forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 18/02/2023 : 00:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
Btw, samo da ode Dule i bice sve ok, on je problem.
A mozda i nije tako.
Sta kaze Obradovic:

"Atmosfera i prekidi?"

"Već sam rekao posle utakmice pre dva dana, nemam šta da dodam. Moj stav je poznat otkako sam došao na klupu Partizana. Neki ljudi ne žele da pričaju o tome, a ja mogu samo da pozivam igrače Partizana. Uvek ću biti protiv skandiranja, vređenja i bacanja predmeta na parket. To nije problem koji može jedan trener da reši. Vi to mnogo dobro znate, vi koji ste mediji i dva derbija koja su u Evroligi bila nije bilo problema. Zašto tu nema problema, a kod nas kad igramo ima? Da li se akteri ponašaju drugačije? Ne bih rekao, to je pitanje za nekog drugog, mi se ponašamo uvek isto. Vi možete da vidite i pišete o tome ko je taj koji podgreva atmosferu i sve to veoma dobro zante. Nemoj da se pravimo da mi ne znamo o čemu se radi. Sve to dobro poznato", završio je Željko Obradović.

I ne treba da igramo domaca takmicenja, koja je Covic potpuno privatizovao, a svi se, sem KKP, prave naivni i neuki.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41222 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/02/2023 : 00:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Andjusica treba isutirati iz kluba. Zaprdio tolike godine a pravi greske koje nebi onaj mali Savo. Sutnemo Glasa koji je klinac i ima isto meku ruku ali ima i muda a ostavimo ovu raspalinu.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
732 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 18/02/2023 : 01:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Ogroman pad u igri u drugom poluvremenu,smanjena rotacija,problemi sa defanzivnim skokom,lośa organizacija napada i selekcija śuta neretko,domaći igrači večeras kriminal,ali sudije su dosta uticale na reziltat:
-olako Egzumu prva dva svirana penala,remeti se koncepcija igre
-Branko Lazić 0 faulova ,čovek koji pravi 182 realna faula po utakmici,realno karatista u dresu košarkaša
od +18 praktično se ne svira ništa za nas prilikom prodora,u reketu,pogledajte odnos faulova,slobodnih bacanja s obzirom na broj igrača u rotaciji i intenzitet njihove i naše odbrane,kriterijum za sudjenje faulova u napadu gde na primer Nedović stane sa dve noge ispred pa ih malo pomeri i opet se svira faul u napadu
Očekujete kad vam vučić i čović uredjuju druśtvo i kośarku regularno takmičenje sa njihovim sudijama .
Predsednik może da nas ugasi preko poreza (pritom FK Crvena zvezda ima dug za porez kao svi klubovi zajedno,ali ona ne mora da plati)zato nam GAT dade 4 od svojih ukupno 12 golova,możda opet kao pre 2 meseca moramo da podvijemo rep i u košarci.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13541 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/02/2023 : 14:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Sami smo krivi, bez obzira na tu smejuriju da je Lazić beli medved kad se igraju domaća takmičenja.

Imaš +18 i onda potop.
Anđušić je sramotan, igrač manje na parketu.
Smajli opet promaja u glavi.
Avram ne liči na sebe nakon povrede.
Tristan opet klupa, dokle da ga čekamo da igra bar 5 minuta bitne utakmice?
Trifa počeo i onda zaboravljen na klupi.

Nama su juče igrali samo stranci što je sramotno za ove domaće igrače.
Ledej da umre na terenu bez odmora, Egzuma isekli faulovima i raspad.

Sad Željko kaže Lesor igrao sa povredom. Super, valjda zato igrao onoliko protiv Spartaka. Povedeš klince, oni dobiju dva minuta protiv ekipe koja ne igra Abu. Namešta nam se druga sezona bez trofeja.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41222 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/02/2023 : 16:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mi cemo zvezdu dobiti u finalu ove godine. Mi imamo problem samo kad se igraju domaca takmicenja. Ona sprdnja od tri bacanja Vikdozi, nesviran faul nad Lesorom za tri, nesviran faul u napadu Vildozi itd. Lazic 0 faulova a Panter 4. Sve jasno. Ali sami smo krivi.

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 20/02/2023 : 14:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Prvi derbi u aba cista pobeda zvezde, prvi derbi u el, cista pobeda zvezde, ali ovo u kupu je bio kriminal.
Pominje se 18 razlike, ali ne kapiram. Pa ne igramo sa Stepojevcem pa da ih rutiniramo 30 razlike. Za ocekivati je bilo da ce dati sve od sebe da se vrate, i da cemo imati pad u igri.
Ali, kriterijum sudjenja, pa ono je kriminal u drugom poluvrmenu. Zasta su Ledej i Eksum dobili faulove, ne ide mi u glavu. Najbolji komentar sudjenja je da Branko Lazic, slovima i brojevima, imao 0 (nula) faulova na utakmici. Samo ovaj podatak je dovoljan da nekome ko nije gledao, docara kriterijum/kriminal sudjenja.
Da je sudjenje bilo korektno, ne bi nas dobili ni da se igralo dva dana. To sto smo mi imali gresaka u utakmici, da su pojedini igraci totalno podbacili, ne moze da se uzme kao aksiom, a da se sudjenje relativizuje po sistemu bilo je gresaka. Ono nisu bile greske sudija, ono je bila oruzana plajcka!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41222 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/02/2023 : 14:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Bilo je kardinalno sudjenje ali ne moze da bude opravdanje. Jebiga, ne moze. Mnogo je bilo razlike da sudije naprave toliku razliku. Jednostavno stao sut na pola druge cetvrtine.

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/02/2023 : 11:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Ja ne mogu da razumem da mozes da izgubis a imao si +18, lopta je okrugla. Sudjenje necu da komentarisem nisam gledao snimak da bih mogao mirne glave o tome da pricam... Ali imamo prednost u visini i ne koristimo je,,, ni jedan play ne nad da udje i napravi polaganje doda centru. Avramoviceve trojke su mi katastrofalne. (sam izbacaj lopte,, deluje bezosecajno, a mehanika cudna), andjusic nije tip igrača koji treba da prenosi loptu, mogao je samo da dobije loptu i da je sutne bez spustanja lopte na parket. Sto se tice Tristana mislim da je "prevara" od igrača, da je isuvise mekan... doduse isto mislim i za Petruseva, ali njega toliko "sere" da je to neverovatno... lopta mu se odbija na zicere. Ali mislim da mu je Zeljko trebao dati sansu, jer nikad ne znas kakav je kome dan mozda bi imao utakmicu zivota, ovako nije ga ni probao...

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41222 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/02/2023 : 12:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kako da udje kec pod kos kada je imao 4 faula a Egzum igra ledjima. Pojeo je Nedovica i Vildozu u prvom poluvremenu i onda isecen faulovima. Toliko je nadmocniji od sve trojice ciganskih plejeva da je to strasno. Ali cim okrene ledja floping i faul.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13541 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/02/2023 : 14:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Za suđenje dovoljno videti da Lazić nije imao nijedan faul.
Bila je situacija na 60:66 (ako se ne varam) gde Lazić bije Pantera, sudije se prave blesave. Pa na primer onaj šut Lesora na isteku sa pola terena gde je bio faul. Na sve to Srđan koji je naš ćuti i ne sme ništa da kaže. Jebeš komentatora koji je ne sme da kaže šta misli nego samo potvrđuje ono što sudija pokaže.

Ali opet, sami smo krivi. Ne smeš da dozvoliš da vodiš 18 i onako se raspadneš.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41222 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/02/2023 : 15:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ma gde smeju, raspadaju se od straha od Covica i SNS-a

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13541 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/02/2023 : 15:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Mogao je da ostane na Sport klubu ali izgleda lepša platica na Areni.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 22/02/2023 : 12:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Prvi faul ciganima u zadnjoj cetvrtini sviran nakon skoro 5 minuta igre.
Sami smo krivi?! Dajte bre...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13541 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/02/2023 : 13:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Naravno da jesmo. Vodis 18 razlike, protivnik ne zna gde bije. Umesto da ga unistis mi ih pustamo da do poluvremena spuste na 10. I to ih pustamo lagano, da se ne oznoje. Tu je mec izgubljen.

Posebno kad vidis da nam pola tima nicemu ne sluzi. Ali to je vec do Zeljka koji ih je birao. Jbg.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41222 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/02/2023 : 13:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sutra kao nekad dve utakmice. Prvo odoh na JNA da gledam raspad a onda u Arenu protiv Fenera.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/02/2023 : 02:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Natko pod upitnikom zbog virusa.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41222 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2023 : 07:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nama to sve isto. Jedinu nam razliku pravi kad Rikardo nije tu. On jedini zna dati gol. Ostali su sve tu negde sa nekvalitetom. Natko je dobar bio ali 35 godina...

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6382 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 23/02/2023 : 19:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
I mi Vidića za rukomet imamo..

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6382 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 23/02/2023 : 19:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Opet, totalna dekoncentracija. Umesto da mirno privedemo kraju poluvreme, primamo gol oz ničega..

Putuj Evropo.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14583 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/02/2023 : 20:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Nema gore stvari na Balkanu nego navijati za Partizan. A kad to kaže navijač Hajduka, onda je jad jasno vidljiv...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/02/2023 : 20:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Nema gore stvari na Balkanu nego navijati za Partizan. A kad to kaže navijač Hajduka, onda je jad jasno vidljiv...

Na Balkanu za Partizan, u Evropi za Liverpool.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

jogurt
Average Member

Serbia
682 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 23/02/2023 : 21:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Na Balkanu za Partizan, u Evropi za Liverpool.

A to su mi dva omiljena kluba
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/02/2023 : 21:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Osećalo se na svakom koraku da ćemo se izblamirati u fudbalu.
Totalno nezdrava atmosfera u klubu, od uprave do igrača.

Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 23/02/2023 : 22:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Steta, ocekivao sam laganu pobedu
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/02/2023 : 22:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Baš smo loši u odbrani večeras. Poene se izmišljaju, a u odbrani bar 10 puta imali otvoreni šut za tri.

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.88 seconds. Snitz Forums 2000