje izdavačko iskustvo... Ajd smisli onim čobanima neki pošten naziv edicije, kako su krenuli, napraviće neki karambol.
Pa da ih opet napadaju da kopiraju Markosa? |
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 19/05/2021 : 22:31:09
|
A do tada, daj neke najave, neku ekskluzivu... Za kad planiraš Inkala, kad će Tom's bar, šta ide od reprinta još, osim ovih do sada najavljenih, hoće li biti neki box još ili je gotovo za ovu godinu sa boksanjem...? Šta ide u sledećoj turi?
Pa sljedeća tura je najavljena već! |
Trouble will find me |
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 19/05/2021 : 22:34:31
|
Ne ta sledeća, ona tamo!
quote: Originally posted by Chief Warhead
Šta ti je dugogodišnje izdavačko iskustvo... Ajd smisli onim čobanima neki pošten naziv edicije, kako su krenuli, napraviće neki karambol.
Pa da ih opet napadaju da kopiraju Markosa?
Već mogu da vidim najavu - U biblioteci „Kopiramo Markosa, kupite!“ možete očekivati najznačajnija i najzanimljivija ostvarenja iz Fibrinog kataloga... |
 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2432 Posts
Posted - 19/05/2021 : 22:54:56
|
Pa sljedeća tura je najavljena već!
E, što voli da odgovori samo na jedno pitanje :) Pomislio sam da će mooožda još koji reprint sa sledećom turom, osim dva najavljena. Ništa, čekamo ostale odgovore, valjda će vremenom doći :) |
Resistance is futile. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 19/05/2021 : 23:19:48
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Znači gotov, tražio sam po netu sken na ENG, nisam našao. 
Marko, oće li biti toga, izgleda zanimljivo?
Moram pročitati.
Znaš i francuski? |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 19/05/2021 : 23:31:17
|
Strip vec mogu procitati na francuskom, iako uz dosta truda i muke, ali nemoj me samo pitati da ista izgovorim:) |
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 19/05/2021 : 23:34:05
|
Pa sljedeća tura je najavljena već!
E, što voli da odgovori samo na jedno pitanje :) Pomislio sam da će mooožda još koji reprint sa sledećom turom, osim dva najavljena. Ništa, čekamo ostale odgovore, valjda će vremenom doći :)
Ajd, nek ti bude: u iducoj turi ide reprint Calvin 1! (Mogao si to bonus pitanje i pametnije potrositi:)) |
Trouble will find me |
 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2432 Posts
|
anto
Advanced Member

Serbia
21791 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 20/05/2021 : 00:34:54
|
quote: Originally posted by jaki
Urban: https://www.bedetheque.com/serie-29156-BD-Urban.html?_ga=2.172643936.2133910971.1621435801-203801083.1613230612 Zacchary Buzz leaves his family of farmers to go to Monplaisir, a huge city dedicated to leisure, games, pleasures ... With the model Overtime, the greatest vigilante of all time, he dreams of joining the best police of the world: the Urban Interceptors.
Monplaisir is a hyper-controlled company, run by the ubiquitous Springy Fool. With great reinforcements of cameras and giant screens, the whole city can follow the smallest actions of its inhabitants live. Monplaisir is also under the control of ALICE, an automated system made up of robot cleaners who hunt down thieves, with rather muscular methods ... This system allows the police to deal with real crimes, because behind the party and the fun, we find the mutilated bodies of several young girls. Becoming too embarrassing, the principal investigator is himself assassinated by Antiochus Ebrahimi. We then zimmediately put the best Urban Interceptor: Isham El Ghellab. This hunt is staged live in the form of a game show, where spectators can bet on the killing of one of the two protagonists. Zach, who dreamed of justice, discovers that all is violence and cynicism and that the magical world of Monplaisir is very cruel ...
ne znam šta koji klinac pitaš Markosa kad sam ja za ovakve stvari relevantniji - hoće,objaviće ga. |
Markose,do neba ti hvala!!! |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts
Posted - 20/05/2021 : 01:24:21
|
Strip vec mogu procitati na francuskom, iako uz dosta truda i muke, ali nemoj me samo pitati da ista izgovorim:)
Bilo bi lijepo da kad ti šalju kataloge pošalju skeniran strip na engleskom. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 20/05/2021 : 02:41:20
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Ja sam recimo obožavao čitati Markove predgovore u Ken Parkeru koji su mi često znali otvoriti sasvim novi pogled na neku epizodu. Tako da od mene palac gore za ovo pisanje... P. S. 2 dana prije izlaska nove Fibrine ture došao mi povrat poreza od 2 milje kuna 😎😎😎😎
Dva miljuna... wouuu. |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 20/05/2021 : 09:17:21
|
quote: Originally posted by ivanl
Ja sam recimo obožavao čitati Markove predgovore u Ken Parkeru koji su mi često znali otvoriti sasvim novi pogled na neku epizodu. Tako da od mene palac gore za ovo pisanje... P. S. 2 dana prije izlaska nove Fibrine ture došao mi povrat poreza od 2 milje kuna 😎😎😎😎
Dva miljuna... wouuu.
Ne razumijem čemu ovaj blesavi komentar, ali ajde.... Da,dvije tisuće kuna ili brojkama 2000,00 kn. Hrvatskih kuna naravno, da ne bi opet nešto krivo shvatio. Meni je to lijepa cifra, pogotovo jer joj se nisam nadao i ugodno mi je iznenađenje koje ću samo proslijedit kod Shanera u knjižaru čim stigne nova Fibrina tura za koji dan. Eto, ti možda toliko zaradiš do marende pa ti je wouuuu, ali meni će dobro doći. |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 20/05/2021 : 09:55:31
|
quote: Originally posted by ivanl
Dva miljuna... wouuu.
Ne razumijem čemu ovaj blesavi komentar, ali ajde.... Da,dvije tisuće kuna ili brojkama 2000,00 kn. Hrvatskih kuna naravno, da ne bi opet nešto krivo shvatio. Meni je to lijepa cifra, pogotovo jer joj se nisam nadao i ugodno mi je iznenađenje koje ću samo proslijedit kod Shanera u knjižaru čim stigne nova Fibrina tura za koji dan. Eto, ti možda toliko zaradiš do marende pa ti je wouuuu, ali meni će dobro doći.
Ma trebala je biti sala, ali nije pala na plodno tlo ocito. Ono, milja-miljun. Ma nebitno. Sorry. Samo opusteno... |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
Marko R
Starting Member

Serbia
75 Posts
Member since 08/03/2015 |
Posted - 20/05/2021 : 11:02:49
|
Ima li neke šanse za Dark Horse deluks ediciju velikog formata Berserk-a, u čast nedavno preminulog profesora Miura-e, neka mu je laka zamlja i počivao u miru? |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
|
BeaGea
Advanced Member

4091 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 20/05/2021 : 12:28:03
|
quote: Originally posted by ivanl Ono, milja-miljun. Ma nebitno. Sorry. Samo opusteno...
a koji si ti lik 
milja dolazi od talijanske riječi za tisuću, ni toliko talijanskog ne znaš a svetski čovek  |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13058 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 20/05/2021 : 12:31:20
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by jaki
Urban: https://www.bedetheque.com/serie-29156-BD-Urban.html?_ga=2.172643936.2133910971.1621435801-203801083.1613230612 Zacchary Buzz leaves his family of farmers to go to Monplaisir, a huge city dedicated to leisure, games, pleasures ... With the model Overtime, the greatest vigilante of all time, he dreams of joining the best police of the world: the Urban Interceptors.
Monplaisir is a hyper-controlled company, run by the ubiquitous Springy Fool. With great reinforcements of cameras and giant screens, the whole city can follow the smallest actions of its inhabitants live. Monplaisir is also under the control of ALICE, an automated system made up of robot cleaners who hunt down thieves, with rather muscular methods ... This system allows the police to deal with real crimes, because behind the party and the fun, we find the mutilated bodies of several young girls. Becoming too embarrassing, the principal investigator is himself assassinated by Antiochus Ebrahimi. We then zimmediately put the best Urban Interceptor: Isham El Ghellab. This hunt is staged live in the form of a game show, where spectators can bet on the killing of one of the two protagonists. Zach, who dreamed of justice, discovers that all is violence and cynicism and that the magical world of Monplaisir is very cruel ...
ne znam šta koji klinac pitaš Markosa kad sam ja za ovakve stvari relevantniji - hoće,objaviće ga.
Ne guraj se! Ako je neko mjerodavan, onda sam to ja.  Čitao i preporučio, evo ovdje: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=34842&REPLY_ID=2296187
I da, ja kažem, Fibra će ovo objaviti garant! |
Have mercy |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21791 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts
Posted - 20/05/2021 : 13:20:18
|
quote: Originally posted by izivko
I da, ja kažem, Fibra će ovo objaviti garant!
A znam da mi je sve izgledalo poznato |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21791 Posts
|
Topic  |
|