forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Фудбалска репрезентација Србије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 95

manhunter
Moderator

Switzerland
26021 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/11/2021 : 13:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ma Paunović lupa gluposti. Euforija je takva kao da ćemo automatski ući u poslednjih osam. Ja mislim da sasvim dobro igramo, ali zavisno od grupe možemo lako da završimo već posle tri utakmice.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/11/2021 : 14:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ja sanjam da jednog dana sve repke iz bivše Yugovine budu na nekom svjetskom ili europskom prvenstvu

Čestitke momčadi i Piksiju.

Jbte još se sjećam ona dva gola protiv Španjolske 1990.g.

Tempus fugit, tempus fugit, eh...

Inače dosta je prošlo vremena od kad smo Partizanu dali 5 komada, dajte nam Zvezdu, može i prijateljska

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3388 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 17/11/2021 : 14:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Poslednje što ovom timu treba je lupetanje Paunovića. Očekujem od Piksija da spusti tu loptu, jer mediji jedva čekaju te senzacionalne izjave pa se narod lako popali. Mada moram priznati da sam na ovu izjavu pročitao dosta zrelih komentara, nadam se da će tako i ostati i da se ljudi neće odati bilo kakvoj euforiji.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4096 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 17/11/2021 : 14:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Onaj lažnjak na voleju je jedan od vrhunaca svjetskih prvenstva...kakav genijalan potez.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/11/2021 : 15:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by mladjo

Onaj lažnjak na voleju je jedan od vrhunaca svjetskih prvenstva...kakav genijalan potez.

Da. 95% igrača bi opalilo iz prve.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 17/11/2021 : 16:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Panović je vodio tu generaciju kad su bili svetski omladinski prvaci 2015, ali to nisu ista takmičenja.

U fudbalu ima najmanje 10 ekipa koje mogu osvojiti nešto, tako da takve izjave nemaju pokrića. A i za to treba prvo popiti mnogo gorkih pilula. Uspeh će biti ako prođu grupu i odu na sledeće EP. Poenta je biti konstantni učesnik, pa možda nešto i ubodu.

Samo da se kroz par godina ne pretvorimo u Bugarsku ili Rumuniju, ono je bogu plakati koliko su sistemski uništili igru.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4096 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 17/11/2021 : 17:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko
U fudbalu ima najmanje 10 ekipa koje mogu osvojiti nešto, tako da takve izjave nemaju pokrića. A i za to treba prvo popiti mnogo gorkih pilula. Uspeh će biti ako prođu grupu i odu na sledeće EP. Poenta je biti konstantni učesnik, pa možda nešto i ubodu.

Baš tak!

Biti prvi mogu samo tih nekoliko velikih država, malima je 2. ili 3. mjesto vrh vrhova. Ovo kaj se dogodilo našima je svjesko čudo. Obično uđeš jednom u polufinale SP-a i to je to (Koreja, Meksiko, Bugarska).

U zamišljenom kutu okrugle sobe...

Edited by - BeaGea on 17/11/2021 17:34:13
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2021 : 17:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

da, uefa je morala nekog izabrat-izabrala je srbiju...lako za to...nego neka mi glodarčić komentira ovo:

"Do 2025. osvojit ćemo svjetsko ili europsko prvenstvo. Konačno imamo generaciju veterana i iskusnih igrača koji su prave vođe, a tu su i mladi igrači koji su stasali u generaciji koju sam ja vodio."

Klasicna srpska posla, da ne kazem lupetanje. Odigrali jednu vrhunsku utakmicu za 10 godina i odmah poleteli. Mi igrace imamo ali timska igra nas jebe oduvek.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17668 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 17/11/2021 : 17:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ma Paunović lupa gluposti. Euforija je takva kao da ćemo automatski ući u poslednjih osam. Ja mislim da sasvim dobro igramo, ali zavisno od grupe možemo lako da završimo već posle tri utakmice.

Vidjeli smo u Rusiji koliko je teško samo proći grupu čak i kad je žrijeb povoljan. Ona Švajcarska sigurno nije bila jača ekipa, taman tu negdje, ali više faktora je uticalo na poraz.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26021 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/11/2021 : 18:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by manhunter

Vidjeli smo u Rusiji koliko je teško samo proći grupu čak i kad je žrijeb povoljan. Ona Švajcarska sigurno nije bila jača ekipa, taman tu negdje, ali više faktora je uticalo na poraz.

Pa to i kažem. Tipično naša posla, odigrali smo par utakmica dobro i već smo u finalu SP.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/11/2021 : 09:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Euforija mora da bude, bez nje nema uspjeha. Naravno da sama euforija nije dovoljna.
Slusam svaki put Svabe, Italijane i Francuze kako vjeruju da ce biti prvaci. U vecini slucajeva zakazu, tu i tamo im se posreci.
Treba vjerovati, ja vjerujem u ovaj tim i selektora, Grcka je 2004. dokazala da je itekako moguce. Ukoliko bude vjerovao narod, onda i igraci, euforija moze onda cuda da napravi, da se izdignu iznad sebe i ostvare nesto posebno.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3388 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 18/11/2021 : 14:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Stvar je u tome da je u pitanju reprezentacija koja nema nikakve uspehe u ovom veku, koja ne ume na evropsko da se kvalifikuje. To je takođe ekipa gde najbolji igrači igraju u Ajaksu, Laciu i engleskom drugoligašu a ne u PSG-u, Barsi, Bajernu ili Liverpulu.
Treba biti euforičan zbog ovoga što su uradili zato što je ovo nama trenutno veliki uspeh. A očekivati da se sad napadne titula, ap i u bližoj budućnosti je debilitet. Prolazak grupe treba da je cilj, sve posle premija, a ne da se posle pljuju ako ih neka Belgija ili Španija izbace jer mi eto došli po više.

Narod je verovao i 1998 sa Mijatom i to se vrlo dobro sećam kakve smo ambicije imali, i 2006 nakon čelične odbrane u kvalifikacijama, i 2010 nakon odlične Antićeve generacije kad su harali Lane i Krasić. Taj isti narod je ovima okrenuo leđa, pa ovaj meč sa Portugalom je manje gledalo ljudi nego običan ligaški cigansko-grobarski basket derbi tog dana. A sad kad su prošli, e aj sad se opet prepalimo. Manite me naroda. Treba Piksi i ekipa da veruju u sebe. A narod i mediji da začepe (što neće naravno) ali to im treba.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10658 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 18/11/2021 : 16:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Recept za uspjeh (osvajanje medalja):

1. Kvalitetni igrači/momčad
2. Povoljan žrijeb
3. Izbacivanje jednog ili 2 protivnika i pored vlastite loše igre
4. Dobro izvođenje/obrana penala
5. Sreća

Nije nužan ovaj redoslijed. Možda čak i obrnuti.

Edited by - Peyo on 18/11/2021 16:21:34
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33528 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 18/11/2021 : 17:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Napad je najbolja obrana, čak su i Talijani to shvatili, a Srbija igra napadački, dakle može daleko dogurati, treba naravno i sreće!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17668 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 29/03/2022 : 20:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Mislim da ovo večeras nije loše, da i narod i igrači shvate da je ekipa mnogo slabija nego što su neki mislili. Odbrana je šuplja, nije čudno što neki igrači nisu standardni u svojim klubovima.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17668 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 07/09/2023 : 22:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Užasna igra u prvom poluvremenu, potpuno zaslužen poraz. Piksi nema pojma, istrajava u zabludama.
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2629 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 08/09/2023 : 01:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Užasna igra u prvom poluvremenu, potpuno zaslužen poraz. Piksi nema pojma, istrajava u zabludama.

+1

Carpe diem
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4910 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 08/09/2023 : 06:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Selektor Piksi se dosta emotivno ispraznio na otvaranju stadiona u Leskovcu. Tamo je padao u ekstazu i nije uspeo da se pripremi za utakmicu sa Madjarskom.

sangue navajo
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5582 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 08/09/2023 : 07:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Nekada je bilo 7-1 i 5-0 za nas.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2023 : 07:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sad vidim da smo zveknuli od Madjarske :D Sta kaze SNSCZNedimovic? Tj. Dzajic?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17668 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 10/09/2023 : 16:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
https://24sedam.rs/sport/fudbal/242355/piksi-napusta-srbiju-slavisa-jokanovic-selektor/vest
Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 10/09/2023 : 17:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Voleo bih da je ovo istina, Jokanovic je mnogo bolja opcija.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3388 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 10/09/2023 : 17:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Ništa se kod nas neće promeniti na bolje nikad u fudbalu, ali da, svakako je Jokanović bolji trener.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/09/2023 : 19:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Mislim da odlazak trenera nije dovoljan.
Morace se desiti i smjena generacije, onda se mozda nesto desi. Ove nase princeze imaju svoj sistem i nece se za nikoga promijeniti.
Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 10/09/2023 : 19:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Deluje kao da im je smaranje svaka igra za reprezentaciju, okupe se da se vide malo, popricaju i to je to. Odigrali su ono protiv Portugala u gostima svim srcem i tu su stali.
Go to Top of Page
Page: of 95 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000