Author |
Topic  |
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 10/07/2022 : 10:28:57
|
quote: Originally posted by tinton
Dogodilo se jučer - predao završni rad na faksu. I s time se završilo.
Čestitam, i moje najmlađe diplomiralo prošli tjedan. Vas dvojica ste mislim ista generacija.
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 10/07/2022 : 14:21:44
|
Čestitke! Da, sjećam se da smo istovremeno baš na ovom topicu slavili da smo obojica upali u prve izbore fakulteta.
I naravno, još jednom hvala svima na čestitkama koje su usljedile nakon zadnjeg posta. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 10/07/2022 : 14:31:56
|
Dečki na vama je da ovu zemlju izvučete iz blata. Samo ne krasti željezo i čupati vinovu lozu zbog poticaja. Ženu mlatiti i bacati mobitele u Savu preporučljivo.
 |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 14/07/2022 : 17:35:36
|
Taman mi se malo ego odmorio od ovdašnjih silnih pohvala za predaju, kada ono i službeno diplomirao. Ocjena završnog rada je neloša osmica. |
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27599 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 14/07/2022 : 18:43:56
|
Ja sam za, ali sumnjam da ću do juga prije devetog mjeseca. |
|
 |
|
Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts
Member since 03/09/2021 |
Posted - 14/07/2022 : 19:18:45
|
Taman mi se malo ego odmorio od ovdašnjih silnih pohvala za predaju, kada ono i službeno diplomirao. Ocjena završnog rada je neloša osmica.
Čestitke  |
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Posted - 14/07/2022 : 21:55:53
|
Taman mi se malo ego odmorio od ovdašnjih silnih pohvala za predaju, kada ono i službeno diplomirao. Ocjena završnog rada je neloša osmica.
Dobar si Ja nisam nikad dobio više od petice |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5443 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 18/08/2022 : 18:53:04
|
Opet pokupio koronu negdje, ali ovaj put me preksinoć u noćnoj sastavilo tako jako da mi je napamet padao neki rak kostiju (zaboljele me sve kosti u tijelu, a u ljevom koljenu me posebno boljelo koljeno, a posebno šaraf u njemu:) i uz sve to, užasna glavobolja…jučer ujutro temperatura 38,9 …a mislim da nisam imao nikakve temperature još od 1999-te. Probudio se za ručak - bila neka tjestenina koju nisam ni pogledao jer sam imao apetit samo za špekom, češnjakom i ljutim fafaronama, odspavao popodne, napravio doma kućni test koji je pokazao dvije crtice, kopirao ručak i za večeru, odspavao cijelu noć i danas se probudio regeneriran ko’ borg:) …bez temperature i ikakvih problema. Obavio sam danas i “službeno” testiranje, pa dobio sedam dana izolacije, tako da ću u sljedećih pet dana ljenčariti uz forum, plejku, filmove i serije
|
Edited by - Oki on 18/08/2022 18:54:52 |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 18/08/2022 : 22:36:09
|
quote: Originally posted by Oki
Opet pokupio koronu negdje, ali ovaj put me preksinoć u noćnoj sastavilo tako jako da mi je napamet padao neki rak kostiju (zaboljele me sve kosti u tijelu, a u ljevom koljenu me posebno boljelo koljeno, a posebno šaraf u njemu:) i uz sve to, užasna glavobolja…jučer ujutro temperatura 38,9 …a mislim da nisam imao nikakve temperature još od 1999-te. Probudio se za ručak - bila neka tjestenina koju nisam ni pogledao jer sam imao apetit samo za špekom, češnjakom i ljutim fafaronama, odspavao popodne, napravio doma kućni test koji je pokazao dvije crtice, kopirao ručak i za večeru, odspavao cijelu noć i danas se probudio regeneriran ko’ borg:) …bez temperature i ikakvih problema. Obavio sam danas i “službeno” testiranje, pa dobio sedam dana izolacije, tako da ću u sljedećih pet dana ljenčariti uz forum, plejku, filmove i serije
Pa zanimljivo ti ovo što si poželio jesti. I ja sam jela pancetu, , sve nareske i napala teglu ljutih feferona. U čemu je fora, nikad neću znati. I ostatak izolacije jela ljuto i osjećala se bolje no ikad, tako se i nastavilo.. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4873 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/08/2022 : 21:46:22
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by Oki
Pa zanimljivo ti ovo što si poželio jesti. I ja sam jela pancetu, , sve nareske i napala teglu ljutih feferona. U čemu je fora, nikad neću znati. I ostatak izolacije jela ljuto i osjećala se bolje no ikad, tako se i nastavilo..
mene su vukli samo slatkisi i duvan |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33430 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 20/08/2022 : 15:37:11
|
Moj slučaj: u petak dođem doma s posla, taman počinje godišnji, roštilj na balkonu i sat vremena nakon temperatura, već ujutro ko nov, mijenjao tjedan godišnjeg za bolovanje. Nakon 7 dana izađem van i odmah drugi dan me manta samo tako, 3 dana mi tlak pao na 100/50, a inače imam visoki tlak i pijem tablete za tlak, tako da mi bilo teško uopće doći se iz kreveta. Što se tiče hrane nije me za ničim vuklo, ali kak je ljeto za pivom je |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6423 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 02/09/2022 : 11:53:25
|
Volim ljuto, trpam feforne, papričice i ljute umake u sve i svašta već godinama (20+). Ukiseljeni feferoni iz teglice su mi već pred neko vrijeme postali preblagi, ali su fini pa se i dalje trpam njima, ali maznem onu veliku teglu u 2-3 puta samo. I u zadnje vrijeme si radije uzmem friške papričice ako nađem jer su osjetno jače, a općenito su mi i feferoni i papričice finije od ljutih umaka. Donesla mi draga neki dan 3 male papričice sa place. Kaže ona meni rekla je žena da su to neke opake, ja ono samouvjereno kao ma da da... Evo upravo sam si složio neku sendvičinu sa mozzarelom i njima...i ne da su mi oči ispale, nego neopisivio nešto, a želudac sam mislio da će mi eksplodirat, unutra neki filing kao da mi je netko upalio veš mašinu...ne znam je li gore u ustima ili u želudcu (EDIT: def je gore u želudcu). Pitam dragu što mi je ovo podvalila, ona kaže neki scorpion. Izgluglao sam i postoje dvije varijante, jedna na drugom, a druga na četvrtom mjestu po ljutoći. Ostale su još dvije, doooobro ću razmislit želim li ovo opet iskusit (okusit?).
Jel se još netko od vas ovako samokažnjava? |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 02/09/2022 11:55:15 |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 07/09/2022 : 12:43:56
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Volim ljuto, trpam feforne, papričice i ljute umake u sve i svašta već godinama (20+). Ukiseljeni feferoni iz teglice su mi već pred neko vrijeme postali preblagi, ali su fini pa se i dalje trpam njima, ali maznem onu veliku teglu u 2-3 puta samo. I u zadnje vrijeme si radije uzmem friške papričice ako nađem jer su osjetno jače, a općenito su mi i feferoni i papričice finije od ljutih umaka. Donesla mi draga neki dan 3 male papričice sa place. Kaže ona meni rekla je žena da su to neke opake, ja ono samouvjereno kao ma da da... Evo upravo sam si složio neku sendvičinu sa mozzarelom i njima...i ne da su mi oči ispale, nego neopisivio nešto, a želudac sam mislio da će mi eksplodirat, unutra neki filing kao da mi je netko upalio veš mašinu...ne znam je li gore u ustima ili u želudcu (EDIT: def je gore u želudcu). Pitam dragu što mi je ovo podvalila, ona kaže neki scorpion. Izgluglao sam i postoje dvije varijante, jedna na drugom, a druga na četvrtom mjestu po ljutoći. Ostale su još dvije, doooobro ću razmislit želim li ovo opet iskusit (okusit?).
Jel se još netko od vas ovako samokažnjava?
Ja uzgajam sam i jedem svoje. Carolina reaper, Komodo dragon, Moruga scorpion, schoch Bonnet .... Ljute paprike..... Ako si iz srbije spreman sam poslat uzorak
|
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7340 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6423 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 19/09/2022 : 12:18:42
|
quote: Originally posted by masni
quote: Originally posted by DiSkAcH
Jel se još netko od vas ovako samokažnjava?
Ja uzgajam sam i jedem svoje. Carolina reaper, Komodo dragon, Moruga scorpion, schoch Bonnet .... Ljute paprike..... Ako si iz srbije spreman sam poslat uzorak
Nisam iz Sr, hvala na ponudi. 
Evo pojeo sam neki dan i ostale dvije, bilo je jače od mene...doslovno. Uglavnom, ubijaju, štogod da je je vanserijski, definitivno nešto najljuće što sam pojeo. Ne znam jesam prije napisao, čak i nakon žvakanja tih čuda imam filing da su mi zubi kao od gume.
@Vice: Ma umaci su mi ok jer ih mogu stavit u sve, ali općenito su mi same papričice puno finije, i imaju jači efekt. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 19/09/2022 12:23:23 |
 |
|
emirem
Advanced Member

10853 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 19/09/2022 : 13:15:06
|
@tinton
Tek sad procitao. Cestitam! Kakvi su planovi dalje, master degree? Sljaka? |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 22/09/2022 : 16:05:38
|
Evo započeo postgrad program ovdje, u zemlji Njegova Veličanstva. |
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27599 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
|
emirem
Advanced Member

10853 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 22/09/2022 : 20:03:37
|
Evo započeo postgrad program ovdje, u zemlji Njegova Veličanstva.
A bio si u Nizozemskoj na studiju. Super, samo nastavi tako! Sretno! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Topic  |
|