forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Euro 2020 (11.06.-11.07.)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 46

Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 23/06/2021 : 22:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by Peyo

Što bi bilo da je umjesto Llorisa i njegove šake bio neki drugi francuski igrač i ovako se glavom sudario s Danilovom glavom? I to bi onda bio penal? Sumnjam.

A ovo Mbappeovo glumatanje i iznuđivanje penala je smiješno. Stisnuo je ponuđenu ruku bedaka Semeda i pao.

Pa nije ti valjda sporan penal za Portugal ?

Pa vidiš da se ne slažem ni s prvim?

Kod onog trećeg je bila ruka, ali tu su toliko puta mijenjali kriterij da ne znam više što je penal. Po meni nije ni ovaj treći, bez obzira što je pogođena ruka.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 23/06/2021 : 22:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Mađari ludi ko kupus:)

Nisam baš pratio ovu utakmicu, ali znam da Havertza ne bih mijenjao.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 23/06/2021 : 22:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by logo111

quote:

Što bi bilo da je umjesto Llorisa i njegove šake bio neki drugi francuski igrač i ovako se glavom sudario s Danilovom glavom? I to bi onda bio penal? Sumnjam.

A ovo Mbappeovo glumatanje i iznuđivanje penala je smiješno. Stisnuo je ponuđenu ruku bedaka Semeda i pao.

Pa nije ti valjda sporan penal za Portugal ?

Pa vidiš da se ne slažem ni s prvim?

Kod onog trećeg je bila ruka, ali tu su toliko puta mijenjali kriterij da ne znam više što je penal. Po meni nije ni ovaj treći, bez obzira što je pogođena ruka.

Pa vidim, ali nevjerujem 🤔
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 23/06/2021 : 22:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Ne slažem se ni da je Lovren skrivio penal. Imam pravo na svoje mišljenje, ispravno ili krivo.

Ovo nad Comanom je bio faul k'o suza.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/06/2021 : 23:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Englezi na Portugal,mi na Španjolsku a treći Česi na Švedsku:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/06/2021 : 23:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Madjarima.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/06/2021 : 23:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Komentator rece, Por Belg, a Eng Nem.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/06/2021 : 23:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Komentator rece, Por Belg, a Eng Nem.

i fr protiv manhunterovih. Odlični su parovi ispali.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7162 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 23/06/2021 : 23:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Znači, usprkos svim uzbuđenjima, poredak je kao da se ništa nije ni igralo i, kako su odigrali završnice, čini se da Portugal i Njemačka nemaju ništa protiv što će ići na Belgiju odnosno Englesku. Zapravo su, s obzirom na sve te promjene tijekom večeri, na kraju svi zadovoljni. Portugal i Njemačka su izbjegli katastrofu, tj. ispadanje, a bili su na dnu i jedni i drugi, dok će Francuska dalje s 1. mjesta, iako je dva zadnja meča odigrala ispod razine svjetskog prvaka i prvog favorita, ali nebitno, idu na Švicu.
Jedini sve pohvale zaslužuju Mađari, kakva borbenost.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 23/06/2021 23:17:57
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10867 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 23/06/2021 : 23:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Francuzi su bas bili dobri, steta sto je par puta Griezmann gadjao previsoko.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/06/2021 : 23:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

To za Orbana i otadzbinu... ili keszereges gulagos. :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8975 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 23/06/2021 : 23:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne slažem se ni da je Lovren skrivio penal. Imam pravo na svoje mišljenje, ispravno ili krivo.

je, al je bio van 16.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 23/06/2021 : 23:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

je, al je bio van 16.

Nisam ni napisao da je penal, ali čak ni faul nije suđen.

Znači bez obzira što je već ušao s loptom i drugom nogom u 16 m ovo nije penal? Da je dobio udarac u glavu opet bi se reklo da je jednom nogom bio vani ili bi bio penal?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/06/2021 : 23:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Moze neko da pojasni ovo.
Hrvatska i Ceska +1 gol razlika, ali je Hr druga zbog vise postignutih golova.
Nemacka i Portugal isto +1 Portugal vise golova, ali je Nem druga.

Edited by - Caleb on 23/06/2021 23:34:07
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7162 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 23/06/2021 : 23:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:

Međusobni omjer se prvo gleda.

loading...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/06/2021 : 23:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

quote:

Međusobni omjer se prvo gleda.

Da. Mislio sam da Ceska dobila Hr, zato mi je bilo nelogicno.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8975 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 23/06/2021 : 23:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

je, al je bio van 16.

Znači bez obzira što je već ušao s loptom i drugom nogom u 16 m ovo nije penal? Da je dobio udarac u glavu opet bi se reklo da je jednom nogom bio vani ili bi bio penal?

Prekrsaj je zapoceo izvan 16, znaci da je faul van. Takva su pravila.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 24/06/2021 : 00:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
Zna li cristiano dati gol a da to nije iz penala ili iz peterca na prazan gol...
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 24/06/2021 : 00:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

je, al je bio van 16.

Prekrsaj je zapoceo izvan 16, znaci da je faul van. Takva su pravila.

Po pravilima je ovo faul, minimalno za žuti, ali dobro ja baš i ne poznajem pravila. Iako sam viđao penale suđene zbog faulova izvan kaznenog čak i u vrijeme VAR-a.

Jedno pitanje za "znalce" pravila.

Obrambeni igrač je nogama u svojih 16 m i lopta ga pogodi u lakat (u neprirodnom ili kakvom god položaju) u dio koji viri izvan 16 m i onda to nije penal?
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12037 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 24/06/2021 : 01:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Gorecka bog. Nadam se da će se Lev dozvati pameti i gurnuti ga kao startera.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14575 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 24/06/2021 : 08:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Šta ti je ždrijeb...

S jedne strane imamo utakmice Engleska - Njemačka ili Portugal - Belgija, a s druge strane Walles - Danska ili Švedska - Ukrajina.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4137 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 24/06/2021 : 08:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
A kaj je s teorijom o kalkuliranju :)

Inače, seruckate u vezi VAR-a i penala. Svaki udarac u pravcu glave je penal prema protokolu UEFA-e. Prije nego se krenete upuštati u rasprave bilo bi dobro znati pravila :)
Inače, vidi sam da je VAR ispravio pogrešne odluke pomćnih u vezi zaleđa i priznao (s potpunim pravom) vec poništene golovo jer su pomočni digli zastavicu, a istovremeno taj isti VAR nije promijenio nijednu odluku glavnog. Može li bolje? Za mene koji sam igral nogomet, a sad sam golman zbog manjka fizičke snage ovo je ono kaj čini nogomet pravednijom igrom.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2021 : 10:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Većina nas nije pričala o tom penalu, nego onom za Francusku.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2021 : 10:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Šta ti je ždrijeb...

S jedne strane imamo utakmice Engleska - Njemačka ili Portugal - Belgija, a s druge strane Walles - Danska ili Švedska - Ukrajina.

Ždrijeb je odličan, svakom po zaslugama

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4137 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 24/06/2021 : 10:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Većina nas nije pričala o tom penalu, nego onom za Francusku.

Da, i tamo je sudac pokazival da je Portugalac isao rukom prema glavi i udario ga. Meni je isto izgledalo da ga je lagano opalio u lice dlanom, nakon 15 pregledavanja izgleda da je ipak bio samo prelagani dodir, kaj je nije penal. Uglavnom, VAR je pomoćnik glavnog suca na terenu i ne može mijenjati njegove odluke ako sudac tako odluči (znači sve je na glavnom sucu). Jedino postoji iznimka kada je zaleđe u pitanju, sve ali sve ostalo je na glavnom sucu. Bojim se da neki komentiraju a nisu upoznati s ulogom VAR-a (video asistent refree) a još manje o protokolu UEFA-e sucima izdano uoči prevnstva. Pravila koja su vrijedila, prije samo nekoliko godina vezana uz dosuđivanje kaznenog udarca su jako promijenila unazad nekoliko godina.

A zaslugom VAR-a nijedan gol nije postignut iz zaleđa, a priznati su golovi kojima su suđena zaleđa. Toliko o video pomoćnom sucu

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page
Page: of 46 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.51 seconds. Snitz Forums 2000