forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Champions League
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 100

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/05/2022 : 09:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Kako mi idu na živce ovi navijači madridisti, hala madrid ovo, hala madrid ono. Svi novopečeni fanovi, a kad ima kažem da sam navijao za City sinoć odmah drvlje i kamenje šta će ti šeikov klub napumpan novcem.

Kao da je Real puno neviniji, državni klub s neograničenim budžetom kojem se svi dugovi uvijek brišu (što mi je ovo poznato u našem nogometu).
Cityja simpatiziram još od 90-ih kad su tavorili u 2. ligi više na početku kao kontra gradskom Unitedu koji mi nikad nije bio drag. Nisam ljubitelj Guardiole, ali napravio je ovih godina pakleni stroj i stvarno ne znam šta reći za ono sinoć. Činjenica je da stalno njegove ekipe zadnjih godine padnu na zadnjim stepenicama kad to nikako ne očekuješ. Primjer je i ono blijedo izdanje prošle godine u finalu. Pep očito nedovoljno psihološki priprema igrače, jer i sinoć su u produžecima totalno pukli. Možda da nađu nekog gurua da bude uz njega. ;)
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 05/05/2022 : 09:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Dašta će nego puknit. Kad primiš dva gola (!) u 90-toj,dobro su znali i hodati u produžecima, a kamoli išta igrati.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 05/05/2022 : 09:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Od svega sinoć, ipak je najvažnije da je utakmicu preživio naš član @zlatanbihac.

S druge strane, King je još uvijek na ispumpavanju želuca, toliki alkohol je strusio sinoć, a nije više dvadesetogodišnjak...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 05/05/2022 : 09:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Kako mi idu na živce ovi navijači madridisti, hala madrid ovo, hala madrid ono. Svi novopečeni fanovi, a kad ima kažem da sam navijao za City sinoć odmah drvlje i kamenje šta će ti šeikov klub napumpan novcem.

Kao da je Real puno neviniji, državni klub s neograničenim budžetom kojem se svi dugovi uvijek brišu (što mi je ovo poznato u našem nogometu).
Cityja simpatiziram još od 90-ih kad su tavorili u 2. ligi više na početku kao kontra gradskom Unitedu koji mi nikad nije bio drag. Nisam ljubitelj Guardiole, ali napravio je ovih godina pakleni stroj i stvarno ne znam šta reći za ono sinoć. Činjenica je da stalno njegove ekipe zadnjih godine padnu na zadnjim stepenicama kad to nikako ne očekuješ. Primjer je i ono blijedo izdanje prošle godine u finalu. Pep očito nedovoljno psihološki priprema igrače, jer i sinoć su u produžecima totalno pukli. Možda da nađu nekog gurua da bude uz njega. ;)

Pita me mali na početku za koga san.
Reka san mu da mi je žaj šta oba ne mogu ispast.
Za Real san se okrenija nakon onoga glumatanja.

Šta se tih priča o mentalnoj pripremi, neznan koliko je Guardiola tu falija.
Real je u konačnici dobija zbog igračke kvalitete.
Courtois je do devedesete minute bija najbolji igrač na terenu. Nakon preokreta sve ono šta je skinija je postalo još 5 puta važnije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 05/05/2022 10:09:58
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33511 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/05/2022 : 10:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Potpisujem, ali valja prihvatiti i moderne navijače, samo što oni ne znaju puno o povijesti ekipa i kakav je odnos snaga bio nekad. Svi engleski klubovi su kultni. Slažem se i za Guardiolu, odličan trener, bit će obilježen svim ovim porazima!

quote:
Originally posted by Jerry Krause

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 05/05/2022 : 10:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Od svega sinoć, ipak je najvažnije da je utakmicu preživio naš član @zlatanbihac.

S druge strane, King je još uvijek na ispumpavanju želuca, toliki alkohol je strusio sinoć, a nije više dvadesetogodišnjak...

Klasika..kad je najpotrebnije, tu je sudija, penali i slicno..nije da nismo navikli..
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 05/05/2022 : 10:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:

Klasika..kad je najpotrebnije, tu je sudija, penali i slicno..nije da nismo navikli..

Samo sam čekao...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33511 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/05/2022 : 11:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
CARLO ANCELOTTI postao je prvi trener koji se plasirao pet puta u finale Lige prvaka.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 05/05/2022 : 11:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Potpisujem, ali valja prihvatiti i moderne navijače, samo što oni ne znaju puno o povijesti ekipa i kakav je odnos snaga bio nekad. Svi

Moderni navijač najčešće nema pojma.
Prihvatit ih mogu, ali samo dok šute.

Kad vidin ove velike navijače Barcelone, Reala, Milana, Intera, a u životu stadion nisu vidili, neznan bili se smija ili plaka.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 05/05/2022 11:56:01
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5567 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 05/05/2022 : 12:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Kakve je sve šokove Ancelotti doživeo na klupi Milana protiv Liverpoola i Deportiva drago mi je što mu se u silnim preokretima ove sezone mnogo toga vraća

Ali biće sjajno finale, dva tima sa vrhunskim evropskim pedigreom. Voleo bih da kralj Karlo uzme još jednu titulu, ali ipak tipujem na Liverpool da će se revanširati za onaj poraz od pre par godina. Salah je priželjkivao Real u finalu jer mislim da će imati motiv više u odnosu na ostale s obzirom na to šta mu se desilo u prošlom finalu. A ovaj put neće biti Kariusa da sjebe stvar
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/05/2022 : 12:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:

Samo sam čekao...

...a sto je najbolje real je sinoc ozbiljno ostecen.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 05/05/2022 : 13:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
Ne samo to, nego je 8 igraca ovog Reala vec po 4 puta osvojilo Ligu prvaka.

quote:
Originally posted by tex2

CARLO ANCELOTTI postao je prvi trener koji se plasirao pet puta u finale Lige prvaka.

Edited by - surfer on 05/05/2022 13:46:01
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/05/2022 : 19:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Bice interesantno finale.
Ocekujem da ce Liverpool od prve sekunde krenuti sprinterski, kao na Olimpijadi, pokusace visoki presing i da u prvom poluvremenu postignu sto vise golova.
Real ce traziti svoje sanse u kontrama. Zavrsi li se prvo poluvreme bez golova ili sa jednim golom prednosti za Liverpool, Real ce pobijediti.
U drugom poluvremenu ce se Real upustiti onda sa protivnikom u borbu prsa u prsa, s tim sto treba racunati s time sto vrijeme bude odmicalo da ce Liverpool biti sve slabiji i slabiji, a Real sve jaci i jaci.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/05/2022 : 23:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Meni nije jasno kako Liverpool igra na takvoj razini u dva natjecanja s, Po meni, Samo dva igraca svjetske Klase. Henderson, Robertson, alkantara, fabinjo , Keita i vecina ostalih osim salaha i manea, bi u sitiji grijali klupu. Ocito je Klopp Jako dobar trener
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33511 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/05/2022 : 10:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Adriano, teško da su samo dva igrača u Liverpoolu svjetske klase, ima ih u svakoj liniji, na golu Alisson, u obrani van Dijk, u vezi Alcantara i napad Salah i Mane. Kad se još dodaju Firmino, Diaz, Jota, Fabinho, Trent, Robertson super to izgleda! Polako stižu Liverpoolov trojac u napadu godine, ali tu su zato Jota i Diaz već se proslavili i spremni uskočiti! Isto tako mladih ima dosta i nema bojazni za Liverpool sljedećih nekoliko godina. Kao što City ima svoj sustav, koji funkcionira, tako i Liverpool ima svoj, u koji se igrači savršeno uklapaju. Istina, godinama svi sumnjaju u Liverpoolov vezni red, ali on je brz, uigran, pun samopuzdanja i funkcionalan. Upravo veći izbor kvalitetnijih igrača ove sezone omogućuje Liverpoolu igru na više frontova na visokoj razini. Prije je raubao neke igrače maksimalno, a ove eto jučer u vezi u prvih 11 Jonesa i Keite, a Thiagi i Henderson se čuvaju za finale FA Cupa, kao i Salah, Firmino, Robertson, Konate. Sustav pobjeđuje.

P.S. kad se sve usporedi, Liverpool je kvalitetnija ekipa od Reala, zato i je koeficijent na Liverpool u finalu 1,85.

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/05/2022 : 23:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Za Diaza Sam prvi Put cuo prije Koji tjedan, Ali je zaista dobar to Malo sta Sam ga gledao. Alkantara se nije proslavio Ni u barci Ni u bajernu. Ovi ostali Mi isto nisu bas Po volji, Ali se slazem da su Favoriti u finalu.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 28/05/2022 : 18:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Može li biti iznenađenja u sastavima uopće...
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4638 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 28/05/2022 : 19:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Ako Ancelotti ne starta Valverdea to je vec gubitak

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33511 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 28/05/2022 : 20:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Alisson - Trent, Konate, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago- Salah, Mane, Diaz

Courtois - Mendy, Alaba, Militao, Carvajal - Kroos, Casemiro, Modrić - Vinicius, Benzema, Valverde

Više manje očekivano, možda je Koante malo iznenađenje, a i Diaz ispred Firmina, ali dobro klupa Liverpola je jača od Realove, ako nešto krene loše :-)

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29658 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/05/2022 : 21:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Španjolski klubovi pobijedili u posljednjih 16 finala Europskih kupova
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7142 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 28/05/2022 : 21:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Da je ovo kašnjenje na Balkanu, ili da su ga izazvali navijači kluba odavde, bila bi sramota, bili bi glupi, primitivni, zatucani, nesposobni, a ovako u Parizu kasni meč finala i prolazi bez toga. Čija god krivnja bila, sramota i što ovi ne znaju organizirati i što se ovi mlate da uđu.

loading...
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4638 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 28/05/2022 : 21:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Pola sata odgode ipak
Svasta
Igraci ponvono na zagrijavanju, neki djeluju zbunjeno i nervozno

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29658 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/05/2022 : 22:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Da je ovo kašnjenje na Balkanu, ili da su ga izazvali navijači kluba odavde, bila bi sramota, bili bi glupi, primitivni, zatucani, nesposobni, a ovako u Parizu kasni meč finala i prolazi bez toga. Čija god krivnja bila, sramota i što ovi ne znaju organizirati i što se ovi mlate da uđu.

Organizatori su krivci, ne navijači
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29658 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/05/2022 : 22:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Poništen regularan gol Reala
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33511 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 28/05/2022 : 22:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Liverpool bio bolji 44 minute i skoro s minusom na poluvrijeme. Real jedan udarac, čeka kontru, a prostora ima, teško za gledati!

Go to Top of Page
Page: of 100 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000