forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stalker - izdavačka kuća
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 27

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3384 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 11/10/2023 : 14:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Nema zdravog tržišta ako će svi u istu trubu da duvaju. A i nije baš da je Bilal nekakva avangarda za samo najužu klijentelu.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/10/2023 : 14:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

A i ti Dzimi nadjes tematiku za objavljivanje. Sve ono sto se meni ne svidja a ako neko zasluzuje da bude podrzan u izdavastvu to si ti. Daj malo za ove priproste mase poput mene :D

moram da priznam,kod mene je identična situacija - Džimi mi je toliko gotivan i bitan lik da priosto moram da ga apsolutno podržim,ali baš me mimoilazi - ali dobro,možda mi ovi novi naslovi budu po guštu.I Tardi i Bilal mi sa svojim stripovima idu od odličnog do nečitljivog.

Malo su mi Stalkerovi naslovi "prearty".

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2426 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 11/10/2023 : 15:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Pa toga fali na ovim prostorima. Šteta samo što ga niko od distributera iz HR nije nikad kontaktirao zbog uvoza. Prosto mi neverovatno da tamo nema zainteresovanih za Drijea, Matotija... Odlični stripovi. Verovatno bi bila brža prodaja. Ajde, dobro, Sinkevič možda jeste nekako previše umetnički, i malo gubi stripovsku naraciju. Ali kod Legende o Arnu ili kod Osmog putnika nemaš šta zameriti...

Bilal, Tardi... Ne znam. Meni je ovo sjajna biblioteka. I voleo bih da ima bržu prodaju, kako bi imali više sličnih naslova.

Mange slabo čitam/poznajem... Pa se još nisam dohvatio Džimijeve.

Od svih izdavača, nekako mi najinteresantnije iščekivanje baš Stalkerovih najava.

Resistance is futile.

Edited by - borg on 11/10/2023 15:32:16
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 12/10/2023 : 18:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote

U susret Sajmu!
Fernando Fernandez: Drakula
Biblioteka Zona, knjiga 6
Dizajn: Ivica Stevanović

#uskoro #zona_stalker #sajam2023
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 12/10/2023 : 18:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Dobra naslovna!
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 12/10/2023 : 20:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Ivica ju je napravio. I zadnja korica je izuzetna.
Ne postoji originalna naslovnica, tako da se prave od kadrova iz stripa.
Španci su bili toliko oduševljeni kad smo im poslali na odobrenje, da je ladno procureo dizajn korica na društvene mreže preko neke španske grupe.

Edited by - Dzimi Gitara on 12/10/2023 21:03:57
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/10/2023 : 20:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
pa kako da ne budu odusevljeni jbt, pogledaj kako je dobro

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2023 : 21:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Vrhunski! Ovo cu uzeti sa gustom

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5537 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 12/10/2023 : 22:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Sawitchev prvi Stalker, treba ovo proslaviti <3
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/10/2023 : 15:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
dzimi i lokomotiva, dike nase
Go to Top of Page

5ypo
Average Member

Serbia
577 Posts

Member since 09/03/2017

Posted - 13/10/2023 : 19:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 5ypo a Private Message  Reply with Quote
Džimi,
ima li Sanse da Stalker objavi Bilalov San monstruma? Davno je objavljen u Sarajevu i danas je nenabavljiv.
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 13/10/2023 : 22:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 5ypo

Džimi,
ima li Sanse da Stalker objavi Bilalov San monstruma? Davno je objavljen u Sarajevu i danas je nenabavljiv.

Rano je još za razgovor na tu temu.
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2952 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 13/10/2023 : 22:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Ako kupi 5 primeraka Legendi, mozda i bude sanse :-)
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 14/10/2023 : 12:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
U susret Sajmu!
Daisuke Igaraši: Deca mora #2
Biblioteka Sunce, knjiga 5

#uskoro #sajam2023 #deca_mora #sunce_stalker

Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
392 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 14/10/2023 : 15:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

U susret Sajmu!
Fernando Fernandez: Drakula
Biblioteka Zona, knjiga 6
Dizajn: Ivica Stevanović

#uskoro #zona_stalker #sajam2023

Zna li se cena i da li ima neki preoder ili ce prvi moci da kupe samo oni koji dodju na sajam? Kakav je plan?
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 14/10/2023 : 21:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Preorder ne praktikujemo. Ne volim da uzimam pare unapred.

Postoji promo cena, a povodom Sajma biće i posebna sajamska cena. Ali da bi omogućili kupovinu po sajamskoj ceni i onima koji ne mogu da dođu, ista cena se može ostvariti i putem našeg web shopa (tokom trajanja Sajma, a slanje je nakon završetka). Obično se dogovorimo sa Darkwoodom i Alan Fordom da i oni prodaju po našim promo i sajamskim cenama, pa kome je zgodnije može i kod njih. Ali punu podršku izdavaču pružate samo kupovinom direktno od izdavača, a mi pakujemo vrhunski. ;)

Trebalo bi da sva izdanja imamo od prvog dana, ali kako je isporuka dva dana uoči Sajma, cene i sve ostale informacije očekujte u sledeći petak.
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
392 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 15/10/2023 : 13:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

Preorder ne praktikujemo. Ne volim da uzimam pare unapred.

Postoji promo cena, a povodom Sajma biće i posebna sajamska cena. Ali da bi omogućili kupovinu po sajamskoj ceni i onima koji ne mogu da dođu, ista cena se može ostvariti i putem našeg web shopa (tokom trajanja Sajma, a slanje je nakon završetka). Obično se dogovorimo sa Darkwoodom i Alan Fordom da i oni prodaju po našim promo i sajamskim cenama, pa kome je zgodnije može i kod njih. Ali punu podršku izdavaču pružate samo kupovinom direktno od izdavača, a mi pakujemo vrhunski. ;)

Trebalo bi da sva izdanja imamo od prvog dana, ali kako je isporuka dva dana uoči Sajma, cene i sve ostale informacije očekujte u sledeći petak.

Hvala za informacije, bice kupljeno od tebe preko sajta ili na sajmu licno! :)
Go to Top of Page

5ypo
Average Member

Serbia
577 Posts

Member since 09/03/2017

Posted - 15/10/2023 : 19:22:04  Show Profile Show Extended Profile  Send 5ypo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Ako kupi 5 primeraka Legendi, mozda i bude sanse :-)

To jedino ako budu u prigodnom kofercetu
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 16/10/2023 : 17:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Vidimo se od subote!
Sajam ove godine traje devet dana (21–29. oktobar).
Mnogi kažu da je poslednji, makar na starom mestu.

A dok karavani prolaze, mi vas čekamo na svom starom mestu, na kraju Hale 4, u ulici Vaska Pope. Ponovo okruženi našim dragim kolegama.
Dobrodošli na Stalkerov štand!

Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 20/10/2023 : 09:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Poštovani čitaoci,
Sutra počine novi Sajam knjiga!

Tim povodom spremili smo četiri nova izdanja, dok će sva prethodna tokom trajanja Sajma biti na popustu.

Tokom trajanja sajma popuste ćete moći da ostvarite i kupovinom putem našeg sajta.
https://stalker.rs/prodavnica/
Sve narudžbine napravljene do 30. 10. 2023. biće realizovane nakon tog datuma, pošto zbog rada na štandu nećemo biti u mogućnosti da uobičajeno komuniciramo i pakujemo pakete. Hvala na razumevanju.

Srećan vam Sajam i dobrodošli na naš štand u Hali 4!

Go to Top of Page

dapazin
Starting Member

51 Posts

Member since 23/11/2022

Posted - 20/10/2023 : 09:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dapazin a Private Message  Reply with Quote
Hoće štagod od ovog doći u Hrvatske?
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2426 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 20/10/2023 : 10:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Ako ostane šta posle sajma. Mali tiraži a sve hitovi.

Biće kod Osma, sigurno...

Resistance is futile.

Edited by - borg on 20/10/2023 10:25:06
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3384 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 25/10/2023 : 19:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Da pohvalim Stalker što je poslao novitete u Bulevar Books u vreme sajma i to sa sajamskim popustom, većina BG izdavača to nikad ne uradi. Nisam odoleo Bilalu.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2078 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 25/10/2023 : 20:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Da pohvalim Stalker što je poslao novitete u Bulevar Books u vreme sajma i to sa sajamskim popustom, većina BG izdavača to nikad ne uradi. Nisam odoleo Bilalu.

Stiglo i u Alan Ford pre neki dan. Nisam odoleo da kupim sva 3 izdanja pa cak i famoznog Ledenog demona od neomiljenog mi Tardija uprkos tome sto ima staro izdanje (koje cu prodati).

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2620 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 25/10/2023 : 21:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN
Stiglo i u Alan Ford pre neki dan. Nisam odoleo da kupim sva 3 izdanja pa cak i famoznog Ledenog demona od neomiljenog mi Tardija uprkos tome sto ima staro izdanje (koje cu prodati).

Sve novo od Stalkera naručeno kod Marka u AF.
Dolazim na sajam, ali stvarno ne mogu da vučem gomilu HC izdanja sa sobom.
U svakom slučaju podrška za Dzimija...

Carpe diem
Go to Top of Page
Page: of 27 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000