forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Manchester United Football Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 91

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 21/10/2021 : 09:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
King je potpuno u pravu. Možda još da spomenemo nevidljivog Sancha. Po meni, nevidljiv.Je da je malo igrao, ali kao da nema ideju gdje bi stao na terenu.
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4620 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 21/10/2021 : 09:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Ole opet prezivljava, ali sad krecu pravi izazovi. Realno ova skupina LP je bila satkana po mjeri Uniteda.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/10/2021 : 09:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/surovo-iskreni-skols-pravo-u-metu-ole-ne-lozi-se-ozbiljan-tim-bi-vam-dao-cetiri-ili-pet-komada/401759

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14517 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 21/10/2021 : 09:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Da je bar više utakmica kao što je bila ona sinoć, obožavam preokrete i takve pobjede koje su puno slađe od onih klasičnih 3-0, 4-0..bolje kad je komplicirano

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 21/10/2021 : 11:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/surovo-iskreni-skols-pravo-u-metu-ole-ne-lozi-se-ozbiljan-tim-bi-vam-dao-cetiri-ili-pet-komada/401759

Drži vodu ova Scholesova priča, Manchester još nije igrao s velikim momčadima, stoga je opravdana bojazan zbog ovakve obrane.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14517 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 21/10/2021 : 12:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ali i to o ozbiljnim timovima bi valjalo raspravljati, što to zapravo znači. Je li PSG ozbiljan tim? Ne, to je više od toga, to je svemirski brod! Ali ako ste gledali taj svemirski brod protiv Leipziga u utorak večer (pa i neke prijašnje utakmice ove sezone), na ništa nije taj brod ličio, pitanje što bi bilo da nije bilo suca i njegove intervencije koja im je uvelike išla na ruku (pa i kod prvog pogotka), Leipzigu je jako malo falilo da odnese sve, a nisu uzeli ništa.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/10/2021 : 12:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ozbiljan tim stize na Old Traford ovog vikenda.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14517 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 21/10/2021 : 12:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Samo što ako nažalost ManU dobije kojim slučajem Liverpool, neće se valjda i Liverpool proglasiti neozbiljnim timom? Atalanta to valjda je, momčad koja se u proteklih nekoliko godina grčevito bori da opstane u svojoj ligi, pitaj boga kako su zapravo oni nabasali u ovo natjecanje.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/10/2021 : 12:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Mu igra onoliko koliko su mu dobri igrači pojedinačno.
Kad naiđe na ekipu sa sličnom kvalitetom igrača a boljim trenerom onda će spušiti veliku večinu utakmica.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/10/2021 : 12:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
ReemCP, nesto si pobrkao.
Atalanta je u poslednjih 3-4 godine jedna od najkvalitetnijih, najatraktivnijih i svakako najefikasnijih ekipa Seriji A.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 21/10/2021 12:57:19
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 21/10/2021 : 13:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

ReemCP, nesto si pobrkao.
Atalanta je u poslednjih 3-4 godine jedna od najkvalitetnijih, najatraktivnijih i svakako najefikasnijih ekipa Seriji A.

Reem je bio samo ironičan.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14517 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 21/10/2021 : 14:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Tako je, ironija je u pitanju vezano za onaj moj gore post (namjerno nisam htio staviti navodnike), a Caleb je ukratko apsolutno točno napisao što je i kakav je klub danas Atalanta, pa se čudim da se isti spominje u kontekstu neozbiljnog. Volim najvijati za ManU, volim navijati za Liverpool, a moram priznati da me najviše strah kad dotični igraju protiv klubova kakvi su Atalanta i primjerice Villareal, koliko god oni nekima "neozbiljno" izgledali kao momčad u odnosu na one "ozbiljne" ekipe.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 21/10/2021 : 14:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
@Reem, u kontekstu ozbiljnih ekipa većina nas je mislila na nacionalno prvenstvo. Pogledaj samo koliko je bodova Manchester prosuo tu i protiv kojih ekipa, a da bi bio ozbiljan kandidat za naslov prvaka. O tome pričamo cijelo vrijeme.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/10/2021 : 14:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Tako je, ironija je u pitanju vezano za onaj moj gore post (namjerno nisam htio staviti navodnike), a Caleb je ukratko apsolutno točno napisao što je i kakav je klub danas Atalanta, pa se čudim da se isti spominje u kontekstu neozbiljnog. Volim najvijati za ManU, volim navijati za Liverpool, a moram priznati da me najviše strah kad dotični igraju protiv klubova kakvi su Atalanta i primjerice Villareal, koliko god oni nekima "neozbiljno" izgledali kao momčad u odnosu na one "ozbiljne" ekipe.

Pomislio sam da mozda ne pratis talijane, mada, nisam verovao.
Slazem se sa napisanim. Mada, ManU jeste dobra ekipa, ali potrebno je jos nekoliko igraca i par godina. Dobar trener je moranje, ali ne bi on puno promenio, tj. ManU nikako nije, pre pocetka sezone, bio kandidat za titulu, niti ce to biti sa novim trenerom ove godine.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4063 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 21/10/2021 : 15:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/qcexju/ronaldo_at_36_turning_into_a_left_back_after/

A ne valja, i uteg je za ekipu

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4620 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 21/10/2021 : 16:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Atalanta je realno ekipa koja je prošla svoj zenit i sad su u blagoj silaznoj putanji. Skupila se dobra ekipa tu, ali neki su i ostarili, neki otišli u druge klubove, a investicije nisu Bog zna šta.
United u svoju momčad nije ulupao ništa manje novaca nego City u proteklih 10-ak godina, a razlika u kvaliteti je enormna. Zato se za United i Olea trebaju implementirati neki standardi koji su viši od toga da preživi Atalantu i Villu te se iživi na nemoćnom Newcastleu.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 24/10/2021 : 19:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Reem, javi se i samo nam potvrdi da si fizički dobro nakon utakmice.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/10/2021 : 20:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ole zreo za otkaz. Sad ili nikad.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/10/2021 : 20:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Khmmm

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14517 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 24/10/2021 : 20:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Reem, javi se i samo nam potvrdi da si fizički dobro nakon utakmice.

Hitna je morala dolazit 2-3 puta k meni kući i to sve za prvog poluvremena da me povrate Haha, šala, ja sam očekivao "festival golova" utakmicu, ali ne ovako, nakon slatke pobjede protiv Atalante, danas hladan tuš ili bolje rečeno, horor. Mislio sam da će biti tijesna borba, 2-2, 3-3 - do zadnje minute utakmice.

Izgleda da sam naivan kad sam mislio da će biti drugačije i da će izostati greške koje su se dosad događale, ali izgleda da je Manhunter "I Told You So" bio u pravu A i ostali. Opet, ako je netko morao biti krvnik, drago mi je da je to upravo bio Liverpool i da smo barem mogli vidjeti "Salah show".

Možda je i bolje da se ovo dogodi odmah na početku sezone i da se naprave neke drastične promjene (prva je ta valjda promjena u obliku trenerskog kadra). Caleb je u pravu kad govori da će trebati možda godine da se tu nešto konkretno napravi, ako se cilja za nešto više.

Razočarenje, možda najveće dosada, a mislim da je Ronaldo kod onog incidenta s Curtisom morao dobiti direktni crveni, ono nije bilo u redu. Shvaćam frustraciju, ekipa je poljuljana i sve, ali ipak moraš biti iznad toga kao profesionalac. Ono je baš ružno bilo od njega, šteta.

Edited by - ReemCP on 24/10/2021 20:44:42
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/10/2021 : 20:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
I told you so.

Čist crveni je bio za "Rokija", ono je čak i za njega bilo dno.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14517 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 24/10/2021 : 20:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Je, ružna slika, čak ružnija od one konačne na semaforu.
Nakon lijepih početnih partija Pogbe, svih tih asistencija, lik me opet počeo živcirati Kad vidiš kako igra za reprezentaciju Francuske, ne možeš vjerovati da je to isti čovjek. Najrađe bi da se može, da Deschamps sjedne na klupu Bruno je isto malo pao, nevjerojatno da ono nije zabio na početku, 3' minuta ili koja je već bila.

Nemam inače ništa loše protiv Solskjaera, teško je zanemariti njegov doprinos koji je dao kao igrač, a i teško mu je svaki put zamjeriti kad imaš tog Maguirea koji se tako u nekim trenucima utakmice ponaša nonšalantno da je to za ne povjerovati i kad onda razmisliš, što jadan Solskjaer tu može kad ti takve početničke greške rade igrači. Iako naravno, puno toga više ne štima, valjda će se naći netko tko će to uštimati da se barem ManU bori da uđe u top 4, jer nije dobro. Koliko vidim po rasporedu utakmica, bit će zeznuto u sljedećih mjesec, mjesec i pol.

Edited by - ReemCP on 24/10/2021 20:58:43
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/10/2021 : 21:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja takođe nemam ništa protiv Solskjaera, naprotiv. Posle Fergusona je ipak ovo najbolji United. Ali ova sezona je evidentno propala i on je pogubio sve konce. Hitac u glavu mu je bilo dovođenje Ronalda, koji je bio odličan igrač, ali više to nije, a najveći efekat mu je da rasturi dobru atmosferu u ekipi. Ali dobro, to smo već apsolvirali.

Što se tiče Pogbe, bukvalno ne znam dve utakmice u kojima je on bio neki čovek odluke.

Bruno je bio upitan za ovaj meč danas, čak je i solidno odigrao, s obzirom na povredu.

Edited by - manhunter on 24/10/2021 21:23:49
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4620 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 25/10/2021 : 01:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Sta je taj Van den Beek tako uzasan da Fred, McTominay, Pogba i Matic dobivaju bezrezervno prednost ispred njega

Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 25/10/2021 : 09:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Ole je doveo momčad dokle je mogao, mora se priznati da je vratio život i atmosferu nakon Murinja, ali to je to, to su njegovi dometi. Mislim, nije to ništa strašno, najnormalnija stvar u životu je da svatko ima limite, Ole je svoje i ekipne dosegao i sad mora prepustiti mjesto boljem.

Problem selekcije je taj što je doveo u polusezoni Ronalda koji mu ne treba i Sancha s kojim ne zna što će (prvi nije čista špica, nema te navike, drugom treba brži i fluidniji sustav, jer na ovo stajaće slabo reagira), dok je rupu u sredini ostavio stravično praznom - pritom nikad ne odgovorivši zašto je van den Beek doveden, kad ne igra?

Što se idućeg trenera tiče, nikako ne bih htio ni Zinedina (jer je čovjek od atmosfere, ne igre, a United nema ono što je imao Real - top vezni red), bome ni Contea (luđak svoje vrste, forsira jedan sustav igre, uvik u konfliktu, slabo razvija mlađariju)...
Ja bi riskirao i išao na ovog iz Ajaxa ili na Pottera, Brighton igra super nogomet, dečko zna ligu, jebiga...
Go to Top of Page
Page: of 91 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000