forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: KOLORKA 277 Posljednja kraljica
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/03/2025 : 12:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Morao sam ovaj strip nabaviti nakon velikih preporuka na ovom topicu. I stvarno, mogu se gotovo u cijelosti složiti s komentarima.

Lijep i snažan strip koji budi brdo emocija. Iako ponavljajuća tematika o vječnoj borbi čovjeka i prirode, ljudskoj okrutnosti i životinjskom preživljavanju, a ipak Rochette je to napravio na sjajan način, iskreno, nenametljivo, nepretenciozno stavljajući u pozadini ljubavnu priču kao podlogu. Mračni crtački stil samo još pojačava efekt i naginje čitatelja, iako znamo kako ovakve stvari završavaju, da se opet zamisli. Da opet preispita svoj odnos prema sebi, drugima, prirodi, cijelom svijetu...

Svakako strip za opetovano čitanje.

9,3/10
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2831 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 24/08/2025 : 21:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Uf sto volim kada me instinkt ne prevari, odluka o nabavci ovog stripa je bila brza iako cena nije bas ni mala ali navikli smo na to zadnjih godina, koliko para toliko muzike :). Kad smo kod para ovo je jedan od retkih stripova koje bi voleo duplirati
a to se najcesce desi kada je naslovnica dobra a i sam strip najmanje toliko dobar, evo par primera zla berba (rabate od bk), morski vuk takodje od bk, uf katanga iako sam strip nije cudo od kvaliteta :)

Proslo je godinu ipo dana od kad je Poslednja kraljica izdana, dostupna je u striparnicama i u Hrvatskoj i Srbiji (pa i u Sloveniji naravno) ako ste ljubitelj stripova uzimajte ovo dok je jos dostupno po normalnoj ceni... nemojte posle loviti po vecoj ceni ako ne mora.

Uglavnom su ljudi pre mene pisali ono sto treba o stripu dodao bi samo da me malo poceo strip smarati malo pre dramaticne i dobre zavrsnice, neki mali detalji sto se tice dialoga ili prevoda, srecom taj osecaj nije dugo trajao :)

ah da dodao bi da mi sem zanimljivog izbora
boja..paznju privuklo sencenje lica umetnice na nekoliko mesta u stripu.

Francuski Bogovi Grafizma
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000