forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Euro 2020 (11.06.-11.07.)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 46

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/07/2021 : 13:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Problem u nogometu je što ako ne padneš kad ima legitimnog kontakta, sudac ti to često neće svirati jer nisi pao.

Primjer Lukakua u jednoj utakmici na ovom prvenstvu, zaboravio kojoj.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 08/07/2021 : 13:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

[u][b]

Nisam bil danas s kolegama u raspravi jedini za koga je penal na Kaneu čist ko suza.

Upravo to što ti vidiš penal na Kaneu a struka je utvrdila da ga nema govori o tvojoj stručnosti. Točka
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/07/2021 : 13:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by vukozec

Problem u nogometu je što ako ne padneš kad ima legitimnog kontakta, sudac ti to često neće svirati jer nisi pao.

Primjer Lukakua u jednoj utakmici na ovom prvenstvu, zaboravio kojoj.

Točno.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/07/2021 : 13:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:

[u][b]

Nisam bil danas s kolegama u raspravi jedini za koga je penal na Kaneu čist ko suza.

Upravo to što ti vidiš penal na Kaneu a struka je utvrdila da ga nema govori o tvojoj stručnosti. Točka

Strahonja je jučer nedvosmisleno rekel da je tu: "bilo elemenata za kazneni udarac ali da ga on ne bi sudil". Toliko o tome koliko si uopće spopsoban čuti, a kamoli shvatiti.

Edited by - BeaGea on 08/07/2021 13:21:01
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 08/07/2021 : 13:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

[u][b]

Strahonja je jučer nedvosmisleno rekel da je tu: "bilo elemenata za kazneni udarac ali da ga on ne bi sudil". Toliko o tome koliko si uopće spopsoban čuti, a kamoli shvatiti.

Znači upravo to što sam i napisao.

Dakle, ako struka kaže da određeni kontakt nije takav da bi se sudio penal onda onaj koji to razumijeva drugačije ima problem.

A ti si sad to tumači to kako hoćeš. Znam, zbunjen si ali jbg...oće to
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/07/2021 : 13:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Kao kaj sam rekel...ti i shvaćanje ste u totalnoj suprotnosti.

Ako je struka rekla da ima elemenata to ti znači da se može i nemora dosuditi, ovisno o dojmu suca na terenu.

Toliko.

Edited by - BeaGea on 08/07/2021 19:20:46
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 08/07/2021 : 13:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Samo ti nama objasni, nemoj se ustručavati... humor je uvijek dobrodošao.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13110 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/07/2021 : 13:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Danska je postigla neregularan gol!

"Kada u živom zidu momčadi koja se brani stoje najmanje tri igrača, svi igrači momčadi koja napada moraju biti najmanje jedan metar udaljeni od obrambenog zida sve dok je lopta u igri."

Nisam bil danas s kolegama u raspravi jedini za koga je penal na Kaneu čist ko suza. Danac je išel na loptu a loptu taknul nije. Vrlo slična situacija kao kad je LLoris odnio Portugalca rukom u grupnoj fazi. Nije ga htio ali je promašio loptu i udaril. Znam, znam i tad se tvrdilo da to nije penal za Portugal. Uglavnom ako se baš secira svaki potez onda budimo korektni i priznajmo kako danski gol i engleska penal nisu regularni. Tako da, Englezi su zasluženo prošli dalje i igrom na terenu i brojem regularnih golova

Baš me zanima koliko jaki, risbozg, izivka, logo i dr. imaju veze s nogometom i koliko uopće igraju nogomet. Njih pola vjerojatno nije nikad istrčalo na veliki teren a mali igraju jednom godišnje

Bio sam jednu sezonu u Bayernu ali gurali su Effenberga a mene dali na posudbu u Schalke.

Have mercy
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 08/07/2021 : 14:03:01  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:

"Kada u živom zidu momčadi koja se brani stoje najmanje tri igrača, svi igrači momčadi koja napada moraju biti najmanje jedan metar udaljeni od obrambenog zida sve dok je lopta u igri."

Nisam bil danas s kolegama u raspravi jedini za koga je penal na Kaneu čist ko suza. Danac je išel na loptu a loptu taknul nije. Vrlo slična situacija kao kad je LLoris odnio Portugalca rukom u grupnoj fazi. Nije ga htio ali je promašio loptu i udaril. Znam, znam i tad se tvrdilo da to nije penal za Portugal. Uglavnom ako se baš secira svaki potez onda budimo korektni i priznajmo kako danski gol i engleska penal nisu regularni. Tako da, Englezi su zasluženo prošli dalje i igrom na terenu i brojem regularnih golova

Baš me zanima koliko jaki, risbozg, izivka, logo i dr. imaju veze s nogometom i koliko uopće igraju nogomet. Njih pola vjerojatno nije nikad istrčalo na veliki teren a mali igraju jednom godišnje

Bio sam jednu sezonu u Bayernu ali gurali su Effenberga a mene dali na posudbu u Schalke.

Jbg...tvojim dolaskom u Schalke ja sam izgubio mjestu u prvih 11, što je ubrzalo moje opraštanje od "velikih terena"...što ti je život
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13110 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/07/2021 : 16:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by izivko

quote:

Jbg...tvojim dolaskom u Schalke ja sam izgubio mjestu u prvih 11, što je ubrzalo moje opraštanje od "velikih terena"...što ti je život

Ne zamjeri, logo, nogometni biznis ne poznaje ni oca, ni brata. Tvrd je to kruv, sa 7 kora.

Have mercy
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/07/2021 : 19:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Kuipers sudi finale...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/07/2021 : 19:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Kuipers sudi finale...

Očekivano!

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16808 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/07/2021 : 19:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Pa i nije baš neki izbor.

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4700 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 08/07/2021 : 19:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Trebali su dati onom Argentincu Rapalliniju da sudi. Ovi svi Europljani su se kompromitirali.

I sell the fact that I can't be bought

Edited by - don_draper on 08/07/2021 19:50:09
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/07/2021 : 20:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Trebali su dati ovome kaj je sudil Dancima i Englezima. Kad je bal...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/07/2021 : 22:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Linekerovo mišljenje vam je bilo važno kada je komentirao Lovrenov penal na Schicku, nekima bar, pa će vam valjda biti važno i sada.

https://twitter.com/GaryLineker/status/1413156358816423945?s=19

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 08/07/2021 : 23:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Najpoštenije bi bilo pravilo da nema gola nakon golmanove obrane jedanaesterca, kao u hokeju, fulao si i to je to, a ovdje Kane zabije iz druge prilike!

Ni meni nije jasno zakaj to nisu mijenjali.
Golmana su zakucali za crtu, a izvođač koji je najbliži lopti ima drugu šansu ak golman obrani.
Pa svima je jasno da frajer iako mu golman obrani ima prednost od par metara da stigne prvi do lopte za razliku od papaka na koje motri oko sokolovo da slučajno ne ulete prerano u šesnaesterac.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/07/2021 : 00:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Trebala bi jedna velika reforma pravila u nogometu.Od kartona,mjerenja vremena pa do izvođenja slobodnih i penala pa do uvodenja nove vrste kaznenog udarca.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 09/07/2021 : 01:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
... i igrac koji ne moze nastavit igru nakon faula 5 minuta van pa da vidimo tko ce igrat, a tko ce se valjat i previjat.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/07/2021 : 01:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja bih, da sam UEFA, Sterlingu i Immobileu zabranio igranje u finalu.
Tada bih vidio bi li bilo bacanja i valjanja na sljedećem Euru.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 09/07/2021 : 12:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/brazilci-navijaju-za-messija-i-protiv-brazila-u-finalu-cope-neymar-gonite-se/2289416.aspx?index_tid=131455
...a i ovi mrzitelji svega brazilskog...

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/07/2021 : 15:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Bravo.

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2289479

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/07/2021 : 16:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bravo.

Baš su moćni na svim poljima!

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/07/2021 : 18:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bravo.

Ne se fokusiraju na borbu protiv epilepsije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/07/2021 : 19:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Bravo.

Ne se fokusiraju na borbu protiv epilepsije.

Kao čoveku s mora diving ti ne bi trebal biti mrzak ;)

Go to Top of Page
Page: of 46 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000