forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 28/11/2022 : 22:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Nema odbrane jer ovaj tim nije selektiran da igra odbranu. Tu nemaš nijednog defanzivca koji će da odradi prljav posao.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/11/2022 : 15:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nisam ja toliko nezadovoljan. Razlika na kraju nije realna. Uz jedan ili dva suta ovo je moglo biti obrnuto. Jebiga, neki bitni nisu usli. Bice to OK. Jedino sto fali jeste neki nas standardan poput Novice da kida i da drzi strance da kidaju.. Izgazicemo ih pred nasim navijacima 8.12.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 30/11/2022 : 14:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ja sam baš nezadovoljan. Ne porazom, prvi derbi u sezoni, biće ih još mnogo važnijih ali naš pristup u drugom poluvremenu je sraman.
Došli smo u situaciju da ona govna skandiraju "uzmi željko evro titulu" a igrači nam se posle utakmice keze i drugarski pozdravljaju sa rivalom.

Inače, zanimljiv momenat, primetio ga i Aco Petrović. Kad se povredio Ivanović, sudije su pre napuštanja dvorane pokazale faul u napadu a onda se vratile u halu i promenile odluku. Zar nije protiv pravila da se takve odluke menjaju?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/11/2022 : 14:22:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne znam. Navodno je Ivanovic trazio chalenge.

A ono smejanje sa ciganima je i meni jadno. A Petrusev i Raduljica za povracanje.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 30/11/2022 : 22:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Na stranu promena, bio je faul od odbrane. Ni meni nije bilo jasno zašto je to menjano, ali sam kasnije negde pročitao da je Ivanović tražio da pregledaju snimak. ZL nije stigao da se na vreme postavi.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2022 : 09:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Veceras odoh u Arenu da gledam mec protiv Valensije. Jaaaaako bitan mec ne zbog samog rezultata koliko zbog oporavka posle 3 poraza zaredom...

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6384 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 01/12/2022 : 12:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

A ono smejanje sa ciganima je i meni jadno. A Petrusev i Raduljica za povracanje.

Meni to ne smeta. Baš suprotno - treba tenzije da se spuste da ne bude opet rat kao u finalu ABA prošle sezone. Jer tamo je milimetar nedostajao da neko izgubi glavu.

Problem je nezalaganje i nedostatak borbe.

@sawitch - kakva je situacija sa kartama za basket odnosno koliko ranije treba da se kupi da ne bude frka ? Ako sve bude po planu, došao bi na Bayern 29.12

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2022 : 12:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ej ne znam. Znam da je kolega pokusavao da kupi isti dan kada je objavljeno za utakmicu sa Makabijem i dok pogleda vec prodato, pa novo mesto pa razmislja i opet otislo. Po meni na dan kada objave pazari. A u Areni je pa mesto nije toliko bitno. Gde god da si vidis OK i osetis atmosferu. A mozda cu i ja ici na Bajern 29. pa se javi svakako. Ja sada idem sa drugarom koji ima sezonsku za njega i zenu pa imamo win - win, ona se spasila a ja idem.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/12/2022 : 13:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Rata neće biti kad iz košarke ode onaj koji je sve zakuvao.
A i ne mislim da se biju posle tekme ali ne moraju da se keze a odigrali ko popišani.

Raduljica mi ne smeta, čak mi je i gotivan. On ionako oduvek delovao da ga zabole za košarku i da je tu da uzme pare. Petrušev je baš govance.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2022 : 15:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pogotovo nakon onog faul-kosa. Bas govno. A bez zajebancije. Sad da mi neko da milion eura godisnje da samo sedim na klupi zvezde i sa njima se zagrlim kad pobedimo i slusam cigane ja bih ga izbacio napolje. Lepo rece Jezdic, mozes da promenis sve ali klub za koji navijas ne mozes.

Btw, pre neko vece na Utisku nedelje kenjali kako je Dusko Radovic prvo bio cigan. AHAHAHAHAHAAHHAAHHA

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 01/12/2022 : 21:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Petrušev radi onako kako mu Zalizani kaže. Potpisao na godinu, pa će ponovo da proba preko, a od igranja tamo nema ništa jer on nije ni EL nivo.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 01/12/2022 : 23:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Isti problem kao i do sada, loša odbrana i loše građenje defanzivnog skoka.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/12/2022 : 23:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

A bez zajebancije. Sad da mi neko da milion eura godisnje da samo sedim na klupi zvezde i sa njima se zagrlim kad pobedimo i slusam cigane ja bih ga izbacio napolje. Lepo rece Jezdic, mozes da promenis sve ali klub za koji navijas ne mozes.

Pitanje za koga navija on uopste. Meni deluje da mu bitnije da vozi motor nego lozenje na navijanje.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/12/2022 : 01:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dodjoh sad iz Arene. Ovoliko iritantna infolentnost i nesposobnost u odbrani nije vidjena jos od Djoke Salica i ekipe. Prosto mi je neverovatno da mi ne znamo da odbranimo napad. Dobili smo preko 80% lakih koseva u prvih 7-8 sekundi napada i brze. Odatle ti nesigurnost u napadu i pros sve za sutanjem i bacanje Panteru i Lesoru. Da li Zeljko to jos uigrava, ili mi ne virimo neke stvari, ne znam ali zvizdanje cele hale na kraju je jasan znak da ljudi nisu platili tolike pare za karte da gledaju primanje 100 poena od svake ekipe koja udje na nas parket. Bas sam razocaran pristupom i odbranom, ali bas. Vildoza i Nedovic su nas rastimovali ali oni su dobri igraci ali veceras ovaj bogalj mali sa x nogama i onaj debeli crnac, nemam reci.

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 02/12/2022 : 12:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
Sinoćna utakmica je samo potvrdila ono što smo svi već videli i znali: da mnogo toga ne funkcioniše.
Skraćen roster, usled povreda igrača, više ne može da bude opravdanje.
Partizan ima više loše odigranih utakmica, nego dobrih, bez obzira da li je protivnik Barselona, Real, Borac iz Čačka, Mega, ....
I na svim tim utakmicama se ponavljaju iste stvari. Loša/katastrofalna odbrana i očajan šut.
Juče je Valensija imala 16 ofanzivnih skokova, sto je nedopustivo. Dali su gomilu prelakih poena, dok se KKP mučio i kod otvorenih šuteva.
Glavnih šutera nema nigde, igraju po principu "jedna toplo, tri hladno". Panter juče tanak, Naneli beži u napadu da mu ne daju loptu. Većina koševa koje smo dali bila je rezultat improvizacije, a ne uigranih akcija.
O mukama prilikom izvođenja lopte sa strane ili ispod koša je suvišno i pričati. O izgubljenim loptama, takođe. Pa, to se u onom broju ne dešava na školskom dvorištu, a kamo li na ozbiljnijoj utakmici.

Željka poštujem i želim mu da sve skocka kako je zamislio, ali to za sada očigledno ne ide.
Ili nije dobro zamislio.
Egzibicija sa Panterom u odbrani na Claveru, iz koje primamo u finišu gomilu lakih poena, nikome verovatno nije jasna.
Kao što nije jasan ni Papapetru. Od igrača koji je igrao ozbiljnu košarku i davao 16 poena u proseku, došli smo do igrača koji ne može da pogodi apsolutno ništa, osim bacanja i nekog lakog polaganja.
Zaboravljanje pojedinih igrača na klupi, kao juče Madara koji je držao Partizan u igri u 1/4, verovatno nikome nije jasno.
Konstantna preuzimanja igrača, sa Lesorom koji uvek kasni što dovodi do konfuzije u odbrani i slobodnog igrača na šutu za 3, do sada nas je koštalo nekoliko stotina primljenih poena, ali mi i dalje to igramo.
Jbg, mnogo toga ne funkcioniše.

Sledeća EL utakmica protiv CZ je od ogromnog značaja za ekipu. Možda i najvažnija u sezoni, bez obzira šta će se sve dešavati u daljem toku, i nadam se da su u KKP toga svesni.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 02/12/2022 : 12:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ne moze evroliga da se igra sa 7 igraca. Zasto Madar nije igrao drugo poluvreme? Zasto Slovak 5 minuta? Kad oni misle da Tristan pocne da igra? Zeljko bas deluje da se pogubio.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6384 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 02/12/2022 : 13:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Protivnik na našem terenu 16 skokova više, Žoc kaže da ne zna gde je Smailagić - dalje više na treba ni pričati.
U slučaju poraza protiv Zvezde, biće potresa.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/12/2022 : 17:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ono vristanje i krestanje Zeljkovo samo nervira igrace. Pogubio se covek.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/12/2022 : 21:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Do juce transparent “sa vama i u beton ligu” a danas se najbolji trener Evrope svih vremena gubi i ne zna sta radi. Pogledajte minutaze igraca i videcete zasto ne mogu da isprate nikog u odbrani. Sto rece Vladar, skracen roster usled povreda i pakao.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/12/2022 : 21:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sta se desilo protiv Buducnosti? Nisam gledao utakmicu zbog obaveza.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 04/12/2022 : 21:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Dobili rutinski. Otvorili meč sa 9:0 i gurali dobro do kraja. Glas dobio ovacije kad se upisao, pa onda kucanje, gde su svi utrčali na teren da mu čestitaju i ohrabre ga. Super što se nosioci nisu mnogo trošili, pa će (nadam se) svežiji nego inače dočekati Zvezdu.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/12/2022 : 09:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Veceras u Arenu da prisustvujemo sranju koje cigani najavljuju. Ajoj sto bih voleo da se nadju tu negde gde sam ja. Ne vodim decu, idem sa drugarom koji nije pekmez, bilo bi zanimljivo.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6384 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 08/12/2022 : 12:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Biće incidenta u svakom slučaju - i ako izgubimo i ako dobijemo.

Btw - javljaju da je danas preminuo Miodrag Ješić.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/12/2022 : 13:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
:( A u pm

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 08/12/2022 : 13:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

Biće incidenta u svakom slučaju - i ako izgubimo i ako dobijemo.

Btw - javljaju da je danas preminuo Miodrag Ješić.

Saobraćajka.
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.28 seconds. Snitz Forums 2000