Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/12/2022 : 16:46:35
|
quote: Originally posted by jaki
Najjače je šta stranci koji pojma nemaju o HR nogometu kad vide rezultate zaključe da Hrvati rade dobro i imaju neki sistem koji djeluje
Lako za strance, imaš domaće debile koji misle isto. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 15/12/2022 : 16:49:51
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by ken2
sve si napisao ja bih još dodao da je mamić, eto sasvim slučajno, potvrdio da i dalje upravlja dinamom baš za vrijeme uspjeha reprezentacije na SP koliko je to utjecalo na njihov nastup u polufinalu, ne znam, ali nije u domeni nemogućega on jednostavno ne može podnijeti da su se svi najveći uspjesi - i dinamovo proljeće i srebro u rusiji i liga nacija i ovo polufinale i izbacivanje brazila - dogodili upravo kada se on maknuo fizički od igrača i stručnog stožera uz njegove samovolje, spletke i ponižavanja, sasvim sigurno ništa od ovoga ne bi bilo - pa makar on sto puta postavio temelje, a što je isto upitno
Lagano ispod radara. A miteleuropejci počeli ić na utakmice jer Mamić više nije u klubu. Dobro Lovre govori, 1000 kuraca je stvarno premalo za Hrvate.
Prilično je tužno da čovjeku koji je sve ovo omogućio udarivši temelje nije dan isti tretman kao igračima kojima su optužnice zbog krivoklestva pred sudom Republike Hrvatske, ekspresno povučene nakon srebra u Rusiji. Sad kad je uspjeh dvostruki možda bude pravde pa se i tom čovjeku omogući amnestija. Raduje me što je barem Vrba uspio smoći snage između liječničkih pregleda i tretmana da fizički prisustvuje uspjehu u Katru. Nadam se (a i vjerujem) da barem put nije platio iz svog džepa, znamo svi koliko koštaju sudski troškovi. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 15/12/2022 : 16:56:50
|
quote: Originally posted by vukozec
sve si napisao ja bih još dodao da je mamić, eto sasvim slučajno, potvrdio da i dalje upravlja dinamom baš za vrijeme uspjeha reprezentacije na SP koliko je to utjecalo na njihov nastup u polufinalu, ne znam, ali nije u domeni nemogućega on jednostavno ne može podnijeti da su se svi najveći uspjesi - i dinamovo proljeće i srebro u rusiji i liga nacija i ovo polufinale i izbacivanje brazila - dogodili upravo kada se on maknuo fizički od igrača i stručnog stožera uz njegove samovolje, spletke i ponižavanja, sasvim sigurno ništa od ovoga ne bi bilo - pa makar on sto puta postavio temelje, a što je isto upitno
Lagano ispod radara. A miteleuropejci počeli ić na utakmice jer Mamić više nije u klubu. Dobro Lovre govori, 1000 kuraca je stvarno premalo za Hrvate.
Prilično je tužno da čovjeku koji je sve ovo omogućio udarivši temelje nije dan isti tretman kao igračima kojima su optužnice zbog krivoklestva pred sudom Republike Hrvatske, ekspresno povučene nakon srebra u Rusiji. Sad kad je uspjeh dvostruki možda bude pravde pa se i tom čovjeku omogući amnestija. Raduje me što je barem Vrba uspio smoći snage između liječničkih pregleda i tretmana da fizički prisustvuje uspjehu u Katru. Nadam se (a i vjerujem) da barem put nije platio iz svog džepa, znamo svi koliko koštaju sudski troškovi.
I onda se pitaš zašto želin da mi dica odu iz prčije? Previše je glupih ljudi ovde. A nažalost u postotku će ih bit sve više. Pametnima je pun kurac ekonomskog optimizma i idu vani(već ih je pola milijuna). Ostaju uglavnon starci i glupani. Jeba te više ljudi je odselilo iz slobodne demokratske Hrvatske nego iz tamnice naroda Jugoslavije.
|
Edited by - NESVRSTANI on 15/12/2022 17:05:22 |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 15/12/2022 : 21:20:53
|
E ovo je iznenađenje..odabrani suci protiv Maroka nam sudi Kataranin.....ajde da i to vidimo
|
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 16/12/2022 : 07:44:35
|
quote: Originally posted by Jasko
Nisu se pretvorili, oduvek su bili isti. Da su s druge strane Save, bili bi tipični hrvatomrsci i glasali bi za poremećenog.
Ja sam tipicni hrvatomrzac! Mrzim sve hrvatske izdajnike, naravno! Za ove vani ne vidim nikakav problem. Nego, sto nemas neki fudbalski topic??? Vec bauljas po nogometnom? |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Posted - 16/12/2022 : 08:34:52
|
To je isto, nisu ti rekli? Eto sad znaš, pa možeš nastaviti po starom sve šta ti smeta, osim sebe samog.
A jesi li izravna Fordove? |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Posted - 16/12/2022 : 08:49:19
|
quote: Originally posted by risbozg
E ovo je iznenađenje..odabrani suci protiv Maroka nam sudi Kataranin.....ajde da i to vidimo
Tja, samo da svasta ne vidimo. Vec smo vidili dovoljno svega i svacega... |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 16/12/2022 : 09:00:59
|
quote: Originally posted by ivanl
To je isto, nisu ti rekli? Eto sad znaš, pa možeš nastaviti po starom sve šta ti smeta, osim sebe samog.
A jesi li izravna Fordove?
Smešno je što misliš da me pogađa, pa sto puta ponoviš ko pokvarena gramofonska ploča.
Da si pokvaren, to je i vrapcima jasno. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Posted - 16/12/2022 : 09:33:39
|
A jesi li izravna Fordove?
Smešno je što misliš da me pogađa, pa sto puta ponoviš ko pokvarena gramofonska ploča.
Da si pokvaren, to je i vrapcima jasno.
Znaci nisi i neces... ne mozes? |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14548 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Posted - 16/12/2022 : 20:41:29
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Juranović definitivno otpao za utakmicu s Marokom.
nije jedini..ovaj puta sastav bude zbilja iznenađenje..budemo vidjeli možda to i bude bolje. |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26037 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/12/2022 : 20:43:27
|
Nisu se pretvorili, oduvek su bili isti. Da su s druge strane Save, bili bi tipični hrvatomrsci i glasali bi za poremećenog.
Ja sam tipicni hrvatomrzac! Mrzim sve hrvatske izdajnike, naravno! Za ove vani ne vidim nikakav problem. Nego, sto nemas neki fudbalski topic??? Vec bauljas po nogometnom?
Ivanl POSLEDNJE upozorenje. Dosta mi je više ovog tvog divljačenja po forumu. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 16/12/2022 20:44:07 |
 |
|
tihomirduras
Senior Member

1848 Posts
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Posted - 17/12/2022 : 09:28:08
|
Danas se vraćaamo u standardne kockaste crveno-bijele dresove... |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14548 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 17/12/2022 : 14:21:00
|
ajde neka osvoje broncu nije isto vratiti se kući s porazom ili s pobjedom iako, u toj utakmici gotovo uvijek pobjeđuje onaj koji ima veći motiv, ko je prvi put u toj situaciji i sl., a gubi onaj koji je više razočaran a danas je definitivno motiviraniji maroko
povijest utakmica za 3. mjesto - onaj dio koji ja pamtim - kaže da je poljska dobila puno bolje francuze 1982. koji su bili psihološki iscrpljeni nakon svog dramatičnog polufinala s njemačkom, bugari su bili toliko razočarani 1994. da im se uopće nije igralo i izgubili su 4:0 i mi smo bili motiviraniji od nizozemaca... |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Posted - 17/12/2022 : 14:25:39
|
a moram i komentirat ovaj povratak reprezentacije u vrijeme finalne utakmice to je svinjski potez hns-a naprosto mi je to nevjerojatno nekorektno prema finalistima, prema reprezentativcima koji bi sasvim sigurno htjeli na miru pogledati finale, pa prema navijačima koji bi ih htjeli dočekat, ali i gledat finale... a na kraju i prema nogometu kao igri koju (valjda) vole |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/12/2022 : 14:34:21
|
a moram i komentirat ovaj povratak reprezentacije u vrijeme finalne utakmice to je svinjski potez hns-a naprosto mi je to nevjerojatno nekorektno prema finalistima, prema reprezentativcima koji bi sasvim sigurno htjeli na miru pogledati finale, pa prema navijačima koji bi ih htjeli dočekat, ali i gledat finale... a na kraju i prema nogometu kao igri koju (valjda) vole
+1
ali nije neočekivano kad znaš o kojin se govnjarima radi.
U svakom slučaju gledan finale. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Posted - 17/12/2022 : 14:44:10
|
Sastav za utakmicu protiv Maroka
Livaković - Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Perišić - Modrić, Kovačić - Kramarić, Majer, Oršić - Livaja
ovo se zove svi u napad... |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 17/12/2022 : 14:54:04
|
a moram i komentirat ovaj povratak reprezentacije u vrijeme finalne utakmice to je svinjski potez hns-a naprosto mi je to nevjerojatno nekorektno prema finalistima, prema reprezentativcima koji bi sasvim sigurno htjeli na miru pogledati finale, pa prema navijačima koji bi ih htjeli dočekat, ali i gledat finale... a na kraju i prema nogometu kao igri koju (valjda) vole
Uvik neko zlo iz tebe izbija. Da je JRT u pitanju ne bi ti smetalo. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Posted - 17/12/2022 : 14:58:26
|
Uvik neko zlo iz tebe izbija. Da je JRT u pitanju ne bi ti smetalo.
  takvi smo ti mi leftardi ili libtardi zaista ne znam gdje više pripadam |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14548 Posts
Posted - 17/12/2022 : 15:12:26
|
quote: Originally posted by risbozg
Sastav za utakmicu protiv Maroka
Livaković - Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Perišić - Modrić, Kovačić - Kramarić, Majer, Oršić - Livaja
ovo se zove svi u napad...
Bit će zanimljivo vidjet Stanišića i Šutala... |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Posted - 17/12/2022 : 15:59:45
|
POČINJE
SRETNO DEČKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
AJMOOOOOOO HRVATSKAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U BOJ U BOJ ZA NAROD SVOJ !!!!!!!!!!!!! |
 |
|
Topic  |
|