izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12905 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 20/04/2024 : 15:24:39
|
Evo upoznah i ja Kylea Starksa.
Peacemaker (Panini 2024, 204 str. / Peacemaker - Disturbing the Peace 1, Peacemaker Tries Hard 1-6)
Tko je Peacemaker? Uvodnu priču, Peacemakers Origin, napisao je Garth Ennis a nacrtao Gary Brown. Nije loša ali ništa posebno.
Ali zato nastavak! Ovdje ćemo sve saznati o njegovom životu. Ali da ne otkrivam puno, reći ću samo da je Peacemaker član odreda Suicide Squad. Nema pravih prijatelja, niko ga ne šljivi ni jedan posto - jednom rječju papak! Ali jako simpatičan papak.
I kada napokon stekne prijatelja, doduše četveronožnog, nažalost, odmah ga ponovno gubi. Otmičari malog Brucea Waynea žele da Peacemaker obavi jedan poslić za njih...
Ovo je opičeno, zabavno, urnebesno - genijalno!

- Ja sam Peacemaker! + Nikad čulla.

- Ja to ne bih jeo. Sigurno znaš da je med pčelinje govno? Šta si mislio odakle med? Misliš da pčele imaju neku posebnu mednu rupu kojom prave med...

- Ako se muškarac ne može nositi sa sobom, beskoristan je kao i hrpa govana u wc šolji. A znaš li ko hoće pomoći hrpi govana? Niko! Jer nikoga ne boli kurac za komadom govneta.

- Ne vodi ti brigu o meni, sinko. Još uvijek savršenom baratam sa 3 P: plovim prcam puzim. + Ričarde, starkelja je dementan. Ne kaže se puzim več guzim.

|
Have mercy |
 |
|