forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Euro 2020 (11.06.-11.07.)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 46

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12033 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 14/06/2021 : 22:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Ispromašivaše se Španci za sve pare.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12033 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 14/06/2021 : 23:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
https://twitter.com/footballscomin/status/1404525114302021633

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/06/2021 : 23:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
Ipak su uspjeli šveđani zadržati nulu, svaka čast iako su živjeli na rubu na kraju
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 14/06/2021 : 23:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ovo je najbolji primjer utakmice koja može biti itekako zanimljiva iako završi 0:0 👌👌👌👌
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/06/2021 : 06:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2283496 bravo

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14699 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/06/2021 : 09:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Nadam se da me nemaš na ignoreu Na prošloj stranici smo spominjali to, valjda nisi vidio: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=52230&REPLY_ID=2427105

Inače, vidi ovaj kratki dio intervjua Cro Copa sa Deom
Od 04:31 do 04:42 min. : https://www.youtube.com/watch?v=-Gd0wPfbe58&t=271s

Meni je inače neshvatljivo kad vidim na tim reklamama kako profi sportaši reklamiraju sve te gluposti (naravno, jasno mi je da to rade radi $$$), ali kad vidim da reklamiraju čips i sva ta sranja, pitam se uvijek tko će to popušiti.. najgore je činjenica što su ti top igrači veliki uzori mladima, pa oni najmlađi znaju reći "hej, pa Messi pije pepsi" ili sad ova glupa reklama sa Modrićem i coca colom, užas. Baš glupa poruka mladima..

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/06/2021 : 09:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Slušam Jamieja O'Haru kako kaže da bi Engleska trebala pustiti Česima, što je nastavak te priče da bi Englezima odgovaralo da budu drugi u grupi jer onda ne idu na drugog iz grupe F.
Nikako mi nije jasno zar se nitko nije potrudio pogledati dalje od osmine finala. Istina je da će prva utakmica KO faze biti teža za Engleze ako budu prvi, ali zato će sljedeće dvije biti daleko lakše jer u drugom dijelu ždrijeba ostavljaju Belgiju, Italiju, vjerojatno Francusku i vjerojatno trećeg iz grupe F (Portugal/Njemačka).
Svaka čast Nizozemskoj, ali Ukrajinci su pokazali da se s njima itekako da nositi, a Španjolce uopće ne treba komentirati.
Svakome kome je cilj osvojiti prvenstvo je prvo mjesto daleko poželjnije nego drugo.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22376 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/06/2021 : 09:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Slušam Jamieja O'Haru kako kaže da bi Engleska trebala pustiti Česima, što je nastavak te priče da bi Englezima odgovaralo da budu drugi u grupi jer onda ne idu na drugog iz grupe F.
Nikako mi nije jasno zar se nitko nije potrudio pogledati dalje od osmine finala.

Čemu? Za prvog iz grupe D ne postoji „dalje od osmine finala“.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22376 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/06/2021 : 09:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Po mom misljenju Hrvatska je pustila Englezima minimalnu pobjedu. Ovi kreteni su tek poslije skontali da su zbog te pobjede u stvari u govnima do duse. Hrvati ce sad lagano razbiti Skote, protiv Ceha dovoljan im je i remi. Englezi ispadaju najvece rogonje na EM.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/06/2021 : 09:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by tinton

Nikako mi nije jasno zar se nitko nije potrudio pogledati dalje od osmine finala.

Čemu? Za prvog iz grupe D ne postoji „dalje od osmine finala“.

Fora je dobra, ali sumnjam da će se ispostaviti točnom.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/06/2021 : 10:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Po mom misljenju Hrvatska je pustila Englezima minimalnu pobjedu. Ovi kreteni su tek poslije skontali da su zbog te pobjede u stvari u govnima do duse. Hrvati ce sad lagano razbiti Skote, protiv Ceha dovoljan im je i remi. Englezi ispadaju najvece rogonje na EM.

Zabavno razmišljanje.
Po istoj logici Englezi zaista mogu igrati nulu sa Škotskom i onda pustiti Česima.
Ali kako sam rekao, to im ne odgovara jer misle osvojiti turnir, a ne provuć se do četvrtfinala.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/06/2021 : 10:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:
Originally posted by lwood

Nadam se da me nemaš na ignoreu Na prošloj stranici smo spominjali to, valjda nisi vidio: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=52230&REPLY_ID=2427105

Inače, vidi ovaj kratki dio intervjua Cro Copa sa Deom
Od 04:31 do 04:42 min. : https://www.youtube.com/watch?v=-Gd0wPfbe58&t=271s

Meni je inače neshvatljivo kad vidim na tim reklamama kako profi sportaši reklamiraju sve te gluposti (naravno, jasno mi je da to rade radi $$$), ali kad vidim da reklamiraju čips i sva ta sranja, pitam se uvijek tko će to popušiti.. najgore je činjenica što su ti top igrači veliki uzori mladima, pa oni najmlađi znaju reći "hej, pa Messi pije pepsi" ili sad ova glupa reklama sa Modrićem i coca colom, užas. Baš glupa poruka mladima..

Neman,nego neman više vrimena za sve pogledat

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14573 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2021 : 11:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Koliko mi je zanimljiva sinoć bila utakmica, zaspao sam. Po rezultatu vidim da nisam neke golove propustio...
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14699 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/06/2021 : 13:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ja isto skoro zaspao, mislio sam da od ENG-HRV ne može gore

Danas po nekim očekivanjima, čini mi se kao naj dan 1.kola na Euru, trebale bi biti odlične utakmice pune uzbuđenja. Valjda neće razočarati.

Portugal i Mađarska su se susreli i na Euru 2016, koliko se sjećam, to je bila ponajbolja utakmica tog Eura:

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13112 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 15/06/2021 : 13:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Hoće li njemački sastav večeras pasti na koljena i pokloniti kriminalcu Floydu?
Ja kažem da hoće.

Have mercy
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4702 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 15/06/2021 : 15:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Madarska-Portugal prva utakmica ovog turnira s punim kapacitetom stadiona

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14573 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2021 : 15:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Je, očekujem odličnu utakmicu, gledatelji su željni lopte.
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4702 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 15/06/2021 : 15:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Sto se tice nasih skupina i to tko kalkulira za sto, mislim da je tesko reci da smo mi ista pustali. Zadnje 3 utakmice zabili smo 1 gol i to nejakim Armencima. Tako da je tu rijec ipak o napadackoj krizi.
Cesi su jucer pokazali da im ne treba puno za zabiti, a i Skoti ako ih posluzi realizacija su neugodna ekipa.
U svakom slucaju, mislim da Englezi na domacem terenu nece nista tankirati nego ici po pobjede. Ionako njih ne pikiram za osvajace, vise puta su pokazali da su regular season ekipa koja ima problema s nokaut fazom.

I sell the fact that I can't be bought

Edited by - don_draper on 15/06/2021 15:19:41
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14699 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/06/2021 : 17:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

quote:

Je, očekujem odličnu utakmicu, gledatelji su željni lopte.

Ja sam nekako više uzbuđen sad nego pred ENG-HRV, jedva čekam!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/06/2021 : 18:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

U svakom slucaju, mislim da Englezi na domacem terenu nece nista tankirati nego ici po pobjede. Ionako njih ne pikiram za osvajace, vise puta su pokazali da su regular season ekipa koja ima problema s nokaut fazom.

Ma nema teorije da oni idu zaista puštati utakmice, pogotovo ne ispred svojih navijača.
Ja sam više pričao o činjenici da je biti prvi u skupini zaista bolje, vidi čuda, nego biti drugi. Ako ti je cilj osvojiti turnir, naravno, a Engleskoj to jest cilj.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22376 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/06/2021 : 18:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ovaj Žota dvanaesti mađarski igrač.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14573 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2021 : 18:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovaj Žota dvanaesti mađarski igrač.

Nemoj tako naglas, čut će te tex2.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13112 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 15/06/2021 : 18:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Odlična atmosfera na stadionu! Bravo za domaćina!

Mađari su dobro parirali favoriziranim Portugalcima. U drugom dijelu je sve moguće.

Have mercy
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14699 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/06/2021 : 18:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Da Jota nije bio sebičan, moglo se vodit u dva navrata.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/06/2021 : 19:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Koliko para je Jelečević stavio na Mađare?

Go to Top of Page
Page: of 46 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000