Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts
Posted - 05/05/2023 : 01:01:06
|
Inace, nikad mi teze nije bilo na jednoj utakmici. Od kada gledam Partizan ovo je prvi put u zivotu da se nisam zagalamio ili pevao oesmu. Samo aplauz i stisnuta pesmica. Jbg, nisam mogao. Poneo sam bele ruze, bacio i steglo se.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14581 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 05/05/2023 : 08:21:56
|
Atmosfera je i slikom bila monumentalna, mogu misliti kako je bilo u dvorani...
Slažem se s tvrdnjama da je Partian izgubio utakmicu ponajprije zbog katastrofalne izvedbe slobodnih bacanja. Nedostajalo je mirnoće, što nakon svih zbivanja i ne čudi. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts
Posted - 05/05/2023 : 10:12:20
|
Ulaze u halu i nema u njima zivota. Vidis da su emotivno zgazeni. Poneko kiseo osmeh i to je to. Predstavljanje igraca niko ne istrcava za high five, svi kao zombiji. U hali i napolju ja bar nisam video osmeh kod bilo kog navijaca. Neverovatna situacija. Bas, bas retka.
Utisak je bio po meni prva pesma u drugom poluvremenu: "Vucicu pederu" od cele hale. Poslednji bastion slobode je ta hala... |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 05/05/2023 : 13:57:57
|
Naneli i Egzum 3/21 Bacanja 10/19 Mašimo otvorene šuteve, ne možemo skok da osiguramo kad se lomi meč.
Jbg, ne može tako da se dobije i ovakav Real.
Još na to ovi kreteni šire transparent za tradiciju, veru i porodične vrednosti. Prolupali smo potpuno.
Koliko god da smo osakećeni ova dva meča bili bio bi baš epski fejl da ispušiš nakon 2:0 u gostima. Nekako mi deluje da se u majstorici lomi i Aba liga. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts
Posted - 05/05/2023 : 14:02:07
|
Poslednja recenica je nesto sto i meni ide kroz glavu. Ali kvalitetniji smo od cigana. Steta za Avramovica.
A sut juce neverovatan. Tacno glava. Eto Hezonja rece da se videlo na njima... Otvoreni sutevi vecina, jednostavno nije htelo i to je psiha bila. Nista drugo. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts
Posted - 05/05/2023 : 14:18:20
|
Glava naravno, šta drugo. Jedino ne kapiram što recimo Egzum onoliko silovao za tri poena kad vidiš da ne može. OK, lako je biti general posle bitke ali imam utisak da svi ovde pišemo da Madar mora više da igra a on često zaboravljen na klupi. Sinoć nas je na energiju vratio u meč ali smo onda prosuli sve zbog jbn skoka. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts
Posted - 05/05/2023 : 14:20:04
|
Sa ciganima može da se igra ali mi padamo psihički 100% ako ispadnemo u sredu. Da ne spominjem kolika bi sramota bila da imamo dve godine Željka na klupi a ne uzmemo nijedan trofej. |
 |
|
suptil
Starting Member
68 Posts
Member since 22/04/2023 |
Posted - 05/05/2023 : 14:26:32
|
Nova tura nova avantura kao posle objavljivanja novih stripova. Nova utkamica sve je drugacije. Pretpostavka sad se vraca Lesor "imamo ih" pala je u vodu. Sta ce biti u sredu, hm. Mancester ce tuci Real u utorak da li ce i Partizan u sredu budemo videli. |
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2634 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 05/05/2023 : 14:59:17
|
Utakmica nije ni trebalo da se igra. Ne znam koji su ku..c silovali da igraju, a ne da odlože!? U ovakvoj atmosferi nije ni moglo ništa da se uradi... |
Carpe diem |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts
Posted - 05/05/2023 : 15:12:48
|
Nisam ni ja za odlaganje. Jebiga, namestila se takva atmosfera i nema kud. Odlaganje bi odvelo u tezak kolaps zbog gustog rasporeda. Jebiga, namestila se tragedija, uticala na njih izgubili su. Idemo dalje. Okolnosti su takve.
Gledam, Lesor place. Pogledas im face kada su izlazili iz tunela. Polomljeni svi... Real se snasao bolje u toj situaciji i to je to. Kao sto su Turci svi fasovali zbog zemljotresa. |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14581 Posts
Posted - 05/05/2023 : 15:58:24
|
Obradović je bio strogo protiv odgode utakmice baš zbog zgusnutog rasporeda kluba. Šteta. Ovako ispada da će Partizanu presuditi jedan nemili, tragični događaj koji sa sportom nema veze.
Jer, dobiti Reala tri puta uzastopce na njegovu terenu, a da to napravi jedan te isti klub u kratkom vremenskom periodu... Je li ovo samo meni zvuči kao znanstvena fantastika? |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14581 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts
Posted - 05/05/2023 : 18:12:15
|
Taj Dek je zakuvao sve ovo sto se desilo i poneo se kao smrad svaki put kad je imao priliku. Nisam zvizdao ali u potpunosti podrzavam. Njemu i onom govnetu Ljulju uvek i u svakoj situaciji. |
 |
|
miros
Average Member

Serbia
732 Posts
Member since 07/04/2008 |
Posted - 05/05/2023 : 20:10:48
|
Tako je Saviću."Apostol pravde" voli UVEK da pokuša da ispadne najmudriji.Da nije bilo Deka,sve bi se završilo izmedju Ljulja i Pantera i mi bi već uveliko čekirali karte za Kaunas!!!.Klasičan primer "prljavog" argentinskog sportiste (Delpo oprosti)!!! |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 05/05/2023 : 20:15:51
|
Ne kontam. Nisi zviždao, ali podržavaš. Pa što nisi žviždao? Deck je bio prgav ceo meč i samo je čekao priliku da napravi sranje. Ali, zviždanje povređenom čoveku je je novi nivo dna. U takvim situacijama se pokazuje čovečnost quote: Originally posted by sawitch
Taj Dek je zakuvao sve ovo sto se desilo i poneo se kao smrad svaki put kad je imao priliku. Nisam zvizdao ali u potpunosti podrzavam. Njemu i onom govnetu Ljulju uvek i u svakoj situaciji.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts
Posted - 05/05/2023 : 20:44:48
|
quote: Originally posted by Caleb
Ne kontam. Nisi zviždao, ali podržavaš. Pa što nisi žviždao? Deck je bio prgav ceo meč i samo je čekao priliku da napravi sranje. Ali, zviždanje povređenom čoveku je je novi nivo dna. U takvim situacijama se pokazuje čovečnost quote: Originally posted by sawitch
Taj Dek je zakuvao sve ovo sto se desilo i poneo se kao smrad svaki put kad je imao priliku. Nisam zvizdao ali u potpunosti podrzavam. Njemu i onom govnetu Ljulju uvek i u svakoj situaciji.
Nisam zvizdao zato sto glas nisam pustio celu utakmicu. Bilo mi je tesko. A covek budes prema coveku a govno pljunes i lopatom izbacis u kantu. Kad se Musi zvizdalo bio sam protiv ali ovaj koji je napravio sranje izmedju dve ekipe i unosio se u facu Smajliju i jos stosta, zasluzuje prezir jer to nije sportista iliti sportsmen vec smrad. Karakterna nula. Cak je i Ljulj manje djubre od njega. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 05/05/2023 : 22:06:29
|
quote: Originally posted by sawitch
[quote]Originally posted by Caleb
]
Nisam zvizdao zato sto glas nisam pustio celu utakmicu. Bilo mi je tesko.
Pošteno.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 07/05/2023 : 08:50:15
|
Trebalo je. Ja bih. Da l je moguće da nema empatije. Pokažeš primer sinu, ćerki, bratancu, da iako je taj čovek zajebo u prvom meču, ipak smo ljudi u ovakvim trenucima. Najlakše je najebati se majke nekome. Tako počinje, od malih stvari i onda se dešavaju sranja. |
|
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6382 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 07/05/2023 : 09:50:33
|
Nisu baš bili dani da se priča o košarci, pa da sad iznesem utiske.
Znači nakon 2.utakmice, stvorila se neka atmosfera da je Real neka prosečna ekipa (plus Aleksina izjava kako nemogu da trče bolje od nas, da nemogu da igraju tranziciju bolje od nas itd), ali ako ćemo pošteno, mi smo u toj 2.utakmici nenormalno dobro šutirali (43% za 3, 60% za 2, skoro 90% slobodna), a plus njima nije igrao Tavares. Na kraju ona nesrećna tuča, koja nam nije trebala, plus nije Punter trebao da dobije 2 utakmice a Deck samo jednu itd, ali ostavimo sad to nema više smisla da se vraćamo . Uglavnom, da nam je neko pre 14 dana ponudio da igramo 5.u Madridu, svi bi prihvatili.
u 3.utakmici poneseni atmosferom, nismo loše igrali, imali smo ih ali se stvorio Goss, kojeg ni pre ni posle nije bilo nigde plus prevelik respekt prema Tavaresu i nekim čudom smo izgubili. A nismo trebali jer Real je igrao očajno. Ali velike ekipe dobijaju i kad igraju loše.
Sad 4. utakmica, ne znam šta da kažem. Nisam se nervirao, ni 1%, jer situacija nije bila za košarku. Ali moj utisak je sledeći : svaka ekipa koja kod kuće gubi za 14, pa se vrati i povede i ima par napada za povećanje vođstva bi tu utakmicu dobila. Svaka ekipa koja bi dala ona 4 koša što je Madar dao pred kraj ( ni dan danas ne zna kako) bi iskoristila to i preokrenula utakmicu i dobila. Svaka ekipa nakon promašene trojke Hange, PApromašaja Hezonje , bi uhvatila taj jebeni skok u odbrani i preokrenula utakmicu itd. Svaka, ali eto ne i naša. Kod nas uvek mora na teži način izgleda. Plus mi nije jasna mizerna minutaža Smajlija, koji je sve 3 utakmice odigrao baš dobro. Jer kad je on u igri, Tavares mora da izađe malo na njega van reketa pošto ima dobar šut za 3, dok Lesor ni ne gleda ka košu i Tavares fino stoji u reketu i imamo problem. Njima ne igraju Deck i Jabusele, znači mišići su na našoj strani. Vraća nam se Punter, kompletni smo samo Alekse nema. Trebalo bi da dobijemo. |
Bond.James Bond. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts
Posted - 07/05/2023 : 10:38:29
|
quote: Originally posted by Caleb
Trebalo je. Ja bih. Da l je moguće da nema empatije. Pokažeš primer sinu, ćerki, bratancu, da iako je taj čovek zajebo u prvom meču, ipak smo ljudi u ovakvim trenucima. Najlakše je najebati se majke nekome. Tako počinje, od malih stvari i onda se dešavaju sranja.
Ne slazem se. Tolerancija govana nas je i dovela do ovde. Vreme je konacno za revansizam. U svakom smislu. Bio si govno, tako ces i proci. Bio si covek, bice prema tebi ljudi. Empatija je osnovno sto moja deca dobijaju u kuci i mogu da navedem bezbroj primera gde su je pokazali do sada. Ali se ne okrece drugi obraz olosu. A Dek je olos. Da je Hezonja kojim slucajem doziveo povredu mislis li da bi mu se zvizdalo? Ne bi 200% jer je pokazao ljudskost. |
 |
|
Topic  |
|