Author |
Topic  |
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7947 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 28/01/2025 : 21:04:26
|
Sve sam vise odusevljen Colosseuo-m..Da se ne uvrede pojedini izdavaci Bonellija ali sken naslovnica,odabir papira i prevod vrh!! |
Juznjak! Tex Willer.
|
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19266 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 28/01/2025 : 21:30:01
|
quote: Originally posted by cronos six
Sve sam vise odusevljen Colosseuo-m..Da se ne uvrede pojedini izdavaci Bonellija ali sken naslovnica,odabir papira i prevod vrh!!
nisi jedini... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Colosseum
New Member

Bosnia and Herzegovina
134 Posts
Member since 02/09/2023 |
Posted - 29/01/2025 : 11:39:45
|

🐎𝗣𝗥𝗘𝗗𝗦𝗧𝗔𝗩𝗟𝗝𝗔𝗠𝗢 epizode iz 𝗧𝗘𝗫 𝗸𝗻𝗷𝗶𝗴𝗲 𝟵: Teksaški rendžer
2️⃣8️⃣7️⃣ 𝗖̌𝗢𝗩𝗝𝗘𝗞 𝗜𝗭 𝗦𝗝𝗘𝗡𝗞𝗘 Kako bi povratio zlato potonulo u jezero na Teton Rendžu, manipulisao je sa svojim saveznicima kao sa lutkama, a zatim ih je eliminisao, jednog po jednog. Ipak, jedan od njih, prije nego što je izdahnuo, uspio je da saopšti ime velikog lutkara. Nakon nekog vremena, u Montani, dok je Apanoza, veliki poglavica Čejena, trebalo da potpiše mirovni sporazum sa američkom vladom, iz mraka je odjeknuo pucanj koji je sve upropastio. Karson uspijeva da zarobi Volazinija, Apanozinog sina, i Teks traži sedam dana kako bi pokušao da spriječi rat sa indijancima. |
COLOSSEUM, BANJA LUKA
WEB www.colosseumbl.com Telefon/Viber/WhatsApp/Telegram: +38765439843 E-mail: colosseumbl@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/ColosseoBL Instagram: https://www.instagram.com/colosseobl/ Twitter/X: https://twitter.com/colosseumbl |
 |
|
Colosseum
New Member

Bosnia and Herzegovina
134 Posts
|
Colosseum
New Member

Bosnia and Herzegovina
134 Posts
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7947 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14413 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19266 Posts
Posted - 07/02/2025 : 16:17:37
|
Citao davno u Libellusu... sreča moja da sam več skoro sve zaboravio..znam da je dobra priča.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11796 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Colosseum
New Member

Bosnia and Herzegovina
134 Posts
|
Colosseum
New Member

Bosnia and Herzegovina
134 Posts
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19266 Posts
Posted - 12/02/2025 : 13:47:57
|
Dobio danas almanah i Zločin na zaledenom jezeru.. Znam koji je kvalitet ali se svaki put odusevim...sve je perfektno... format, uvez, prevod, otisak, cijena.... Ma... sam uzviseni nam poslao takvog izdavaca za kom smo zudili ohoho godina... Ovo svaki ozbiljan čitatelj i kolekcionar mora podržat... Bas me zanima sto jos spremaju za iznenadenje.. Zbog mene može i Dilan ili Marti od pocetka...prije če Mister No specijali.. osecam na vodi.. |
|
Edited by - teller on 12/02/2025 13:50:02 |
 |
|
Space Marine
Senior Member

.jpg)
Croatia
1312 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 12/02/2025 : 14:32:19
|
quote: Originally posted by teller
Dobio danas almanah i Zločin na zaledenom jezeru.. Znam koji je kvalitet ali se svaki put odusevim...sve je perfektno... format, uvez, prevod, otisak, cijena.... Ma... sam uzviseni nam poslao takvog izdavaca za kom smo zudili ohoho godina... Ovo svaki ozbiljan čitatelj i kolekcionar mora podržat... Bas me zanima sto jos spremaju za iznenadenje.. Zbog mene može i Dilan ili Marti od pocetka...prije če Mister No specijali.. osecam na vodi..
A gdje piše da spremaju novo iznenađenje? Možda sam nešto propustio? |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
 |
|
Caglio
New Member

208 Posts
Member since 03/03/2021 |
Posted - 12/02/2025 : 17:37:06
|
Dobio danas almanah i Zločin na zaledenom jezeru.. Znam koji je kvalitet ali se svaki put odusevim...sve je perfektno... format, uvez, prevod, otisak, cijena.... Ma... sam uzviseni nam poslao takvog izdavaca za kom smo zudili ohoho godina... Ovo svaki ozbiljan čitatelj i kolekcionar mora podržat... Bas me zanima sto jos spremaju za iznenadenje.. Zbog mene može i Dilan ili Marti od pocetka...prije če Mister No specijali.. osecam na vodi..
Super izdavac, ali tesko da ce Marti od pocetka, pa tko ce to kupovati ? Imaju LMS, Libellus, one knjige od VČ...
Edit: Jedino od Martija sto vidim da bi se moglo prodavati, su oni brojevi izmedju Strip agenta i Veselog, ali opet, ako su price lose, a vjerojatno jesu, tko zna |
Edited by - Caglio on 12/02/2025 17:39:18 |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19266 Posts
Posted - 12/02/2025 : 22:06:49
|
quote: Originally posted by Space Marine
A gdje piše da spremaju novo iznenađenje? Možda sam nešto propustio?
čitao sam uvodnike i mislim da u Tex almanahu piše (ili možda u Tex knjigi) o nekom iznenađenju..kako je almanah januarski onda to nije to iznenađenje..kako se pišu Mister No fantastično prihvatio, ja mislim da če Mister No specijali! |
|
 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1665 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 12/02/2025 : 22:09:34
|
quote: Originally posted by Caglio
Super izdavac, ali tesko da ce Marti od pocetka, pa tko ce to kupovati ? Imaju LMS, Libellus, one knjige od VČ...
Edit: Jedino od Martija sto vidim da bi se moglo prodavati, su oni brojevi izmedju Strip agenta i Veselog, ali opet, ako su price lose, a vjerojatno jesu, tko zna
Glede Martija situacija i nije baš tako povoljna. Mogućnosti su Dnevnikova izdanja, znači papir star skoro pola veka, dobro očuvani stripovi su na ceni, tako da za neke razumne svote možeš da kupiš uglavnom kupusare. Druga opcija je libelus, koji je skup i kad nije rasprodat. I treća opcija VČ, izlazi svake prestupne godine, skoro je nemoguć za čitanje a i prvi brojevi su rasprodati i poprilično na ceni. Tako da, iskreno, ne bih imao ništa protiv jednog relativno povoljnog a kvalitetnog izdanja kao što je Koloseumovo u nekom pristojnom tempu. Naravno, trobroji, pošto je suludo nadati se pojedinačnim sveskama. A i ko bi to dočekao. Ovde govorim isključivo iz svog ugla i afiniteta, daleko da predlažem ili predviđam da bi bilo uspešno. Mada, ko zna... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
SPQRoma
Senior Member

.jpg)
Italy
1025 Posts
Member since 30/06/2015 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19266 Posts
Posted - 12/02/2025 : 22:58:35
|
quote: Originally posted by SPQRoma
Nećemo ni Martija ni Dilana, odmah da vam kažemo. Nismo fanovi.
 čuo sam da ste fanovi Texa, pilota i Velikog Bleka... Znam šta ide!  |
|
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21618 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 12/02/2025 : 23:39:19
|
iako potpisujem Henrijev post,mislim da Koloseum treba da se dri Teksa i pilota i to je to. A naći će se neko i za Martija - po ugledu na Koloseumova izdanja. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1959 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1246 Posts
Member since 03/12/2014 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21618 Posts
|
bvagner3
Senior Member

Croatia
2360 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 15/02/2025 : 18:46:32
|
Moja ti je preporuka,da si ostaviš Libellusove,dok ne izađu svi od Colosseuma,nikad ne možeš znati da nešto negdje ne bude zapelo.Evo ja sam se npr.mislio rješiti starih Borgisovih A.Fordova,jer kao budu te epizode ionako izašle u klasiku,i svi znamo što se desilo.Dobro da nisam,od sada se riješavam onog što imam viška,ili duplo tek kada sve izađe.E sad jedino ako nemaš sve brojeve tj komplet od Libellusa,već samo neke brojeve,to je onda druga stvar,toga se lakše riješti pojedinačno ili kao lot. |
#!?? |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21618 Posts
Posted - 15/02/2025 : 23:11:16
|
quote: Originally posted by bvagner3
Moja ti je preporuka,da si ostaviš Libellusove,dok ne izađu svi od Colosseuma,nikad ne možeš znati da nešto negdje ne bude zapelo.Evo ja sam se npr.mislio rješiti starih Borgisovih A.Fordova,jer kao budu te epizode ionako izašle u klasiku,i svi znamo što se desilo.Dobro da nisam,od sada se riješavam onog što imam viška,ili duplo tek kada sve izađe.E sad jedino ako nemaš sve brojeve tj komplet od Libellusa,već samo neke brojeve,to je onda druga stvar,toga se lakše riješti pojedinačno ili kao lot.
ma da,imam tek par LL almanaha,da imam sve,ne bih razmišljao o ovakvoj akciji. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 15/02/2025 23:11:53 |
 |
|
doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
356 Posts
Member since 01/05/2003 |
|
Topic  |
|