forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Fibra predstavlja: Orka specijal 2: Maus
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 29/01/2022 : 17:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
Poli, moraš mu to nacrtati npr 'vako:
Pa vidi genije, kada rečenica "Koga jos boli racku gdje ce mu unucad zivjeti i u kakvim uvijetima." nastupa tu negde odma iza "te za njih klimatske promjene ne postoje, jer im tako odgovara.", to obično znači da je autor protiv epidemije bolemekitisa za unučad.
Ako crtež još uvek nerazumljiv, preći na kolorisanje.

Tri ljuta moderatora suzbijala spam.
Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 29/01/2022 : 17:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
Dosado, kad već šalješ privatne poruke, neophodno je da budu poruke i da su privatne, ova tvoja dosadna sranja nisu privatne poruke ni po jednom kriterijumu:
" target="_blank">

Nauči to već jednom, ipak si ti profesor. Kad kreneš nešto žvakati javno, onda to javno i dovrši, ne moraš biti pizda ol jor lajf.

Poli, kako stoje stvari, moraćeš pristupiti kolorisanju.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/01/2022 : 17:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chief Warhead
....

Poruka je bila privatna i zato je obrisana...jer sam se kasnije sjetil da ne vrijedi tebi nista objasnjavati. Zaboravil sam da smo ti i ja vec imali prepisku. Ocito se poslana poruka ne moze obrisati. Ja nisam nikaog vrijeđal i pogodila me tvoja uvredljiva poruka pa sam instinktivno odgovaral, bez razmišljanja. Obrisal sam ju u istoj sekundi ali to ocito ne funkcionira.
Ne, nismo mi ista razina i velika je pogreška bila kaj sam zaboravil tko si. A ti si ko zapeta puška samo čekal, jer si uspio otvoriti poruku u roku od pet sekundi od kad je poslana

Poruka je pisana u množini i ima veze s forumašima pout tebe, a ne zato jer je vezana uz Polija. Ja sam Poliju napisal kaj sam imal.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 29/01/2022 17:57:09
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/01/2022 : 17:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa vidi genije, kada rečenica "Koga jos boli racku gdje ce mu unucad zivjeti i u kakvim uvijetima." nastupa tu negde odma iza "te za njih klimatske promjene ne postoje, jer im tako odgovara.", to obično znači da je autor protiv epidemije bolemekitisa za unučad.

Kad je citanje s razumijevanjem problem profesorima sto ocekivat od djece.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/01/2022 : 17:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Klimatske promjene ne utjeću na trajnost Zemlje. Zemlja je kap u moru i može eksplodirati svaki tren, a čovjek svojim djelovanje ne utjeće na trajnost planeta Zemlje. Tako da čovjek mora razmišljati o tome kakvo društvo ostavlja. Sstvarno se vidi iz mojih upisa kako nemam pojma o kontekstu i vremenu.
Baš sam mislil napisati da je zajebano kad mržnja prema necemu/nekima ljudima stvara slijepoću prema sadržaju i biti stvari.

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 29/01/2022 17:54:51
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 29/01/2022 : 17:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

Poruka je bila privatna i zato je obrisana...jer sam se kasnije sjetil da ne vrijedi tebi nista objasnjavati. Zaboravil sam da smo ti i ja vec imali prepisku. Ocito se poslana poruka ne moze obrisati. Ja nisam nikaog vrijeđal i pogodila me tvoja uvredljiva poruka pa sam instinktivno odgovaral, bez razmišljanja. Obrisal sam ju u istoj sekundi ali to ocito ne funkcionira.
Ne, nismo mi ista razina i velika je pogreška bila kaj sam zaboravil tko si. A ti si ko zapeta puška samo čekal, jer si uspio otvoriti poruku u roku od pet sekundi od kad je poslana

quote:

Klimatske promjene ne utjeću na trajnost Zemlje. Zemlja je kap u moru i može eksplodirati svaki tren, a čovjek svojim djelovanje ne utjeće na trajnost planeta Zemlje. Tako da čovjek mora razmišljati o tome kakvo društvo ostavlja. Sstvarno se vidi iz mojih upisa kako nemam pojma o kontekstu i vremenu.
Baš sam mislil napisati da je zajebano kad mržnja prema necemu/nekima ljudima stvara slijepoću prema sadržaju i biti stvari.

Bezobrazan si taman kolko glup, profesore. Računam da je to tu negde kolko si težak pa x2.
I da, nisi ti nikog vređao, ma 'de to ima, samo si se toplo nadao da neko nema klince zato što ti nisi u stanju da savladaš rečenucu do rečenice u istom postu. Nismo na istoj razini, gledaj da ubuduće šalješ ta tvoja sranja onima koji jesu. Ako te šta žulja, slobodno reci ovde. Profesore.

Edited by - Chief Warhead on 29/01/2022 18:02:32
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/01/2022 : 18:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
I da, nisi ti nikog vređao, ma 'de to ima, samo si se toplo nadao da neko nema klince zato što ti nisi u stanju da savladaš rečenucu do rečenice u istom postu.

Samo sam se toplo nadal da osoba koja ne vodi računa o budućnosti svijeta, jer misli da će svijet propasti ionako zbog ljudskog djelovanja, nije roditelj. Jel to uvreda? Ako je, isprika Poliju.

Toliko o crtanju i razumijevanju.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 29/01/2022 : 18:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Kad je citanje s razumijevanjem problem profesorima sto ocekivat od djece.

Nemam ja tu neka golema očekivanja, mogu biti samo pozitivno iznenađen

Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 29/01/2022 : 18:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
quote:

E pa fala boži i na malim darovima

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/01/2022 : 18:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To kaj ne pišem površno ali ti to doživljavaš tak, ne znači da ja vrijeđam. Samo ja si tu ne mogu pomoći. I privatnu poruku sam obrisal u trenutku kad sam shvatil kome ju pišem. Nisam računal da samo čekaš moju poruku pa je brisanje bilo neuspješno. Nisi mi dal ni pet sekundi da promislim i povućem poruku, opako si opterečen mojom pojavom

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 29/01/2022 : 18:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To kaj ne pišem površno ali ti to doživljavaš tak, ne znači da ja vrijeđam. Samo ja si tu ne mogu pomoći. I privatnu poruku sam obrisal u trenutku kad sam shvatil kome ju pišem. Nisam računal da samo čekaš moju poruku pa je brisanje bilo neuspješno. Nisi mi dal ni pet sekundi da promislim i povućem poruku, opako si opterečen mojom pojavom

Baš slatko ovo kako spontano nabacuješ više puta da vrebam tvoje poruke, šteta što mi ostali znamo da poslatu poruku možeš da obrišeš kod sebe, ne i kod mene. I onda zlikovac ja ti nisam dao ni 5 sekundi.
Šta ti ono beše predaješ, demagogiju?

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/01/2022 : 18:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ja ne mogu da vjerujem sta citam (pardon, sto ili kaj). Idem da radim nesto... ono, sta god vec.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 29/01/2022 : 18:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Idem da radim nesto...

...jer rad oslobađa?

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2390 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 29/01/2022 : 19:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Baš slatko ovo kako spontano nabacuješ više puta da vrebam tvoje poruke, šteta što mi ostali znamo da poslatu poruku možeš da obrišeš kod sebe, ne i kod mene. I onda zlikovac ja ti nisam dao ni 5 sekundi.
Šta ti ono beše predaješ, demagogiju?

Pa dobro, nije znao čovek da će neko pročitati, inače ne bi ni pisao.
Nekad su đaci hvatali beleške, pa su profesori morali paziti šta i kako pričaju. Al nisu više đaci kao što su bili nekad.

Resistance is futile.

Edited by - borg on 30/01/2022 10:38:26
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3111 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 29/01/2022 : 20:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
da se vratimo na temu

pogurala škola iz američke vukojebine prodaju k'o nitko hehe

https://bleedingcool.com/comics/maus-is-now-the-second-and-fourth-best-selling-book-on-amazon/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR2GguqxqHJcWAMpjmEq7gst1qMnC60yK2kRff54g1C5qP8HZCBeGE1smMc
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/01/2022 : 20:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Danas je najisplativije biti zabranjen.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/01/2022 : 19:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dobro, ovo je na kraju bila privatna poruka ili kaj?
To kaj si privatno pišete je druga stvar makar i tu treba imati granice.
@Chief - stani sa javnim uvredama.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 31/01/2022 : 12:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
Ne, na kraju se Tonto složio sa Verabom da su epski popušili sa zabranom Mausa, ta "privatna poruka" je bila ranije.
Kako se tebi čini Maus? Meni je dobar.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5055 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 01/02/2022 : 23:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
https://www.jutarnji.hr/kultura/knjizevnost/djeci-zabranili-kultni-strip-o-holokaustu-izdavac-sunjic-to-je-odjek-glupe-trumpove-amerike-15152713

Isto su mogli domaće izdanje staviti za ilustraciju ;)
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2064 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 02/02/2022 : 19:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 03/02/2022 : 23:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Ima i ovakvih reakcija...
https://lithub.com/a-professor-has-offered-to-teach-maus-to-all-students-affected-by-its-ban
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 04/02/2022 : 14:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
To je glupa Bidenova Amerika...woke igru mogu igrati dvojica... Revolucija jede...i tako dalje...uživajte.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/02/2022 : 14:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

Dicu više zanimaju droge nego sve to.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5055 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 04/02/2022 : 15:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

To je glupa Bidenova Amerika...woke igru mogu igrati dvojica... Revolucija jede...i tako dalje...uživajte.

Da, da, to je ta logika. A mi smo još napredniji. U nas razne markićke već godinama blacklistaju lektire i raspisuju referendume da se svašta zabrani zato da preduhitre ove druge prije nego oni počnu nešto. Kužite? Di su Ameri od nas, mi smo odmah u startu bili anti-woke, prije nego smo uopće stigli biti woke.

Edited by - vukozec on 04/02/2022 15:32:36
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/02/2022 : 08:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2337446

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000