forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/12/2022 : 10:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Nije bio penal kao što je velika većina struke i bivših golmana potvrdilo.

U kojim fantazijama ti živiš...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 15/12/2022 : 10:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Jesi čuo za internet?
Pokušaj nešto pročitati..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/12/2022 : 10:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Sramotiš se bezveze. To što su neki golmani (iako ne svi, npr Rob Green se ne slaže) stali na stranu golmana je tebi nekakav argument?
Koji sudački ekspert (stranac) je rekao da nije bio penal?
Već sam pitao i nitko mi nije odgovorio.
Peter Walton je rekao da je bio penal. Mateo Beusan je rekao da je bio penal. Perez Burrull je rekao da je bio penal. Evo vidim i ovaj Nedić iz Srbije kaže da je bio.

Gdje je ta silna velika većina struke o kojoj pričaš?

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8958 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 15/12/2022 : 10:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Sramotiš se bezveze. To što su neki golmani (iako ne svi, npr Rob Green se ne slaže) stali na stranu golmana je tebi nekakav argument?
Peter Walton je rekao da je bio penal. Mateo Beusan je rekao da je bio penal. Perez Burrull je rekao da je bio penal. Evo vidim i ovaj Nedić iz Srbije kaže da je bio.

Je, jedan meksicki sudac i objektivni strahonja su rekli da nije penal. To je sve sto sam vidio od struke, svi drugi su jasno rekli da je penal.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/12/2022 : 10:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Dalić je objasnio formulu uspjeha reprezentacije : "Zajedništvo, hrabrost, domoljublje i vjera".

Naravno nekom će uvijek nešto od toga smetati, ali to je već njegov problem.

Kao što vidimo da nekom smeta i tuđa "poniznost", a nema problema sa vlastitom "bahatošću".

da, i mislim da je u utakmici protiv argentine presudila vjera
oni očito više vjeruju od naših
a i papa je njihov

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/12/2022 : 10:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Ja sam uvjeren da Hrvatskoj identičan penal nije suđen, da bi galama kako to definitivno i neupitno JEST bio penal bila još veća nego ova.

Siguran sam da bi i Strahonja potvrdio da je to bio penal. Kao što je sinoć sugerirao da je trebao biti penal za Maroko, kad je obrambeni igrač Francuske uklizao i, pazi sad, odnio loptu debelo ispred marokanskog napadača, nakon čega ovaj natrčava na njega i sudaraju se cjevanicama. Pitanje za Strahonju: što je Francuz trebao napraviti, maknuti se Marokancu da ovaj uđe u gol?

Pa normalna stvar.
Prosječni navijač Hr reprezentacije je ne osobito inteligentni licemjer.
Jeba te oni najobičnije Perišićevo igranje rukon vide ka bjelosvjetsku zavjeru.

I pazi ti koji lik je taj Dalić. Kaže neću komentirat suđenje, i onda iskomentrira suce.
I još kaže da nas je prisika prvi gol. Ekipu koja je skoro sve utakmice na zadnja 2 prvenstva u nekon trenutku gubila 1:0 je prisiklo šta gubi 1:0?
Kad je prošlo prvenstvo Kane dava izjavu posli utakmice, u izjavi je priča isključivo o Englezima, i reka da očito tribaju bit bolji ako žele osvojit SP. Kod nas je to šta je čovik okrenut sebi i misli da mu apsolutno niko za ništa osin njega samoga nije kriv proglašeno bahatošću jer priča o sebi.
U nas je normalno ka izgubiš oplest po svima osin po sebi. Sudac, napadači, FIFA, domaći izdajnici, strani izdajnici, guske u magli, orjuna, jugoslaveni, jalnuški diletanti, škudine jude.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/12/2022 : 10:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

Dalić je objasnio formulu uspjeha reprezentacije : "Zajedništvo, hrabrost, domoljublje i vjera".

Kao što vidimo da nekom smeta i tuđa "poniznost", a nema problema sa vlastitom "bahatošću".

A jel slučajno papa bio Poljak
a i papa je njihov

A jel slučajno Papa bio Poljak?
Argentinci su više klečali po trgovima. Po rezultatu utakmice, reka bi da ih je bilo 3 puta više.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 15/12/2022 10:49:51
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/12/2022 : 10:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ma bilo ih je barem 100 puta više + papa, jer su morali nadoknaditi startnu prednost koju hrvati imaju na račun 'djeve, kraljice hrvata'

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 15/12/2022 : 11:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svjetski komentatori i nogometaši koji nemaju razloga voliti Hrvatsku (posebno Englezi) rekli su da penala nije bilo.
Za poraz smo krivi sami jer nismo bili pravi, nije Argentina nepobjediva što će pokazati braća iz Francije kad ih razmontiraju u finalu.
Zašto nismo bili pravi, odgovoriti će struka.

Nemoj se ljutiti na mene, samo pišem i gledam koliko ti je stalo naglasiti neuspjeh hrvatske reprezentacije...
Toliko, prijatelji smo k'o i prije, što kažeš?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/12/2022 : 11:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Znači od struke smo došli do komentatora i nogometaša? Ok.
Doslovno sam šutio cijelo prvenstvo o reprezentaciji, nije mi stalo ništa naglasiti. Neuspjeha sasvim očito nema tako da, čak i da želim, nemam se čime naslađivati.
Iznervirao me tvoj komentar o 'velikoj većini struke' i zato sam reagirao.

Edited by - tinton on 15/12/2022 11:12:41
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/12/2022 : 11:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Svjetski komentatori i nogometaši koji nemaju razloga voliti Hrvatsku (posebno Englezi) rekli su da penala nije bilo.
Za poraz smo krivi sami jer nismo bili pravi, nije Argentina nepobjediva što će pokazati braća iz Francije kad ih razmontiraju u finalu.
Zašto nismo bili pravi, odgovoriti će struka.

Nemoj se ljutiti na mene, samo pišem i gledam koliko ti je stalo naglasiti neuspjeh hrvatske reprezentacije...
Toliko, prijatelji smo k'o i prije, što kažeš?

Kakav neuspjeh???
Polufinale SP je neuspjeh???

Koliko ima vas Čvorovića?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 15/12/2022 11:11:40
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 15/12/2022 : 11:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Neuspjeh kao poraz u polufinalu, a ne ukupni plasman.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/12/2022 : 11:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znači od struke smo došli do komentatora i nogometaša? Ok.
Doslovno sam šutio cijelo prvenstvo o reprezentaciji, nije mi stalo ništa naglasiti. Neuspjeha sasvim očito nema tako da, čak i da želim, nemam se čime naslađivati.
Iznervirao me tvoj komentar o 'velikoj većini struke' i zato sam reagirao.

Čini mi se da nikad nismo imali mirnije prvenstvo. Isto ka i na ovome našen forumu, općenito u medijima i javnosti nije bilo hejtanja.
Ali jebi ga, ovi ako nemaju neprijatelja nemaju razloga za život. Izmisli ga ako ga nema.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 15/12/2022 : 11:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Da, kao ovi kojima je glavni neprijatelj Dalićeva vjera, Marija, papa i slični pa šitstorm po njima...

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 15/12/2022 : 11:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Protiv Japana i Brazila san bija dežuran, a protiv Argentine nisan. Jbg... ^^

Budimo realni, ovo je doista nevjerojatan uspjeh i bronca bi bila tako poetična, završavamo prvenstvo s protivnikom protiv kojeg smo i započeli.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/12/2022 : 11:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, kao ovi kojima je glavni neprijatelj Dalićeva vjera, Marija, papa i slični pa šitstorm po njima...

Papa je argentinac. Znaci uzalud vam trud sviraci ako igra na tu kartu.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/12/2022 : 11:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a i papa je njihov

"Leftardi" kojima se diže kosa od spomena vjere i tu prestanu normalno razmišljati trebaju znati da u sportu postoji i vjera u uspjeh, vjera u momčad, vjera u sebe itd.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/12/2022 : 11:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam neki veliki ljubitelj pape, ali na forumu ste ga uglavnom napadali vi katolici.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/12/2022 : 13:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
U Hrvatskoj niko ne vidi kriminal i kupljene suce, savez, i reprezentaciju iako je kriminal očit svima osin pandurima.
Niko nema problem sa time da su panduri Zdravku prostorijeli crveni tepih na ulazu u majčicu Bosnu.
Niko ne viruje u očito, al zato teorije o belosvetskoj zavjeri prolaze bez problema.
Prosječni Hrvat je glup ko 1000 kuraca.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 15/12/2022 14:50:46
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/12/2022 : 13:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

U Hrvatskoj niko ne vidi kriminal i kupljene suce, savez, i reprezentaciju iako je kriminal očit svima osin pandurima.
Niko nema problem sa time da su panduri Zdravku prostorijeli crveni tepih na ulazu u majčicu Bosni.
Niko ne viruje u očito, al zato teorije o belosvetskoj zavjeri prolaze bez problema.

Čak ti fali nekoliko nula iza jedinice.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/12/2022 : 14:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Niko nema problem sa time da su panduri Zdravku prostorijeli crveni tepih na ulazu u majčicu Bosni.

MUPovce ne računan.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/12/2022 : 14:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

MUPovce ne računan.

sve si napisao
ja bih još dodao da je mamić, eto sasvim slučajno, potvrdio da i dalje upravlja dinamom baš za vrijeme uspjeha reprezentacije na SP
koliko je to utjecalo na njihov nastup u polufinalu, ne znam, ali nije u domeni nemogućega
on jednostavno ne može podnijeti da su se svi najveći uspjesi - i dinamovo proljeće i srebro u rusiji i liga nacija i ovo polufinale i izbacivanje brazila - dogodili upravo kada se on maknuo fizički od igrača i stručnog stožera
uz njegove samovolje, spletke i ponižavanja, sasvim sigurno ništa od ovoga ne bi bilo - pa makar on sto puta postavio temelje, a što je isto upitno

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/12/2022 : 14:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

MUPovce ne računan.

sve si napisao
ja bih još dodao da je mamić, eto sasvim slučajno, potvrdio da i dalje upravlja dinamom baš za vrijeme uspjeha reprezentacije na SP
koliko je to utjecalo na njihov nastup u polufinalu, ne znam, ali nije u domeni nemogućega
on jednostavno ne može podnijeti da su se svi najveći uspjesi - i dinamovo proljeće i srebro u rusiji i liga nacija i ovo polufinale i izbacivanje brazila - dogodili upravo kada se on maknuo fizički od igrača i stručnog stožera
uz njegove samovolje, spletke i ponižavanja, sasvim sigurno ništa od ovoga ne bi bilo - pa makar on sto puta postavio temelje, a što je isto upitno

Lagano ispod radara.
A miteleuropejci počeli ić na utakmice jer Mamić više nije u klubu.
Dobro Lovre govori, 1000 kuraca je stvarno premalo za Hrvate.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 15/12/2022 14:49:32
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14548 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/12/2022 : 15:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/kramaric-poznavajuci-modrica-ne-bih-rekao-da-mu-je-ovo-zadnje-prvenstvo/2421224.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Više ostaje, nego ne...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/12/2022 : 16:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Najjače je šta stranci koji pojma nemaju o HR nogometu kad vide rezultate zaključe da Hrvati rade dobro i imaju neki sistem koji djeluje

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.16 seconds. Snitz Forums 2000