forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Čarobna knjiga najavljuje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 389

jagodanbg
Advanced Member

3008 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 29/06/2023 : 20:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Još će te me posvađati sa Antom a ja o momku mislim sve najbolje, iako se ne poznajemo lično.
Samo sam hteo da ukazem da na ovoj temi ima dosta ljudi koji pozivaju na bojkot, konstantno na ovoj temi ostavljaju isključivo negativne komentare, neki vređaju na najnižem nivou (nije Anto taj)...a i dalje iz ovog ili onog razloga kupuju ČK izdanja.
I da me ne biste proglasili za ČK bota, ja sam od njihovih izdanja u 2023. kupio samo Čeličnog alhemičara, i nemam apsolutno nikakve koristi od ovog pisanija.

Pumpaj
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/06/2023 : 22:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chief Warhead

E da je Stalker radio Bone

+1

Odbrojavanje: još 9 dana
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/06/2023 : 22:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jagodanbg

Još će te me posvađati sa Antom a ja o momku mislim sve najbolje, iako se ne poznajemo lično.
Samo sam hteo da ukazem da na ovoj temi ima dosta ljudi koji pozivaju na bojkot, konstantno na ovoj temi ostavljaju isključivo negativne komentare, neki vređaju na najnižem nivou (nije Anto taj)...a i dalje iz ovog ili onog razloga kupuju ČK izdanja.
I da me ne biste proglasili za ČK bota, ja sam od njihovih izdanja u 2023. kupio samo Čeličnog alhemičara, i nemam apsolutno nikakve koristi od ovog pisanija.

ma opušteno,kakva crna svađa,pa svi smo ovde valjda u istom taboru.

kada sam čuo da će ČK raditi Bouna,obradovao sam se,jer je Vuk nafilovao da Smitovi uopšte neće da daju pravu,pa me je to zabrinulo;ali izgleda da je Vuk loše ušao u posao sa kupovinom prava,a što je najsmešnije,ortak Bora mu oteo posao.

Tako da me je prijatno iznenadila vest da Bouna kreće da radi ČKartel,iako ih neću kupovati,jer bitno je da ova stripčina izlazi.
I plusevi su cena i ritam,jer bi to kod Vuka izlazilo godinama.
I kad uzeh u ruke keca,stvarno sam bio zadovoljan kako odradiše posao,ali ovo što se desilo samo potvrđuje da su obične kurčine od izdavača.
Svaka čast za Bluba,Asteriksa,Taličnog i ima još toga,ali sjebali su brdo naslova.

Da je sreće da i ostali kupci reaguju i da ne kupuju njihove poluproizvode,verovatno bi morali da se koriguju u poslovanju.

O potezu zabrane Fibre raspravljamo već na drugoj temi.

Odbrojavanje: još 9 dana
Go to Top of Page

blueberry9
New Member

246 Posts

Member since 14/11/2016

Posted - 30/06/2023 : 03:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send blueberry9 a Private Message  Reply with Quote
Apsolutna podrska za Carobnu knjigu! Treba kecati musterije, zasto da ne.
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2633 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 30/06/2023 : 08:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by blueberry9

Carpe diem
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1726 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 30/06/2023 : 17:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by blueberry9

Pa dobro sad, poprckuju se malo i fibroiđani

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/07/2023 : 15:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

Ha... da, pa, izdavač koji se sekira oko toga da li će 20-30-50 ljudi izabrati komšijsko izdanje pre nego njegovo, i nije ozbiljan izdavač. Toliko na tu temu.

A da, hvala na lepim rečima, Marko. Svakako već znaš šta mislim o Fibri i tebi. Živeli!

Nasao komentar.

Trouble will find me
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2851 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 07/07/2023 : 15:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Jos kad bi timestamp ovde radio za citate

evo poruke ovde pa i cele diskusije tu negde
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=284&TOPIC_ID=44427#2525449

Francuski Bogovi Grafizma
Go to Top of Page

blueberry9
New Member

246 Posts

Member since 14/11/2016

Posted - 07/07/2023 : 18:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send blueberry9 a Private Message  Reply with Quote
A mislim da Markosu nije dobro sto ulazi u rasprave sa takvim ljudima. Jedino sto je potrebno i relevantno je da obezbedi da Fibra moze da se kupi u Srbiji (hvala mu na tome) i da ljudi saznaju gde to mogu da urade, a onda da pusti da kvalitet govori kao sto je i do sada govorio.

Edited by - blueberry9 on 07/07/2023 18:41:50
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41209 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/07/2023 : 19:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by karven

Ha... da, pa, izdavač koji se sekira oko toga da li će 20-30-50 ljudi izabrati komšijsko izdanje pre nego njegovo, i nije ozbiljan izdavač. Toliko na tu temu.

A da, hvala na lepim rečima, Marko. Svakako već znaš šta mislim o Fibri i tebi. Živeli!

Nasao komentar.

Ohoho ja se ovog ne secam

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

5ypo
Average Member

Serbia
603 Posts

Member since 09/03/2017

Posted - 11/07/2023 : 13:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send 5ypo a Private Message  Reply with Quote

CK je malo nespretno nazvao jednu podsekciju sajta
Go to Top of Page

jagodanbg
Advanced Member

3008 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 12/07/2023 : 12:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Sa FB stranice Stripofili:

Pumpaj
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9594 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 12/07/2023 : 12:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Odlično. Meni se, doduše, više sviđa moj prijevod likova iz Flashovog svijeta

https://imgur.com/a/5UqzLkX

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

nikotin
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2439 Posts

Member since 12/12/2016

Posted - 12/07/2023 : 13:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nikotin a Private Message  Reply with Quote
Je li ovaj dc/bonelli veči od a4 formata?

Spisak Alan Forda - MEGA
Spisak Alan Forda - MediaFire
Spisak Alan Forda - Google

Edited by - nikotin on 12/07/2023 14:01:21
Go to Top of Page

5ypo
Average Member

Serbia
603 Posts

Member since 09/03/2017

Posted - 12/07/2023 : 13:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send 5ypo a Private Message  Reply with Quote
19,5x26.A4 je 21x27.
Go to Top of Page

nikotin
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2439 Posts

Member since 12/12/2016

Posted - 12/07/2023 : 14:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nikotin a Private Message  Reply with Quote
OK. Hvala.

Spisak Alan Forda - MEGA
Spisak Alan Forda - MediaFire
Spisak Alan Forda - Google
Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

735 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 12/07/2023 : 15:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message  Reply with Quote

Format kao Novi Lunov Magnus Strip, ili Pueblo/Ex Inferis Baneta Kerca...

STRIP VESTI svakodnevno na www.stripvesti.com i www.facebook.com/StripVesti • Homepage www.zmcomics.com
Go to Top of Page

john connor
Advanced Member

Serbia
3009 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 12/07/2023 : 15:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sa FB stranice Stripofili:

Zasto konstantno prenosis Ck novitete, koga boli ona stvar sta je izaslo novo...ako nekoga zanima neka ode na njihovu stranicu. I posle se zalis da te optuzuju da botujes. Degutantno je to raditi ako znas sta je Ck napravila protiv vlasnika ovog sajta. Isto to su radili na dw forumu, pokusali da ih zajebu max, a nije im smetala reklama ni nakon toga.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3394 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 12/07/2023 : 16:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Ukoliko Marko sam ne kaže drugačije, ne vidim zašto bi se branilo. I ja sam pre stavljao njihove najave, sad mi je glupo, ali ako nekom drugom nije, ne vidim problem, stripska je vest.
Go to Top of Page

jagodanbg
Advanced Member

3008 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 12/07/2023 : 17:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor
Zasto konstantno prenosis Ck novitete, koga boli ona stvar sta je izaslo novo...

Ima nas, veruj mi 😉 I više nego što misliš.
A ti prečesto zalaziš u ovu temu, za jednog 'bojkotaša'!

quote:
Originally posted by Red Marquis

Ukoliko Marko sam ne kaže drugačije, ne vidim zašto bi se branilo. I ja sam pre stavljao njihove najave, sad mi je glupo, ali ako nekom drugom nije, ne vidim problem, stripska je vest.

Tako i ja razmišljam. Ovo je stripski forum, o stripovima!
Marko može i da zaključa ovu temu (ili teme vezane za ČK).

Pumpaj

Edited by - jagodanbg on 12/07/2023 18:02:34
Go to Top of Page

dovlajoe
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 11/01/2019

Posted - 12/07/2023 : 17:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dovlajoe a Private Message  Reply with Quote
Ako ova tema nije ugašena, što bi bilo sasvim legitimno pravo vlasnika sajta, ne treba kritikovati onog ko postavi najavu novog izdanja ČK. Ne zbog reklame za iste, već zbog informacije koja je "stripska", pogotovu što se na ovam sajtu redovno ažuriraju i nova izdanja ČK. Malo smo se svi pogubili u ovim stripovskim ratovima, pa smo se deklarativno polarizovali za i protiv određenih izdavača, za i protiv bojkota, za i protiv koječega, izgubivši pri tom osnovnu nit koja nas je i spojila na ovom forumu - ljubav prema stripu.
Go to Top of Page

jagodanbg
Advanced Member

3008 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 12/07/2023 : 17:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dovlajoe

Ako ova tema nije ugašena, što bi bilo sasvim legitimno pravo vlasnika sajta, ne treba kritikovati onog ko postavi najavu novog izdanja ČK. Ne zbog reklame za iste, već zbog informacije koja je "stripska", pogotovu što se na ovam sajtu redovno ažuriraju i nova izdanja ČK. Malo smo se svi pogubili u ovim stripovskim ratovima, pa smo se deklarativno polarizovali za i protiv određenih izdavača, za i protiv bojkota, za i protiv koječega, izgubivši pri tom osnovnu nit koja nas je i spojila na ovom forumu - ljubav prema stripu.

👍♥️

Pumpaj
Go to Top of Page

jagodanbg
Advanced Member

3008 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 12/07/2023 : 18:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Zasto konstantno prenosis Ck novitete, koga boli ona stvar sta je izaslo novo...

Takođe mogu da primetim da ni tebe, a ni tvoje 'saborce', nista ne sprecava da najavljujete i komentarisete DW izdanja i da se javljate na njihovoj temi, a svi znamo da su i oni u toj 'ekipi'. Tako da nemoj da si licemer! I ako nemaš nešto da mi kažeš na temu stripova onda nemoj ništa molim te!

Pumpaj

Edited by - jagodanbg on 12/07/2023 18:21:11
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 12/07/2023 : 18:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ko mala dica... u najmanju ruku ako cu bojkotirat red je da znam sto cu bojkotirat.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/07/2023 : 19:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Takođe mogu da primetim da ni tebe, a ni tvoje 'saborce', nista ne sprecava da najavljujete i komentarisete DW izdanja i da se javljate na njihovoj temi, a svi znamo da su i oni u toj 'ekipi'. Tako da nemoj da si licemer! I ako nemaš nešto da mi kažeš na temu stripova onda nemoj ništa molim te!

Mene baš briga hoće li netko reklamirati nečija izdanje ili ne, ali laži mi idu na živce.

DW NIJE u toj ekipi.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 389 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000