forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/05/2023 : 00:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Izgubili smo zbog slobodnjaka, sve ostalo je posledica.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/05/2023 : 01:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Inace, nikad mi teze nije bilo na jednoj utakmici. Od kada gledam Partizan ovo je prvi put u zivotu da se nisam zagalamio ili pevao oesmu. Samo aplauz i stisnuta pesmica. Jbg, nisam mogao. Poneo sam bele ruze, bacio i steglo se..

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14581 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 05/05/2023 : 08:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Atmosfera je i slikom bila monumentalna, mogu misliti kako je bilo u dvorani...

Slažem se s tvrdnjama da je Partian izgubio utakmicu ponajprije zbog katastrofalne izvedbe slobodnih bacanja. Nedostajalo je mirnoće, što nakon svih zbivanja i ne čudi.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/05/2023 : 10:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ulaze u halu i nema u njima zivota. Vidis da su emotivno zgazeni. Poneko kiseo osmeh i to je to. Predstavljanje igraca niko ne istrcava za high five, svi kao zombiji. U hali i napolju ja bar nisam video osmeh kod bilo kog navijaca. Neverovatna situacija. Bas, bas retka.

Utisak je bio po meni prva pesma u drugom poluvremenu: "Vucicu pederu" od cele hale. Poslednji bastion slobode je ta hala...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/05/2023 : 13:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Naneli i Egzum 3/21
Bacanja 10/19
Mašimo otvorene šuteve, ne možemo skok da osiguramo kad se lomi meč.

Jbg, ne može tako da se dobije i ovakav Real.

Još na to ovi kreteni šire transparent za tradiciju, veru i porodične vrednosti. Prolupali smo potpuno.

Koliko god da smo osakećeni ova dva meča bili bio bi baš epski fejl da ispušiš nakon 2:0 u gostima. Nekako mi deluje da se u majstorici lomi i Aba liga.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/05/2023 : 14:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Poslednja recenica je nesto sto i meni ide kroz glavu. Ali kvalitetniji smo od cigana. Steta za Avramovica.

A sut juce neverovatan. Tacno glava. Eto Hezonja rece da se videlo na njima... Otvoreni sutevi vecina, jednostavno nije htelo i to je psiha bila. Nista drugo.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/05/2023 : 14:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Glava naravno, šta drugo. Jedino ne kapiram što recimo Egzum onoliko silovao za tri poena kad vidiš da ne može. OK, lako je biti general posle bitke ali imam utisak da svi ovde pišemo da Madar mora više da igra a on često zaboravljen na klupi. Sinoć nas je na energiju vratio u meč ali smo onda prosuli sve zbog jbn skoka.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/05/2023 : 14:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Sa ciganima može da se igra ali mi padamo psihički 100% ako ispadnemo u sredu. Da ne spominjem kolika bi sramota bila da imamo dve godine Željka na klupi a ne uzmemo nijedan trofej.
Go to Top of Page

suptil
Starting Member

68 Posts

Member since 22/04/2023

Posted - 05/05/2023 : 14:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send suptil a Private Message  Reply with Quote
Nova tura nova avantura kao posle objavljivanja novih stripova. Nova utkamica sve je drugacije. Pretpostavka sad se vraca Lesor "imamo ih" pala je u vodu. Sta ce biti u sredu, hm. Mancester ce tuci Real u utorak da li ce i Partizan u sredu budemo videli.
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2634 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 05/05/2023 : 14:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Utakmica nije ni trebalo da se igra.
Ne znam koji su ku..c silovali da igraju, a ne da odlože!?
U ovakvoj atmosferi nije ni moglo ništa da se uradi...

Carpe diem
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/05/2023 : 15:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni ja za odlaganje. Jebiga, namestila se takva atmosfera i nema kud. Odlaganje bi odvelo u tezak kolaps zbog gustog rasporeda. Jebiga, namestila se tragedija, uticala na njih izgubili su. Idemo dalje. Okolnosti su takve.

Gledam, Lesor place. Pogledas im face kada su izlazili iz tunela. Polomljeni svi... Real se snasao bolje u toj situaciji i to je to. Kao sto su Turci svi fasovali zbog zemljotresa.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14581 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 05/05/2023 : 15:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Obradović je bio strogo protiv odgode utakmice baš zbog zgusnutog rasporeda kluba. Šteta. Ovako ispada da će Partizanu presuditi jedan nemili, tragični događaj koji sa sportom nema veze.

Jer, dobiti Reala tri puta uzastopce na njegovu terenu, a da to napravi jedan te isti klub u kratkom vremenskom periodu... Je li ovo samo meni zvuči kao znanstvena fantastika?
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14581 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 05/05/2023 : 16:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
https://www.jutarnji.hr/sn/kosarka/basket-euroliga/potvrdena-losa-vijest-za-real-nakon-slavlja-u-beogradu-do-kraja-sezone-ostali-bez-jednog-od-najboljih-igraca-15332835

Real bez Decka u petoj.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2023 : 16:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ono zviždanje Decku je porazavajuće i tako klasično za ovo podneblje.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/05/2023 : 18:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Taj Dek je zakuvao sve ovo sto se desilo i poneo se kao smrad svaki put kad je imao priliku. Nisam zvizdao ali u potpunosti podrzavam. Njemu i onom govnetu Ljulju uvek i u svakoj situaciji.

Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
732 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 05/05/2023 : 20:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Tako je Saviću."Apostol pravde" voli UVEK da pokuša da ispadne najmudriji.Da nije bilo Deka,sve bi se završilo izmedju Ljulja i Pantera i mi bi već uveliko čekirali karte za Kaunas!!!.Klasičan primer "prljavog" argentinskog sportiste (Delpo oprosti)!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2023 : 20:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ne kontam. Nisi zviždao, ali podržavaš. Pa što nisi žviždao?
Deck je bio prgav ceo meč i samo je čekao priliku da napravi sranje.
Ali, zviždanje povređenom čoveku je je novi nivo dna.
U takvim situacijama se pokazuje čovečnost
quote:
Originally posted by sawitch

Taj Dek je zakuvao sve ovo sto se desilo i poneo se kao smrad svaki put kad je imao priliku. Nisam zvizdao ali u potpunosti podrzavam. Njemu i onom govnetu Ljulju uvek i u svakoj situaciji.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/05/2023 : 20:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ne kontam. Nisi zviždao, ali podržavaš. Pa što nisi žviždao?
Deck je bio prgav ceo meč i samo je čekao priliku da napravi sranje.
Ali, zviždanje povređenom čoveku je je novi nivo dna.
U takvim situacijama se pokazuje čovečnost
quote:

Nisam zvizdao zato sto glas nisam pustio celu utakmicu. Bilo mi je tesko. A covek budes prema coveku a govno pljunes i lopatom izbacis u kantu. Kad se Musi zvizdalo bio sam protiv ali ovaj koji je napravio sranje izmedju dve ekipe i unosio se u facu Smajliju i jos stosta, zasluzuje prezir jer to nije sportista iliti sportsmen vec smrad. Karakterna nula. Cak je i Ljulj manje djubre od njega.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2023 : 22:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Caleb

]

Nisam zvizdao zato sto glas nisam pustio celu utakmicu. Bilo mi je tesko.

Pošteno.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/05/2023 : 11:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Dek je smradina ali mu nije trebalo zvizdati. Bas prejadna scena.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/05/2023 : 07:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Imro, pravi si apostol pravde

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/05/2023 : 08:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sta je trebalo? Da mu se aplaudira?

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/05/2023 : 08:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Trebalo je. Ja bih.
Da l je moguće da nema empatije. Pokažeš primer sinu, ćerki, bratancu, da iako je taj čovek zajebo u prvom meču, ipak smo ljudi u ovakvim trenucima.
Najlakše je najebati se majke nekome. Tako počinje, od malih stvari i onda se dešavaju sranja.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6382 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 07/05/2023 : 09:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Nisu baš bili dani da se priča o košarci, pa da sad iznesem utiske.

Znači nakon 2.utakmice, stvorila se neka atmosfera da je Real neka prosečna ekipa (plus Aleksina izjava kako nemogu da trče bolje od nas, da nemogu da igraju tranziciju bolje od nas itd), ali ako ćemo pošteno, mi smo u toj 2.utakmici nenormalno dobro šutirali (43% za 3, 60% za 2, skoro 90% slobodna), a plus njima nije igrao Tavares. Na kraju ona nesrećna tuča, koja nam nije trebala, plus nije Punter trebao da dobije 2 utakmice a Deck samo jednu itd, ali ostavimo sad to nema više smisla da se vraćamo . Uglavnom, da nam je neko pre 14 dana ponudio da igramo 5.u Madridu, svi bi prihvatili.

u 3.utakmici poneseni atmosferom, nismo loše igrali, imali smo ih ali se stvorio Goss, kojeg ni pre ni posle nije bilo nigde plus prevelik respekt prema Tavaresu i nekim čudom smo izgubili. A nismo trebali jer Real je igrao očajno. Ali velike ekipe dobijaju i kad igraju loše.

Sad 4. utakmica, ne znam šta da kažem. Nisam se nervirao, ni 1%, jer situacija nije bila za košarku. Ali moj utisak je sledeći : svaka ekipa koja kod kuće gubi za 14, pa se vrati i povede i ima par napada za povećanje vođstva bi tu utakmicu dobila. Svaka ekipa koja bi dala ona 4 koša što je Madar dao pred kraj ( ni dan danas ne zna kako) bi iskoristila to i preokrenula utakmicu i dobila. Svaka ekipa nakon promašene trojke Hange, PApromašaja Hezonje , bi uhvatila taj jebeni skok u odbrani i preokrenula utakmicu itd. Svaka, ali eto ne i naša. Kod nas uvek mora na teži način izgleda. Plus mi nije jasna mizerna minutaža Smajlija, koji je sve 3 utakmice odigrao baš dobro. Jer kad je on u igri, Tavares mora da izađe malo na njega van reketa pošto ima dobar šut za 3, dok Lesor ni ne gleda ka košu i Tavares fino stoji u reketu i imamo problem.

Njima ne igraju Deck i Jabusele, znači mišići su na našoj strani. Vraća nam se Punter, kompletni smo samo Alekse nema. Trebalo bi da dobijemo.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/05/2023 : 10:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Trebalo je. Ja bih.
Da l je moguće da nema empatije. Pokažeš primer sinu, ćerki, bratancu, da iako je taj čovek zajebo u prvom meču, ipak smo ljudi u ovakvim trenucima.
Najlakše je najebati se majke nekome. Tako počinje, od malih stvari i onda se dešavaju sranja.

Ne slazem se. Tolerancija govana nas je i dovela do ovde. Vreme je konacno za revansizam. U svakom smislu. Bio si govno, tako ces i proci. Bio si covek, bice prema tebi ljudi. Empatija je osnovno sto moja deca dobijaju u kuci i mogu da navedem bezbroj primera gde su je pokazali do sada. Ali se ne okrece drugi obraz olosu. A Dek je olos. Da je Hezonja kojim slucajem doziveo povredu mislis li da bi mu se zvizdalo? Ne bi 200% jer je pokazao ljudskost.

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.91 seconds. Snitz Forums 2000